v20 42 قیمت گارانتی دارش چنده الان؟
راحت گیر میاد؟
Printable View
v20 42 قیمت گارانتی دارش چنده الان؟
راحت گیر میاد؟
1.695 در سایت چاره با 12 ماه گارانتی PGF.نقل قول:
ببخشيد دوستان حذف --- T از تلويزيونهاي پاناسونيك سري R براي من خيلي جاي تعجبه آيا دوستان به مطلب يا اطلاعيه از پاناسونيك در مورد اين كار برخورد كردند يا تمام اين صحبتها براساس حدس و گمانه و مشاهداته
دوستان گراميه چون تا جائي كه من ميدونم يكسري از امكانات تلوبزيون به صورت پيش فرض غير فعاله و از منوي مخفي تلويزيونها فعال ميشه البته من هوز جرات نكردم اين منو رو بررسي كنم اماميخواستم بدونم دوستان به مطلبي در اين مورد تو نت برخورد كردند كه خود شركت اين موضوع رو اعلام كرده چون طبق گفته اساتيد تلويزيونهاي سري اسيا فقط تو چند گزينه با ورژن اروپايي فرق داشتند و اشاره اي به نداشتن --- t نشده بود
کسایی که این tv رو خریدند برای پیش گیری از IR و Burn In با تصاویر تک رنگ break in (آب بندی) کردن؟
اینم تاپیک مربوطش:
من که از وقتی مانیتور lcd ایم مشکل image retention پیدا کرده از هر چی IR و Burn In هست وحشت دارم.(کلا پدیده ایه که واقعا میره رو اعصاب آدم) :19:کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=6230381&&#post6230381
حالا آب بندی کردن چقدر لازمه؟
سلام
شبكه بيسيم DLNA فقط با اين مدل Netgear wnda3100v2(يو اس بي وايرلس) سازگاري داره كه فعلا تو ايران نيست دارم سرچ ميكنم!خبري بود اعلام ميكنم. و --- T هم نداره !
100 ساعت اول بهتره که روی استاندارد باشه.نقل قول:
من خودم v10 دارم امروز یه فیلم مشترک که قبلا روی v10 خودم دیده بودم روی v20 یه تست زدم به نظرم v20 از هر نظر بهتر از v10 هستش ولی من تا دو سال دیگه حداقل نمیتونم تی وی جدید بخرم :41:
دوستان اگر كسي ميتونه كمكي راجع به تبديل فرمت AVCHD براي ديدن فيلم توي پلاسماي پاناسونيك بكنه توي تاپيك(امضا) زير نظرش بده تا تمام كسايي كه پانا دارن بتونن استفاده كنن
ممنون
سلام دوستان
منم از بانه سری R را حضوری گرفتم 1200 هنوزم دارم آببندیش میکنم از دوستان راهنمایی کننده ممنونم.
سلام
دوستان میشه اینجا آدرس و تلفن مغازه رو گذاشت؟
نه دوست عزیز. اگه کسی خواست توی پیغام خصوصی بهشون بدین.نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا آدرسو تلفن مغازه رو برای من پی ام کنید .. ممنون
سلام
امروز نمایندگی رشت 50V 20 آورده بود 2.380 و هیچ اطلاعات فنی هم نداشتن! رنگ کابینت طوسی به نظر میاد و ست کردنش با رنگ سنتی مشکی سایر تجهیزات صوتی تصویری و میز کار آسونی نباید باشه.
با تشکر آدرس برای دوستان پی ام شد.نقل قول:
دوستان عزیز
من در منزل یک مودم دی لینک معمولی دارم برای اینترنت پر سرعت ازش استفاده می کنم
آیا میشه به وی بیست از طریق کامپیوتر فیلم برای پخش ارسال کرد؟
بله فقط تو تنظيمات اگراتوماتيك نشناخت به صورت دستي ip رو بده اين عدد رو 192.168.1.1 (پيش فرض مودم adsl) , و بعد viera castحتما نتيجه رو بگونقل قول:
هر چند وقت یکبار یه تصویری گوشه صفحه ظاهر میشه که یه جورایی تبلیغاتیه در مورد این تی وی که در مورد امکاناتش اینا تصویر نشون میده، دوستایی که وی 20 دارن باید بدونن چی میگم. نمیدونم چیکارش کنم که نیاد، شاید این سوالم یکم پیش پا افتاده باشه ولی من همه جا رو گشتم نتونستم off ش کنم.
اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه.
سلام
یعنی امکان دارد که شرکت بانیان V 20 پنجاه اینج را ارزانتر از V 10 عرضه کند؟
البته در سایت چاره قیمت V 20 پنجاه اینج را 2.400 و V 10 پنجاه اینچ را 2.850 اعلام کرده!!!
چرا v10 گرانتر از v20 پنجاه اینچ است؟؟؟
:31::31:کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2048&sort_by=position&sort_order=desc
برای من هم همینطور!!!نقل قول:
دلیل اصلی تفاوت قیمتنقل قول:
50V10 پنل ژاپنی است و مونتاژ هم در ژاپن انجام شده است و محصولی کاملا ژاپنی است ولی 50V20 فقط پنل ژاپنی است و مونتاژ در سنگاپور انجام شده است.
سلام
تفاوت تلویزیون پلاسما 42 اینچ TH-P42V20 با تلویزیون پلاسما 42 اینچ P42V20 در چی است ؟
چون در سایت چاره اولی را 1.720 قیمت داده و دومی را 1.695 ؟؟؟
علت را کسی می داند؟
ممنون
:31::31:کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2048&sort_by=position&sort_order=desc
سلام :دوست عزیز ظاهرا تفاوت در گارانتی اونهاستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این سوال را خیلی ها دارند. تا جایی که من میدونم چون وی10 تمام ژاپنیه اینقدر گرونه. وگرنه هیچ مزیت خاص دیگه ای نداره که ارزش داشته باشه اینقدر نسبت به سایر مدلهای 2009 گرانتر باشه.
با تشکر از جواب شما فکر کنم به توضیح بیشتر نیاز دارم میگه به شبکه وصل نیست
نقل قول:
سلام:دوست عزیز اول راه اندازی پنل که منطقه و زبان و... میپرسه یک گزینه منزل وفروشگاه وجود داره شما کدوم رو انتخاب کردی ؟شاید بخاطر گزینه انتخاب فروشگاه باشه .روی پنل خودم که همچین چیزی ندیدم.نقل قول:
والا من راه اندازی اول رو انجام ندادم. چون قبل ارسال پنل رو تست میکنن حتماً خود فروشنده این کارو کرده. به هرحال اگه کسی راه حلی بلده بگه که ما اینو درستش کنیم.نقل قول:
احتمالا باید بری تو سرویس منو و دمو رو خاموش کنی. ولی به نظرمن زنگ بزن از یه نمایندگی بپرس چون ممکنه که یه شورت کات داشته باشه که احتیاجی به سرویس منو نباشه مثلا دکمه خاصیو چند ثانیه نگه داری و ...
احتمالا بايد بري به منو وارد منو فكر كنم (حمل و نقل) بشي و ريست كني يعني همه ديتا ها كانالها و .. ريست ميشه و دوباره تلويزيون راه اندازي كني و حالت خانگي و سرچ دوباره و ... انجام بدي
از دوستانی که نظر دادن خیلی خیلی ممنونم.
یه راه حل خیلی ساده داشت:
menu<setup<system menu<demo setting<automatic demo=off
به نام اللهنقل قول:
لطفا برای من هم pm کنید.
سلام:این گزینه فقط در صورت انتخاب فروشگاه در راه اندازی اولیه فعال میشه. دوستانی که منزل رو انتخاب کردن این گزینه رو ندارند.نقل قول:
سلام
یک سوال برام پیش آمد گفتم اینجا مطرحش کنم که اکثر کارشناسان فن به آن سر می زنند
اغلب دوستان منتظر آمدن تلویزیون سه بعدی VT20 به ایران هستند و در بازار فعلی player فیلمهای 3D هم در ایران یافت می شود
ولی آیا فیلم سه بعدی هم در بازار ایران وجود دارد؟
اگه بله قیمت هر فیلم حدودا چقدر است و یا کرایه آن چند است؟
فکر کنم هزینه خرید فیلمهای سه بعدی زیاد باشه
اگه مثل بازیهای پلی استیشن 3 باشه و روی دیسکهای بلوری رایت بشه باید 40 تا 50 هزار تومان قیمت هر فیلم باشه که بدین ترتیب خیلها نمی توانند آن را خریداری نمایند
در نتیجه انتظار کشیدن برای آمدن VT20 به ایران چندان توجیه ای ندارد
نظر شما چی است؟
ممنون
با سلامنقل قول:
ارسال شد.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
یک نکته
همان طور که دوستان قبلا گفتند روی کارتن وی بیست نوشته شده که عمودی حمل شود.
متشکرم
موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کرد؟
پلاسما هم ممکنه مثل lcd پیکسل سوخته داشته باشه؟؟
سلام
دوستاني كه از بانه v20رو خريدن ببين مدل تلويزيون چي هست؟ يعني Th-42v20r هست يا چيزي ديگه هست.چون من تازه امروز فهميدم گارانتي دار منظورم بانيان چه كلاهي سر ملت گذاشته!!!! اين تلوزيون اين موارد رو ندارد
1- شبكه بيسيم (wireless usb adapter) ساپورت نميكند
2- اينترنت يعني viera cast ندارد
3- ضبط روي هارد pvr ندارد
4- سيستم ديجيتال ----t ندارد
خلاصه از هر چه شركت هاي ايراني حالم به هم ميخوره.
اگر كسي تلويزيون 42v20r خواست من ميفروشم گارانتي بانيان خريدم 1690 در ضمن 4 روز كار كرده!!!!
بله ممکنه (البته فوق العاده کمتر) ولی به هر حال خوب هست که چک کنید بهترین حالت چک کردن این مشکل با چهار عکس سبز و قرمز و آبی و مشکی هست که به تناوب پنل اونهارو نمایش بده و روی هر عکس سعی کنید با دقت همه نواحی پنل رو بررسی کنید.نقل قول:
این مدل با این امکانات برای آسیا درنظر گرفته شده. توی بانه هم همینه.نقل قول:
سلام
دوستاني كه از بانه v20رو خريدن ببين مدل تلويزيون چي هست؟ يعني Th-42v20r هست يا چيزي ديگه هست.چون من تازه امروز فهميدم گارانتي دار منظورم بانيان چه كلاهي سر ملت گذاشته!!!! اين تلوزيون اين موارد رو ندارد
1- شبكه بيسيم (wireless usb adapter) ساپورت نميكند
2- اينترنت يعني viera cast ندارد
3- ضبط روي هارد pvr ندارد
4- سيستم ديجيتال ----t ندارد
خلاصه از هر چه شركت هاي ايراني حالم به هم ميخوره.
اگر كسي تلويزيون 42v20r خواست من ميفروشم گارانتي بانيان خريدم 1690 در ضمن 4 روز كار كرده!!!!
بله حداقل اينترنت بايد داشته باشه الان مدل سوني و سامسونگ و ال جي هموشن اينترنت دارن!
وقتی تیونر دیجیتال نداره مسلما روی هارد دیسکم ضبط نمیکنه چون لازمه ضبط کردن روی هاردیسک وجود تیونر دیجیتال هست ولی به هر حال کم کردن این امکانات ربطی به بانیان نداره و متاسفانه کمپانی مادر این تصمیمات رو میگیره.نقل قول:
شما وقتي وارد سايت اصلي پاناسونيك وارد ASIA2010 كه ميشي همه امكانات رو داره مدل هاي مثلا ساخت سنگاپور 42v20s رو ببين حداقل شبكه وايرلس رو ساپورت ميكنه اما به نظر من اين شركت هاي ايراني هستن كه سفارش كالا با تجهيزات كمتر ميدن.
سلامنقل قول:
دقیقاً همینطوره و ما عنوانهای سه بعدی بسیار محدودی در دسترس داریم البته اصولاً در کل دنیا هم فعلاً همینطوره و تا اونجائیکه من میدونم کمتر از 5-6 عنوان فیلم سینمایی سه بعدی درست و حسابی ساخته شده. اما خوب شاید تماشای همین چند عنوان محدود در منزل و لذت بردنی که خیلی ها ازش محرومن علت لازم و کافی باشه برای خیلی ها جهت خرید 3dtv. البته من خودم اگر الان تلویزیون سه بعدی داشتم به کامپیوتر وصل میکردم و فایل سه بعدی رو روش پخش میکردم که هزینه رایت روی بلوری رو هم نداشته باشه. فکر میکنم الان بشه Monster VS Aliens 3D رو بصورت Image Bluray از سایتهای داخلی زیادی که عنوانهای hd رو برای فروش دارن تهیه کرد.
موفق باشید