نقل قول:
نه دوست عزیز به دردسرش نمی ارزه و شاید ناامید بشی و نشه بهتره سی دی کی رو خرید کنی
Printable View
نقل قول:
نه دوست عزیز به دردسرش نمی ارزه و شاید ناامید بشی و نشه بهتره سی دی کی رو خرید کنی
اینجا از دوستان کسی هست که این بازی رو رو تنظیمات هایت بازی کرده باشه
یه سوال دارم فریم پایداری که از بازی داشتی چند بوده:n13:
سلام.
تو بتلفیلدی که تو نمایشگاه E3 نشون داده بودن سکانس هایی بود که من موقع بازی ندیدم تازه اسمش هم بود BATTLEFIELD 4 ALFA اینا یعنی چی؟
کیفیت گرافیک این بازی بیشتره یا ghosts ؟
شوخی می کنی. :n02: مسلما BF4 از نظر گرافیک بسیار بهتره.نقل قول:
گرافیکس Ghosts در برابر این بازی به اندازه یه نسل اختلاف داره. COD از نظر گرافیک چند ساله که پیشرفت خاصی نداشته.
یه چیز که در مورد b4نسبت به b3وجود داشت اینه که روی تک کارت در تنظیمات هایت b3کارتو دچار پرش و لگ میکرد ولی در موردb4اتفاقی نیافتاد...الان هردو بازیو برای همین یه جا نصب دارم
گاست هم که با اون گرافیک شستش چنگی به دل نزد:n24:
دوستان عزیز dlc جدید china rising ریلیز شده میخواستم ببینم میشه کسی لینک مستقیم بزاره یا فقط باید از طریق اورجین دانلود کرد آخه 4 گیگ حجمشه
سلام خوبین...اون مرحله ی موج سوای با قایق رو من اصن نمیتونم حل کنم...چیکار کنم...راهمنایی نداره؟نقل قول:
اونجا باید قایق ها و هلی کوپترهای دشمن رو بترکونی اگه فقط همین جوری بری جلو به کشتی مقصد نمی رسی.نقل قول:
من DLC جدید china rising رو دانلود کردم خیلی باحاله ... 4 تا مپ جدید + ماشین های جدید اضافه شده.البته من با Xbox one بازی میکنمنقل قول:
سلام به gamerهای عزیز
من این بازی رو نصب کردم اما هرکاری میکنم run نمیشه
یه ارور میده که فکر کنم میگه مشکل از direct X . اما من آخرین ورژن رو نصب کردم
کسی مینونه راهنمایی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل لپناپم N43SL . Ci7 4gig GF540GT
اروره درمورد گرافیک intel هم هسث که رفنم driver آپگرید کنم هرچی نو سایث intel گشنم پیدا نکردم:
Intel(R) HD Graphics Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.2)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا دانلود کن این نرم افزارو از همین پی سی ورلد یا سافت98 یا نرم افزارشو پیدا کن و نصب کن و همه درایور هاتو بزار نصب کنه و ابدیت بعدش بازی کن
من خودم با این حل کردم
سلام چطور تنظیمات رو رو حالت پایین بزارم بازی یکم کنده واسم تو تنظیمات قسمت ویدیو کدوم قسمت رو باید کم کنم ؟
سلام...سه تا سوال دارم
اول اینکه چجوری میتونم اسحه ام رو cusomize کنم...؟؟ یعنی آیتم های دلخواهم رو رویش بذارم...؟؟
دوم اینکه چجوری میشه سوار جنگنده شد..؟؟
سوم اینکه تو منوی بازی من فقط campaign هست...پس مولتی پلیر این بازی کجاست..؟؟
ممنون
باید نسخه اورجینال بازیو بخرید بعدش از تو Origin که بازش میکنید ، Browserـتون رو باز میکنه و battlelog رو میاره که از اونجا میتونید به قسمت مالتی پلیر بازی بریدنقل قول:
این کارهایی هم که گقتید در مالتی پلیر امکان پذیره
نقل قول:
در ضمن شما میتونی به جای هزینه کردن برای خرید اوجینال بازی همین سی دی ها رو نصب کنی و فقط cd key بازی رو بخری حدود 130 تومان هست در ضمن این بازی فقط مولتیش حال میده ولی انصافا کنترل هواپیما و هلی کوبپتر و بمب افکن و جت ها واقعا سخته
بش عادت میکنی :n02:نقل قول:
بهتره با میل خودت key هاشو تنظیم کنی
سلام . کسی save game کامل بازی که همه اسلحه ها باز باشنو داره؟
شما لپ تاپت از این دو کارت گرافیکی هاس شما بازی رو با کارت GF اجرا کن روی آیکن بازی راست کلیک کن گزینه Run with graphic processor رو بزن گزینه High Performace NVIDIA processor بزن اینجوری حل میشه مشکلتنقل قول:
نقل قول:
به خدا اگه میشد من دو تومن میدادم کلید سازی محل برام بسازن ولی نشد به جون خودم:n02:
چرا نشه ؟ :n02:نقل قول:
مگه نمیری تو Options بعدش از بالا Key bindingsـو انتخاب کنی که از اونجا میشه Keyـه هر جایی رو انتخاب کرد با یک کلیک ؟ :n02:
راستی بچه های مالتی پلیر هم مثه من کمترین پینگشون بالایه 150ـه و روی خوش بازی رو کامل نچشیدن ؟:n02:
من چیزشکن استفاده میکنم برای رفتن به Origin و همین باعث شده پینگم بد شه و بهترین پینگم 150 اینا باشه که تو BF4 چنین پینگی بده و بعضی سرورا حتی کیک میکنن !
اگه کسی چیز خوبی برا Origin بدون افت پینگ سراغ داره ، لطف کنه به من پ.خ. کنه :n16:
ممنون دوست عزیز اما این لینک که باز نمیشهنقل قول:
این کار رو هم کردم اما یه ذره که بازی اومد بالا خطای stop working دادنقل قول:
دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم
اپدیت 4 بازی که 700 مگه چه تغییری در بازی ایجاد میکنه؟ فریم ریت بهتره میشه و لگ کمتر؟
نقل قول:
دوست عزیز دقیقا منظورت از key bindings چیه ؟؟؟ دوما اینکه گرفتی ما رو اصلا تو ایران پینگ زیر 250 یا 280 پیدا میشه که شما 150 داشتی من در بهترین وضعیت پینگم 280 بدون چیز شکن هست ولی با اون میره روی 310 یا 330 تا 470 هم رفته ولی بازی کردم تازه اینترنتم 4 مگ هست با پهنای باند 6 مگ
سلام دوستان
کسی میتونه راهنمایی کنه اون قسمت از بازی که دختر چینیه و سیاه پوسته با منن و فکر کنم دم یه سدن.
دختر چینیه میگه اکراس جامپینگ .
هرچی سعی میکنم بپرم رو نرده بوم از اون بالا سقوط می کنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟:n27:
مگه نمیخوای مثلا کاری کنی که به جای اینکه با F اسلحه عوض کنی با Scroll up عوض کنی ؟ :n13:نقل قول:
داش قضیه پینگت چیه ؟:n02:
من با پینگ 200 لگ دارم اصن نمیتونم کسیو بکشم اونوقت با پینگ 300 چطور بازی میکنی ؟ :n02:
نقل قول:
دوست عزیز منظور من ازkey سریال نامبر برای م.ولتی پلیر بود که گفتم باید خریداری بشه تا بشه بازی کرد در ضمن اگه شما با پینگ 200 لگ داری اول لطفا بگو سرعتت چه قدره سرعت دانلودتت چه قدره و اینکه از چه شرکتی اینترنت میگیری
سلام دوستان
کسی میتونه راهنمایی کنه اون قسمت از بازی که دختر چینیه و سیاه پوسته با منن و فکر کنم دم یه سدن.
دختر چینیه میگه اکراس جامپینگ .
هرچی سعی میکنم بپرم رو نرده بوم از اون بالا سقوط می کنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟:n27:
:n08:نقل قول:
سرعتم 2 مگابیته که میشه 250 کیلوبایت اینا ، از مخابرات هم میگیرم
از دوستان کسی جواب نمیده
ضربه مغزی شدیم انقد سقوط کردیم .:n30:
باید موقعی که میخوای بپری سرت بالا باشه یعنی به بالا نگاه کن و بپرررررررررر
روی نرده بوم بپرم یا روی طبقه.
هرکاری میکنم نمیشه .اگه ممکنه کامل توضیح بدید .
ممنون
دوربین رو رو به نردبون بگیر با سرعت بدو به لبه که رسیدی بپر و نردبونو بگیر ...!نقل قول:
نرده بوم رو با کلید خاصی باید بگیرم یا خودش اوتوماتیک میگیره؟نقل قول:
با سرعت دویدن هم مگه داریم ؟
آره عزیز با سرعت بدو(الان یادم نیست با کدوم دکمه) و بپر و نردبون رو بگیر.برای گرفتنش لازم نیست کلید خاصی بزنی
Sent from my C2105 using Tapatalk 2
نقل قول:
خب عزیزم سرعتت خوب نبست نه اینکه بد باشه و اونقدر هم خوب نیست فقط پینگت خوبه من 4 مگ دارم حداکثر سرعتم 700 تا 750 مینیمم 300 تا 400 تا
دوستان روش برای تند دویدن هست
خودش نردبونو میگیره وقتی بپری ..!نقل قول:
برای دویدنم کلید Shift رو نگه دار ...!
سلام بچه های عزیز
آخر بازی دختر چینیه c4 میگیره دوباره برمیگرده تو کشتی ، بعد کشتیو میترکونیو تموم میشه ؟
چقد زود تموم میشه :n21: