من همه ی اینا نصبه رو کامپیوترم ولی بازم نمیشه / همون ارور رو میده.نقل قول:
Printable View
من همه ی اینا نصبه رو کامپیوترم ولی بازم نمیشه / همون ارور رو میده.نقل قول:
البته اگه چنین امکانی نداری برای آخرین راه حل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دانلود کن ببین جواب میده اگه نداد بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کن چون ممکنه بازی یا کلا ویندوزت یه مشکل خاصی داشته باشه!!نقل قول:
با سلام fifa 13 رو من نصب کردم داخل بازی هم میشه ولی وقتی که می خوام شروع کنم به بازی کردن(مثلا وقتی دو تا تیم برا بازی بر میدارم)از بازی خارج میشه،سیستمم هم میکشه و مشکلی نداره از اون لحاظ به نظر شما مشکل از کجاست؟ممنون
بدون نصب این برنامه ها نمیدونم یکاری کردم بازی رفت داخل ولی اونجایی که میخوام تنظیماات کیبرد رو درست کنم انداخت بیرون.نقل قول:
بعدش یه کرک 1.6 ریختم + آپدیت 1.6 >>>>> حالا وقتی تیم هارو انتخاب میکنم میندازه بیرون
حالا چیکار کنم؟
آقا این مشکل فیفای من درست شد / الان فقط نمیتونم با کیبرد بازی کنم + لگ زیادی دارم / به طوری که بازی 2-3 ثانیه وایمیسته
کسی میتونه کمکم کنه؟
لگ دیگه به خاطر ضعیف بودن cpu هست....البته مدلش رو کاملا مشخص نکردی ولی از فرکانس کاریش معلومه که خیلی مدلش بالا نیست!نقل قول:
این بازی برای اجرای کامل و بدون لگ حتما به یه چهار هسته حقیقی یا مجازی احتیاج داره...البته یه سری پچ براش اومد که لگ رو تا حد کمی دستکاری کنه ولی کلا توفیق چندانی نمیکنه!!
بهت پیشنهاد میکنم توی منوی fifaconfig بازی رو روی 30 فریم قفل کنی،احتمال داره فریمت بهتر شه...
البته با زدن کلیدها ALT+ENTER و خارج کردن بازی از حالت full screen توی بعضی از سیستمها هم لگ تا حدی از بین رفته ولی خوب برای رفع کامل مشکل باید cpu رو ارتقاء بدی....
سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم فیفا 13 با گرافیک انبرد اینتل اچ دی 2500 اجرا میشه و با چه کیفیتی
مشخصات دقیق لپ تاپ مخصوصا dedicated memory گرافیک و مدل لپ تاپ چیه؟؟نقل قول:
ممنون ;)نقل قول:
وقتی میرم تو بازی کیبردم اصلا کار نمیکنه/چیکار کنم؟
تنظیماتش رو هم درست میکنم (جهت هارو نمیتونم عوض کنم) ولی در کل هیچ کاری نمیتونم با کیبرد بکنم
ممنون میشم کمکم کنین.
ای بابا / این فیفا دوباره نمیره داخل
بازم همون ارور رو میده ;(
چیکار کنمش اینووو؟
بهتون اکیدا توصیه میکنم که سیستم رو از نظر ویروسی بودن چک کنید!!نقل قول:
دوستان سلام
من تو ویندوز 8 وقتی فیفا بازی میکنم هی لگ میزنه وسط بازی
نمیدونم مشکل از کجاست
5770 گرافیک
9400 سی پی یو
4 گیگ رم
از سیستم مشکلی ندارم
دایرکت ایکس و غیره همگی نصب و بروزه
درایور ها هم همگی نصبه
نکنه از کرکش باشه؟
شما توی تنظیمات fifaconfig فریم رو روی 60 قفل کن...بعد از هر بار ورود به match در هر بازی هم یه بار بازی رو با کلیدهای ALT+enter از حالت full screen خارج کن ببین فریم بهتر نمیشه...نقل قول:
ممنون بردم رو 60 بهتر شدنقل قول:
من نسخه انگلیسی بازی رو از p30world خودمون دانلود کردم ولی اصلا نمیدونم چجوری باید نصبش کنم؟
یه فایل fifa13 پیدا کردم ولی وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه لطف کنید اموزش کامل نصب این بازی رو واسم بزارید مرسی
به محض ورود به بازی از بازی میپره بیرون
گرافیکم رو هم اپدیت کردم (قبلا با همین درایور بازی اجرا میشد)
نکته ویندوزم رو از 7 به ویندوز 8 تغییر دادم......یعنی بازی با ویندوز 8 مشکل داره؟؟؟؟؟
شما احتمالا یا بازی رو درست کرک نکردی یا اینکه کرکت مشکل داره!!نقل قول:
بله مثل اینکه این بازی با ویندوز 8 مشکل داشته...ولی از قرار معلوم EA با دادن یه پچ مشکل رو برطرف کرده،به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید..نقل قول:
من الان رو 8 بازی میکنم مشکلی هم ندارم
آپدیت 1.6 رو هم نصب کردم مشکل لگ زدن هم حل شد
دوستان برای آپدیت کردن به ورژن 1.6 حتما باید آپدیت 1.5 هم نصب شده باشه؟
شما اورژینال داری بازی میکنی یا کرک شده؟نقل قول:
تو این سایت هم چیز خاصی پیدا نکردم...همچنان مشکل پابرجاست!!!!نقل قول:
سلام دوستان
بعد از 5 فصل career تموم شده تو نقل و انتقالا بعد از زدن دکمه advance می پره بیرون از بازی!
لطفا راهنمایینم نید تا درستش کنم
اگه ذقت کنید توی پایان صفحه اول شاره شده با آپدیت جدید EA(دقیق نمیدونم کدوم یکی)که مشکل رو در ویندوز 8 حل کرده چند تا پست بعد هم این مسئله رو تائید کردند!!نقل قول:
این مشکل با اولین آپدیت EA حل شد....مشکل تقریبا همگانی بود!!!نقل قول:
داداش کرک شدهنقل قول:
یعنی یه بازی بود که اصلاً کرک اینا نخواست فقط ایکسترکت شد همین
بعدش لگ داشت که بردم رو 60 حل شد با آپدیت 1.6 که از سایات رایان ... برداشتم کامل حل شد مشکل
سلام، آقا این جریان کلید های جهت چجوریه ؟ من چرا نی تونم ست کنم ؟ من عادت دارم با کیبورد بازی کنم فیفا رو ...
کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟
دوستان این آپدیت 1.6 که میگن مشکل اجرا بر روی ویندوز 8 رو برطرف میکنه همون فایل 436 مگابایتی هست دیگه؟! .... واسه نصبش ، دانلودش کنم و کلش رو بریزم تو جایی که بازی نصب شده ؟
به آپدیت های قبلی هم که نیازی نیست ؟! نسخه کرک شده rld.dll رو دارم :n13:
منظورم اینه که کرکم همون کرک اولیه است که تو خود بازی بود . کرک جدیدی هم باید بگیرم؟
یعنی تا حالا هر کی نصب کرده تونسته این کلیدا را تنظیم کنه تو کنترل؟ هیچ کس این مشکلو نداشته تاحالا؟نقل قول:
خیلی عجیبه ... چرا یه سری مشکلات رو دقیقاً همون نسخه ای که ما می گیریم فقط باید داشته باشه آخه...
آخه مشکل خاصی نداره که دوست من!!نقل قول:
شما در قسمت تنظیمات کیبورد هر کلیدی رو که میخوای عوض کنی روش دوبار کلیک میکنی بعد کلید مورد نظر رو میزنی و سیو و خارج....
البته در قسمت buttonDataSetup.ini موجود توی my document هم می تونی کلیدها رو عوض کنی ولی به نظر من اصلا احتیاجی نیست که اونجا بری!
سلام دوستان
من یه مشکل بزرگی که دارم اینه که
این بازی رو روی لپ تاپ نصب کردم و راحت اجراش میکنم
اما روی pc که چندین و چند برابر قوی تر از لپ تاپه نمیتونم بیارمش
یعنی تا صفحه انتخاب لباس و اینا میره
اما زمانی که میزنم Play Match یهو از بازی میپره بیرون
ایراد از کجاست
orgin همخ نصب هستش
سلام...من تو کریر (لیگ انگلستان) و جام حذفی یا همون FA Cup با تیم آرسنال، با استوک سیتی مساوی کردم 3-3 و بازی مجدد هم 2-1 بردم...اما استوک سیتی جای من میره بالا :n04:
چن بار دیگه هم بازی رو تکرار کردم...اما فایده نداره با این که بازی مجدد رو میبرم بازم استوک میاد بالا...چرااااااا؟؟؟:n04:
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟؟؟یعنی باگه؟؟؟:n04:
سلام
من ویندوز 8 x64 دارم، نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم اما تا اجرا می کردم بعد از لوگو از بازی بیرون می اومد. حالا هم آپدیت ورژن 1.6 رو دانلود کردم اما بعد از اکسترکت در پوشه ی نصب، اما این ارور رو میده:
the dynamic library “rld.dll” failed to initialize (E1103)
حالا چه کنم؟
عحیبه من فیفارو رو یه ویندوز نصب کردم اچرا میشد بعد از مدتی هرکاری کردم اجرا نشد یعنی رو ایکون بازی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته بعد فکر کردم از ویندوزه عوض کردم باز اجرا نمیشه
نقل قول:
مشکل شما حل نشد؟
ویندوز لپتاپ یک نفر رو عوض کردم و به این مشکل خوردم
با کرک لودر (کرک اولیه) که میخوام اجرا کنم اصلا اجرا نمیشه
با آپدیت و کرک 1.5 میزنم دقیقا همین اررور رو میده
با 1.6 هم همینطور
تمام تایپیک های ایرانی و خارجی رو سرچ کردم همه میگن اننی ویروس فایل rld.dll رو حذف میکنه
آنتی ویروس رو پاک کردم دوباره کرک ریختم باز همون آش و همون کاسه
سلام دوستان
من بازی رو از همین سایت دانلود کردم
اما متاسفانه یه مشکلی داره .
تو قسمت کریر از بازی میپره بیرون
3 بار از اول شروع کردم و باز هم همین اتفاق بعد از گذشت زمان می افته .
درایور کارت گرافیکو آپدیت کردم ، 3 نرم افزار لازم رو نصب کردم اما باز هم درست نشد .
خیلی رو اعصابه خواهشن راهنمایی کنید :n12:
راستی اگه میشه لطف کنین و لینک آخرین اپدیت فیفا رو هم بهم بدید
ممنون :n12:
با سلام.
دوستان من تازه بازی رو خریدم یه جوری اسباب کشی دارم میکنم از pes به فیفا ! :n26:
بازی از شرکت سریر هست.
نصب کردم بازی رو و اجرا هم شد ولی وقتی وارد زمین می خواد بشه قطع میشه و کرش میکنه بیرون، play game رو که میزنم این حالت ایجاد میشه
گرافیک رو آپدیت کردم ، Run as administrator ، برنامه های جانبیش رو هم نصب کردم
سیتم خودم:
CPU: Cori7-2630QM
VGA: Geforce GT 540M (1GB DDR3
Ram : 8 GB
فک نمیکنم از سخت افزار باشه...........
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه
سپاس
اینو که نمیشه دانلود کرد؟
اینو که نمیشه دانلود کرد؟نقل قول:
مشکل من حل شد.
لب تاپ ها اکثرن دوتا کارت گرافیک دارن برا اینکار باید اول سویچ کرد رو اون یکی و با اونی که آپدیت شده نصبش کرد. کسی مشکل داشت بگه براش توضیح بدم
من نسخه بدون نصب فیفا رو دارم تو ویندوز 7 راحت اجرا می شه ولی تو 8 اصلا اجرا نمیشه دوستان راه حل برای اجرا تو ویندوز 8 چیه؟
سلام خدمت همه دوستان و اساتید:
من امروز به یه مشکلی بر خوردم الان کاملا هنگم
تا 2 ساعت پیش داشتم فیفا بازی میکردم یهو کامپیوتر ریستارت شد دوباره که رفتم تو بازی دیدم گزینه ادامه کریر خاموش شده و انگار همه چی بهم ریخته وقتیم میرم تو بازی همه چی تاریکه و تصویر خیلی زومه ولی تو منو مشکلی نیست ممنون میشم اگه راهنماییم کنید راستی مشکل لگ زدن و افت فریم تو فیفا حل نشد؟
اطلاعات سیستمم:
cpu: pentium dual core e5700 3.00ghz
vga: nvidia geforce gt 630
ram: 3gig
windows: 8 32bit