Proper Cpy هستش اسم نسخه کرک شده،حجم هم حدود 4.5 تا 5 گیگ هستش(بستگی به نوع فشرده سازی داره)نقل قول:
لینک دانلود هم اسم بازی رو گوگل کن پیدا میکنی،فقط از سایتای خارجی بگیر،اگرم قـــنــــدشکن داری از Skidrow بگیر.....................
Printable View
Proper Cpy هستش اسم نسخه کرک شده،حجم هم حدود 4.5 تا 5 گیگ هستش(بستگی به نوع فشرده سازی داره)نقل قول:
لینک دانلود هم اسم بازی رو گوگل کن پیدا میکنی،فقط از سایتای خارجی بگیر،اگرم قـــنــــدشکن داری از Skidrow بگیر.....................
لذت این بازی توی شبکه بازی کردنشه یا چند نفری سر یه پی سی نشستن و کوچ کردنشه. از هم دیگه خرید کردن و چونه زدن واقعیشه.
اگر دوستان فقط یک فصل را در کنار فرد دیگه ای بازی کنن، به احتمال زیاد دیگه از تنهایی بازی کردن این بازی خیلی لذت نمی برن.
اقا یه بازی انلاین گیر اوردم خیلی خوبه و واقعیه اگه پایه ایت همگی بیاین تو لیگ ایرانش ثبت نام کنین ولی هماهنگ کنید که همزمان بریم و تو یک لیگ بیفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود لیگ ایران و کرک بازی رو میخوام
همچنین اموزش شبکه کردن رو
و یک سوال اپدیت بازی رو باید جداگانه دانلود کرد ؟
کنار هم بازی کردن باعث میشه که خیلی عجله ایی بازی ها رو دنبال کنیم...شما فک کن من به تنهایی واسه یه بازی معمولیم تقریبا 15 تا 20 دقیقه وقت میذارم ایا اینجوری و دست جمعی خسته کننده نیست به نظر شما؟نقل قول:
بازی فوق العاده من در دور رفت مرحله ی یک هشتم نهایی در برابر باریس سن ژرمن....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیورنتینا اوضاع مالیش چطوره ؟
jovetic بازیکن خوبیه نه ؟
نقل قول:
والله معولیه ولی تو این سیو من تو فصل 2015 حدود 70 میلیون خرج کرد...عکسشو الان میذارم....من خیلی تعجب کردم در حالی که من از سال 2012 تا 2016 کلا 6 تا جام گرفتم و اونا هیچی نگرفتن ولی همچین خرجی کردن....
ببینید چقد این بازی عجیبه تو میلان تیم رم 8 تا به این تیم میزنه در حالی که 10 نفره بودند....
البته من نه رم هستم نه میلان...میدونین که تیم من لاتسیو هست...
خواهش میکنم کمک کنین ... ممنون
من fmrte رو نصب کردم ولی وقتی load game رو میزنم پیام میده که fmrte was unable to find football manager 2013 running ... باید چیکار کنم درست بشه ؟ کجا نصبش کنم ؟ خواهش میکنم کمک کنین
من رم رو برداشتم خوب بودجه درستی نداره ولی می خوام در عرض دو سال به سطح اول اروپا برسونمش
سهیل نوری شما خبرنگار ورزشی هستی؟ مدرکت چی بوده؟
بودجه والنسیا و اتلتیکو مادرید چجوره ؟
بله تو شرق و تهران امروز و جهان فوتبال و نگاه ورزشي منوشتمنقل قول:
خواهش میکنم کمک کنین ... ممنون
من fmrte رو نصب کردم ولی وقتی load game رو میزنم پیام میده که fmrte was unable to find football manager 2013 running ... باید چیکار کنم درست بشه ؟ کجا نصبش کنم ؟ خواهش میکنم کمک کنین
این شروع فصل اولمه قرعه خیلی سختی دارم اول فصل و نتایج بدی گرفتم
اینم نقل وانتقالات فصل اولمه که خوب سود کردم
دارن فلچر خرید خوبی نبود...ماریکل برادلی و فلورنزی رو که داری...تازه تاچسیدیس هم هست...چه احتیاجی به یه هافبک دفاعی داشتی؟برو یه بازیکن 18 ساله بخر و روش کار کن...فعلا میتونی فصل اول تیمو تو 4 تیم بیاری....من فردا شب میگم چی کار کن...
فلچر رو قرضی گرفتم و قصدم این بود که ده روسی رو تا پیر نشده بفروشم که نشد.نقل قول:
ولی بالزارتی رو خوب انداختم به یوونتوس 6 میلیون برای نصف مالکیت ازشون گرفتم و تا دوسال هم باید تو تیم من بازی کنه تا اون موقم 32 سالشه
اين نصف مالكيت خيلي مسخرست تو ايتاليا يعني جي اصن
اینم از وضعیت تیم من در شروع کارم
توی سری های قبل یه بخشی بود که میشد اطلاعات تیم خودی رو با میانگین لیگ برتر مقایسه کنی مثلأ میانگین سنی تیم در مقابل میانگین سن تمام لیگ و ... توی این سری هرچی گشتم پیدا نکردم اگر دوستان میدونن بگن کجاست این بخش!
برای کم کردن فاصله زیاد بین دو مدافع وسط چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟
توی اون عکس که ورودی و خروجی نقل و انتقالات رو گذاشتم هیچ بازیکنی جذب نکرده بودم اما مشغول مذاکره برای انتقال لوکاس لیوا به پاری سن ژرمن بودم که تونستم بازیکنی به ارزش 22 میلیون دلار رو 36.5 میلیون دلار بفروشم:n06: به جاش دوتا هافبک دفاعی 17 و 19 ساله با استعداد از رئال و لاتزیو خریدم هردو با هم شدن 7 میلیون فکر کنم! بودجه برای خرید پیش فصل ندادن البته اگه قول قهرمانی یا صعود به جام باشگاه ها رو میدادم احتمالأ یه چیزی میدادن!
یعنی اینکه نصف مالکیت بازیکن رو می فروشی بعدا دو باشگاه برای بقیه مالکیت با هم مذاکره می کنن تو ایتالیا خیلی کاربرد داره.نقل قول:
راستی ببینم جلوی تیمای ایتالیایی که سه دفاعه بازی می کنن شما چکار مکنی؟
من با رم تا مرز اخراج رفتم ولی اینتر رو بردم و چندتا مساوی گرفتم فعلا از اون وضعیت خارج شدم
کسی به من پچ لیگ و تیم ملی ایران رو نداد یکی بده دیگه
آقا چرا مربی استخدام نمیکنی واسه تیمت؟ از 10 تایی که مدیریت بهت اجازه داده فقط 2 تا مربی استخدام کردی!نقل قول:
چون همه ی لاتسیو رو از برم فک کنم اونی که خریدی اوناتسی بوده....نقل قول:
:n24:
من با تیمایی که سه دفاع بازی میکنن سعی میکنم از بازیکنان قدرتی کنار ها و توب های بلند استفاده کنم...کلا با 3-4-4 و -1-2-2-1-4 بازی میکنمنقل قول:
دقیقأ :n02: حالا چطور بازیکنی هست ؟ من از این بازیکنا دوست دارم که پول کمی بابت خریدشون پرداخت میشه در عوض خیلی به تیم کمک میکنن و چند سال بعد هم با قراردادی هنگفت فروش میرن :n06: منیجر 2011 یه مدافع برزیلی خریدم از 17 سالگی تا 22 سالگی توی تیمم بود حدود 4 میلیون خریدمش 22 سالگی 55 میلیون فروختمش! فوق العاده با استعداد یودنقل قول:
___
آرش بزرگ والا اینقد اوایل فصل وضع بد بود که کسی نمیومد پول زیادی هم نداشتم بدم واسه مربی خوب با همین کادر خوب نتیجه گرفتم
همه نقل و انتقالات انجام شده ؟نقل قول:
بعد چرا حجمش انقدر کمه ؟
رم من هشت گیگه چند تا لیگ میتونم استفاده کنم ؟
موقع انتخاب لیگها پایین صفحه سرعت بازی رو با ستاره نشون میده . فکر می کنم شما لیگهای معروف رو بتونی برداری .من خودم فقط یک لیگ فعال دارمنقل قول:
رم من فک کنم 4 یا 2 باشه...ولی 15 تا لیگ رو دارم...8 تا هم فعالن...
رم من هم 8 گیگ هست، بالای 35 تا لیگ از بیشتر از 20 کشور دنیا رو دارم و همشون هم فعالن، سرعتشم بد نیست با این که فیس پک و لوگو و کیت ها رو هم ریختم!نقل قول:
میخواستم بدونم تیم های انگلیسی مثل تاتنهام تیم ب هم دارن یا نه ؟
تيم ب دارن ولي بعنوان reserve team..چرا خودت امتحان نميكني؟
هنوز نگرفتم
رفتم به يكچهارم نهايي ليگ قهرمانان..ايا متونم برم نيمه نهايي؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
به کجا خوردی تو یک چهارم ؟
بعدش تیم های ملی زیادی داره ؟
جام های ملی چیا داره ؟
نقل قول:
نزاشتی عکس رو سهیل
امشب میذارم عزیزم....فصل 2015 2016 فیورنتینا 70 میلیون خرج کرد...سالمون روندون رو از روبین کازان خریدن...کف کردم...الانم مدعی قهرمانی اند تو سری آ تا هفته سی ام...