من لب تاب lenovo y 580دارم،که 64گیگ هارد ssd هم داره،میخاستم ویندوزشو عوض کنم،ولی نمیدونم چتو میشه رو هارد ssd نصب کنم ویندوزو،اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه؟
Printable View
من لب تاب lenovo y 580دارم،که 64گیگ هارد ssd هم داره،میخاستم ویندوزشو عوض کنم،ولی نمیدونم چتو میشه رو هارد ssd نصب کنم ویندوزو،اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه؟
سایت لنوو در بخش ساپورت، درایور یه سری از قطعات رو برای ویندوز 8 برای دانلود قرار داده.
هنگام نصب ویندوز 2تا هارد رو میبینی که یکیش حدود 60 گیگ است . همونو انتخاب کن و تمام.نقل قول:
تقریبا برای تمام قطعات درایور داده به جز usb 3...خدا خیرشون بده...داشتم نا امید میشدم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
راستی قیمت کف این لپ تاپ چنده؟؟؟
به قیمت سابق 2400 برگشته؟؟؟:sq_3:
2800-2900باید باشه فکر کنم!
خوبی پسرم!؟نقل قول:
چند روز پیش کامپیوتر رفت جزء اولویت نهم یعنی با دلار 3800 تومنی! احتمالا تا یه ماه دیگه 3500 هم نمی تونی بخری ! اگه می خوای همین الان بخر...
نقل قول:ایول دمش گرمنقل قول:
فقط یه چیز جالب امروز 11 اکتبره بعد این جا تاریخ درایورا رو زده 24 اکتبر؟!!
البته امروز قیمت های لوازم کامپیوتر نسبت به چند روز پیش کمی پایین اومده بود...شاید دلیلش کسادی بازار باشه!
الان رفتم برم واسه دانلود...
یا حسن اینا چه قدر حجماشون بالاست!؟ 350 مگ واسه بلوتوث؟!!!!!!!
بعضیاش هم اصلا صفحه اش باز نمی شه ارور Could not locate the requested document. می ده! مثلا درایورای گرافیکش! شما هم همین مشکلو دارین؟!
یه سوال دیگه.جریان این درایور tv tuner چیه ؟!
y580 یه نوع کانفیگ با digital tv tuner هم داره که تو ایران تیست البته. این درایور اون باید باشهنقل قول:
درود.
كسي از قيمت اين لپ تاپ خبر داره؟؟؟
تويه ديجي آنلاين كه Y580 رو زده 3350000 و N56 رو زده 3400000 ....!
:sq_6:
قیمتای دیجی آنلاین برای این دو تا لپ تاپ واسه 2 و 3 روز پیشه، باید وایسی تا قیمتاشون آپدیت بشه.نقل قول:
قاعدتا هم باید ارزونتر شده باشه، گرچه از این وارد کننده های گرگ صفت هیچی بعید نیست...
دیشب رفته بودم مجتمع تک...
میگفت 4.000.000 تومان....!!!!!!!:sq_6:
پروردگاراااااااا! :sq_14:نقل قول:
:sq_2:>>>>>>>>:sq_14:>>>>>>>>:sq_6:>>>>>>:sq_11:>> >>>>:sq_3:نقل قول:
تا دو سه ماه دیگه قیمتش به میلیار میرسه بعد میلیاردر میشیم:)))
تا دو سه ماه دیگه تو ایران باید یه چمدون پول برداریم بریم نونوایی دو تا سنگک یهمون بده!
بچه ها اینکه میگفتن سی پی یو این مدل رو تا 3.3 میشه Boost کرد به چه نحوه؟همون اوورکلاک منظورشونه؟
درایور جدید گرافیک رو بگیرید تا ریت لب تاپ برسه به 7.2 :sq_25:
این لینکی که دوستان واسه درایورای ویندوز 8 دادن متاسفانه 4-5 تا درایور بیشتر توش وجود نداره!!!!! بقیه اش اصلا می گه همچین پیجی وجود نداره.
خوشبختانه سایت چینی لنوو تمام درایورا و نرم افزار های لپ تاپ رو گذاشته .منم همه رو دانلود کردم و نصبیدم.
اگه کسی خواست بگه تا لینک بش بدم.کافیه با گوگل ترنسلیت برین و یا علی...
آره منظورش اورکلاکهنقل قول:
من همین الان آپدیت کردم.هیچ فرقی نکرد ریتینگ !!!!نقل قول:
رو ویندوز 8 می داد 6.9 الان هم همون 6.9 !
واسه خودم 6.8 بود...
آپدیت کردم شد 7.2
:sq_24:
یک ریقریش بکن.نقل قول:
کردم دوست عزیزنقل قول:
سلام دوستان برا اولین بار یه مشکل جدی با 580 ام پیدا کردم
امروز که روشنش کردم تقریبا قسمت پایین سمت راست مانیتورم رنگش ( نورش ) از بقیه مانیتور کم تره
بعد دیدم که مشکل از ویندوز نیست ،
به هیچ جایی هم نخورده ،(ضربه )
غیر اینکه ببرمش سازگار راه دیگه ای هست پیشنهاد بدین به روال عادی برگرده ؟
دوستان لینک دانلود مستقیم درایور کارت گرافیک y580 رو که جدید اومده اینجا بذارید.من هرچی تو سایتش خواستم دانلود کنم نشد.نسخه قدیمی ویندوز 7 رو میشه دانلود کرد اما نسخه جدید ویندوز 8 نمیشه!!!!!!!!!!!!
اگه کسی میتونه لینک دانلود رو بذاره.....................
خدمت شمانقل قول:
توجه داشته باشید که برای هر سه ویندوز یک فایل هست.
اقا گارانتي سازگار هم خراب شد رفت ، لپ تاپ نو گرفتم خراب بود بردم گارانتي بعد از 2 هفته كه نتونستن درستش كنن ميگن يه لب تاپ دسته 2 ديگه ولي سالم بهتون ميديم برين حال كنين !!!!!!! اخه چي بگم به تو ، مگه من 3،000،000 پول دستگاه تعميري دادم؟!!!
همین مدل بهتون میده؟
منم با گارانتی سریر داشتم مدل y480 که دکمه اش وقتی پلمپ جعبه باز شد همون اول خراب بود میدونی چی بهم گفتن:
گفتن به ما ربطی نداره . ما برجسب گارانتی رو به فروشنده ها میدیم اونا خودشون میزنند!!!
خدا ازشون نگذره 2.600 براش پول دادم آخر دست خالی از شرکت گارانتی برگشتم به شهرستان.................:41:
( البته یک لیوان چای بما هم دادن ).:31:
من لپ تاپم خراب شد بردم تعمیر. بعد یک ماه گفتن ردیفه بیا ببر. فقط یه مشکل کوچولو داره! گفتم خب چیه.گفتش(با لحن ریلکس) کارت گرافیک ATI کار نمیکنه. میتونی از اینتل استفاده کنی. مشکلی که نیست؟.(در اینجا بنده سکته خفیفی رو زدم:31:) گفتم تعمیرش چقدر میشه گفت باید مادربرد عوض بشه! گفتم قبلا که درست بوده کارت گرافیکش. یهو خراب شد؟ گفتش نه حتما قبلا درایورشا نصب نمیکردی!:18: گفت 800 تومن آب میخوره.نقل قول:
دو روز بنده سلول های بدنم رو نابود کردم که لپ تاپ نازنین من چی شده. این که چیزیش نبود! رفتم مرکز گارانتی سر موعد. دیدم ورداشته با Driver Pack Solution درایور کارت گرافیک لپ تاپ رو نصب کرده لپ تاپ هم قاطی کرده بوده! بنازم به این فهم و شعور! زدم درایور اصلی لنوو رو ریختم مثل هلو نصب شد. هر دو کارت گرافیک سالم و تا همین لحظه داره کار میکنه. مال حروم تا کجا! اومدیم مشتری نمیفهمید. بازم 800 میگرفتی؟ خدایا....
گارانتي سازگار بوده ؟ اقا بيايين يه email به شركت lenovo بزنيم بگيم اين سازگار تو ايران داره گند ميزنه به lenovo، قبلا براي ايسوز اين كارو كردن و جواب هم داده ، واقعا وقتي اب سر بالا بره غورباقه ابو عطا ميگه ، من بلدم متن نامه هاي اداري رو با پياز داغ زياد تنظيم كنم شما هم ادرس repot رو بتونين گير بيارين خوبه
مگه سازگار نمایندگی رسمی لنوو در ایرانه؟نقل قول:
تا جایی که من میدونم سازگار خودش از دوبی لپ تاپ هارو وارد می کنه خودشم گارانتی می کنه لنوو روحشم خبر نداره. اگه داستان این جوری باشه لنوو هیچ کاری نمیتونه بکنه
میشه بگی بچه کجایی و چطور باید لپ تاپو چک کرد؟ و آیا باید پول نقد باشه؟ مرسینقل قول:
جدیدترین قیمت لپتاپ..
4.200.000 هزار تومان....
الان باید خنده کنیم یا گریه؟
مساله اینست!
مشکل از خود ماست وقتی ما خودمون نخریم مجبورن قیمتشو بیارن پایین. خاک تو سر کسایی که دارن از بالا رفتن دلار سو استفاده میکنن ایشالا همین دنیا سزاشو ببینن
اوووووووف چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
واقعا قیمت درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت این لپ تاپ 800 دلاره یعنی دلاری 5200 تومن حساب کردن خدا لعنت کنه:sq_10:
نمی دونم چقدر راحت ماله حروم از گلوشون پایین میره.لااقل این همه پول میگیرن یه خدمات درستی هم ندارند بدند.:sq_3:
دوست عزیز لنوو واسه ایران لپ تاپ نمی سازه که بخواد ساپورتش کنه.شما ایمیل هم که بزنی می گه به ما چه!! اصلا تو به عنوان یه ایرانی حق نداری لپ تاپ مارو بخری!!!!نقل قول:
یا ابررررررفرررررض...نقل قول:
اولا که 850 دلار قیمتشه تازه اونم با هارد 500 و بدون SSD !نقل قول:
یعنی شما باید 900 دلار حساب کنی.
دوما نزدیک 100 دلار هم مالیات فروش آمریکا بهش می خوره که به احتساب کیف و موس و آنتی ویروسش در میاد حدود 1000 دلار.
با توجه به این که اولویت ارزی برای قطعات کامپیوتر از 7 به 9 منتقل شده لذا ارز قظعات کامپیوتر کاملا آزاد شده .شما تشریف ببر صرافی ببین به چه قیمتی بهت دلار می دن!
بعد بیا ببینم بازم می گی خدا لعنتشون کنه!؟