روی گذینه ignore کلیک کننقل قول:
Printable View
روی گذینه ignore کلیک کننقل قول:
رو گزینه ignore کلیک کردم میره تو بازی ولی فقط قسمت تمرینش به خوبی اجرا میشه قسمت اصلی میرم کرش میشه
Sent from my LG-D802
آخرین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن _ تو محل بازی کپی کننقل قول:
از قسمت پوشه kitserver فایل (manager (run adminرو اجرا فایل بازی رو pes 13 attech کن
فایل (config (run admin اجرا تنظیمات رو طبق سلیقه خودت تیک بزن _ save کن
بازی رو اجرا کن
لینک خراب
Sent from my LG-D802
لینک دانلود رو جک کردم سالم استنقل قول:
متن زیر و کپی تو مروگر پست کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
دومی درست .. اولی ناقص بود... مطمئنن با این فایل مشکل درست میشه؟ اصلا چرا به این مشکل خوردم؟
Sent from my LG-D802
اینکه با این مشکل حل میشه : اندازه فایل دانلود زیاد نیست _ امتحان کن _اکثر موارد جواب گرفته شده _ البته فایل اجرای بازی رو از قسمتنقل قول:compatibility رو ویندوز اکس پی بزاربعدهم که چرا به مشکل برخورد: تا از نزدیک سیستم رو نبینم دلیل بسیاری می تونه داشته باشه _ کرش گرافیکی _ مشکل فایل کرک . ...
میگن رو لپ تاپ های دو گرافیکه بد اجرا میشه یا اصلا اجرا نمیشه
ممنون ک پاسخ میدید اون روش و ایشاالله فردا تست میکنم اگه نشد pes12 میخرم و نصب میکنم
این pes13 رو از دوستم گرفتم اونم از یکی دیگه گرفته بود باز اونم از یکی دیگه و dvd/cd نیست فایل رو حافظه فلش
Sent from my LG-D802
اگه لپ تابت دو گرافیکی است لینک رو و نگاه کننقل قول:
این سبک لینک و نمیره نمیدونم چرا
Sent from my LG-D802
اگه با گوشی میری cm browser یا uc mini browser رو امتحان کننقل قول:
اره با گوشیم
با
کروم
سافاری
اپرا مینی
رفتم نمیشه
فردا یکاریش میکنم ... شب خوش
ممنون از شما[emoji173]
Sent from my LG-D802
سپاسنقل قول:
شب شما هم خوش :n01:
سلام
من pes 2013 رو وروی ویندوز ۸.۱ نصب کردم اما موقع اجرا این هشدار رو میده: your video card does not meet the required specification.(GPU:VRAM
این در حالیه که بازی سنگینی مثل CALL OF DUTY رو سیستم به راحتی اجرا میکنه.
ویندوز منم 8.1 همه چی اجرا میشه جز pes13
Sent from my LG-D802
نقل قول:
طبیعتا اگه کارهای گفته شده تو پست آی بالا رو درست انجام بدید به احتمالا زیاد بازی اجرا میشهنقل قول:
ولی راه دیگر آپدیت ویندوزه
_ آپدیت Kb2919355 به اضافه 4 آپدیت های پیش نیاز آن تا حدودی مشکل اجر ای اکثر بازی ها تو ویندوز 8.1 رو حل می کنه
بهبود ساختار metro + اضافه شدن dll های ویندوز 7 به ویندوز 8.1
سلام
ببخشید. اگر به اشتباه بازیکنی را از تیمی حذف کنیم آیا امکان بازیابی دارد؟؟؟
سلام
من وقتی دو نفره با یکی بازی میکنم و تیم بارسلونا را هر دوو انتخاب میکنیم و وقتی میریم تو Game plan میبینم که حریف من ( دسته 2 ) تمام بازیکناش فلش بالا ( قرمز ) هستند اما بازیکنان من در حالت عادی هستند !
دلیلش چی میتونه باشه ؟ اگه تنظیم و ... باشه باید برا منم همینطور باشه . درسته ؟ اما فقط برای دسته 2 این امکان وجود داره .
ممون میشم جواب بدید .
می تونی از قسمت genaral setting تو قسمت condition رفت و برگت رو راندوم یا هر حالات که خواستی بزارینقل قول:
منظور من رفت و برگشت بین بازی های دو تیم نیست !نقل قول:
منظورم تنظیم ترکیب تیمهاست . چون دسته 2 وقتی هر تیمی را انتخاب میکنه تنظیمان مربوط بهبازیکنان در بهترین حالت هست . یعنی فلش وضعیت بازیکنها رو به بالا و قرمز هست !
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ؟
احتمالا امشب یه عکس هم Game Plane بزارم .
منظور من هم دسته 1 و 2 است که تو تنظیمات به عنوان میزبان و مهمان استنقل قول:
آقا دمت گرم . خیلی حال کردمنقل قول:
یه مدت بود نمیدونستم چرا حریفم از نظر قدرت بدنی و ... کم نمیاره و از من سرتره تا اینکه اتفاقی فهمیدم .
ممنون دوست عزیز
سلام
دوستان بهترین تنظیم برای دسته بازی چیه ؟
بازی رو مجدد نصب کردم و تنظیمات قبلی پرید .
ممنون میشم یه عکس از تنظیم بدون نقص دسته قرار بدید
من با این تنظیمات دسته بازی می کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
بدون شوک بازی می کنی ؟
آخه دگمه های R3 رو تعیین نکردی .
تنظیمات انلالوکه
مهم _ مکان درست دکمه های A B X Y ( مثلت _ مربع _ ضربدر _ دایره ) است
بقیه محل اش معلومه ..
سلام دوستان
من دیروز ویندوزم رو به 10 ارتقا دادم و بعد که پی اس 2013 رو نصب کردم بعضی از تیم ها رو نمیاره مثلا کلا بوندس لیگا رو نداره یا تو لیگ انگلیس چلسی و آرسنال و من سیتی رو نداره مشکل به نظر شما از چی میتونه باشه در ضمن پی اس 2015 رو هم نصب کردم دقیقا همین مشکل بازم بود
سلام دوستان
من دیروز ویندوزم رو به 10 ارتقا دادم و بعد که پی اس 2013 رو نصب کردم بعضی از تیم ها رو نمیاره مثلا کلا بوندس لیگا رو نداره یا تو لیگ انگلیس چلسی و آرسنال و من سیتی رو نداره مشکل به نظر شما از چی میتونه باشه در ضمن پی اس 2015 رو هم نصب کردم دقیقا همین مشکل بازم بود
با سلام خدمت دوستان عزیز من Pes رو نصب کردم و با اینکه تمامی امکانات رو دارم این خطا ظاهر مشه سی دی های درایو ها هم میذارم هیچ کدوم رو قبول نمی کنه
- - - Updated - - -
سلام چجوری صفحه بازی pes2013 رو کامل کنم داخل تنظیماتشم میرم ولی درست نمیشه
سلام موقع اجرای بازی ارور check youre publisher pc رو میده ؟ باید چیکارکنم
سلاتم من نسخه reloaded رو دانلبود کردم اما همون ابتدای نصب بازی خطا میده اصلا صفحه ستاپ باز نمیشه و خطا میده میخواستم ببینم چطور باید حلش کنم
سلاتم من نسخه reloaded رو دانلبود کردم اما همون ابتدای نصب بازی خطا میده اصلا صفحه ستاپ باز نمیشه و خطا میده میخواستم ببینم چطور باید حلش کنم
چه خطایی میده؟نقل قول:
به ویندوزت نمی خورهنقل قول: