سلام دوستان تا حالا کسی از این سایت خرید کرده؟
قیمتاش از بقیه سایتا کمتره
مطمئن هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
سلام دوستان تا حالا کسی از این سایت خرید کرده؟
قیمتاش از بقیه سایتا کمتره
مطمئن هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
با سلام!
چندساله گوشی آندرویدی دارم! میخوام برم آیفون بگیرم! نمیدونم کجا بهترین قیمت و خدماتو میده(تو تهران) و اینکه زیاد با iOS آشنا نیستم
نصب نرم افزارو اینا چطوریاس؟ خودم میتونم نصب کنم؟! اینکه بلوتوث نداره آیفونو واین حرفا قضیش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان الان به 6.1.4 ریستور کنم گوشیو جیل میشه؟
سلام اپ استور به apple id من گیر میده چی کار کنم؟ فقط میتونم برنامه اپدیت کنم.برنامه جدید نمیتونم بردارم! :n03:
اگر آیفون 5 هست خیر نمیشه جیلبریک کنید.نقل قول:
سلام دوستان :n17: من آی دیوایسمو برای برنامه و بازی دادم بیرون الان فول برنامه س ولی طرف بم گفت موقع سینک نباید تیک اپ رو بزنم ولی من الان می خوام چندتا از نرم افزار های توی آیتونزم رو بریزم :n24: باید دقیقا چی کار کنم ؟
اگر نرم افزارا رو سینک کنم همه نرم افزار هام می پره ؟؟؟:n27::n28: چی کار باید بکنم ؟؟
خیلی ممنون:n12::n16:
شما برو توی ایتونز در قسمت File بعد Devices بعد Transfer Purchases for ... رو بزن دیگه دلیت نمیشه ! البته مطمئن نیست از این راه ! بقیه دوستان جواب بدن !نقل قول:
آقا ما هم امروز بعد 4سال 3g رو عوض کردیم و یه 5 شونزده گیگ سفید خریدیم.
2290 پارت نامبر lla
فقط مشکل الان با آیتیونز و آپدیت برنامه هام هست
سرعت دانلود عادی من بالای 400 هستش ولی توی آیتیونز چه با چیز پی ان چه بی چیز پی ان سرعت فوق العاده کنده و مثلا آپدیت یه برنامه سی مگی مثل فیسبوک حدود 10 دقیقه طول میکشه
کلا سرعت آیتیونز پایین هست... کاریش نمیشه کرد باید باهاش ساخت:n02:نقل قول:
واسه منم ۱۰ دقیقه اینا طول میکشه!
تایپ کردن فارسی چقدر سخت شده
نحوه چینش حروف عوض شده اصلا نمیشه سریع تایپ کرد،اشتباهاتم خیلی زیاده
هندزفریشم به نظر چیز خیلی شاخی نیستش،آهنگارو یه کم بم میکنه حتی تو حالت بدون اکو
باید از فیلتر شکن استفاده کنید اگه تو اپ ستور امریکا ثبت نام کردی باید سرور فیلترشکن تون هم از امریکا باشهنقل قول:
مشکلی نیست سریع یاد می گیرینقل قول:
بلونوث داره ولی فقط برای استفاده از کیبورد و هدفون بلوتوث دار
البته اگه جیل بکنید یه برنامه هست که میخرید و تا حدود زیادی مشکل انتقال فایل رو حل می کنه
سلام دوستان
من 4 روزی هست ایفون خریدم
اما بعد از روز سوم دوربین بالا نمیاد !!!!!!
ریستور هم کردم درست نشد !!!
کرش میکنه
طور خدا بگین چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم زود ج بدین؟؟؟
تا حالا افتاده از دستتون؟ ریستور کردید درست نشد؟ اگه اینطور باشه احتمالا دوربین خراب شده !
سلام
از بین دوستان کسی هست نجربه ضبط صدا با آیفون رو داشته باشه برای موسیقی ؟
میخواستم بدونم کیفیت ضبط صدا در چه حد هست؟ و وضعیت نویز چطوره
ممنون
من صدا خیلی زیاد ضبط میکنم البته نه موسیقی ... کیفیت ضبط صدا فوقوالعاده هستش و نویز هم از گوشی های مشابهش کمتره که اگر برنامه های تخصصی ضبط صدا رو هم استفاده کنید ( که من نمیکنم) میتونید نویز رو کمتر هم بکنید.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
راستش من مدتی هست که قصد دارم یه گوشی خوب بخرم و بین گلکسی اس 4 و آیفون 5 موندم:n13:
خودم بیشتر به آیفون تمایل دارم:n12: ولی یه چند تا سوال دارم که میخوام دوستانی که واقعا در جریانند بهم کمک کنند :7:
من چند نکته برام خیلی مهمه
1: دوربین گوشی که خب حرفی توش نیست که آیفون دوربینش بی نظیره
2: نقشه و مسیریابی و این حرفا که فکر کنم آیفون برای ایران زیاد مناسب نیست نسبت به گلکسی
3: ف ی س بوک . میدونید من میخوام یه عکسی که میگیرم با دوربین گوشیم به وسیله اپلیکیشن خود گوشی شیر کنم رو ف ی س بوک
4:استفاده از اسکایپ . نمیدونم تو آیفون با این قضیه مشکلی دارم یا نه؟!
5: دنگ و فنگ نداشتن زیاد برای آپدیت گوشی و اپلیکیشنها و کلا نصب برنامه و اپلیکیشنهای مخصوص آیفون
در واقع بشه رایگانهاشو راحت گیر اورد و بی دردسر نصب کرد
ممنون
:15:
2- فرقی نداره میتونید از گوگل مپز استفاده کنید که مثل مال اندرویدهنقل قول:
3- با انستگرام میشه
4- نه مشکلی نیس
5- تو این مورد ایفون خیلی بهتر از گلکسیه چون گوگل پلی مسدوده وبرای باز کردنش باید گوشی روت باشه واز برنامه تغییر سیم کارت وانتی پالایشینگ استفاده کنید. در صورتی که اپ استور بدون فیلتر بازه وبرنامه هاش هم بیشتره
سلام دوستان عزيز
يكي از دوستام آيفون فايو خريده
از شانس بدش آي او اس 6.1.3 هست
و ظاهرا واسش جيلبريك پايدار نيومده
كلي نرم افزار رووش نصبه ، ميشه طوري دانگريد كرد به 6.1.2 كه هيچيش پاك نشه ؟
يا صبر كنم شايد فرجي شد و جيلبريك واسه 6.1.3 اومد ؟
در كل ميخوام يك نرم افزار quick lock نصب كنه كه فقط از طريق سايديا ميشه اين كارو كرد
سايديا هم ميگه بايد جيلبريك شه
پسوند نرم افزار بالا DEB هست كه فقط توو سايديا پيدا ميشه
راه ديگه هست كه DEB رو بدون جيلبريك نصب كرد ؟
مــــــــــــــــــــــــ رسي
نه دوست عزيز براى دانگريد آيفون 5 هييييچ راهى وجود ندارهنقل قول:
ولى تا حدود يه ماه ديگه iOS7 مياد وجيلبريكش هم احتمالا زياد طول نميكشه چون خيلى وقته كاراش شروع شده
I-os 7رو نصب کردید؟
من متوجه یک سری لگ جزئی شدم
تو اسکرول ها یکم ریپ میزنه
فولدر دیر باز میشه
پانچ میکنم تاچ بگیر نگیر داره
شمام این مشکلو دارید؟
نه... برای من خیلی سریع و خوبه البته یه لگ خیلی خیلی جرئی هست مثل اینکه چون چند نفر دیگه هم شنیدم این رو گفتن. احتمالا توی آپدیت های بعدی بهینه سازی های بیشتری صورت می گیره.نقل قول:
// روی آیپد 3 لگ ها خیلی ساده تر حس میشه.
من آیفون 5 ندارمنقل قول:
روی آیتاچ 5 این مشکلارو دارم
انگار یکی داره از اونور انگشتشو میکشه میگه اسکرول نکن :دی
توی آیفون5 من هم لگ داره،بعضی وقتا موقع جابجا شدن منوها،یا موقع اسکرول کردن نوتیفیکیشن ها لگ میزنه.
بعضی بازیا عملا کند شدن،مثلا Sonic Dash با وجود اینکه تا حالا 2تا آپدیت مخصوص 7 داده ولی لگ میزنه،انگار که با آیفون 3جی مثلا داری modern combat بازی میکنه که خب توسعه دهنده ها باید هماهنگ بکننش
یه سری توسعه دهنده ها نامردی کردن به جای اینکه برنامشونو آپدیت کنن واسه ios 7 اومدن نسخه جدید زدن و پولیش کردن،از قرار معلوم آپدیت رایگان نرم افزاری برای بعضیا زور داشته
درسته (و به مرور زمان بهتر میشه). درباره آپدیت هم متاسفانه صحیحه و البته به نظر میاد آپدیت به نسخه جدید و مطابق با iOS 7 صرفا ظاهری نیست و ساختار خیلی از برنامه ها هم لازمه تغییر کنه برای پشتیبانی از خیلی از امکانات جدید و برای همین هم میزان کاری که لازم بوده خیلی زیاد بوده و توجیه دریافت هزینه دوباره رو می تونه داشته باشه. نامردی نیست این کار. فتوشاپ و ویندوز و آفیس و ... هم نسخه جدیدشون آپگرید مجانی از نسخه قبلی نیست.نقل قول:
آقا من امروز یه تست باطری گرفتم روی 7.0.2
نتیجه فاجعه بودش.
روی شارژ 96 درصد،با وای فای روشن،روشنایی صفحه 90 درصد زدم ویدئوی یوروویژن 2011 رو پخش بکنه ببینم چقدر دووم میاره
بعد 3ساعت 27 دقیقه گوشی خاموش شدش.:n04:
من رو ios6 این تست رو انجام ندادم و نمیتونم مقایسه دقیق بکنم ولی استفاده روزانه ای که انجام میدم میدونم که رو 6 خیلی باطریم بهتر بودش
با وای فای خاموش به نظرتون نتیجه چقدر عوض ممکنه بشه؟
متاسفانه منم مشکل باتری دارم.
مصرف خیلی بیشتر شده .
با این که آیتاچ هست و مصرف شبکه موبایل رو نداره
من حدودا 10-15 درصد سریعتر شارژ خالی می کنم بعد از آپدیت. به هر حال برای بهتر شدن باتری به استثنای نکات عمومی این نکات هست:
* خاموش کردن Parallax (روشن بودنش باعث میشه همیشه سنسورها در حال کار باشن، این ویژگی مخصوص آیفون 5S هست که چیپ M7 داره). تنظیم Reduce Motion در Accessibility رو خاموش کنید.
* آپدیت اپ های بکگراند رو غیر فعال کنید.
* Auto refresh اپ های بکگراند رو غیرفعال کنید (یا تنظیم کنید فقط کدوم اپ ها دسترسی دارند که من این کار رو کردم).
* اگه از سرچ اسپاتلایت استفاده نمی کنید غیر فعالش کنید.
انجام این چند مورد تاثیر مهمی روی باتری خواهد داشت.
پارالکس خاموش بودش ولی اسپات لایت و اوتو رفرش اپ ها رو هم خاموش کردم تا ببینم چی میشه
فردا یه تست بدون وای فای میگیرم بعدشم دوباره یه تست با وای فای میگیرم ببینم تفاوتی میکنه یا نه
آقا اپلیکیشن یوتیوب من داره مث هلو کار میکنه
ولی رو ویندوز چک کردم دیدم همچنان هیتلره.
بقیه چک کنید ببینید مال شما هم همینطوره
آقا من يه غلطى كردم زدم آپديت شه به ٧ (از توى گوشى) اما كامنتهاى دوستانو ميبينم نوشتن لگ داره و اين حرفا. ديگه نميتونم آپديتو كنسل كنم. هر سرى كانكت ميكنم به اينترنت زرتى آپديت ميره واسه ادامه. )-:
جيلبرك ٦.١.٤ اومده؟ اگه جيلبرك كنم، بعدا كه خواستم ميتونم به ٧ آپديت كنم يا ديگه اجازه نميده؟
آخ جون اينترنتم كند شد يهو آپديتش ارور داد و همه چى كنسل شد! D-: خيالم راحت شد! D-:
سلام . خیر منتشر نشده و به احتمال زیاد برای iOS 6 جیلبریکی منتشر نمیشه ! احتمالا روی iOS 7 جیلبریک منتشر میشه و گفته شده اگر قصد جیلبریک دارید روی 7.0.2 بمانید! :n06:نقل قول:
کلا با روالی که پیش میره خیلی امیدی به جیلبریک نسخه های جدید نیست و موندن در نسخه های قدیمی برای جیلبریک خیلی توجیه پذیر نیست٬ بهتره آپدیت کنید به آخرین نسخه (iOS 7.0.3) تا حداقل از آخرین امکانات بهره ببرید.
آره. زدم ٧ رو نصب كردم الان. خيلى باحالتر شده كه! اصلا هم لگ نداره كه بابا! كجاش لگ داره آخه؟؟!
فیفا 14 رو ریختم و با روشی که توی سایتهای دیگه نوشته بودن هکش کردم همه چیزش آنلاک شد. عجب بازی قشنگیه. پیشنهاد میکنم دوستانی که اهل موبایل گیمینگ هستن نصبش کنن. :n12:
یک ایفون ۵ چینی دارم ایتونز و ای فان باکس نمیشناسنش نمی تونم برنامه روش نصب کنم تو ویندوز ایکس پی راهنماییم کنید (ورزن ایفون رو هم نمی دونم ولی ای او اس ۶.۱)
سلام . اگر آیفون چینی ( فیک ) هست که نباید هم بشناسه ! این آیفون های فیک معمولا اندروید هستن ...نقل قول:
Sent from my iPhone 5
سلام.نقل قول:
دوست عزیز آندروید ورژن 6.1 نداره دوستمون فرمودن ورژن آی او اس 6.1 روی گوشیشون نصبه.:11:
سلام . با این که اپلی هستم ولی دیگه اینقدر داغون نیستم که ندونم اندروید تا 4.4 اومده :n02:نقل قول:
داداش گل ام گوشی فیک چینی دیدم که ورژن دستگاه رو زده بود 7.0 و حتی بیلد نامبر هم درست تو پرانتز زده بود :n02: برادران چینی خیلی واردان:n10: