کی فردا میشه تا دوباره هوش سفید رو ببینیم
Printable View
کی فردا میشه تا دوباره هوش سفید رو ببینیم
شنیدم طرق تو این سریال تو زندون با صابون مودم درست میکنه :n08:
اشتباه شنیدید...نقل قول:
سلام دوستان
دیشب هوش سیاه نگذاشت؟
آخه امروز هم تکرار نداشت
دوست عزیز پنجشنبه ها و جمعه ها این سریال پخش نمیشه.نقل قول:
توی این سری از سری قبل جوون تر شده.
یه چیز مسخره : اتاق زندانی رو میزارن کنار حیاط ؟
همون طور که اونو زد از در افتاد بیرون و فرار کرد . خوب خودشم اگه دستبندو باز کنه راحت میتونه در بره......
جایی ذکر نشده که این سری چند قسمته ؟ دفه پیش که 15 قسمت بود ولی اینطور که بچه ها میگن و اینطور که داستان پیش میره باید یه ماهی منتظر بمونیم تا آخرش
وسط سوتی ها دارن سریال پخش میکنن :n02:
این سریال 26 قسمت هست. تو فیس بوک این سریال میتونیین خیلی اطلاعات بدست بیارین مثلا اینکه .... دستگیر میشه :دی
هوش سیاه رای داد :n13:
توی تیتراژ ابتدایی دقت کردید اون مردی که روی درخت وایساده کی هست!!!
آخه چقدر ادم رو میزارن تو خماری.........
کجا ؟ کدوم مرد ؟ کی هست ؟نقل قول:
قسمت 15 را خلاصش را دیدم . کامران که شهام را خرید و اون بورسی هم گفت سهام مال شماست و بورس را پکوند پس چرا تو اخبار رادیو گفت که کاری نتونستن بکنن
و این سیخ فور کردنش خیلی مسخره و ضایع بود
به نظر من هوش سیاه 1 بهتره بود تا الان این رو ساختن البته از نظر پلیسا میگم که تبلت دستشونه
این تبلت دست گرفتنشون رو اعصابه .... :n24:نقل قول:
آره.حالم آدم بد میشه اینارو میبنن...
باید به این این کاظمی بگیم یکی از این پلیس ها رو گروگان بگیره و تبلتش رو کش بره تا این پلیسا عبرت بگیرن :|
شاید واقعا تو فتا زیاد با تبلت کار میکنن. ولی اگه تبلتها اندروید باشن ضایعکاریه چون سیستم عامل اندروید اصلا امنیت نداره.
تبلت رو که یه بار نشون داد لنوو بود ( توهمون صحنه عملیات )
توی مرکز پلیس هم اون تبلت خیلی کوچیکه فکر کنم نکسوس ۷ باشه
مسخره ترین جای قسمت امشبش
وقتی ایمان داشت هارد را در میورد کامران از فاصله دور بهش گفت پس هارد اینجاس . واسه کامران که مخ هست یعنی به عقلش نرسید که از دور بگه ممکنه فرار کنه میتونست بره پشت سرش و اسلحه بزاره بگه هارد رو بده
یه سوال واقعا کسینمیدونه هدف و ماموریت کامران تو هوش 1 چی بوده که نتونسته انجام بده و سیستم داره حذفش میکنه
مگه 1 رو ندیدی ؟؟نقل قول:
هدفش دزدی از موزه سکه های قدیمی و عتیقه بود که نشد....
این قسمت هم که قسمت راز بقا و نشون دادن مناظر طبیعی بود..... چه وضعشههههههه...
لينك دانلود اين سريالو كسي داره ؟؟
اگه دوست داريد ذهنتان آرام باشد از شغل خود به عنوان "رئيس كل دنيا " استعفا دهيد ؛)
وين داير
اونجایی که اون یارو فل خورد افتاد جلو پلیسا خیلی مسخره بود
+پلیسه گقت با وی پی ان وصل شده نتونستیم ردیابیشن کنیم:n02:
پلیس چطور یه دفعه از تو بیابون سر دراورد بعد ایمان دستگیر کرد؟
چرا نرفتن دنبال کاظمی گذاشتن فرار کنه رفتن خونه خالی بازرسی کنن؟
کارگردان خودش نفهمید چکار کرد ! :n21:
ای بابا چطوری براحتی هیتمن بازی دراوورد ؟؟ اون نگهبان و صدای شلیک اسلحه تو اتاق همگی کشک بودن که هیشکی نفهمید؟
من که درست نفهمیدم
ایمان از ویلا فرار کرد رفت سوا ماشین شد دو ساعت با ماشین رفت کنار هم ویلا بعد افتاد جلو ماشین پلیس که داشت میرفت توی همون ویلا
کلا این قسمت خیلی عجیب غریب و پر از سوتی و اشتباه بود :n04:
این سوتی ها عادی هستش تو فیلم های پلیسی ایرانی:n02:
هر چقد هم سوتی داشته باشه میارزه به کل سریالهای آبکی که شبکه 3تا الان پخش کرده
وقتی توی زندان بود چقدر لوتی بود ... برای این و اون پول میفرستاد ... الان جانی شده ... :n01:
واقعا دیگه نمیتونم سوتیای این فیلمو تحمل کنم :n21:
منم انتظار نداشتم وقتی کامران فهمید ایمان کجا هاردو قایم کرده اصلا حرف بزنه، گفتم الان اینم می کشه! ولی بالاخره باید یه جوری بشه که پلیس بتونه پیداش کنه دیگه. فکر به خاطر این بوده
ولی قشنگ کار کردن. اون بخشش که میره پیشه دوست قدیمیش خیلی جالب بود من خوشم اومد.
اما قسمتی هم که درها رو بست تا اون پسره فرار کنه و بره دنبالش هم قشنگ بود. ولی بعدش رو خراب کردن که کامران سوتی داد. آخه کسی با اون همه هوش همچین کاری می کنه ؟
من در حال حاضر داستان رو خوب نگرفتم چون فیلم ۱ رو کامل دنبال نکردم. تا اونجا که فهمیدم یه سازمان سری هست که یه سری آدم رو اجیر می کنه برای خرابکاری او ایران و چون کامران از دستوراتشون سر پیچی کرد میخوان بکشنش. درسته ؟
اقا من جدی میپرسم واقعا شماها حاضرین وقتتون رو پای همچین سریال( که اکثرتون گفتین فیلم) 99% تخیلی و غیر واقعی،تلف میکنین؟و حتما هم افتخار میکنین که ایران چنین سریالایی ساخته؟بابا از شما بعیده اخه...
من که خداییش دست و پا شکسته میبینم ...نقل قول:
تا الان کلا چار پنج قسمتشو دیدم ... ولی دیگه نمیشه سوتیاشو تحمل کرد.
آخه وسط بحر و بیابون یه دفعه پلیس از کجا پیداش شده :n15:
خوب بود این قسمت در کل.
هرکسی نظر شخصی داره و این نظر شماست. و نظر شخصی من اینه که به نسبت و حتی فراتر از اون سریال خوبیه و نظرمو تحمیل نمی کنم به دیگراننقل قول:
اگه به شماها باشه که باید همه پای اتم بشینن و اتم کشف کنننقل قول:
دوست عزیز اونقدر ها هم غیر طبیعی نیست. درسته که کمی اغراق کردن اما توجه کن که تو سکانس قبلی پلیس ها اون خونه رو ردیابی کردن انصافا هم مثله جریان اون ماشین یا هلی کوپتر مسخره نبود.نقل قول:
به همین خاطر سریع رفتن به سمت اون خونه. که اتفاقی اون پسره رو دیدن
اما نکته ظریفی که مشکل داره اینه که پلیس ها یه هلی کوپتر ندارن که بفرستن کله اون منطقه رو از هوا زیر و رو بکنه تا راحت تر کامران رو پیدا کنن ؟ خب یه کم غیر طبیعی میاد. نه ؟
اما در کل فیلم با کیفیت و خوبیه
من همیشه دنبال می کنم