دوستان من تا یک هفته دیگه اینترنتم واسه همیشه قطع میشه
اگه آنتی ویرسمو دیگه آپدیت نکنم و آ÷دیتش واسه همین امروز بمونه
میتونه از سیستمم در مقابل ویرسهای قدیمی محافظت کنه و نابودشون کنه؟
Printable View
دوستان من تا یک هفته دیگه اینترنتم واسه همیشه قطع میشه
اگه آنتی ویرسمو دیگه آپدیت نکنم و آ÷دیتش واسه همین امروز بمونه
میتونه از سیستمم در مقابل ویرسهای قدیمی محافظت کنه و نابودشون کنه؟
کلیدهای فعالسازی یک ماهه برای تمام محصولات آویرا 2014
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه بلایی سر فایر وال اویرا اومده؟
الا فایر وال کدوم نسخه از همه کاملتره؟
سلام دوستان
میخواستم ببینم آنتی ویروس رایگان آویرا به راحتی و بدون دردسر آپدیت میشه؟ اینکه بهترین آنتی ویروس رایگان که سبک هم باشه به نظرتون چیه؟(آنتی ویروس خالی فقط!)
با تشکر:n16:
بله آپدیت میشهنقل قول:
همین آویرا خوبه ...
منظورم یه نسخه از خود اویرا بود.نقل قول:
اخه قبلا نسخه های قدیمی این قابلیت رو هنوز داشتن ولی مثل اینکه دیگه این قابلیت وجود خارجی نداره.
واقعا چرا باهاش همچین کاری کردند؟
الا بچه هایی که اویرا دارند در کنارش از چه فایروالی استفاده میکنند؟
یه سوال
حالا که اویرا فایروال نداره معنی نسخه اسنترنت سکیورتی چیه؟
و فرقش با وژن Avira AntiVirus Suite چیه؟
کلیدهای فعالسازی یک ماهه برای تمام محصولات آویرا 2014
اویرا در نسخه 2014 و به بعد از فایرول ویندوز استفاده خواهد کرد و کم کم تمام محصولات اویرا از فایرول ویندوز پشتیمانی خواهد کردنقل قول:
در لینک زیز میتونی تفاوتهای نسخه های آویرا رو ببینی
با سلام ،
من رو چند تا سیستم اویرا نصب کردم که هیچ کدوم به اینترنت وصل نیستند و از طریق من بصورت
اپدیت افلاین انتیویروس رو اپدیت میکنند به خاطر اینکه یک موقع فلش الوده ای چیزی بهش نزنند
ولی مشکلی که دارم مشکل فعال سازی نسخه رایگان است که در نسخه قبلی یک کلید بود که
از سایت میگرفتیم با اون فعال میشود
اینم عکس :
الان برای فعال سازی نسخه رایگان چیکار باید کنیم
مدام ارور انتی ویروس اکتیو نیست میده
ممنوم علی .
با درود
دوستان من می خواستم اینترنت سکیوریتی آویرا رو نصب کنم که دیوارآتش + ویروس یاب + ... روش باشه. می خواستم بدونم اگر نصبش کنم برای شماره سریال و .. مشکلی نخواهم داشت؟
از کجا می شه گیر آورد
سریالها که تو نت پیدا میشه مثلا ایران ستاپنقل قول:
ارسال شده از ME173X با استفاده از تپاتالک 2
شما یه نگاه به پست اول و دوم داشته باشنقل قول:
شاید جوابت اونجا باشه
ارسال شده از ME173X با استفاده از تپاتالک 2
با سلام ،
دوست عزیز من اونها رو نگاه کردم ولی چیزی پیدا نکردم
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
ممنونم.
دانلود کلیدهای فعالسازی آنتی ویروس اویرانقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (لینک مستقیم)
• طبق آخرین بررسی صورت گرفته در ۲۸ خرداد ۱۳۹۳، کلیدهای فوق فعال هستند و برروی Avira Internet Security 2013 تست شدهاند.
• کلید نگارش 2013 تا سال 2015 معتبر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد برای دانلود و Extract فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شما میتونی از آنتی ویروسای رایگانی چون بایدو و ۳۶۰ استفاده کنی
با سلام ،
من کلیدهای نسخه free رو میخواستم که 2 تا درون این سری کلید بود که هیچ کدوم کار نکرد
قبلا تو خود سایت اویرا کلید قرار میدادند برای کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند
ممنونم علی ،
دوستان من نیاز به اینترنت سکیوریتی آویرا دارم. تازه ترین ویرایش اینترنت سکیوریتی آویرا رو از کجا می تونم دریافت کنم؟
همچنین سریال بهکاراندازی ویروسیاب رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
با سپاس
با درود:نقل قول:
دوست عزیز همیشه به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که اینگونه نرم افزارهای امنیتی را فقط و فقط صرفاً باید از وب سایت اصلی شان دانلود نمائید، به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی نباید امنیت رایانه تان و همچنین به احتمال بسیار زیاد اطلاعات و اسناد و تصاویر شخصی و خانوادگی موجود در رایانه تان را فدای یک لحظه غفلت و اشتباه نمائید، زیرا دانلود اینگونه نرم افزارهای امنیتی از سایت های متفرقه همانا و سرقت اسناد و اطلاعات موجود در رایانه تان همانا، در نظر داشته باشید با انجام این قبیل اشتباه ها به احتمال بسیار زیاد کلاً اختیار رایانه تان را در اختیار سارقان اینترنتی قرار خواهید داد،
و آنها قادر خواهند بود تا تمامی فعالیت های شما را رصد نمایند الاالخصوص مواقعی که کارهای بانکی اعم از شارژ اشتراک اینترنت یا خرید آنلاین از درگاه های اینترنتی و یا پرداخت اینترنتی قبوض و هر گونه فعالیتی که با شماره حساب اینترنت بانک شما و پسوردش در ارتباط باشد مورد رصد این سارقان اینترنتی قرار خواهد گرفت،و عواقب جبران ناپذیری را برایتان به دنبال خواهد داشت،
پس با وجود موارد فوق اصلاً ریسک جایز نیست،
لینک دانلود نرم افزار مورد نظرتان از وب سایت اصلی کمپانی Avira
موفق باشید.کد:http://www.avira.com/en/download/product/avira-internet-security-suite
قبلا از NIS استفاده میکردم که دیگه سریال نداره !! الان تصمیم گرفتم Avira نصب کنم
نسخه رایگان فایروال هم داره؟؟ یا نیاز هست تا یک فایروال جدا نصب کنم ؟
با سلام و تشکر از سایت خوبتون.من نسخه اویرا اینترنت سیکوریتی 2014 دارم و یک چند روزی اون رو آپدیت نکردم و کلا کاری با هاش نداشتم و پس از این مدت خواستم آپدیت کنم ، نشد و فایروالش رو هم غیر فعال کرده بود و من فقط با فایروال ویندوز کار می کردم الآن هم که می خوام فعالش کنم و حتی تنظیمات اون رو تغییر بدم پیغام زیر رو میده علت از چیه و باید چکار کنم؟(باتشکر.VIT)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک این نسخه
Avira AntiVirus Suite 2014 v14.0.4.672
را از کجا باید پیدا کنم و طریقه اپدیت کردن اش چطوری هست؟
نمی دونم با تورنت کار کردی یا نه اما با یاد گرفتنش لطف بزرگی در حق خودت می کنینقل قول:
این آدرس سایتی هستش که می تونی بیشتر از اون چیزی که می خوای رو دانلود کنی.
اگه حوصله کار با تورنت رو نداری بگو واست آپلود کنم.نمی دونم چه طوری باید اینجا ضمیمش کنم!
اینم راهنماش:
پنجره اویرا رو باز کن و از منوی help روی licence management کلیک کن. بعدش روی licence file بزن و برو به همون جایی که فایل
"HBEDV.KEY" هستش.اونو open کن و تمام
نه نداره .واسه فایروال از comodo استفاده کن و فایروال رو روی custom ruleset تنظیم کن.نقل قول:
سلام به همگی
من قصد دارم روی سیستمم آنتی ویروس رایگان نصب کنم
چند تا تایپیک تو انجمن خوندم یه عده ای Avira رو توصیه کرده بودند خواستم نظر شما ها که از این آنتی ویروس استفاده می کنید رو بدونم Avira مشکل خاصی نداره ؟
نه، من که تا حالا باهاش مشکلی نداشتمنقل قول:
یه فایروال خوب کنارش باشه دیگه چیزیتون نمیشه.
اگه فایروال خوب سراغ داری معرفی کن تا از همون استفاده کنمنقل قول:
من از کومودو با تنظیم کاستوم رولز استفاده میکنم...مشکلی نداره و بسیار خوبه...هر برنامه ای که بخواد از اینترنت استفاده کنه سریعا میپرسه...نقل قول:
برای کلید میتونید از Avila key finder استفاده کنید
سایتهای همسایه دارن اینجا بزارم لینکش سانسور میشه
درود من خودم avira ندارم برای این که بفهمم رجیستر هست یا نه باید چی کار کنم لطفا با عکس قراره به یک نفر توضیح بدم
طبق اعلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شرکت چینی Qihoo 360 در مراحل نهایی خرید شرکت ضدویروس آلمانی Avira است. در صورتیکه شرکت چینی Qihoo 360 بتواند شرکت Avira را در اختیار بگیرد، تبدیل به یکی از بزرگترین فعالان در بازار محصولات امنیتی چین خواهد شد.این دو شرکت در سال ۲۰۰۹ میلادی یک توافقنامه همکاری برای بکارگیری هسته اجرایی (Engine) ضدویروس Avira در محصولات امنیتی Qihoo 360 نیز امضا کرده بودند.با توجه به اینکه اکثر محصولات امنیتی Qihoo 360 کاربرد خانگی و شخصی دارند، انتظار می رود که سیاست های جدید Aviraنیز در زیر چتر صاحب چینی خود به این سو کشیده شود. اخیرا نیز شرکت Avira بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود سال آینده ۲۰۱۵ میلادی را بعنوان زمان پایان و توقف پشتیبانی بسیاری از نرم افزارها و ابزار مدیریتی ضدویروس خود اعلام کرده است. در حالیکه محصول جدید و جایگزینی برای آنها معرفی ننموده است.
لطفا یه کلید برای اینترنت سکیورتی ورژن 2104 معرفی کنید
منم نسخه پلاس دارم آپدیت شده به 2014 الان در کنارش Malwarebytes Anti-Malware هم نصب کردم ولی آویرا یه حالت هنگ مانندی داره صفحه اولش رو باز میکنم یه جوری هنگی لود میشه
این دو برنامه با هم سازگار نیستن ؟
نقل قول:Malwarebytes Anti-Malware رو فری باشه نه رو تریال یا فعال شده با کیجن
نسخه جدید مالوار برای من مشکل داشت و هنگ میکرد
اسپی بات هم خوبه
نرمافزارنقل قول:Avira Key Finder رو امتحان کردی
دیروز Malwarebytes Anti-Malware Premium ترکید !! نه باز میشه نه دوباره میشه نصبش کردنقل قول:
super anti spyware 6 مشکل اپدیت داره ، کد فعال سازش نمیزاره آپدیت بشه IObit.Malware.Fighter.Pro هم تست کردم اونم آپدیت میشه ولی دوباره از کار میافته فری میشه !
یکی از بچه ها SpyHunter رو معرفی کرد ، نظرتون چیه ؟
سلام. لایسنس Avira 2014 (یکیش تا سال 2020 هست! خودم تست کردم)
اینجور نرم افزاها زیاده اگه آنتی ویروس قوی داشته باشی نیازی به اینا نیسنقل قول:
خودم هر چن وقت با هیت من پرو بدون نصب فقط اسکن میکنم
اگه بنظرت لازمه اون جور نرم افزارها یه بکاپ بگیر از ویندوز
وبرو تو کار تست
سلام
من دیگه از پیدا کردن کی ببریا اویرا خسته شدم. و برای فایر وال هم از کومودو استفاده میکنم.
الان ایا نسخ رایگان اویرا قابل اطمینان هست در کنار یه فایر وال خوب.
یعنی همه مال ور و کرم و تروجان و برنامه های مخرب رو میشناسه یا باید نسخه پولی اویرا رو بگیرم؟