آره خیلی خوبه...نقل قول:
اما به شرطی که فلش میکرو باشه ( کم مصرف ) مثلاً از این ترنسد بزرگا بهش بزنی، اخطار قرمز میاد میگه که به دلیل مصرف برق زیاد،
USB غیرفعال شد.
Printable View
آره خیلی خوبه...نقل قول:
اما به شرطی که فلش میکرو باشه ( کم مصرف ) مثلاً از این ترنسد بزرگا بهش بزنی، اخطار قرمز میاد میگه که به دلیل مصرف برق زیاد،
USB غیرفعال شد.
منظورت کدوماس؟:n13:نقل قول:
من 3 مدل فلش ( ترنسند ) با حجمای 4 و 8 و 16 بهش زدم مشکلی نبود و با وجود اینکه چندین بار پشت سر هم چند گیگ فایل رو باهاش جا به جا کردم باطری آنچنانی مصرف نکرد
همین که فلشتون به گوشی خورد، یعنی کم مصرفه.نقل قول:
برای شما از این میکرو هاست؟
از همین معمولیا .یه فلش ورباتیم 16 گیگ هم وصل کردم مشکلی نبود.نقل قول:
گوشی شما TX یا T هست؟نقل قول:
پس حتما نمایندگی سونی یارو چرت گفته.
اما من چنتا فلش وصل کردم نخورد. اما میکرو رو آورد.
T هست گوشیم.نقل قول:
منم اول وصل کردم نخوند بعد رفتم فرمت همرو Fat کرد خوند.
احتمالا برا شما اون که خونده فرمتش Fat بوده
الان من یه فلش ترنسد 8 گیگ رو فت کردم، باز هم نشد.نقل قول:
اما یه فلش 32 که سن دیسکه و البته میکرو هم هست رو میاره.
آخه مگه چقدر میخواد باطری مصرف کنه ! اینم الکی گیر میده:n24:نقل قول:
با فرمتهای دیگه امتحان کن شاید خوند.
یه سوال هم دارم که اگر رم ( حافظه ) بخرم برا گوشی میتونم با کابل USB فایل های داخل رم رو از طریق تلویزیون پخش کنم.
یه گوشی نوکیا دارم ازش به عنوان رم ریدر هم استفاده میکنم میخواستم ببینم با اینم میشه:n02:
آره فک کنم بشه...نقل قول:
البته یه کابل هایی هست ( اسمش یادم نیست :n02: ) یه طرفش میکرو یو اش بیه، طرف دیگش HDMI و یا
ازین سه فیشه هاست. اونا خیلی خوبه. اگه به گوشی مستقیما HDMI می خورد ، خیلی بهتر می شد.
چرا این آپدیت لعنتی نمیاد :n03:
نقل قول:
کابله اسمش Mhl هست ولی حدود 50 تومن پولشه:n04:
قبل از این تکنولوژی همون میکرو Hdmi بود نمیدون چرا به قول خودشون پیشرفتش کردن Mhl گذاشتن روش فرقشم فکر کنم همون شارژ کردنش هست.:n15:
راستی چرا تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی T تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست ولی TX هست؟؟!!!!
واقعا چرا؟!
من اون موقع هم که میخواستم بگیرم نبود گفتم شاید بعدا اضافه شه.
تغیریباً یکیننقل قول:
آره ولی هر کدم یه آپدیتی داره برا خودش پس باید یه صفحه جداگانه باشه براش.نقل قول:
از این میشه نتیجه گرفت که T برای خاورمیانه طراحی نشده؟ من همچین مطلبی رو چنجا دیگه هم خوندم و علت ارزون تر بودنش هم بعضی جاها گفتن همینه.
شما گوشیتون رو کی خریدین ؟
از اون موقع تا به حال ریست فکتوری کردین ؟
من فکر کنم شهریور بود گرفتم.نقل قول:
تا به حال هیچ مشکلی نداشته که بخوام ریستش کنم فقط یه بار قاطی کرده بود الکی باطری میخورد ( تو همین تاپیک پرسیده بودم ) نمیدونم چطور شد که خودش درست شد.
منم شهریور گرفتم ولی یه دور ریست فکتوری کردم، الان دیگه بازار نمیاد.نقل قول:
کسی نمی دونه مشکل از کجاست ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه منظورتون بالا نمیاد هست من یه دوستی دارم که کارش تعمیر موبایل هست که میگه اگه آندروید ویروس بگیره بالا نمیاد که با گرفتن چنتا کلید که الان یادم نیست ریست میشه و میاد بالا . شاید مشکلش این باشه.
بازار اجرا میشه، بعد میگه مشکل در اتصال شبکه!
آهـــــــــــــا :n08:نقل قول:
اجرای نرم افزار بازار مشکل پیدا کرده.
آپدیتش کردی؟
یا اگه نشد و این امکان رو میداد ورژن قدیمی تر استفاده کن
هر کاری کردم، نشد.نقل قول:
ورژن 2.2، 4 ...
چند تاگوشی و تبلت هم بعد از ریست فکتوری همچین بلایی اومده بود سرشون.
راستی من الان یادم افتاد همون روزی که گوشی رو خریدم و به 4.1 آپدیتش کردم ( آندروید 4.1 )، هم یه دور ریست فکتوری کردم.
آخه میگن بعد آپدیت بهتره ریست بشه. پس چرا اون موقع بازارم خراب نشد؟
پس اگه بخاطر ریست فکتوری نیست، بخاطر چیه ؟
مارکت های دیگه ای مثل، Mobo Market، مایکت، گوگل پلی و ... روش هست، اما بازار یه چیز دیگه بود.
ایران اپز و مایکت رو جایگزین بازار کنید. خیلی بهتر و به روزتر هستن
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
یه موقع تو گوشی یه مشکلایی پیش میاد که آدم نمیدونه از کجا اومده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کن یه مقدار فایلای اضافیه برنامه ها و اینا رو پاک کنه شاید درست شد خیلی خوبه و فقط فایلای اضافه رو پاک میکنه آخرین ورژنش هم هست.
برا من بعضی اوقات قاطی میکنه و مثل همین مشکل شما برا برنامه ها پیش میاد که با برنامه ای که گفتم حل میشه
برنامه ی خوبیه :n11:نقل قول:
راستی همین الان چک کردم، فقط با wifi باز نمیشه. با دیتا میاد.
+
شما هم وقتی آسفالت 8 بازی می کنی، بعد 30 دقیقه، گاهی موقع بازی یکم مکث می کنه و لگ داره ؟
البته بعد 30 دقیقه دیگه باطری نمی مونه برات :n02:
من تا به حال بازی ای به این سنگینی روش نریختم ولی همینجوریشم وقتی زیاد ( 2ساعت مداوم ) بازی میکنم باطری به شدت داغ میکنه که مصلما" وقتی حرارتش به قطعات برسه اذیت میکنهنقل قول:
البته اینجوری که شما بازی میکنی باطری ضعیف نمیشه؟!
باطری یه روز رو تو نیم ساعت میخوره:n20:
نه بابا. من انقد بازی نمی کنم :n02:نقل قول:
یه بار برق رفته بود نیم ساعت بازی کردم :n26:
شما چرا روش بازی سنگین نمی ریزی ؟
حال میده :n02:
آسفالت، جی تی ای سان اندرسن، بدلند مخصوصاً :n02:
1. مصرف باطریش هست .نقل قول:
2. فضای زیادی که اشغال میکنه.
3. رو PC بیشتر بازی میکنم.
بازی های رو گوشیم بیشتر فکرین یا اونایی هستن که برای PC یا کنسول های دیگه طراحی نشدن.
البته این جور که شما گفتی حال میده میریزم که وقتی برق رفت منم بازی کنم :n02:
اگه تو گوشی بازی فکری بازی میکنین، من بدلند رو پیشنهاد میکنم.
از اندروید کده میتونید دانلود کنید. ( Badland )
دیگه نیاز نیست صبر کنید برق بره :دی
فرستاده شده از LT29iِ من با Tapatalk
ممنون حتما نصب میکنم.:n11:نقل قول:
اولین سری این نوع بازی ها Limbo بود فکر کنم که روی Pc اجرا میشد منم معتاد این بازیا ... :n30:
دوستان خبر خبر ....
اندرویدکده - سونی در نوامبر سال پیش، تایید کرد که اکسپریا تــی ، تی اکس ، وی و اس پی به اندروید ۴٫۳ در این ماه
پدیت خواهند شد. ایــــن واقعـا قـدم بزرگـی برای این گوشی هاست، چون که همـه آن ها از اندرویـد ۴٫۱ مـســتقیـــــما
به ۴٫۳ آپدیت می شوند . سونی میگوید که در حال آمــــاده سازی آپدیت است و آن ها را در اواخر ژانویه بیـرون می دهد
تا در اوایل فوریه ، تقریبا تمام این گوشی ها دارای اندروید ۴٫۳ باشند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند مدتی هست که گوشیم یه مقدار مکث داره تو انجام کار و طوری هست که انگار کار سنگین رو راحت انجام میده ولی کار سبک رو اذیت میکنه.
مثلا تو فیلم برداری گاهی اوقات حالت سکته فیلم میگره و تو گوشی هم همونو پخش میکنی همون سکته ای نشون میده ولی وقتی از گوشی خارجش میکنم تو سایر دستگاهها درست نشون میده!:n04:
یکی دیگه هم که خیلی اذیت میکنه Astro هست که با وجود اینکه از اون موقع که نصب کردم برای بار سوم هست اپدیتش میکنم بازم موقع بالا اومدن به شدت مکث میکنه و به سختی میشه داخل پوشه ها رو دید.
گاهی اوقات هم موقع چرخ زدن تو صفحات مکث شدیدی داره.
میخواستم ببینم که آیا این یه مشکله یا من توقعم زیاده و عادیه.
اگه مشکله راه حلش چیه؟
:n01:
کند شدن رو با ریستارت کردن گاهی به گاهی گوشی تقریبا درست میشه. تعداد نرم افزار های نصب شده هم بی تاثیر نیستنقل قول:
آسترو کلا سنگینه. بینهایت فایل منیجر داریم. من explorer رو پیشنهاد میدم
سلام..نقل قول:
ریست فکتوری بکنی حلّه برنامه های اضافی رو نصب هم نکنید.
ممنون.نقل قول:
منظورتون از ریستارت کردن چی هست ؟
خاموش و روشن یا با کلید پاور و بالا یا ...؟
با Explorer هم مشکل داره ولی باز از Astro سریعتره.
مشکل اینجاس که برنامه هایی مثل مسیر یاب (GPS) و چنتا برنامه Data دار روش نصبه که خیلی وقت گیره دوباره نصبشون کنم ولی اگه حل نشد در مرحله آخر همچین ریست فکتوری کنم خودش حال کنه:n24::n02:نقل قول:
برنامه هم فکر نکم از 30 تا بیستر روش نصب باشه .:n13:
[QUOTE=AMIR MOHAMMAD . M;8086092]ممنون.
منظورتون از ریستارت کردن چی هست ؟
خاموش و روشن یا با کلید پاور و بالا یا ...؟
با Explorer هم مشکل داره ولی باز از Astro سریعتره.
اره همون ریستارت کردن با پاور، اگه کندی خیلی زیاد هست با برنامه هایی مثل super backup میتونید بک آپ بگیرید و بعد دوباره نصب کنید
اشکال نداره خب بذار طول بکشه عوضش مشکلت برطرف میشه.نقل قول:
ولی باید با بازار خدافسی کنی :n02:
البته به نظرم صبر کن این آپدیت لعنتی بیاد، بعد ریست کن.
از دیتای برنامه ها هم بک آپ میگیره؟نقل قول:
منتظر همون آپدیتم که یه باره درستش کنم و فکر کنم حالا حالا ها ازش خبری نباشه :n24:. گفتم یه راه حل جایگزین شاید باشه.نقل قول:
سونی هم نمیکنه مثلا بزنه 2ماه دیگه خیالمون راحت شه . همش میزنه این هفته میاد هفته دیگه میاد :n05:.
نقل قول:
اگه گوشی روت باشه میگیره. البته تیتانیوم بک آپ بهتره. آپدیت هم تو همین هفته احتمالا بیاد دیگه.
بالاخره ریلیز اندروید 4.3 رسما توسط سایت سونی انجام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا برای من نیومده؟
اینم خان هفتم دیگه تا برای همه ی مناطق عرضه کنه طول میکشه ولی میشه نسخه مناطق دیگه را اپدیت کرد که معمولا این اپدیتا از طریق یه سری سایت فرم ها ارائه میشه از طریق فلش تول فلش زد
من اگه پیدا کردم لینکشو میذارم