[QUOTE]
کسی هست که با بقیه کار کرده باشه و در مورد کیفیتشون توضیحی بده؟
[/QUOTE]
کسی نظری نداشت؟ +G500 و i300 که در مجتمع پایتخت هست! هیچکس تو این فروم از اینها نداره که نظرش رو بده؟
Printable View
[QUOTE]
کسی هست که با بقیه کار کرده باشه و در مورد کیفیتشون توضیحی بده؟
[/QUOTE]
کسی نظری نداشت؟ +G500 و i300 که در مجتمع پایتخت هست! هیچکس تو این فروم از اینها نداره که نظرش رو بده؟
نقل قول:
اکسیم جان آقایی کردی...
اینم چند تا تم جدید که کار خودمه... هم برای WM 2003هم برای WM5...دانلود کنید که از دستتون نپره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیپ هاپ
ترسناک
لینک این دوتا
اگه میخواید بازم بگید توپ ترش رو براتون بزارم...
کسی برنامه دیکشنری با تلفظ برای پاکت پی سی سراغ داره ؟ گوشی من e900 هستش
با سلام
کسی apple جدید رو دیده
این لینکشه
لطفا کسانی که واردند مقایسه کنند
من از سری 60 میخوام بپرم تو pc
ببینید چطوریه
ای فون که پاکت پی سی نیست!چرا اینجا مطرح کردید؟نقل قول:
ولی تو سایت پاکت معرفی شده و اصلا به فون شبیه نیست
بازم چند تا تم دست ساز خودم... ببینم اصلا کسی با این تم ها حال میکنه...
سایان اند پینک
این رو پیشنهاد میکنم
شیطانن
گنگ بنگ
لینک این سه تا
دوست عزیز من خودم کشتم نمی دونم چرا دانلود نمشه یه فایل با حجم 40 کیلو بایت تو اون لینک دانلود کردم هیچی توش نیست ؟!؟!؟!؟!نقل قول:
سلام دوستان عزیز
اگر محدودیت مالی برای خرید پاکت پی سی نداشتید چی میخریدید؟
چی پیشنهاد میکنید؟
سلام من میخوام یک پاکت پی سی بخرم قیمتش هم اصلا مهم نیست , رفتم سر یه مثل قدیمی که هرچی پول بدی آش میخوری اما وقتی با سایت زیر آشنا شدم و تصاویری که براتون میزارم رو دیدم , دیدم که اینطوری نیست . شما اساتید یه نگاهی بندازید .
ببینید ASUS P525 با اینکه مثلا از HTC tytn ارزون تر هست اما ببینید چه امتاز هایی آورده . آیا در حقیقت هم همینطوره ؟
من با يك مشكل عجيب بر خورد كردم
1 روز هست كه سيم كارت موبايل من no service ميزنه.
سيم كارت ديگه كه روش ميزاري درست ميشه.
همين سيم كارت رو رو گوشي ديگه كه ميزاري درست هست!
به نظر شما مشكل از چي هست
گوشي من i-mate jamin هست.
گوشی رجیستر نشده
اين تا ديروز كار ميكرد
اگه اينجوري هست چرا بجز سيم كارت خودم هر چي سيم كارت ميزارم روش جواب ميده . و قشنگ كار ميكنه.
سیم کارت با سیم کارت فرق داره شما همون سیم کارتی هم که میگید کار میده رو یه مدت بزارید همین اتفاق براش میوفته
سلام دوستان.
من می خوام محض تنوع هم که شده، گوشیم رو عوض کنم (دیگه 6 ماه شده که این گوشی رو دارم :31:)
امروز تو دست یکی از بچه ها، یه i-mate دیدم که مدلش SP3 بود. خیییییییییییلی خوشم اومد.
خواستم قبل از تصمیم گیری، یه مشورتی با شما بکنم و کاملاً از محدودیت ها و نقاط ضعف و قوتش آگاه بشم.
لطفاً اگه می دونید بگید (مخصوصاً نقاط ضعفش رو) می خوام با دید باز انتخاب کنم.
خیلی هم مهم نیست که چه محدودیت هایی داشته باشه فقط دلم نمی خواد بعد از خرید بفهمم که فلان چیز نداره.
تشکر از همتون.
مثل اینکه اینجا دیگه کسی جواب نمیده :44:
پست #569 و #570 منو جواب بدید:37:
اگه مشكل ريجستر باشه Imei گوشي من شناخته شده تو شبكه بس با عوض كردن سيم كارت Imei گوشي فكر نكنم عوض بشه . پس با هيچ سيم ديگه اي نبايد اين گوشي با اين مشخصه و با اين كد فعال بشه چون شناسايي شده.
حالا من موندم بايد واسه اين مشكل پيش كي برم
سلام
من ميخوام يه پاكت پي سي بگيرم ولي ppc هم يه سري مشكلات داره حالا موندم
راستش اول اين كه ميگن آنت دهي پاكت پي سي نسبتا پايينه يعني آنت دهي خوبي نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش ميگن كيفيت دوربين ،عكس و صداش هم معولا پايينه (اينارو توي يه ppc امتحان كردم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل بعدي هم اينكه البته به جز چند تا مدل معروف بقيه ppc ها گارانتي خوبي ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني اگه خراب بشن يا خيلي سخت تعمير ميشن يا ديگه بايد بي خيالش بشيم براي گارنتي هم كه بايد بفرستيم اونور كه نميشه
حالا موندم با اين شرايط ppc بگيرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم يه ماركي رو بگيد كه آنتي دهي نسبتا خوبي داشته باشه ،مشكل رجيستر هم نداشته باشه يعني طوري باشه كه بشه رجيسترش كرد و بعدا مشكل از اين جهت پيش نياد
واز همه مهمتر اينكه گارنتي خوبي هم داشته باشه
قيمتشم بگيد ممنون ميشم
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بعضی آهنگها با فرمت mp3 یا wav میشه برای صدای زنگ یا اس ام اس استفاده کرد و بعضی هارو نمیشه من آهنگ برای صدای زنگ تو فلدره ring و آهنگ برای اس ام اس تو فلدره windows کپی میکنم
کاره دیگه باید انجام بدم که نمیدم یا باید فرمتهارو تبدیل کنم ؟
گوشی من e900 هستش
cyber_space_life
خود فرمتهای Mp3 یا Wave هم فرمتهای خاصی دارن که همه ی اونها برای PPC قابل خوندن نیستند شما باید با کامپیوتر یکبار Convert کنی و باز کپی کنی
sp3 خوبیش اینکه پاکت پی سیه وخیلی امکانات زیادی داره و بدیش اینه که هر نرم افزار پاکت پی سی روش اجرا نمیشه چون ال سی دیش خیلی کوچیکه. میشه گفت نه پاکت پیسه نه گوشیه ساده. تازه قلم ام نداره که البته ممکن برای بعضیا حسن باشه من خودم یه زمان رفته بودم تو نخش می خواستم بگیرم. اگه زیاد سخت گیره نباشی به قیمتش می ازه. اگه sp3i پیداکنی بهتره.نقل قول:
کلاً تو این رنج قیمتی چیز دیگه ای می تونم پیدا کنم یا حالا تا 300 تومن هم می تونم.
یه چیزی باشه که پشیمون نشم یا رو دستم نمونه.
نخري بهتره. پاكت پيسي 500 توماني جمينش هم براي كسي كه سرعت و قدرت بخواد ضعيفه چه برسه اسپي تري كه نه پاكت پيسي درست حسابيه و نه گوشي و مولتي مديا. ديگه كم كمش بايد اس200 كيوتك بگيري با 480 تومان
سلام
مرسی اگه میشه بیشتر دانلود بذارید
jasjar
دارم
سلام.من میخام به جمع pocket pc دارها بپیوندم
حدود 400 تا ماکزیمم 500 تومن هم پول دارم.لطفا راهنماییم کنید که چی بخرم که بعدا پشیمون نشم و رو دستم نمونه.میخام قدرت و سرعت خوبی داشته باشه.
تو سایت ایستکاه تعدادی دست دوم هم بود که قیمت های خوبی داشت.اگر چند مدل معرفی کنید که خوب و توپ باشه ممنون میشم
راهنمایی در مورد وصل شدن به اینترنت از طریق مودم یا لان jasjar
کسی میتونه؟
ممنون از راهنماییتون.
پشیمون شدم D:
كسي نبود مارو راهنماي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنید لفطا
چرا بعضی آهنگها با فرمت mp3 یا wav میشه برای صدای زنگ یا اس ام اس استفاده کرد و بعضی هارو نمیشه من آهنگ برای صدای زنگ تو فلدره ring و آهنگ برای اس ام اس تو فلدره windows کپی میکنم
کاره دیگه باید انجام بدم که نمیدم یا باید فرمتهارو تبدیل کنم ؟
یکی لطف میکنه جواب بده ؟
Everex ham ba davam tare ham karayish bishtar az aksare i_met ha bishtar karayi dare va emkanatesh bishtare . bishtar be darde onayi mikhore ke too kohoo fazahaye sakht kar mikonan mesle onayi ke mohandese civil hastan.vali az gimatesh alan khabar nadaram ,toobazare alaedin chande
سلام دوستان عزیزم.
لطف کنید از تجربه گرانبهاتون استفاده کرده منو یاری کنید.
با 600 هزار تومان هزینه ، چه مدل پاکت پی سی بگیرم بهتره؟
اولویتهام :
1- برنامه نویسی روی ویندوز موبایل (که فکر می کنم همگیشون این امکانو دارن)
2-کیفیت صدا
3-کیفیت دوربین
4-حافظه
...
پیشاپیش از کمکتون ممنونم !
کیفیت صدا و دوربین کامپیوترهای جیبی معمولا ضعیفه ...نقل قول:
برای مثال جسجار با CPU 520 دوربینش 1.3 مگاپیکسله اما جمین با CPU200 دوربینش 2 مگاپیکسله...
حافظه هم که همشون رو میشه ارتقاء داد...
مهم رام دستگاهه که الان همه دستگاهای موجود توی بازار رامشون128 مگ هستش...
کسی قیمت مدل های گوشی دل اکسیم رو نداره؟
عزيزم حدود 450 60 بايد باشه. من اين دستگاهو دارم. در مورد رام مال اكسيم 256 هست. در ضمن برنامه نويسي اونجوريب كه فكر كني نميشه كرد. يعني كامپايلرش نيست . فقط بيسيك هست كه اونم ساده و قابل اجرا رو خود پي دي اي
Samsung S3C 2440 400 MHz Processor
Texas Instruments OMAP850 200 MHz processor
Intel PXA272 - 416MHz processor
Intel Xscale PXA263 - 400MHz processor
Intel Bulverde 520 MHz processor
Samsung S3C 2440 400 MHz Processor
کدوم سی پی یو از همه با حالتره
برای کارهای مهندسی می خوام jamin بگیرم
چی پیشنهاد می کنیید
هم گرافیک هم cpu برای کتاب خواندن می خوام بدرد بخوره صدا با هنزفری دوربین دوم هم مهم نیست روش بازی هم بیاد بالا tv,gps هم داشته باشه ولی خیلی مهم نیست کیفیت تصویر بیشتر مهمه ! تا 600000 تومن دارم الان .
منتظر راهنماییتون هستم
?salam man mikhstam gimate i- mate sp3 alan chade
سلام دوستان و عزیزان
میخواستم بپرسم که i-mate K-JAM مموری چقدری ساپورت میکنه؟ 1 گیگ ، 2 گیگ ، ...
دوم اینکه میشه روش Linux نصب کرد اگه سراغ دارید خیلی خوب میشه ما رو از شر این Bill Gates راحت کنید
سوم اینکه یه جای مشت و باحال مخصوص برنامه های PPC که کرک شده یا رایگان باشه
فکر کنم دیگه چیزی نمیمونه که بخوام.
خیلی خیلی از همتون پیشاپیش متشکرم
كاجم بايد 2 گيگ رو بشناسه. لينوكس؟ چه خبره مگه ويندوزش مثا اكس پيه كه لينوكس هم ميخاي. نه عزيز نميشه
براي برنامه ها هم بيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]