ببخشيد من خيلي ابتداييم اين بوستر چيه يه توضيح ميشه بديد؟:31:نقل قول:
Printable View
ببخشيد من خيلي ابتداييم اين بوستر چيه يه توضيح ميشه بديد؟:31:نقل قول:
سایت اخبار پخش دیجیتال صدا و سیمامشخصاتی از کانالهایی که آزمایشی بصورت ----T پخش میشوند اعلام نکرده.کد:www.digitaltv.irib.ir
آیا از اعضای انجمن کسی اطلاعات تقریبا کاملی (مثل : codec - resolution - bit rate - FEC - ...) کانالها نداره؟
دوستانی که set top box دارند شاید بتونن این اطلاعات رو با Info گرفتن از کانالهاشون بدست بیارن.
resolution : 576i
video code: MP4
Audio code: AAC
بوستر آنتن تلویزیون - به زبان ساده مداری الکترونیکی برای تقویت امواج تلویزیونی است.نقل قول:
با info این اطلاعاتی که می خواهی نمی تونی بدست بیارینقل قول:
کدک MP4+AAC PLUS است رزولوشن در حد انالوگ 480*576 بقیه رو نمی دونم . منظور از FEC چیه ؟ مال ماهواره است نه ؟
resolution : 576iنقل قول:
video code: MP4
Audio code: AAC
اینم یکسری اطلاعات اضافی
Transmitter : IRIB
ONID :for channel 37 0x1 for channel 43 0x2
TSID :for channel 37 0x1 for channel 43 0x2
NetworkID: 0x1
Code Reate: 2/3
Guard Interval: 1/8
Constellation : 64QAM
FFT Mode : 8K
با سلام به آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا دستگاه شما زيرنويس فايل هاي DivX رو هم پخش ميكنه(منظورم زير نويسي هست كه با خود فايل join شده)
اگر اين قابليت رو نداره لطفا به فكرش باشين چون خيلي مهم هست.:20::31::27:
با تشكر
دوست عزيز پست هاي قبلي رو بخونيد متوجه مي شويد!:31:نقل قول:
امروز ساعت 3:15 روی کانال 65 که نمیدونم چه فرکانسی هست چون دستگاه ما با کانال تنظیم میشه 6 شبکه قابل دریافت بود شبکه های جام جم 3 و پرس تی وی با کد MPEG و شبکه های 1 و 2 و 3 و 5 که البته تصویر نداشتند کیفیت سیگنال بین 87 و 100 متغیر بود و قدرت سیگنال هم بین 18 تا 65 که 65 قدرت سیگنالی هست کا ما برای 13 شبکه دیگه به طور معمول از آنتن جماران دریافت میکنیم
اما از ساعت 4 قطع شد و کلا از حافظه دستگاه هم پاک شد و با سرچ مجدد هم چیزی تو اون کانال پیدا نمیکنه
من از خود صدا و سیما گرفتم . یعنی یه آشنایی اونجا داشتیم که برامون آورد و چون پول نگرفت نمیدونم قیمتش چنده ...نقل قول:
من یه دستگاه T7 گرفتم
ولی 13 تا کانال تلویزیونی بیشتر نمیگیره
از شبکه های جام جم، فقط جام جم 1 الان پخش میشه؟
درسته. جند روز است كه الكوثر قطع شده . از جام حم ها فقط شماره 1 آن پخش ديجيتال زميني در تهران دارد.نقل قول:
الان نزدیک به 1 ساعت میشه که به غیر از 8 تا کانل اصلی ایران، مابقی نمیگیره
3 بار هم Search کردم
دوست عزيزنقل قول:
نظرتون راجبه دستگاه چيه ؟
از لحاظ كيفيت و عملكرد؟؟
دستگاه خیلی خوبیهنقل قول:
کیفیت تصویرش خوبه و صدای خوبی هم داره:8:
امکان اتصال به هارد اکسترنالش خیلی چیزه خوبیه، فقط من یه برنامه ضبط کردم ولی وقتی خواستم با کامپیوتر بازش کنم باز نمیشد.:5:
دوستان اگه اطلاعاتی در باره نحوه ضبط و پخش اطلاعاتی دارن، لطفا یه توضیحی بدن:11:
بايد فيلم ها رو با برنامه TotalMedia 3.5 ببيني . در ضمن آقاي كريمي پور گفته يه نرم افزار رو هم براي تبديل فايل ها قراره روي سايت بزارند.نقل قول:
با عرض پوزش از شمانقل قول:
ظاهرا حق با شما بوده و کارت تی وی من(210se) مشکل دارد. جالبه من زمانی که سیگنال دارم و با برنامه tivme و یا سایر برنامه ها ، تلویزیون دیجیتال رو نگاه می کنم. و برنامه رو می بیندم و ویندوز سونم رو اسلیپ sleep می کنم و مجدد روشن می کنم دیگه سیگنال ندارم.
برنامه TotalMedia 3.5 از کجا میتونم دانلود کنم؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
فرایند Sleep کردن کامپیوتر مشکلات زیادی را هم برای من به وجود می آورد ! به همین خاطر تصمیم گرفته ام را که کامپیوترم را هیچ وقت Sleep نکنم ! جالب این است که این مشکلات روی XP نبود ولی هم روی ویستا هم روی سون داشته ام.
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
اگر کوتاه مدت بوده مشکلی نیست. فعلا" ما با T-7 سیزده کانال تلویزیون را داریم.نقل قول:
درود بر همه دوستان
و با جسارت خدمت اساتید
دستگاه t-7 پروویژن رو برای دوستانم تهیه کردم و شخصا همه جوره تست کردم . نتایج به شرح ذیل :
تصویر بسیار شفاف و عالی ( به نسبت آنتن معمولی چون خودم از طریق دیش و ال ان بی می گیرم)
ضبط با کیفیت بالا و پخش با همان کیفیت
امکان پخش فرمت های بسیار زیاد از روی فلش و هارد اکسترنال حتی هارد ا ترابایت
اما کمبود هایی هم داره که به نظرم بشه رفع کرد
مثلا
عدم پخش زیرنویس فارسی که دوستان بسیار اشاره فرمودند
عدم پخش فایل های rmvb و wmv
فریز ثانیه ای پس از تعویض کانال
نداشتن منوی فارسی و ....
دیگه یادم نمیاد
.
در ضمن یه دونه هم از اون mini media player ها هم برای خودم خریدم خیلی کوچولو و جالبه فقط زیرنویس و منوی فارسی نداره و فایل های mkv و wmv رو هم پخش نمی کنه اما rmvb رو پخش میکنه .
میخواستم ببینم برای این دستگاه کوچولوه هم آپدیت میاد یا نه ؟
ممنون
سلام
کیفیت این Set top Box چه طوره ؟ ازش راضی هستین؟ هم تصویر و هم صدا؟ چه امکاناتی داره؟ معایبش چی هست و مضایاش؟ تمام شبکه های استانی رو میگیره یا بازی در میاره؟ قیمتش چنده ؟ از کجا میتونم بخرم تو تهران؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
من T-7دارم كيفيت خوبي داره واز همه نظر از stbهاي موجود توي بازار بهتره!
من ازش راضيم!
امكانات ومزايا رو توي سايت زير ميتونيد ببينيد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مدت 24 ساعته که شبکه الکوثر حذف شده و امیدوارم بجای اون یک کانال فارسی گذاشته بشه
پس در حال حاضر فقط 13 کانال داریم
نگران نباشید
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
سلامنقل قول:
طبق قولی که داده بودم نرم افزار و کدک مخصوص پخش فایلهای TS در کامپیوتر رو در سایت مرکز فروش ستاپ باکس قرار دادم. دانلود فرموده و نصب نمایید در سایت www dot irantechnical dot com
موفق باشید
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
سلامنقل قول:
یک سری به وب سایت ما بزنید
www dot irantecnical dot com
خوب وقتي تلويزيون كيفيتي نزديك به ماهواره داره چرا آدم مستقيم سراغ ماهواره نره؟
منظور من اين نيست كه شبكه هاي ماهواره اي بهتر از شبكه هاي ايران هستند و وقت آدم ارزش بيشتري رو داره تا اينكه بياد شبكه هاي ايران رو نگاه كنه!
بلكه منظور من اينه كه ديش رو بذار سمت اينتل ست 902 و شبكه هاي ايران رو با كيفيتي بهتر از تلويزيون ديجيتال ببينه
ظاهرا دوستان میگن کیفیت پخش دیجیتال زمینی از ماهواره بهتره خودم تا به حال ندیدم کلا فکر میکنم دوستاننقل قول:
بیشتر به خاطر پلیری که روی این دستگاه باشه برای خرید رغبت نشون میدن . خود من هم قصد خرید این دستگاه را دارم و 90 درصد استفادم هم فکر میکنم از پلیرش باشه .
فقط یه سوال از جناب پروویژن دارم این زمان ویتینگ تعویض کانال که بین 4_6 ثانیه است یه مقدار زیاد نیست؟ امکانش هست این مشکل هم در آپدیت های بعدی برطرف بشه ؟
من هم با نظر شما موافق هستمنقل قول:
اتفاقا کیفیت تصاویر ماهواره ای 902 بهتر از این هاست . تازه سمت 902 هم می تونی شبکه های استانی تحت پوشش رو ببینی
و تازه ریسورهای جدیدی مثل Iclass 9696 هم اومده که می تونی تا 10 ساعت روی فلش ضبط کنی با بهترین کیفیت
که من امتحانی سریال به کجا چنین شتابان رو ضبط کردم با کیفیت بسیار عالی
دیگه بهتر از این نمی شه
کیفیت تصویرش به نظر من مثل هم میمونهنقل قول:
بهترین و مهمترین امکانیکه این دستگاه داره، قالبیت اتصال هارد اکسترنال و فلش مموریه که امکان ضبط برنامه با کیفیت بالا و یا پخش تصاویر و فیلم از روی هارد و فلش می باشد
آقا این SettopBox و T-7 از رو فلش چه پسوند هایی رو پخش میکنند؟
تا زمانیکه سیستم پخش تصاویر اچ دی نشده به نظر من خرید این دستگاه بی مورد است....
در حال حاظر کیفیت تصاویر و همچنین صدا که با ماهواره اینتلست دریافت میشود بهتر از کیفیت دریافتی با سیستم دیجیتال است........
در این صفحه نوشته شده که دستگاه مادیران مورد تایید تکتا می باشد
کد:http://www.taktadvb.ir/list-fa.html
به نظر من چون پارازيت نداره كيفيت ديجيتال زميني در تهران شايد بهتر باشد.نقل قول:
صد در صد موافق هستمنقل قول:
دوستان من اگه بخوام تلويزيون ديجيتال رو راه اندازي كنم چه دستگاه هايي بايد بگيرم ؟؟؟ هزينشون چقدر ميشه ؟؟؟
100%موافقم:10:نقل قول:
بايد يه set top box ويه آنتن داشته باشيد!نقل قول:
و توي منطقه شما بايدسيگنال باشه!:27:
توصيه ميكنم دستگاه provision t-7 بگيريد!ميتونيد اطلاعات اين دستگاه رو در سايت زير ببينيد!
ودفترچه راهنماي دستگاه رو دانلود كنيد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا ما یه ProVision T-7 خریدیم ولی فیلم Divx با زیرنویس فارسی رو پخش نمیکنه !!!!!! 110تومان خریدم
میتونید راهنامیی کنید
اگه مشکل Firmware هست چطور آپدیت کنم ؟؟
مشکل زیرنویس فارسی فعلا" پا برجاست. متظر باشید تا نرم افزار را به روز رسانی کنند.نقل قول:
سوال :نقل قول:
ProVision T-7
این دستگاه با انتن معمولی کار میکنه؟
چه پسوند هایی رو ساپورت میکنه؟
قیمت چند و از کجا گیر بیارمش؟
اقا نرم افزاراش در چه سایتی قرار داده میشه ؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
نقل قول:اینجا نوشتهکد:http://www.provision.ir/
سلام ال سی دی من بی 650 اینچ هستش
دیشب وارد منو مخفی شدم بخشی را دیدم که زده بود ATV / DTV یا که همون انالگو و دیجیتال رو دیجیتال گذاشتم موقه سرچ دیجیتال رو انتخاب میکنم ولی چیزی پیدا نمیکنه این لازمه که انتن باید بدرستی تنظیم شده باشد ؟؟؟
یا انتن خاصی که نمیخاد ؟