جيگرت برمنقل قول:
لينک بده
دستورالعمل هم بده
آيا کيفيت فيلمبرداري هم خوب ميشه؟
Printable View
جيگرت برمنقل قول:
لينک بده
دستورالعمل هم بده
آيا کيفيت فيلمبرداري هم خوب ميشه؟
آيا فرقي داره که اول jar رو نصب کني يا jad ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
نه مشکل از گوشی نیست.
بعضی از تمها با فونت فارسی مچ نیستند و به همین جهت این مشکل بوجود می یاد.
احتمالا تمهایی که شما ریختین همه خارجی بوده و با فارسی مشکل دارن.
ممنون.
با سلامنقل قول:
اول از همه ممنون که بالاخره یکی جواب ما رو داد بازم ای ول به همشهریه خودمون
در مورد این زوم گوشی داداشه من تو حالت بزرگ زوم نمیکنه ولی ماله دوستم تو بزرگترین حالت بازم 4 تا زوم داره واسه چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در هر حالت (چه عکس و چه فیلم) و در هر سایز(کوچک بزرگ متوسط) دوربین باید بتواند 4 برابر زوم کند. اینکه چرا از مال شما اینجور نیست نمیدانم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه دوست عزیز نمیشه!! و این یکی از معدود عیبهای(؟) این گوشی است.نقل قول:
نه دوست عزیز .نقل قول:
اگه شما اهل هک گوشی هستید یه پکی واسه K750 بود که واسه ورود که منو و مسیج ها و ... ازتون پسورد می خواست .
نحوه ی اکتیو و دی اکتیو کردنش هم دکمه ی پائین ولوم بود .
( من خودم الان دارم ازش استفاده می کنم . )
اگه رو هارد پیداش کردم اینجا می زارمش .
والا یه سری از گوشی های K750 جدید ( که به احتمال زیاد هم تقلبی هستند ) که اومدند دوربینشوننقل قول:
در اندازه 2مگاپیکسلی زوم نداره .
این متاسفانه یه مشکل سخت افزاریه و قابل حل نیست .
دوستان موقع خرید گوشی K750 اگه می خواند که گوشی بدون مشکل و کاملی داشته باشند حتما موقع
خرید این گوشی به این نکته دقت بکنند .
اگه اهل هک و آپدیت گوشی هم هستید حتما گوشی شماره درست بگیرید .
خب! من در حالت عادی و استاندارد گوشی اینرا گفتم.نقل قول:
ممنون میشم اگر پکی را که گفتید برای دانلود بزارید تا بقیه هم استفاده کنند.
سلامنقل قول:
اما من تا بحال هر 750 یی که دیدم در حالت 1632*1124 زوم نداشتند. ولی بعد از گرفتن عکس شما می تونین تا 32 برابر زوم کنید و در همون حالت هم سیو نمایید.
ممنون.
خب! پس چرا مال من داره؟! نکنه دروغ میگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز دلم واسه منم نداره.نقل قول:
اگه میشه شما نسخه فریم وار و ورژن نرم افزار دوربینتو بنویس.
ممنوننقل قول:
پس اين مسئله يعني ريست شدن گوشي مشکلي براي گوشي ايجاد نميکنه؟
نقل قول:
با تشکر از شما ممنون می شم اگه بگذارید خدانگهدار
نقل قول:
با سلام شما دوست عزیز ممنون که جواب من رو دادین یه سوال دیگه دارم من می خواهم فیلم بریزم تو گوشی این گوشی یعنی K750 چه فایل هایی رو پشتیبانی می کنه و یه نرم افزار معرفی کنید که فایل های تصویری رو به این پسوند تبدیل کنه راستی من کلی فیلم باحل 3gp دانلود کردم می خواهم اونا رو تبدیل کنم که K750 بتونه پخشش کنه ولی فکر کنم K750 پسوند 3gp رو پشتیبانی کنه ممنون می شوم هر شما یا هر فردی که در این ظمینه اطلاع دارد من رو راهنمایی کنه نمیدونم این تایپیک بود یا یه انجمن دیگه یه این جور چیزی بود ولی یادم نمیاد ممنون خدانگهدار
اين 3gpرو که همه گوشي ها مي شناسن همينجوري بريز رو گوشي
با سلام یه دنیا از شما یعنی آقای royaye_talkh55 متشکرم چون همش در این فکر بودم که برای انتقال فایل ها چه باید بکنم و از چه نرم افزاری باید استفاده کنم این حرف شما کلی من رو شاد کرد و دیگه به فکر هیچ چیزی نستم چون من هر چی فیلم دارم 3gp هست دستت درد نکنه
خوب موقع عوض کردن تم گوشی رو در حالت انگلیسی بزارین.نقل قول:
E2Group جان گوشیهای سونی اریکسون از جمله K750 فرمتهای 3gp و Mp4 رو پشتیبانی می کنند.اگه کلیپ با فرمتهایی غیر از اینا داری میتونی با نرم افزارهای مختلفی تبدیل کنی از جمله Total Video Convertor که واقعا همه کارست و Virtual Dub و ....
در ضمن کلیپهایی که با دوربین این گوشی ضبط میشه با فرمت 3gp هستش.
فکر میکنم شما خیلی وقته که این گوشی رو دارید چون تا اونجایی گه من تحقیق کردم این ویژگی ماله گوشی های سری اوله و با فریم ویر و اینجور چیزا قابل حل نیستنقل قول:
گوشی من هم در این حالت زوم میکنه و یک سال پیش خریدمش.
چه جوری حروف گ -چ-پ رو بنویسم؟کسی میدونه؟
بچه ها يه سوال دارم .
وقتي گوشي رو به Usb وصل ميكنم فقط درايو مربوطه به رم من نشون داده ميشه . نه رم خود گوشي ./
اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست ! :18:
سوال بعديم هم اينه كه چطوري ميتونم حالت فيلمبرداري رو از 9 ثانيه 9 ثانيه به مدت دار تبديل كنم ؟ مشكل جاي ديگه ست ؟
ممنون از راهنماييتون .
تنظیم ها-حالت تصویر برداری-فیلمبرداری با کیفیت (فیلمبداری مدت دار)نقل قول:
کسی نمیدونه حروف گ چ پ
نقل قول:
شما ميتوني به قسمت نوشتن يك پيغام متني بري و گزينه بيشتر يا More را انتخاب كن و سپس واژه نامه T9 رو خاموش كني و زبان نوشتن رو بزاري روي عربي . حالا حروف گ . ژ . پ . چ رو ميتوني بنويسي . :46:
بابت جوابت ممنون ...
براي شما پيش نيومده ؟نقل قول:
وقتي گوشي رو به Usb وصل ميكنم فقط درايو مربوطه به رم من نشون داده ميشه . نه رم خود گوشي ./
اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست
وقتي برنامه سوني اريکسون پي سي سوئت را نصب نکني فقط مموريت رو نشون ميده و اگه نصب کني حافظه گوشي هم در دسترس قرار ميگيرهنقل قول:
Sony Ericson Pc Suite رو سيستمم نصبه . فكر ميكنم از زبان گوشيه . به نظر شما ممكنه چون رو فارسي گذاشتم نتونه بشناسه ؟ چون جاي مموري چند تا علامت سوال ميزاره . نخواستم ديگه عوضش كنم .نقل قول:
درسته ؟
دوباره برنامه پی سی سوئیت رو نصب کن
برای دیدن برنامه های ویدیویی به برنامه کویک تایم نیازه که تو خود پی سی سیوئیت هست
Quick Time روي سيستم هست . مشكل من نديدن اطلاعات توي رمه .نقل قول:
سلام به همگی
کسی هست که با k750i رفته باشه تو اینترنت(یا ایرانسل)
اگه کسی رفته میشه تنظیماتشو بگید ما هم بریم چون برای من هیچی نفرستاده
ممنون میشم اگه بزارید
سلام عزیزم شما باید این متن رو به شماره 2225 با همون خط اس ام اس کنی بعد رات تنظیمات میاد که تایید کن به بزرگ یا کوچک بودن حروف زیر توجه کن اگه گوشیت رو نشناخت که 100% باید بشناسه IMEI لخساهف قخ ذث شمار بالا بفرست امیدوارم کارت راه بیوفته بای
S Sony Ericsson K750i
سلام
میتونید بجای مدل و مارک گوشی که نوشتنش سخته شماره سریال گوشی رو بنویسید (که یک عدد 15 رقمی است)
مثال :
S 123456789012345
برای بدست آوردن شماره سریال گوشی هم که میدونید باید بزنید #06#*
موفق
شما برای دیدن محتویات رم گوشی بهتر است از برنامه " MyPhoneExplorer" روی کامپیوتر استفاده کنید که برنامه خیلی جالبی است. با این برنامه اطلاعات کامل گوشی شما قابل در یافت است. این هم لینکش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سوال دوم هم بروید قسمت تنظیمات فیلم و گزینه "فیلمبرداری با کیفیت بالا " را انتخاب کنید.
ممنون فرستادم خداکنه بفرسته:5:نقل قول:
نفرستاد :( چی کار کنم
یه سوال دیگه بچه ها به نظر شما اشتباه کردم w810 نگرفتم چون میخواستم اول 810 بگیرم :؟
سلام عزيزان دل يه سوال داشتم كا750 حداكثر با چه مقدار كارت حافظه درست كار مي كنه من يكي از دوستام يه رم 512 گذاشته بود روش گوشي كامل هنگ مي كرد بعد با يه 256 عوضش كرد بازم گوشي هنگ مي كرد البته يه خورده كم تر .گوشه هم ساخت چين بود مثل گوشي ما.
در مورد رم قابل پشتیبانی سونی اریکسون من قبلا هم یه بار گفتم که مثل گوشیهای نوکیا نیست که با افزایش رم سرعت گوشی پایین بیاد.من خودم روی K750 به قول شما چینی رم 2 گیگ انداختم و بدون مشکل کار میکنم.فقط موقع باز کردن فایل منیجر در دفعه اول (بعد از روشن کردن گوشی) یه کم مکث میکنه که ولی دفعه های بعد درست میشه. اگه گوشی با رم بالا میخواین فقط سونی اریکسون بگیرین.مخصوصا سری W که میتونی رم رو پر از فایلهای Mp3 با کیفیت بالا کنید و از موسیقی با کیفیت و صدای عالی لذت ببرید.
يه سوال ديگه ميگن دو جور كا 750 داريم يكي چيني يكه ديگه هم نمي دونم مال كجا هستش اينا چه تفاوتي با هم دارن؟
سلام
من k750 دارم امروز یه کارت 1 گیگ گرفتم
رم رو با رم ریدر پر می کنم جوری که مثلا 50 مگ خالی باشه
بد وقتی رم رو می زارم تو گوشی یه دفه گوشی می گه 400 مگ فضای خالی رو رم هست!!!
دوباره رم رو تو رم ریدر گذاشتم دیدم که 300 مگ از اطلاعات رم پاک شده!!!!!
این مشکل رو چطور حل کنم؟؟؟
با سلام
من چند تا mp3 از هارد به Removable Disk/MSSEMC/Media files وتو Audioکپی کردم ولی روی گوشی هیچی نشون نمیده.حتی هر چی رو Removable Disk بود(DCIMوmp3,...) رو پاک کردم دوباره چند تا mp3 روی Removable Disk زدم ولی باز هم هیچی روی گوشی نشون نمیده.اشکال از کجا میتونه با شه لطفا کمکم کنید.