فکر کنید این بازی رو برای سیستم های PS4 و XBOX ONE عرضه کنن :دی چه شود :دی
گرافیک ، سرعت :n04:
Printable View
فکر کنید این بازی رو برای سیستم های PS4 و XBOX ONE عرضه کنن :دی چه شود :دی
گرافیک ، سرعت :n04:
مشخصا باید همون حالت دوم باشهنقل قول:
در حالت اول بیشمار حالت بوجود میاد و بی نظیره ولی چند مشکل داره. یکی اینکه دستگاه غیر از فعالیت های ما باید فعالیت های اون کرکتر هم پردازش کنه و این خیلی از منابع -رم و سی پی یو- رو هدر میده. ضمن اینکه با شناختی که از GTA داریم فرض کنید اون که داره همینجوری کارای خودشو میکنه به یه باگ بر بخوره. همین میشه که احتمال بدم حالت دوم هست و حالت دوم هم بعد از یه مدت باید اون حالت های پیشفرض تموم بشه و صحنه هایی که شیفت میکنیم روی یکی دیگه ، تکراری بشه. یعنی بعد از چندین بار یهو میبینیم دوباره مایکل با پسرش دوچرخه سواری میکنه. خب با اینکه احتمال حالت دوم بیشتره ولی منطقی هم نیست و باید براش راهی باشه.
یعنی یک سری فعالیت از پیش تعیین شده..
اگه اون اولی که گفتی باشه، دیگه باید رفت دست بوس سازنده.
البته نباید هم اینطوری باشه که مثلا با هر بار سوئیچ کردن هی کارایی که انجام میدن متفاومت باشه.
خب از اونجایی که فعالیت های زیادی می شه توی بازی انجام داد و مشخصه های خاص هر شخصیت باید طوری باشه که احساس تکراری دست نده... بعدشم اون حالت تکراری شدنش هم طبیعیه. خلاصه هر کسی یه سری فعالیت های تعریف شده تو هر روزش داره.
در مجموع خیلی مورد جالبیه و این خودش تنوع و آزادی رو تو همچین بازی ای خیلی زیاد میکنه.
+
این نمایش گیم پلی اینقدر عظیم بوده که کوجیما رو هم افسرده و ملول کرده
نقل قول:
"GTA V" new trailer was awesome! This free control is future of the game, way higher than anywhere, makes me depress as matter fact.(cont..)
اینا توئیت های کوجیما بودنقل قول:
I don't think our "V" can reach that level. Rockstar's team are the best. W/o question they will pull up the possibility of game.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم اینجوری باشه که هر موقع دلمون خواست سوییچ کنیم بین کرکترها ..حتمآ باید زمانی که شخصیتی که کنترلش رو در دست داریم رو تو یه حالت نورمال و استند بای قرار بدیم تا امکان سوییچ داشته باشیم. ( البته این یه فرضیس ! ) فکر کنم یه همچین سیستمی داخل بازیه watch dogs هم استفاده شده البته اگر اشتباه نکنم!
امسال واقعآ سالِ بازی های اوپن وردِ که تو این سبک همه ماشالا قــَدَر هستن.
فکر نکنم که هر بار بین کارکتر ها عوض بشه اتفاق جدیدی رو ببینیم.یا اتفاق ویژه تکراری رو ببینیم.(احتمال اینکه مایکل دو بار یا بیشتر با بچش دوچرخه سواری کنه.) من احتمال میدم بعد هر ماموریت یا ماموریت های مهم یک موقعیت خاص برای کارکتر در نظر گرفتن که میتونی از این کارکتر بری روی اون کارکتر و اون موقعیت رو کنترل کنی. که اونم احتمالا عکس کارکتر توی hud بازی نمایش داده بشه که بازیکن مجاب شه که بره به طرف اون کاراکتر.
در باقی لخظات بازی احتمالا هر وقت کارکتر رو عوض کنی یا داره راه میره توی شهر یا رانندگی میکنه یا توی خون نشسته!
اما همینم اتفاق بزرگیه.
نه در حالت غیر مرحله و free run هر لحظه که بخوایم میشه بین کارکتر ها سوییچ کرد. و داستان خصی هرکدوم رو دنبال کردنقل قول:
You can still do whatever you want - there's just a lot more to work with
یه نقد دیگه
IGN بازی رو برای PC هم لیست کرده
آفرین فکر میکنم کامل ترین جواب رو به معما دادی منم شدیدا با نظرت موافقم به خصوص اون اخرین جملهنقل قول:
چون اگه این طوری نباشه که راکستار باید هزار حالت مختلف برای کارکترا طراحی کنه که به نظر من غیرممکنه.
اقا مگه راکستار رسما چیزی اعلام کرده که اینا پی سی رو گذاشتن .نقل قول:
سلام دوستان
به لینک زیر سر بزنید، بد نیست ! :
با توجه به جوابه پرسش 1، راک استار اعلام کرده که حدسش رو هم نمی زنیم که هنگام سویچ کردن بین کارکترا، اونا الان دارن چی کار میکنن !
اره خوب من وقتی با مایکل دارم میرم نمیتونم حدس بزنم که ترور خوابه یا داره راه میره تو شهر! ولی اینکه هر دفعه که سوییچ کنیم اتفاق جدید ببینیم بازی خیلی سنگین میشه. شما فکر بازی 100 مرحله داشته باشه(جانبی و اصلی) باید 100 موقعیت مختلف بسازن! بازی اینقدر بزرگ و با امکانات زیاد هست که خوب همیشه قرار نیست ببینیم پلیس دنبال تروره یا مایکل با بچش دوچرخه سواری میکنه. اینا میتونن تنیس بازی کنن شنا کنن دوچرخه سواری شکار.......... .نقل قول:
ولی بعضی مواقع مثل زمانی که مایکل با بچش دوچرخه سواری میکرد این سوییچ کردن ها به یک مرحله شخصی کاراکتر ختم میشه که داستان شخصی هرکس رو به پیش میبره. که من احتمال میدم در چنین موقعیت هایی که دیگر کارکتر بازی در موقعیت داستانی قرار داره در hud بازی تصویرش رو نشون بدن تا سوییچ کنیم بریم روش و به داستانش برسیم.
فکر کن ترور رو بگیرن و بندازن زندان سووچ کنی روش یهو ببینی تو زندانی باید جیل بریک کنی!:n08:
با این وضعیت بازی ها در بازار فکر می کنید میشه چنین بازی رو به راحتی همون روزای اول پیدا کرد؟منکه تازه مشکل دوبرابر هست باید بگردم برای نسخه فری یا ntsc u
همین یه ساعت پیش شبکه من و تو (manoto 1) داشت درباره بازی صحبت میکرد، گفت واسه PS3 و XBOX 360 هست .:n01:نقل قول:
دموهاش رو نشون میداد خیلی قشنگ بود. میگفت فضای بازی خیلی بزرگتر شده و میشه رفت جنگل و کوه و حتی کوهنوردی کرد.
ماشین ها هم خیلی تنوع پیدا کردن و تعدادشون زیاده.
شخصیت داستان هم سه نفر هست که میشه تو بازی بینشون Change کنیم.
تازه وارد ترین افراد این فروم ها از اون Loserها اطلاعاتشون بیشتره ...نقل قول:
باورت میشه هنوز GTA IV (نسخه قبلی) رو مثه حَلیم میبرن؟؟ دوستم بازی فروشه،باهاش صحبت میکردم میگفت که بیشترین فروشو داره و هنوز که هنوزه بازی رو رایت میکنیم و ازش هیچی نمیمونه!(X360) سال 2008 منتشر شد،الان 5 سال میگذره از انتشارش....واقعا محبوبه لامصب،نسخه GTA V که دیگه فک کنم حُکم زُمرُد داشته باشه،همون روزای اول باید زرنگ باشی گیرت بیاد.نقل قول:
البته دوستم برام کنار میزاره:دی
احتمال میدم نسخه PS4 , XBOX ONE و PC یکجا موقع عرضه این کنسول ها ارائه بشه .
یعنی اواخر پاییز .
Famitsu نکات جدیدی درباره بازی عنوان کرده:
بازی در ژاپن 10 اکتبر پخش میشه
سگی که در بازی هست Chop نام داره و میشه قلاده و سایر وسایلش رو عوض کرد و اگر بهش رسیدگی نشه میمیره!
بیشتر از 15 نوع حیوان در بازی موجوده !
انیمیشن های بازی نسبت به GTA قبلی بهتر شده و هر کدوم از کارکتر ها انیمیشن خاص خودشون رو موقع راه رافتن و دویدن دارن
و بازی مرحله ای داره که زیر دریا انجام میشه که در اون مایکل و ترور تا محل ماموریت با جت اسکی مسیر رو میرن!
اینم کامنت جالب و فوق العاده خنده دار یکی از دوستان گیمر( شک دارم اصلا چیزی از گیم بفهمه ) زیر این پست:
Professor Zoom
15/07/13, 10:00 pm
GTA sucks. Saints Row rocks.
یادمون هم نره GTA IV هفت ماه بعد از انتشارش برای کنسول برای PC هم عرضه شد.
احتمالا هم راک استار یک دستی رو بازی بکشه و باگ های احتمالی و مشکلاتش رو حل کنه و نسخه ای هم برای دو کنسول جدید عرضه کنه و همراه با اون برای PC هم بازی رو عرضه کنه.
طرف اومده نظر شخصیش رو گفته بخودش هم مربوطه شما چیکار داری که قضاوت میکنی؟:n15:نقل قول:
اینم کامنت جالب و فوق العاده خنده دار یکی از دوستان گیمر( شک دارم اصلا چیزی از گیم بفهمه ) زیر این پست:
Professor Zoom
15/07/13, 10:00 pm
GTA sucks. Saints Row rocks.
تایید دوست عزیزنقل قول:
نمیدونم تا کی باید شاهد چنین صحنه های وحشتناک فرهنگی ای باشیم!!
خب طرف توی دنیای گیم اندازه خوک حالیش نبوده و اومده گفته SR از GTA بهتره!نظر شخصیشو گفته:دی
باید از یه گوش آویزونش کنن:دی
میشه هواپیما هم هدایت کرد؟! آخه gta iv لامصب هواپیماهای خدایی داشت فقط نمیشد سوارشون شد :D
شنیدم که هیچ در و ساختمونی نیست که باز نشه ...
حقیقت داره ؟
بله ...نقل قول:
میشه هواپیما هم هدایت کرد؟
بعید میدونم اینطوری باشه ، اینطوری باشه حجم بازی یک ترابایت میشه که .نقل قول:
جی تی ای آی وی 10 خونه داشت حجمش 15 گیگ بود این که انقدر مپش بزرگه بخواد همه خونه ها باز بشه دیگه خیلی سنگین میشه بازی .
ولی یک احتمال هست اونم این که کلا 20 مدل خونه درست کنن و کپی کننش و تکراری باشه .
قیمت بازی رو چقدر میزنن؟ iv که الان برای xbox حدود 30$ قیمت داره. البته اون موقع رو نمیدونم چقدر بوده
قیمت بازی 60 دلار هست نسخه معمولی .
اینطور که تو گیم پلی بود می گفت فروشگاه های بزرگی هست که می تونید لباس و ... گرون قیمت بخرید :دی
اگه هم بخوان اینکارو بکنن که همه در ها باز بشه یه چیزی مثل skyrim درست میکننش...که مثلا 100 تا طرح درست میکنن و این طرح رو همهی مغازه ها و خونه ها میذارننقل قول:
(اینطوری ممکنه یک خونه رو 10 جای بازی با تغییرات جزیی ببینیم)
راستی بازی برای pc منتشر نمیشه؟
پ.ن:الان خط اخر پستتو رو خوندم.شرمنده
راک استار هنوز حرفی در این مورد نزده ... .نقل قول:
ولی قطعاً منتشر میشه ... .
همونطور که دوستمون اشاره کرد، GTA IV چند ماه پس از انتشار نسخه ی کنسولی منتشر شد .
راکستار به تازگی اطلاعات بیشتری از عنوان جهان-آزاد خود GTA V داده است.در مصاحبه ای که به تازگی Leslie Benzies از راکستار با سایت فرانسوی Jeuxactu انجام داده است مشخص کرده است که همه ی شخصیت های محور بازی )i.e Michael, Franklin و Trevor( درابتدای بازی قابل کنترل نیستند ! در ادامه جزییات بیشتری دریابید.Leslie Benzies آشکار کرده است که کنترل هر سه شخصیت GTA V در ابتدا به طرز بدی به “گیم پلی و داستان بازی” ضربه خواهد زد! ایشان در ادامه اضافه کردند که “معرفی هریک از شخصیت ها در بازی در یک بازه ی زمانی مشخص انجام میشود تا از دنیای هرکدام از آنهاباخبر شوید!”“بسیاری از قسمت های بازی،متکی به هرسه کاراکتر بازی میباشند و روش زندگی هریک از آنها بروی دو شخصیت دیگر تاثیر میگزارد.ما به فکر شرکت دادن هرسه کاراکتر در ابتدای بازی بودیم اما میدانیم کهاین مسئله به گیم پلی و داستان بازی ضربه هایی خواهد زد.ما میخواهیم به مخاطبان این فرصت را بدهیم که بصورت جداگانه در زندگی هریک از شخصیت ها اکتشاف کنند و دنیای آنها را بشناسند و این امر امکان پذیر نبود درصورتی که هرسه کاراکتر را در ابتدا در دسترس قرار میدادیم!”پس از این صحبت ها آقای Imran Sarwar طراح ارشد بازی تاکید کرد که” در GTA V هر سه کاراکتر در ابتدا قابل بازی نیستند اما شما میتوانید به نقشه ی کامل بازی در همان ابتدادسترسی داشته باشید.”ایشان افزودند:“شما میتوانید هرسه شخصیت بازی را ببینید البته درصورتی که از محل آنها اطلاع داشته باشید.به طور مثال شما زمانی که مایکل مرحله ی مورد نظر را انجام داده و شماشخصیت Trevor را دردست دارید میتوانید به سراغ وی بروید و با او ملاقات کنید.شما میتوانید بر هرچیزی کنترل داشته باشید.کاراکتری را مجبور به ملاقات کاراکتردیگری بکنید.حتی میتوانید آنها را باهم دوست کنید و کاری کنید که آنها باهمباشند.ما میتوانستیم کاراکتر هارا طوری در نقشه نشان دهیم که بتوانید آنها را روز به روز در نقشه دنبال کنید اما تصمیم گرفتیم که تمرکزمان را بروی سیستم تعویض کاراکتر ها بگزاریم.”
منبع : گیمفا
به سایت 360shop ایمیل زدم برای پیش خرید بازی گفتن به احتمال زیاد این بازی با قوانین ما مطابقت نخواهد داشت !!! :دی
سایتی می شناسید BURNER MAX درست حسابی بفروشه معرفی کنید خواهشا .
باز هم اطلاعاتی جدید و هیجان انگیزی از GTA V منتشر شد
این روز ها و بعد از انتشار اولین تریلر گیم پلیGTA V ، بازار انتشاز خبرها از این بازی داغ داغ است ! این بار هم اطلاعات جدید دیگری از GTA V منتشر شده است اما تفاوت اینجاست که تاکنون به این اطلاعات هیجان انگیز و جالب را هرگز اشاره ی خاصی نشده بود و شامل نکاتی در مورد شخصیت های بازی ، گیم پلی و بیشتر می باشد.این اطلاعات توسط یک منبع قابل اعتماد به فایتسو منتشر شده است. ) مجله ی فایتسو به تازگی پیش نمایش مفصلی از GTA V داشته است.(اطلاعات :شما می توانید توانایی های ویژه و منحصر به فرد هر کدام از شخصیت ها را ) نظیر شیرجه زدن به صورت آهسته به مانند مکسپین ۳ ، استفاده از خشن ترین ضربات و بیشتر را ( با استفاده از دکمه ی L3 فعال کنید.شما می توانید برای بررسی موجودی حساب هر کدام از شخصیت ها از دستگاه های خودپرداز استفاده کنید و حتی پول خودتان را هممی توانید از این دستگاه بیرون بکشید.کافی نت ها در نسخه ی پنجم حذف شده است اما چندان نگران نباشید چرا که rockstar فکر اینجا را هم کرده و شما می توانید با استفاده از تلفن همراه خودتان حتی در هنگام حرکت کردن به اینترت و باشگاه اجتماعی rockstar وارد شوید و توانایی تماشا کردن فیلم ها را نیز بر روی موبایل خودتان دارا خواهید بود.صدها مورد از لوازم جانبی برای سفارشی سازی کردن حیوان خانگی شما در بازی وجود دارد.سگ شما می تواند بمیرد یا گم شود و در صورت چنین اتفاقی شما می توانید به فروشگاه های حیوانات خانگی که در سرتاسر لس سانتوس هستند بروید و یک حیوان خانگی دیگر برای خود بخرید.شما می توانید حیوانات وحشی بازی را شکار کنید و گوشتی که از آن ها به دست می آورید را به کارخانه ها یا مزارع بفروشید )که این گوشت نیز در نتیجه به مغازه های همبرگر فروخته خواهد شد.(ماموریت های کاوش نیز در زیر آب وجود دارد و این ماموریت ها از نظر Rockstar به عنوان یک بازی جداگانه در نظر گرفته می شود.در هنگام بازی کردن با ا، اگر شما بخواهید می توان دستگاه های خودپرداز را در ماموریت هایی که به شکل مینی گیم می باشند به سرقت برد.در هنگام اولین ملاقات و شروع بازی با فرانکلین ، او را در پایین ترین طبقه از نردبانجرم و جنایت خواهید دید و فرانکلین قصد داردیک اتومبیل را برای یک ارمنی با نام Simeon Yetaria بازگرداند. ) چرا که کار فرانکلین این است که اگر کسی نتواند حتییک قسط از ماشین هایش را بپردازد به سرعت آن ماشین را برای سازنده ی ارمنی این ماشین ها بازخواهد گرداند (شما می توانید ماموریت هایی با نام hitchhikers را که در سرتاسر خیابان ها هست را انتخاب کنید و سپس وظیفه دارید که مردم رابا ماشین به مقصدی که می خواهند برسانید.
منبع : گیمفا
نقشه لوس سانتوس :
واسه کنسول های نسل بعد میاد؟
گرافیک بازی هم تغییر خاصی نکرده!
قیافه شخص اول هم که واقعا مضحک هست
نه،قعلا فقط برای Xbox 360 و PS3 تایید شده....نقل قول:
واسه کنسول های نسل بعد میاد؟
گرافیک بازی هم تغییر خاصی نکرده!
قیافه شخص اول هم که واقعا مضحک هست
شما رو نمیدونم ولی به نظر من گرافیک بازی خیلی خیلی بهتر شده نسبت به GTA IV.
با توجه به اینکه وسعت بازی چند برابر شده(اضافه شده کوه،بیابون،دریا و کلی قابلیت جدید که به بازی اضافه شده )این پیشرفت گرافیک ارزشش بیشتر میشه....
+
دققیا منظورتون کدوم شخصیت اول هست؟!(آخه بازی 3 تا شخصیت قابل بازی داره...)
اون کچله!نقل قول:
هیچ کدوم به Cj نمیرسه
!!!!!!!نقل قول:
باز با 4 مقایسه میکردی باز یه چیزی .... !
کلا همه عالم و آدم میدونن Gta 3 بهتر بود
الان تو این بازی هم مثل gta iv هست که شاید دست بازیکن زیاد باز نباشه واسه تغییرات
اصلاح مو
سوار شدن به قطار و ...
و کلی چیزهای سرگرم کننده!
!!!!!!!نقل قول:
GTA 3 ربطی به CJ نداره. GTA 3 شخصیت اصلیش اسمش Claude بود.
اینا همه ش واسه تاثیریه که San Andreas روت گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به قیافه ی CJ نگاه کنید بعد قیافه ی کرکترهای GTA 5 رو هم ببینید تا فرق گرافیک رو متوجه بشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا" حوصله کردم اینارو گذاشتم وگرنه کسی که انقدر سرش زیر برف باشه ، توضیح آدم نده بهتره.
من سرم زیره برفه؟نقل قول:
GTA SAN ANDREAS چند سال پیش تولید شده؟
حدود 7 سال یا بیشتر!
جذابیتی که GTA SAN ANDREAS داشت رو هیچ بازی نداشت!
نسخه V که هنوز منتشر نشده که همه ی عالم و آدم GTA III رو بهتر بدونن!! منظورت اینه که آزادی های V نسبت به III کمتره؟؟ -پ.ن: GTA III با GTA: SA فرق داره!نقل قول:
سلام دوست عزیز من تا قسمتی با حرف های شما موافقم.بله واقعا یادش بخیر با سان آندریاس واقعا خاطره دارم.درسته گرافیکش پایین بود ولی بازی فوق العاده خوش دستی بود.داستان فوق العاده جالبی داشت چه لذت بخش بود با ماشین از یه شهر به شهر دیگه ای رفتن و از وسط کوه و جنگل و مزارع کشاورزی رد شدن.چه ماموریت های مختلفی در بازی وجود داشت و چه تنوعی داشتن ماموریت ها .برخلاف آی وی که ماموریت هاش واقعی تر بود و بیشتر با اسلحه بود و اصلا تنوع آنچنانی نداشت.:n15:من تا حالا 4 بار جی تی آی سان آندرس رو تموم کردم(آخرین بار واسه یکی نصبش کردم وقتی دیدمش خاطرات زنده شد دوباره نصبیدم:n28: )و یه بارم 100 درصد تموم کردم یعنی همه ماموریت های اصلی و فرعی و کلا هر چی که تو بازی بود آخرشم یه تانک و جت اومد جلوی خونه سی جی.من جی تی آی آی وی رو یه بار تموم کردم ولی دیگه بعدا پاکش کردم و دیگه ام نصبش نکردم و زیادم با بازیش حال نکردم البته شاید به خاطر اون پورت مزخرف بازی هم باشه.نمی خوام بیایم مقایسه کنیم بازی جی تی آی با سان آندریاس رو ولی این جی تی آی جدید که قراره بیاد ببینید چقدر از فاکتورهای سان اندریاس قراره استفاده بشه.اون کوه و جنگل های وسیع در بازی شهر لوس سانتوس کارهایی مثل تاتو کردن و .... نشان از تجربه موفق بازی سازهای جی تی آی در بازی سان آندریاس داره.امیدوارم اینم از اون دست بازی هایی باشه که بخوام چند بار تمومش کنم.دوست عزیز شماهم صبر کنید جی تی آی v هنوز نیومده که بخوایم در موردش نظر بدیم و با سان آندریاس مقایسش کنیم ولی از تریلرها معلومه که با یه بازی محشری مواجه ایم.نقل قول:
کارگردان همه سری های بازی GTA رو میشه بگین