7بود الانم 7 نصبیدم
Printable View
7بود الانم 7 نصبیدم
ار نصبه اما از mobility center خاموشه روشن نمیشه!!!!!!!!!!!
:n30:اصلا از اول با این 4540 حال تکردم اه
crysis3 با تنظیمات معقول به این لیست اضافه کنیدنقل قول:
نقل قول:من فکر می کنم شما دارید با تعصب حرف میزنید، بنده خودم این بازیها رو 4540روی الترا تست کردم، اجرا میشن ولی دیکه بازی ارزش بازی کردن ندارهنقل قول:
اگه قرار بود که گرافیکش همه رو بدون لگ بالا بیاره، پس این 190 کارت گرافیکی که تو بنجمارک ها برتر بودن دیگه چه غولی هستن!!! در حالی میدونیم 7650 یک گرافیک معمولی هست، صفحه زیر رو مشاهده کنید متوجه منظورم میشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نکته جالب اینجاس که فقط سه کارت گرافیک اول تونستن کرایسیس3 رو بدون افت فریم اجرا کنن، سایر بازی ها هم در حدود 10 15 تای اول تونستن رو الترا بدون افت فریم بالا بیارن
شاید شما لگ رو چیز دیگه تعریف میکنید یا افت فریم رو جزو لگ حساب نمیکنید
از کی تا حالاتنظیمات معقول شده ultra؟:n02:نقل قول:
در ضمن نکته جالب اینجاس که فقط سه کارت گرافیک اول تونستن کرایسیس3 رو بدون افت فریم اجرا کنن، سایر بازی ها هم در حدود 10 15 تای اول تونستن رو الترا بدون افت فریم بالا بیارن
شاید شما لگ رو چیز دیگه تعریف میکنید یا افت فریم رو جزو لگ حساب نمیکنید
در ضمن رزولوشن اون تست برای الترا FHD هست
1920*1080=2.07MP
1366*768=1.04MP
یعنی در تئوری توی FHD دو برابر HD به کارت فشار میار(من نمیگم c3 رو روی الترا اجرا کنید)
در ضمن کی گفته بازی باید بدون لگ باشه؟
cut the rope و angry birds نیست که
این هم به نقل از mehdi.z (کاربر فعال انجمن بازی)در پاسخ به افت فریم 7970GE
نقل قول:
البته همینطور که گفتم توی بعضی از جاهای بازی کلا باگ وجود داره و افت فریم دلیل خیلی خاصی هم نداره...نمونه_ش هم همون مرحله اول وقتی که تیرکمون رو میگیری تقریبا تموم سیستمها به یکباره افت فریم ناگهانی داشتند که دلیل اصلیش هم همون باگ هست نه ضعف سیستم!!
فرمایش شما متین، اصلا شما بقیه بازی ها رو در نظر بگیر روی high 1366 768نقل قول:
بازم از رتبه 70 80 به بعد رنگشون قرمزه یعنی بازی کردن دیگه دلچسب نیس
بحث من روی c3 با تنظیمات نرمال هست نه mp3 farcry3 و اینها من اینها رو بازی نکردمنقل قول:
اما اون بازیهایی که توی اون لیست بازی کردم خوب اجرا شدن الان من ویندوزمو عوض کردم در غیر اینصورت با fraps اسکرین شات میذاشتم
به همین خاطر بود که برای c3 گفتم معقول و ریز تنظیمات رو ذکر نکردم تا اشتباهی پیش نیاد و باعث گمراهی دوستان نشه
از جناب,[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ظاهرا این بازیها رو دارن درخواست میشه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا اسکرین شات بزارن
موفق باشید:n16:
سبام من این لب تابو امشب خریدم و 7 روش نصب کردم . درایور هاشو از کجا باید گرفت همراش چیزی نبود.
یه پارتیشن با 15 گیگ موقع نصب ویندوز میاد اون چیه ؟ باتریشو مثل موبایل باید گذاشت شارژ 8 ساعته ؟
با عرض تبریک و آرزوی چرخیدن فنش:n16:نقل قول:
درایور 7 پروفشنال 64 بیت از اینجا:
باتری هم نیازی نیست شارژش کمی بیش از یک ساعت طول میکشه و نیازی به شارژ اولیه نیست
سلامنقل قول:
مبارک باشه عزیز، انتخاب خوبی کردی تو این آشفته بازار، انشاا.. یه عمر براتون عمر کنه! :n06:
ما که ماه هاست(از زمستون!!) قصد خریدشو داریم هی خرج ضروری تر پیش میاد و....:n27:
پست های قبل رو مطالعه میکردید دوستان درایورها رو بی منت گذاشتن.. :n12:
چند گرفتید با چه کانفیگی؟؟ با گارانتی آیا !؟؟
لطفا سر فرصت یه نقدوبررسی هر چند کوتاه به همراه چند تصویر اینجا برامون(نخریده ها!!) بزار.. :n01:
ممنون دوست عزیز پس اون پارتیشن 15 گیگی چی هست ؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون از دوستم گرفتم قیمتشو هنوز بهم نگفته گارانتی اطمینان رم 6 گیگ هارد 750
میشه دقیق تر بگید یا اسکرین شات بذارید؟نقل قول:
سلام ...
راستش من کل پست ها رو از اول تا اینجا نگاه کردم بیشتر مشکلات بچه ها به نصب نبودن درایور ها و مشکلات نرم افزاری برمیگشت که تقریبا قابل حله
خواستم ببینم از نظر سخت افزاری هم مشکل خاصی داره یا نه؟مثل داغ شدن بیش از حد،سوختن فن یا هارد و کلا از این جور چیزا:n13:
probook این مشکلات رو نداره اگه داشت که پروبوک نمیشد !
مدل های جدیدش تا 3-2 ماه دیگه میاد بیرون !
سیستم کولینک خوبی داره من که راضیم اما برای گیم و کار 3d باید کول پد بگیری(یک بار در حین crysis 3! :n04:یادم رفت کول پد رو روشن کنم لپ تاپ داغ کرد ولی از سطح انتظارم پایین تر بود)نقل قول:
مثل داغ شدن بیش از حد
فن کم صدایی داره تا اونجایی که من تحقیق کردم مشکلی نداشت بازم تاکید میکنم کول پد بگیرید با کول پد بار زیادی از دوش سیستم کولینگ گرفته میشهنقل قول:
سوختن فن
هاردش پرفومنس کمتری نسبت به مدل های دیگه داره و میشه مقداری به HP خرده گرفتنقل قول:
هارد
در ضمن این پست رو هم بخونید
---------------------------------------------------------------------------------------------------
الان بر چه اساسی این حرف رو زدید؟نقل قول:
probook این مشکلات رو نداره اگه داشت که پروبوک نمیشد !
مدل های جدیدش تا 3-2 ماه دیگه میاد بیرون !
مثلا بخاطر اینکه haswell چند همفته دیگه میاد میتونیم بگیم ivy bridge بده؟
بله فرق اساسی داره نزدیکه 25 برابر کم مصرف تر از sandy bridge و 20 برابر کم مصرف تر از ivy bridge هست و کاملا تغییرات اساسی داره !
گرافیک داخلی هم قدرتی معادل 650M انویدیا داره که اصلا دیگه نیازی به گرافیک اصلی نیست و سنگین ترین بازی هارواجرا می کنه !
ضمنا شماهم لحنتو کمی درست تر کن ! برچه اساسی رو من می دونم نه شما !
نقل قول:
الان بر چه اساسی این حرف رو زدید؟
اول نقل قول از خودم دومی هم از شمانقل قول:
برچه اساسی رو من می دونم نه شما !
الان کاملا معلوم شد کی باید درست حرف بزنه:n16:
بگذریم
-----------------------------------------------------------------------
در ضمن بحث من سر 4540 هست نه ایوی بریج و هسول اگر میخواهید بحث رئ ادامه بدید درباره ی 4540 بحث کنید:n01:
ایم حرف کاملا درسته اینم سندشنقل قول:
بله فرق اساسی داره نزدیکه 25 برابر کم مصرف تر از sandy bridge و 20 برابر کم مصرف تر از ivy bridge هست و کاملا تغییرات اساسی داره !
اولا اون تستی مقایسه ای بودنقل قول:
گرافیک داخلی هم قدرتی معادل 650M انویدیا داره که اصلا دیگه نیازی به گرافیک اصلی نیست و سنگین ترین بازی هارواجرا می کنه !
دوما چطور 650m که سری موبایل هست تو اون ویدئو توی یک سیستم دسکتاپ هست؟ و اینکه چطور توی اون ویدئو یک پردازنده و میت هسول در اختیار اونها قرار میگیره؟
در ضمن خود شخصی که ویدئو رو پخش کرده اطمینان نداره کدوم اینتله!
Both systems are running DiRT ۳ with all the details cranked at ۱۰۸۰p resolution. Scott had difficulty detecting differences in performance and image quality between the two in person, and they look very similar on video. I believe the Haswell system is the one on the left.
اگر هم به این شکل لاو رفته باشه باید به سایت های معتبر توجه کرد مثلا:
بحثی هم بود در تاپیک هسول بگید این تاپیک برای لپ تاپ 4540 هست نه هسولنقل قول:
به تازگی سایت روسی OCLab.ru با ادعای دسترسی به یکی از نمونه های مهندسی ( Engineering Sample ) نسل جدید پردازنده های اینتل ( Haswell ) اقدام به انتشار نتایجی کرده است. در این نتایج از یک نمونه پردازنده ی اینتل مبتنی بر جدیدترین معماری ساخت این شرکت ( Ivy Bridge ) استفاده شده است که به منظور انجام مسافی برابر ، سرعت کلاک هر دو پردازنده بر روی 2.8GHz ثابت شده است ...
SuperPi 1M ، PiFast و wPrime 32M سه نرم افزاری بودند که برای انجام تست اول انتخاب شدند که می توانید نتایج حاصله را در تصویر زیر مشاهده کنید ( نتایج بر حسب ثانیه بوده و هرچقدر کمتر، بهتر ) :
همانطور که مشاهده می کنید در تست SuperPi 1M پردازنده Haswell نه تنها سریع تر از نمونه Ivy Bridge نبود بلکه کندتر هم عمل کرده است ! دو تست دیگر هم با اختلافی کم به سود نمونه Haswell به پایان رسیده است.
در سری دوم تست ها با دستکاری تنظیمات نرم افزارهای مذکور بار پردازشی نسبت به حالت قبل افزایش داده شده است که نتایج آن را مشاهده می کنید ( نتایج بر حسب ثانیه ) :
مشاهده می کنید که نتیجه حاصله از تست wPrime (یک نرم افزار چند رشته ای ) بین دو نمونه یکسان است اما در تست superPi ( یک نرم افزار تک رشته ای ) کفه ترازو اندکی به سود نمونه Haswell سنگینی می کند.
در پایان باید یادآوری کرد که کلیه تست ها بر روی نمونه مهندسی چیپ Haswell انجام شده است که بیشتر به منظور آزمایش و توسعه پردازنده ساخته می شود ، در حالیکه نمونه نهایی پردازنده از عملکرد بهتری برخوردار خواهد بود.
ببین دوست عزیز اونا با یک پردازنده دسکتاپ haswell که گرافیک داخلی HD 4500 یا 5000 داره ( بسیته به 2 یا 4 هسته ای بودن ) Dirt 3 رو اجرا کردن که عالی هم اجرا کرد و برای اینکه برای مردم عادی روشن بشه که قدرتش چقدر هست اونا تشبیه ش کردن به 650M !
حالا شما اومدی میگی چرا اونا پردازنده Mobility رو با Desktop مقایسه کردن !
کلا بی خیالش شو !
راستش یکی از دوستام pro 4520 داشت که عملا بخاری بود حتی تو کارای عادی هم وحشتناک داغ میشد که بالاخره باعث شد مادربوردش کباب بشه:n02: البته اینم میدونم که با یه لپ تاپ نمیشه به خوب یا بد بودن مدل رای داد ولی خب دیگهنقل قول:
اینم بگم که یکی دیگه از دوستام 4530 داره فوق العاده راضیه ازش
راستی کاش اون مدل های جدید هم معرفی میکردید تا ما هم بدونیم
مرسی داری داداش...
[QUOTE=Devicestreet;7652808]سیستم کولینک خوبی داره من که راضیم اما برای گیم و کار 3d باید کول پد بگیری(یک بار در حین crysis 3! :n04:یادم رفت کول پد رو روشن کنم لپ تاپ داغ کرد ولی از سطح انتظارم پایین تر بود)
فن کم صدایی داره تا اونجایی که من تحقیق کردم مشکلی نداشت بازم تاکید میکنم کول پد بگیرید با کول پد بار زیادی از دوش سیستم کولینگ گرفته میشه
هاردش پرفومنس کمتری نسبت به مدل های دیگه داره و میشه مقداری به HP خرده گرفت
در ضمن این پست رو هم بخونید
---------------------------------------------------------------------------------------------------
والا من واسه بازی کردن نمیخوام بیشتر برا کارای 3D و کلا نرم افزارای معماری میخوام البته نه در حد حرفه ای که فکر کنم از لحاظ کانفیگ جوابمو بده
درسته ولی هدف از گرفتن لپ تاپ اینه که راحت جابجا بشه دیگه اگه بخوای همه جا کول پد دستت بگیری که همون کیس و مانیتور خونه رو دستم بگیرم بهتره که:n02:
راستی ممنون که جواب دادین:n12:
میدونی چرا 4520 اون مشکلو داشت ؟نقل قول:
به خاطر معماری وحشتناک پردازنده اینتل چون سری اول i7 گرماش خیلی بد بود و این که گرافیک اصلی همزمان با پردازنده روشن بود من خودم داشتم به شدت گرم میشد ( پردازنده رو میگم ) اما تو سری 2011 و 2012 چون گرافیک داخلی اضافه شد مشکل حل شد !
شما الان بهترین سیستم کولینگ لپ تاپ رو هم داشته باشی به هر حال داغ میکنه اگه نگران پولت هستی کول پد میگیری:n02:نقل قول:
والا من واسه بازی کردن نمیخوام بیشتر برا کارای 3D و کلا نرم افزارای معماری میخوام البته نه در حد حرفه ای که فکر کنم از لحاظ کانفیگ جوابمو بده:n02:
درسته ولی هدف از گرفتن لپ تاپ اینه که راحت جابجا بشه دیگه اگه بخوای همه جا کول پد دستت بگیری که همون کیس و مانیتور خونه رو دستم بگیرم بهتره که
راستی ممنون که جواب دادین
شما متن رو کامل میخوندی بعد جواب میدادینقل قول:
حالا شما اومدی میگی چرا اونا پردازنده Mobility رو با Desktop مقایسه کردن !
من گفتم یه گرافیک موبایل توی یک سیستم دسکتاپ چیکار میکنه؟
آقا چرا نمیگیزی دو تا سیستم دسکتاپ نبود یکی دسکتاپ بود اون یکی UX15 asus !!!
بعد تست که کرد قدرت گرافیکی haswll با 650M یکی بود !!
شما می دونی چرا نگرفتی چون لپ تاپ رو وصل کرده بودن به مونیتور 1080p فکر کردی جفت سیستما دسکتاپه !
حالا این مدل های جدید که ذکر شد کدومان! لینک معتبر بدید ( تو خود سایت HP هست ؟؟ )
چندین ماه! دیگه به ایران ورود پیدا می کنن ؟؟ ( میخام بدونم ارزش صبر ایوب براشون، ارزش داره ؟؟ )
:n01:
2 ماه دیگه میاد !
[PHP]http://www.zoomit.ir/articles/notebook/5227-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-probook[/PHP]
[PHP]
http://www.iranrev.com/laptop/%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-hp-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-probook-400[/PHP]
پشتش چقدر قشنگه !
تازه اینا probook هست صبر کنید سری های جدید 2013 با هاسول بیاد با طراحی لوگو جدید که مثل اپل شده و پشتش روشن میشه البته دقیقا وسط قرا می گیره !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه پشنهاد جدی میکنم به کسانی که الان قصد خرید دارن خلاصه و مفید تو یه جمله : فقط صبر کنید ! دیزاین های جدید و خیلی تاپ توراهه ! با طراحی لوگوی جدید و اپلی ! فقط تو سری های بالاتر لوگو روشن میشه !
معرفی می کنم probook 450 / زمان عرضه مرداد 92 !
بله بله سری جدید رو دیدم واقعا زیباست.. :n12:
منتهی حدس میزنید کی بیاد ایران ؟
تابستون گمون نکنم برسه! یعنی به منم نمی رسه!
تا بعد از منتخبات! میمونم بلکه شاید کمی فقط کمی! قیمت ها اونم شاید افت کنه و یه چی بخرم.. :n29:
تو مرداد میاد ایران بدون شک پس منتظر باش !
کسی نمیدونه چرا از mobility center وای فای خاموشه و روشن نمیششه چه کار باید کرد؟درایور ارو از سایت دانلود کردم.
بابا سیستم به این خفنی زده این اچ پی اما درادوراش چرا اینجوریه؟ یکی بلوتوث کار نمیکن یکی م3 من وای فایش ! گرافیکم که عشقی سویچ میشه!
نقل قول:
Vendor بلوتوثت چه کمپانیه ؟
مشکلی نداره باید بتونی درست نصب کنی .
سوییچ مشکلی نداره، چون قدرت گرافیک داخلی و ای تی ای نزدیک به همه گاهی تشخیص نمی دید، در ویندوز 8 اکثرا خودکار سوییج میشهنقل قول:
دوستان یه مشکل
من داشتم با نرم افزار پارتیشن بندی درایوهامو کم و زیاد میکردم که حواسم نبود و از حالت basic به حالت dynamic تغییر یافته
کسی میدونه چجوری باید برگردونم به حالت اولیه؟
از dynamic disk converter استفاده کن !
اطلاعاتم پاک نمیشه که!؟نقل قول:
و یک لینک دانلود ازش میدین لطفا!؟
نه ارتباطی به پاک شدن Data نداره و فقط فرمت رو عوض می کنه !
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی دانلود کنی ولی نسخه Pro کرک می خواد که سعی کردم اونو بزارم ولی سایتش مشکل داشت سعی کن خودت پیدا کنی !
دوستان این مدل نسبت به lenovo thinkpad e530 چه مزایا و معایبی داره؟؟
مرسی
آقا این مدل لپ تاپ تا چند گیگ رم ساپورت میکنه و قیمت رم براش چقدره؟
تا 16 گیگ ساپورت میکنه،قیمت هم خبر ندارم متاسفانه از دوستامون که از تهران هستن بپرسی بهترهنقل قول:
روی کاغذ لنوو به لطف nvidiaکارت گرافیک بهتری داره!بدنه پلاستیکی،سی پی یو اورکلاک شده قوی تر(که 4540 هم میشه اورکلاکش کرد)...نقل قول:
4540 گرافیکش صعیف تره،اما سیستم خنک کنندگی واقعا قوی داره،داشتن فینگر پرینت،بدنه آلومینیومی...
یه نکته دیگه هم هست و اون اینه که تفاوت قیمت این دو لپ تاپ در چه حده؟
بچه ها میشه یکی بگه که گرافیک 4540 DDR3 هست یا DDR5؟؟؟؟:n03:
آخه ی جا میگه کلا 4540 فقطDDR3 هست یکی میگه فقط DDR5 یکی دیگه میگه هم DDR3 هست هم DDR5
جالب اینکه هیچکدوم تضمین نمیکردن که 100% DDR5 باشه طرف میگه من یقین دارم DDR5 هست ولی اگه لپ تاپ رو روشن کردم حتی DDR3 هم باشه سیستم مال خودته دیگه:n08:
راستی ی گارانتی ب درد بخور هم اگه معرفی کنید ممنون میشم