اقا این اندروید جدید هنوز برای من نیومده کسی گرفته؟ برای شما اومده؟
Printable View
اقا این اندروید جدید هنوز برای من نیومده کسی گرفته؟ برای شما اومده؟
میتونین فکتوری ایمیج رو با فستبوت نصب کنین. توی نت بگردین لینک و آموزش پیدا میکنین.نقل قول:
برای من که از اندروید 4.0 به اینور دارم از اندروید خالص استفاده میکنم، این تغییر رنگ بندی ها و انیمیشن ها و ظواهر خیلی لازم بود. :دی
خدارو شکر همین الان اومد برام ساعت ۱۲:۴۵ شب یکی دو دقیقه هستنقل قول:
آخه من اصلا برای OTA صبر نکردم که ببینم اومده یا نه. :دی همون اولین ساعتی که فکتوری ایمیج اومد با فستبوت فلش کردم.نقل قول:
بچه ها سلام. آقا من به اندرويد 5 آپ كردم ولي يه سري چيزاش همون كيت كته! مثه سايز آيكونا و اينكه وقتي منو رو ميزني (drawer) توي اندرويد 5 پس زمينه سفيده ولي واسه من مثه همون كيت كته !!
چجورياس ؟
سلام.حل شد!نقل قول:
جوابه خودمو ميدم واسه اونايي كه سوال منو دارن!
اين لانچرو بايد نصب كني:
کد:http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-now-launcher/google-now-launcher-1-1-1-1499465-apk/
اقا من باتریم خیلی ضعیف شده ۲۱ میلی امپرش که اصلا شارژ نمیشه یا اگر هم میشه خیلی طول میکشه من نمیزارم دیگه بعدم زود خالی میشه تقریبا روزی ۲ بار باید شارژش کنم بعد از اندروید ۴.۳ خیلی باتری زود خالی میکنم برای شما هم همین طوره یا باتریم خراب شده مخصوصا اینترنت گردی شارژم رو مثل چی میخوره فکر کنم ۳-۳.۵ بیشتر نکشه برای اینترنت گردی اونم با وای فای نکته قابل توجه هم اینه که اصلا گوشی گرم نمیشه گاها
چیکار کنم بفرستم گارانتی برام درست کنن چون دکمه کم کردن صدا هم حساسیتش رو تا حد زیادی از دست داده تا اسفند همین ماه هم بیشتر گارانتی ندارم
ممنون از دوستانی که مشاوره میدن و راهنمایی میکنن
داداش مصرف باطری به عوامل زیادی مربوط میشه از جمله بهینه بودن سیستم عامل نرم افزارهای همیشه در حال اجرا مانند وایبر لاین آنتی ویروس ها نرم افزار های پر مصرف باطی بازی های دیتا دار و بازی های آنلاین پر بدن رام گوشی نور بالای صفحه نمایش و ویبره گوشی همچنین روشن بودن مداوم باتری باعث مصرف زیاد باطری گوشی میشن پیش نهاد من استفاده از نرم افزارهایی مانند clean master برای حافظه رام گوشی و DU Battery server برای کنترل نصرف باطری گوشی که مواردی که مطرف باتری رو افزایش میدن خاموش میکنه اگه با این موارد مشکل حل نشد باید باتریتون ایراد پیدا کرده باشه که اگه گارانتی دارید میتونید ببرید به نمایاندیگی و باتری رو براتون تعویض میکنند(در گوشی های پرسی هم باتری تعویض میشه)نقل قول:
منم دارم یه نرم افزار برای بهیته کردن مصرف باتری مال خود cm هست اسمش هم باتری دکتر هست نور هم کمه همیشه کمتر از نصف هست رام هم رام اصلیه و بازی که اصلا نمیکنم از مال دنیا هم فقط یه فیض بوک و یه وایبر دارم و cm security و cm cleaner که همه دارنش ولی تقریبا همیشه ۷۰ درصد رم گوشی پرهنقل قول:
پس به احتمال زیاد باتریتون مشکل پیدا کردهنقل قول:
شما وقتی گوشی رو آپدیت کردید به 4.3 باتریش اینجوری شد؟؟؟ چون رام 4.3 برای گوشی های سامسونگ هم اگه اومد با مصرف زیاد باطری هم راه بود که بعد سامسونگ با بهینه سازی نرم افزاری درستش کرد چرا گوشیتون رو به 4.4 ارتقا نمیدید؟
بع نظر من یه سر به نمایندگی بزنید اگه باتری رو براتون تعویض کردن و درست شد که وبه وگرنه باید نسخه آندرویدتون رو تغییر بدید و از یک رام کم مصرف استفاده کنید
الان که ۵.۰.۱ هست ولی از اون موقع دیدم مصرف زیاد شده ۲۱ میلی امپر باتری هم پر نمیشه و باتری رو همیشه میزنه ۹۹ یعنی ۱۰۰ نمیشه اتفاقا رو ۴.۳ هم خیلی باتری خوب شد و مدت شارژش خوب شد از اون به بعد دیدم کم کم داره کم میشه تا الان حالا میخواهم یه ریست فکتوری بزنم ببینم بهتر میشه یا نهنقل قول:
اگه با ریست فکتوری درست نشد فقط دو راه دارهنقل قول:
1مشکل از باتری و باید باتری رو تعویض کنید
2اگه درست نشد مشکل از سیستک عامل و باید منتظر آپدیت بعدی براش باشید یا از رام های کوک شده استفاده کنید که من رام های کوک شده رو پیشنهاد میکنم شاید رسمی نباشند اما امکانات بساید بالایی دارن
اقا بوت لودر ها رو کی بستن قبلا باز بود الان که بسته هست هر چی خوستم برم نشد:n35:
اندروید 5.1 با حجم حدود 175 ota امروز دریافت شد.:n02:
اقا یه سوال برای خرید اهنگ از گوگل پلی اگر گیفت کارت بگیریم و بزنیم باز میشه برامون؟
چون اصلا نمیاره برای خرید اهنگ رو و نمیشه اهنگ و ... خرید بازی های خوب رو هم نمیاره مثل اسفالت و ....
راه حلی داره که بشه قانونی خرید و کرکی و .... نباشه