20:30 ؟:دینقل قول:
نه خداییش؟:دی
20:30 ؟:دینقل قول:
نه خداییش؟:دی
کدوم فریمور این قابلیت رو داره .... نکنه همونهایی که لینکشو دادی و گفتی خوب نیستن ؟نقل قول:
به تاپیک نوت سر نمی زنی مگه؟ نه این جدید اومده سه فایله خیلی عالیه تقریبا نهاییهنقل قول:
پست 1359 تاپیک نوت لینک مستقیم گذاشتم با فایلهای روتش
سلام من میخام این گوشی را بگیرم ولی قبلش چند تا سوال دارم در مورد این گوشی که خیلی جوابش برام مهمه از بچه ها میخام سریع پاسخ بدن
1-آیا این گوشی فلش مموری میخوره (یا حتی dvd wr اکسترنال)
2-من چند جا شنیدم صفحه نمایش های سامسونگ بعد از چند سال تاچش نصف میشه آیا واقعاٌ درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-آیا بعد از مدتی قلم گوشی شل نمیشه م از تو گوشی خود به خود در بیاد (این یکی از همه برام مهم تره)
4-در آخر این که این گوشی را با کدام گارانتی بگیرم که بهتر باشه
1-فلش و موس رو من امتحان کردم که جواب میده . ولی دی وی دی رو نمیدونم.نقل قول:
2-هرکس همچین حرفی زده نشان از بی سوادیش بوده.
3-تا حالا یک مورد هم گزارش نشده !
4- بدون گارانتی از همش بهتره.
ممنون که جواب دادید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از Case که گفتم عکساشو میگیرم میزارم که اسمش
Samsung Protective Cover NoteII یا ُSamsung Hard Protective Note II
و رسما خود سامسونگ تولید و طراحی کرده و میتونید بین این و flip Cover انتخاب کنید....احتملا اول از همه هم alldigitall میاره ولی خب علاالدین هم 100% پیدا میشه
این توضیحم واسه بعضیا : بر آمدگی روی قاب پشت هم که دور لوگو نوت 2 و سامسونگ میبینید یه برچسب محافظ که میتونید بکنید.....برای طراحیش نیست :sq_20:
رنگ بندی : سفید و مشکی و صورتی
قیمت بین 10تا 20 پوند (خودم 10 خریدم) و تقریبا فکر کنم 20-25 دلار (البته بعضی از دوستان پوند رو به ریال تبدیل نکنن چون تو ایران ارزون تر میاد..واسه بعضی ها گفتم :sq_6:)
اگر یکم زیاد عکس گذاشتم شرمنده چون دیدم تو اینترنت تقریبا عکس درست حسابی ازش نیست که گوشی معلوم باشه :31:
یه مقدار هم کثیفه ببخشید بعد از دو هفته استفادس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این به نظر عالیه کاملا مشخصه استحکام خوبی به گوشی میده.نقل قول:
ولی من از اینا گرفتم خیلی نازک و سوسولیه و همه جای گوشی رو پوشش نمیده :sq_11:
حالا از اونا تو ایران گیر میاد؟
برای شماره سوم حدس میزنم یه مغازه دار علائدین این حرف و باید زده باشه ... کلا با وجود فروش بالای سامسونگ تو اروپا و آمریکا سیاست ضد سامسونگی بین بیشتر مردم ایران موج میزنه .. دلیلش خیلی واسم نامعلومه ... مغازه دارای علائدین : دشمنان قسم خورده سامسونگ :sq_8:نقل قول:
با سلام
**راجع به فلیپ کاور
اگر نسخه اصلش و بخواید اولا حدود 150 تومنه
ثانیا بازار پـــــــــــر شده از فلیپ کاور تقلبی
حتما حتما فلیپ کاور های توی یوتیوب رو ببینید
نکاتی که هست
1.لوگوی نوت 2 حک شده باشه 2. با نزدیک کردن درب خودبخود بسته میشه 3.جایگاه ان اف سی با دو تیکه فلزی طلایی رنگ
4.درب پشت که میدونید باید باز بشه تا فلیپ نصب شه 5. نسخه مشکی یک سری خطوط افقی داره روش
6.پشت در جلویی فلیپ مشکی رنگه ( بعضیا خاکستری بودن)
7.کیفیت درب پشتی فلیپ بسیار نزدیک به قاب پشتی گوشیتون باید باشه
من با همین نکات روی همه کسایی که تو علائدین میگفتن اورجیناله و 55-70 تومن میگفتنو کم کردم
بعد هم به بعضیاشون یاد دادم که اصلش چطوری باید باشه (:
آخر هم از طبقه یکی به آخر فروشگاه رسپینا همون های کپی از فلیپ کاور و گرفتم 25 ت
اگر بخاید عکس هاشو هم میذارم
گوشی خاکستری با فلیپ کاور (های کپی) مشکی... فوق العاااده زیبا شده.....:az:
قابلیت مولتی ویندو
گوشی من این قابلیت و فعلا نداره
سری اول گوشی ها کلا این قابلیت و نداشتن
و با گرفتن دکمه بک اتفاق خاصی نمیفته
آپدیت نکردم..روت نکردم..رام هم نصب نکردم (:
و با آپدیت ظاهرا باید فعال شه؟؟
چطوری آپدیتش کنم
** اما راجع به استفاده از جی پی ار اس اسرانسل
بچه ها من واقعا تو این گیر کردم
هر کار میکنم هات اسپات گوشی رو هم فعال میکنم و با لپ تاپم نوت 2 رو پیدا میکنم و به وای فایش وصل میشم
اما تبادل اطلاعات نمیکنه و نامرد مارو تو کف گذاشته
یه دلاور که از جی پی ار اس تو لپ تاپ استفاده میکنه اینو به ما گیرشو یاد بده
از فایر واله- تنظیماته.. چیه...؟؟ ): ):
عکسشو هم گذاشتم که هیچ سایتیو وا نمیکنه لامصدب...
سلام دوستان . برنامه ای برای این گوشی هست که بتونه درصدِ cpu و مقدار شارژ باتری و مقدار کیلوبایت ارسالی و دریافتی و سرعت اینترنت و قدرتِ سیگنالِ wifi و حرارت باتری رو با هم در بالای صفحه نشون بده ؟
گوشی من 12 ساعت شارژ اولیه شد اما وقتی مزارم شارژ 3.5 ساعته فول میشه و هر 1.5 ساعت یک درصد شارژ کم میکنه آیا باتری گوشیم خرابه؟:n03:
[QUOTE=d.b23;7349861]اینم از Case که گفتم عکساشو میگیرم میزارم که اسمش
Samsung Protective Cover NoteII یا ُSamsung Hard Protective Note II
و رسما خود سامسونگ تولید و طراحی کرده و میتونید بین این و flip Cover انتخاب کنید....احتملا اول از همه هم alldigitall میاره ولی خب علاالدین هم 100% پیدا میشه
این توضیحم واسه بعضیا : بر آمدگی روی قاب پشت هم که دور لوگو نوت 2 و سامسونگ میبینید یه برچسب محافظ که میتونید بکنید.....برای طراحیش نیست :sq_20:
رنگ بندی : سفید و مشکی و صورتی
قیمت بین 10تا 20 پوند (خودم 10 خریدم) و تقریبا فکر کنم 20-25 دلار (البته بعضی از دوستان پوند رو به ریال تبدیل نکنن چون تو ایران ارزون تر میاد..واسه بعضی ها گفتم :sq_6:)
با دیدن عکسا منم تصمیم گرفتم سفیدشو بگیرم با این کیس
هرچی تو نت چرخیدم دیدم سایتای خرید از خارج همه تعطیل شدن
راهی هست واسه سفارشش؟
چرا خراب باشه دوست عزیز؟نقل قول:
هر 1.5ساعت 1درصد که خوبه!
فکر کنید استند بای+سیم کارد +خود سیستم عامل تو این مدت اینقدر مصرف کنن خیلی خوبه
زمانش هم فکر کنم با توجه به حجم بالاش خوب باشه!
این GTA Vice city رو کسی نصب نکرده ؟ اول اومد توی پلی استور بعد حذف شد ! الان بعضی سایتا با دیتا گذاشتنش !
طبیعیه....واسه همه همینه دوست عزیز اصلا نگران نشو.....نقل قول:
[QUOTE=PersiAndroid;7363375]نقل قول:
پ.خ دادی پ.خ دادم :n02:
به سرم زده یکی دست دو بگیرم ۲ هفته ای دستم باشه بعد ردش کنم. فکر نمیکنم اگه این مدت خط و خش نندازم بیشتر از ۴۰-۵۰ نهایتا ضرر کنم. نظرتون چیه؟!
بفرما این لینک بازی gta vice city :
نقل قول:
ممنون مثل اینکه دیروز دوباره آمده توی پلی استور .
سلام دوستان من امروز به یه مشکل جدید بر خورد کردم با wi fi گوشی به اینترنت وصل شدم اما سرعت رفته رفته کم میشه به طوری که دیگه کاملاٌ قطع میشه (البته نه این که wifi خود به خود خاموش بشه wifi وصل هست اما تو هیچ سایتی نمیره) در حالی که توی pc سرعت دانلود من 250 به بالاست خواهش میکنم زود جواب بدید
سلام.بهترین مارک محافظ صفحش چیه و اینکه کاور واسش لازمه؟
بنده خدا آخه سامسونگ این همه روی یک تکنولوژی به اسم گلوریا گلس کار میکنه ! که شما نیازی به محافظ صفحه نداشته باشی ! اونوقت شما باز میری هزینه میکنی و محافظ میخری ؟ از من میشنوی نیازی نداره .نقل قول:
لایه اولئوفوبیک روش به راحتی خش میفته. ۳ ماه دیگه زیر نور زیاد نگاه کنید گوشی رو حالتونو میپرسم اون موقع. :دینقل قول:
با یه سری چیزا خطای ریز میفته روش.نقل قول:
گوریلا بود راستی :دی
Sent from my GT-N7000
سلام.من فردا میخوام برم بگیرم.گارانتی سامتل میگه ساخت کره است.
سوال اینه که از کجا بفهمم ساخت کره است؟
این لایه چی چی هست ؟ نشنیده بودم تا حالا ! پس این کلیپای تو نت همش کشکه ؟ البته رو گوشی خودم هنو خط و خشی نیست. حدودا 2 ماه کار کرده.هرچند پشتش پر خش و ساییدگی شده ولی صفحه ش کاملا بدون خشه.نقل قول:
شرمنده ، اشتباهی خوندمش.نقل قول:
روی برچسب زیر باطری نوشته.روی بعضی از جعبه ها هم نوشته .نقل قول:
خب اگه باز شه مگه پس میگیره؟
اگه برچسب رو صفحش بزنم لمسش مشکلی پیدا نمیکنه؟
گارانتی پارس سامتل مشکلی نداره؟
یه پوشش نازکه روی صفحست که باعث میشه چربی نچسبه روی صفحه و اثر انگشت نمونه.نقل قول:
ازین کلیپا زیاد هست توی نت ولی در عمل خلافش ثابت شده به شدت. :دی
دوستان خیالتون راحت گوریلا گلس خش نمیفته فقط در صورتیکه ضربه شدید باشه میشکنه که در این مورد برچسب هیچ اثری نداره پس بیخود ظاهر گوشی رو خراب نکنین :sq_24:
یعنی ما که به چشم خودمون دیدیم توهم بوده؟نقل قول:
با یه سری چیزا مخصوصا گرد و خاک داخل جیب یا سنگ خیلی ریز روش خط میفته.
ممکنه چاقو هم بکشی خط نیفته.ولی یهو از جیبت در بیاری تو نور بگیری ببینی خطای خیلی ریز سطحی افتاده روش.
من خودم رو گلکسی اس،اس2،سنسیشن،وان ایکس و نوت دیدم این خطها رو.
Sent from my GT-N7000
شما به فروشنده بگو اگر کره ای نبود نمیخوام ! اونوقت جعبه رو باز کن و ببین کره ای هست یا نه ! حالا فرقی هم نداره کره با ویتنام و چین ! بیشتر یک جنگ روانیه !نقل قول:
روی گوشی برچسب بزنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.
گارانتی برای گوشی توی ایران به درد نمیخوره.پول اضافی که میخوای به گارانتی بدی یه فیلیپ کاور بخر.
دوست دارم بی گارانتی ولی از کجا باید خرید که مطمئن باشه؟ادم گیج میشه.نقل قول:
طبقه 6علائدین
منم تو این 3 ماه محافظ و برچسب استفاده نکردم تا حالام خط و خشی رو گوریلیا 2 نداشتم(روی گوریلیا 1 با دوستان موافقم)...در ضمن گوشی گرفتیم حالشو ببریم 4 روز دیگه ام میفروشی دوباره جایگزین میکنی....قرار نیست برای نفره بعدی که می خواد بخره تر و تمیز نگهش داریم.....این خط و خش هام تازه اگه 1% بخواد رو گوریلیا 2 باشه ....باید بری زیر نور انقدر زاویه عوض کنی تا ببینیش.......
استفاده کنین حالشو ببرین.....فوق فوقش فقط برای در باتری یه برچشب بگیرید...که خط و خش نیافته.....case و قاب و اینام بحثش جداس چون بستگی داره هرکس از گوشیش چجوری استفاده کنه یا چقدر از دستش میافته....:n02:
البته اینا نظر شخصی خودمه...نظر همه قابل احترامه
مرفه بی دردی دیگه. :دینقل قول:
ما باید اینجا مث قلبمون هواشو داشته باشیم که سر فروش ضرر نکنیم. :دی
نه بابا بحث مرفه بی درد نیست...من یادمه از زمانی که s1 اومد داشتم پول جمع می کردم بخرمش....تا رسید به زمانی که دیگه s2 اومد.....بابا منم اینارو درک میکنم...ولی واقعیتش اینه که اینارو می خریم که لذت ببریم...دنیا 2 روزه....باید حاشو ببری...یه اصطلاحی هست که میگه خدا بزرگه.....همیشه بهم آرامش میده :n20: نه اینکه با این چیزا عذاب بدیم......وسواس زیادم خوب نیست... ...خودمم بچه پولدار نیستم...بابامم پولدار نیست :n02:نقل قول:
اقا عجب داستانیه.مایکروتل میگه دو هفته است تموم کردیم.معلوم نیست کی بیاد.سری جدیدم چین و ویتنامه.
کل نماینده های پارس سامتل تموم کردن به جز یکی که میگه کره ای داره(در صورتی که کره ای اصلا تو بازار نیست)بعد یکی که دستش تو کاره میگه پارس سامتل جالب نیست میگه فروشنده ها برچسب گوشی عوض میکنن میزنن کره:n04:.یا تو باتری دستکاری میکنن.
میشه بر چسب تو گوشی رو عوض کرد؟
به جز برچسب راه دیگه ای نداره بفهمیم گوشی کار نکرده؟
گارانتی اینترنشنال چه جوریه؟گوشی باز و تست شده یا نه؟
به نظر شما با توجه به اینکه دلار بالا اومد بگیرم یا صبر کنم مایکروتل بیاره؟
اعصابم به هم ریخته.
تشکر از همه.
اصلا اعصاب خوردی نداره دوست عزیز...بدون گارانتی بخر خیال راحت...یا از علاالدین هرمزگان سفارش بده بیارن یا از آل دیجیتال سفارش بده...جفتشون کارشون درسته یا مستقیم طبقه 6 علاالدین..اونجام فروشگاه معتبر می خوای برو فروشگاه کاویانی ( بپرسی نشونت میدن-خودش پخش کننده پارس مایکروتل قیمتاشم از نمایندگی کمتره-بدون گارانتی ام داره...اون زمان که من بودم اینجوریکار میکرد ولی کلا آدم درستیه)...مغازه های 5و 6 علاالدینو خوب میشناختم یه زمانی پاساژ ایرانیان کار میکردم خریدمون از علاالدین بود ولی اسم فروشگاه ها یادم نیس و البته بعضی هاشون تا الان احتمالا عوض شدن)به همین سادگی......گارانتی برات هیچ کاری انجام نمیده....این بحث کارت گارانتی و برچسب و اینام وجود داره ولی معمولا برچسب گوشی هایی مثل این که تازه اومده تو بازار و به اصطلاح رفرش شدش کم هست تو بازار یا اصلا نیست عوض نمیکنن...........کره و چین و ویتنام هیچ فرقی باهم ندارن...فقط کارگرایی که سر خط تولید بودن شناسنامه هاشون فرق داره. در نهایت همشون با تایید شرکت سامسونگ از خط تولید خارج شده و قطعات هم همش یکیه.. الانم دیگه سری اول نیست ...تموم شد رفت هر جقدر سخت بگیری فقط خودتو اذیت میکنی بعدا خودت متوجه میشی ارزش این همه اعصاب خوردی نداشته خریدت.... :)نقل قول:
من رو صفحه s3 هم که گوریلا 2 هست خط دیدم.هم خط ریز هم خط تابلو.نقل قول:
در کل با اینکه چطوری گوشی نگه داشته بشه موافقم.اگه تو جیب شلوار جین تنگ نمیزارید گوشیو کلید و اینا نمیندازید بغلش اتفاقی نمیفته.
Sent from my GT-N7000