سلام
بچه ها بوگاتی رو هم باید پیدا کنیم؟
کجاس؟
Printable View
سلام
بچه ها بوگاتی رو هم باید پیدا کنیم؟
کجاس؟
توی خود MW هم همین بود . پلیس های درجه یک فرتی بهت میرسیدن . در ضمن نیتروژن هم نداشتن .نقل قول:
بعد یه روز که منو دستگیر کردن گفتم این تن بمیره بگو که چه رازی در این شتاب و سرعت نهفته است .
با کلی خواهش و تمنا حاضر شده که به من بگه . سپس کاپوت ماشین رو زد بالا و با تعجب دیدم که سه کارگر افغانی در جای موتور ماشین نشسته بودن و در حال خوردن تخم مرغ اب پز بودند . همانا از دیدن این صحنه جامه ها دریدم و به بیابان گریختم .
چرا ؟ در رفتن از دست پلیسا که توی این بازی خیلی راحت شده . یعنی من تقریبا اگه توی سرعت باشم چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه که فرار میکنم . اما از درجه های بالاتر کمی سخت تر میشه . بابا از خودMW که دیگه سخت تر نیست . لول 5 که میشدی انگار داشتی توی مسابقات گاوبازی شرکت میکردی .نقل قول:
فکر کنم همه اون دوتا گاوی که میومدن شاخ به شاخ میشدن رو یادشون باشه . اخ که چه لذتی داشت اونا رو جاخالی میدادی . کلا انگار مرگ از بیخ گوشت میگذشت .
اگه این بازی مسخره بازی های دیگه اش رو نداشت واقعا عالی میشد . به قول تو دست فرمون خیلی بهتر شده . سخت شده اما رئال تر شده و جذاب تر .نقل قول:
من یه مشکلی که دارم توی دیدم هست . بعضی وقتها بلوکه های کنار خیابون رو با خیابون اشتباه میگیرم . فکر کنم گرافیک بالای این بازی باعث این شده .
دوستان خوش فرمون ترین ماشین این بازی کدومه و از کجا میتونم پیداش کنم ؟
پر سرعترین هم لطف کنید بگید از کجا پیدا کنم
تا حالا یه دونه میتسوبیشی گرفتم فرمونش از همه بهتر بوده بعد یه دونه فورد بود فکر کنم:sq_24:
بعد از اینکه بازی رو گرفتم کلی گفتم بازی عجب شاهکاریه بعد نظرم عوض شد یه کم...
اسم بازی, با خود بازی اصلا یکی نیسته یعنی نه از نظر اتمسفر نه هیچ نظر! ولی یک NFS بسیار خوب (بعد از مدت ها) تو این قسمت دیدیم که واقعا عالی کار شده.ماشین ها و تنوع اون ها عالیه ولی چیزی که در شماره اول most wanted بود کاملا با این سیستم ماشین ها و تیون کردن تفاوت داره... هر ماشینی که سر خیابون پارک کرده رو بگیر ببر مهم نیست چی میشه! سیستم تیون هم باید کامل تر بود چون شماره اول بازی به نظرم رو این قسمت ها عالی کار کرده بود.
همینطور قسمتی که میشد ماشین مورد نظر رو بخری و انالیز هم بکنی حتی این شماره هیچ کدوم اینا رو نداشت اگر داشته خیلی جزئی هست.
صدا گذاری و موسیقی بازی بسیار خوب کار شده...
گیم پلی هم خوب کار شده ولی هسته اصلی عنوان اول این شاهکار رو نداره بیشتر تمایل داره به برنآوت اونم بیشتر بخاطر دریفت تو پیچ ها و یه سری جزئیات دیگه هست.
کنترل ماشین ها بعضی ها عالیه بعضی هم هم افتضاح! با این حال در حد خوبی قرار داره.
محیط بازی زیبا کار شده بیشتر شبیه همون برنآوت هست خود سازنده هم البته قبلا عنوان کرده بود پس نمیشه ایراد گرفت چرا اینطوریه... اتفاقا جالب هم هست محیط های خوبی رو بوجود اوردن.
گرافیک بازی با سیستم تصادف و خراب شدن ماشین و نوپردازی هم در حد قابل قبولی هست در بعضی جاها ولی هست که با کمبود جزئیات روبرو هستیم ولی از نظر طراحی ماشین و اینا عالی کار شده.
بخش چند نفره هم که همه میگن عالیه من خودم فعلا نتونستم بازی کنم این قسمت رو هم تو نقد ها این قسمت رو تعریف کردن هم کامنت های کاربر های خارجی رو ببینین گفتن بخش چند نفره عالی کار شده...
این قضیه بلک لیست هم فقط برای این هست که اسم بازی Most wanted هست و به نظرم مسخره بود انتظار داشتم مثل قبل یه میان پرده و داستان حالا ساده هم شده داشته باشه به جذاب شدن بازی کمک میکرد همینطور بیشتر جزئیات اصلی شماره قبل رو حذف کردن و جای اونا یه سری امکانات دیگه اظافه کردن که هم خوبه هم بد اینم بسته به سلیقه هست.
در هر صورت نظر نهایی و کلی من رو این بازی یک عنوان خوبه که هر چند هیچ ربطی به Most Wanted نداشت (به غیر از یه سری جزئیات) عنوان بسیار خوبی هست که طرفدار های این سری هم خوششون میاد, طراحی و گرافیک و اینا هم از موارد خوب هست به نظرم...
نمره من به این بازی : 8.5 از 10
لطفا سه تا از پر سرعت ترین و بهترین ماشین های تو بازی رو آدرسش رو بدید واسه most wanted ها به کار میاد..
من که هر چی ماشین پیدا میکنم بالا 150 تا بیشتر نمیره..هر چی هم تیونیگ میشه تفاوت زیادی نمی بینم..
نقل قول:منم دنبال یه همچین چیزاییم.نقل قول:
زیاد به ماشین های خوش فرمون و پر سرعت دل نبند...نقل قول:
بعد 5 تا مسابقه باید عوضشون کنی
ولی یکی از خوش فرمون ترین هاش bmw هستش
من 35 درصد مسابقه رو فقط با کوروت رفتم :دی چه غولیه....آقا این آونتادور رو هم بایم پیدا کنیم؟؟؟؟ من لمبورگینی گالاردو رو پیدا کردم اما دیگه حوصله ی گشتن برا آونتادور رو ندارم :|
(این آونتادور چیست که عالم همه دیوانه ی اوست :دی)
ویرایش:الآن فهمیدم آونتادور یکی از most wanted هاست...جایی نباید دنبالش گشت
به نظر من بهترین ماشین Bugatti Veyron هست. شتاب و سرعتش فکر کنم از همه بالاتر باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد من بالاتر پرسیدم:31:نقل قول:
خوب این ماشین تقریبا کجاست؟
دقیقانقل قول:
واقعا در رفتن از پلیساش اسونه
مسابقاتشو باید عین hp میزدن به علاوه ی emp و ....
من خودم همه رو با گالاردو ازاد کردم ولی از مک لارن به بعد با مک لارن رفتم
با مک لارن تا اونتادور رو ازاد کردم
بعدش با اونتادور و بقیشو با بوگاتیه تیونینگ نشده
بوگاتی باید ازاد کنینقل قول:
فک کنم رتبه ی 3 باشه
دقیق یادم نیست
خوش فرمون تریناش تا الان که من بازی کردم مک لارن گالاردونقل قول:
به نظرم این 2 تا بهتریناشن
چرت ترین ماشین پورشه 2 میه هست
یادم نیس اسمشو :دی
سعی کن مک لارن رو ازاد کنینقل قول:
ولی از اونتادور به بعد عالین
بوگاتی که همه رو میخوره
اونتادور که خداس :دینقل قول:
اعوذبالله
من وقتی تیونینگشو بالا بردم سرعتش کاملا پر شدنقل قول:
وقتی توسط پلیس متوقف بشیم از چی کم میشه؟ماشینهامون که سرجاشه!
کسی جوابی نداره؟؟؟؟؟!!!!!!
اتفاقی نمیوفتهنقل قول:
میری از همونجا که ماشینو برداشتی
نفر چهارم رو باید شکست بدی.نقل قول:
این بوگاتی رو گیر آوردم
زیاد حال نداد:31:
اصـــــــــــلا نمیشه باهاش دیرفت کرد!!
داداش خداییش من بدون هیچ مسابقه اینقل قول:
ماست وانتد 1و 2 رو باهاش رفتم
خیلی ماشین مشتیه :دی
بالاخره هر 123 ماشین رو پیدا کردم ...............
خوب این سلیقه ایهنقل قول:
مثلا من همین بوگاتی رو با اون bmw ضعیف بردم
خدایی در حق این bmw اجحاف شده:31:
دوستان نمیشه برای رفتن به یک مسابقه برای بار اول مستقیم به مسابقه رفت ؟ حتما باید تا مقصد رانندگی کنیم ؟
برای بار اول باید تا اونجا بریدنقل قول:
ولی برای دفعات بعد میتونید بپرید به اونجا
ماشینهایی هم که مسابقات مشترک دارند هم میتونند یه ضرب مسابقه رو شروع کنند
اگه قبلا اون مسیر رو رفته باشی دیگه نیازی نیست دوباره بری، میری رو مسابقه مورد نظر enter میزنی دوتا گزینه برات میاد ، که دومی یعنی start race رو میزنیو دیگه نیازی نیست مسافت رو طی کنی (البته قبلا باید اون مسیر رو با ماشین های دیگه حداقل یکبار رفته باشی)نقل قول:
شد 94%
دوستانی که میگن هندلینگ ماشین بد هست خداوکیلی audi R8 رو تیونینگ کنن بعد بگن هندلینگ بده ( اصلا نیازی به ترمز هم نداره )
Short Review
Need For Speed Burn Persuit !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از NFSMW2005 تا به حال هیچ کدوم از سری های محبوب NFS واقعا نتونسه بودن معادله سبک Racing منو ارضا کنن تا این که نوبت به NFSMW2012 رسید ، که باید بگم واقعا در خیلی از جهات برتریای زیادی نسبت به سریای قبلی داره
گیم پلی بازی تقریبا میتونم بگم اصن انتظارشو نداشتم ، یه گیم پلی نو و جدید که باس بش عادت کرد و خیلی م عالی کار شده ، اول نکته این که همه ی ماشین ها از همون اول وجود
دارن که فقط باس پیداشون کرد هر ماشین Race های مخصوص به خودشونو داره که واقعا پر تنوع و پر جزئیاتن که خیلی دیر حس تکراری بودن به گیمر دست میده ، با جمع کردن Speed
Point ها توسط مسابقه دادن ،شکستن بیلبورد های تبلیغاتی که اتفاقا تبلیغات خود شرکتای EA هسن !! ، در رفتن از دست پلیس و ...،میتونید با Most Wanted ها مسابقه بدید و درا
آخر خودتون Most Wanted شید ! Tuning متاسفانه اصن خوب کار نشده ، میتونس خیلی پر جزئیات باشه که حالا زیاد روش مانور نداده Criterion !
هندلینگ فوق العاده و Realistic ! قوانین فیزیک همگی خیلی خوب به کار اومدن دریفت ها Jump ها Crash ها و ... در کل فیزیک بازی حرف نداره !
گرافیک بازی هم یکی از بهترین گرافیکای سبک Racing رو داشته ، واقعا شاهکاره ، فیزیک بازی هم همونطور ک گفتم بی عیب ! طراحی مراحل ماشین ها و ...همگی پرجزئیات و
عالی ! شهر Fairheaven هم گستردگی و تنوع زیادی داره !
موسیقی و صداگزاری بازی هم بازم عالی کار شده ، Track های Metal n Rock واقعا هیجان مسابقات رو دوچندان کردن ! صدای انجین موتور ماشین ها ، Crash هایی ک رخ میده و... عالین !
داستان....سبک بازی چیه ؟ ! ؟ !
The Verdict
+ گیم پلی پرتنوع همراه با هیجان دیوانه کننده !
+صداگزاری و موسیقی در سطح بالا
+گرافیک عالی و طراحی فوق العاده
- Tuning ضعیف !
9.5
خوب من هم بازی رو گرفتم...
اول از همه به دوستانی که کنسول و pc رو با هم دارند به شدت توصیه میکنم برید سراغ نسخه کنسولی چون من یکی که روی pc هر کاری کردم نتونستم بفهمم این خراب شده به چی گیری داده(cpu یا گرافیک) چون با یه X4 640 فرقی نمیکنه که از دو یا سه یا هر چهار هسته cpu استفاده کنه به هر حال فریم تفاوت خیلی زیادی نمیکنه گرافیکم هم با اینکه 5970 هست ولی مجبور شدم جزئیات رو تا ته بکشم پایین تا بتونم بین 30 تا 40 فریم بگیرم:13:..............یعنی ببین چه پشمکی برای نسخه pc دادن بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد خود بازی داستان که هیچی نداره کنترل فرمون بازی هم تعریفی نداره نه واقعیه(مثل shift)ونه فانتزی(مثل HP)فقط داغونه همین!!
گرافیک بازی هم خیلی خوبه ولی شاهکار نیست یعنی بیشترین چیزی که توش بهش توجه شده نورپردازی هست که با توجه به قدرت موتور FB2 توی این زمینه به شدت گمانه زنی رو نسبت به استفاده از این موتور بالا میبره(حتی با وجود تکذیب Criterion )....
خلاصه چیز خاصی ندارم که بگم ولی اگه pc باز هستید و مثل من خمار یه سبک racing که خوب چاره ای ندارید ولی اگه کنسولی هستنید تا وقتی بازیهایی نظیر forza وجود داره این بازی چیز خیلی خاصی براتون نداره!!!
نه قبول ندارم با تمام احترام ...به علاوه نظر شخصیم :نقل قول:
اما در مورد خود بازی داستان که هیچی نداره کنترل فرمون بازی هم تعریفی نداره نه واقعیه(مثل shift)ونه فانتزی(مثل HP)فقط داغونه همین!!
Gamespot
- Terrific handling makes driving a pleasure
- IGN
PERFECT HANDLING !
+
داستان ....نمیدونم فک کنم این فقط تو کشور ما وجود داره که میگن Racing باید داستان داشته باشه ! هیچ جای دنیا همچین چیزی نیس !
این حرفتنوم از پایه و اساس اشتباهه آقا مهدی، اولا شرکت و سازنده به این مهمی نمیاد اعتبار خودشو با انجینو اینجور چیزار ....ثانیا یه نگا به حجم بازی بندازین و مقایسش کنین با NFSRUN !نقل قول:
به قدرت موتور FB2 توی این زمینه به شدت گمانه زنی رو نسبت به استفاده
پیرو صحبت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی از اول ارتباط برقرار کردن باهاش سخته و یه جوری ادم رو زده میکنه(من خودم اول ناامید شدم) ولی کافیه دستت به بازی بیفته ازش دل نمیکنی.
کلا بازی یه جوری هست که ادم رو مجذوب خودش میکنه ، مسابقاتش طوری هست که اگر هر چند بار اونا رو انجام بدی بازم بهت میچسبه چون گیم پلیش عالی هست ، ولی تو hp مسابقات اینجوری نبود و تکراری میشد
یه نکته دیگه اینکه وقتی حریف تصادف میکنه مثل شبه بهت نمیرسه و عقب میفته
من که خیلی بازی رو پسندیدم
مسابقات اگه طولانی بود و تیونینگ کامل داشت لایق نمره 10 از 10 بود
من کلا عاشقه NFS هستم
از ورژن 1 که تحت ویندوز 95 بازیش میکردم دوسش داشتم تا الان
اما واقعا هنوز که هنوزه بهترین سری کل تاریخ NFS همون موست وانتد سال 2005 بود
این بازی هم جزو 5 تا میشه به حساب اوردش.
دوست عزیز ممنون از نظر شما.نقل قول:
یه سری نکات رو که بولد کردم می خوام توضیح بدم:
*بنظر من گیمر نباید مجبور باشه که هرچیزی که شرکت سازنده میسازه،خودش رو با اون تطبیق بده.استفاده از فیدبکها و پرداختن به علاقه مندیهای گیمر،از نکاتیست که باعث رضایت بیشتر گیمر و بالطبع فروش بیشتر محصول میشه.این رو کلی گفتم و نظری ندادم که گیم پلی این بازی چطوره.اصلا شاید منظور شما این نبود که من برداشت کردم.
*در رابطه با مسابقات،تکراری بودن برخی مسابقات برای اتومبیلهای متفاوت جالب نبود و میتونست با تنوع بیشتری از چیزی که الان دیدیم صورت بگیره و اون حس تکراری بودن که شما اشاره کردید کمی زودتر به گیمر منتقل میشه!
*تعقیب و گریز با پلیس فقط به درد امتیاز میخوره و در صورت بازداشت شدن،شما هیچ چیز از دست نمیدید!!این اصلا قابل توجیه نیست اونهم برای بازی ای که هویتش دقیقا همین گریزهاست و غیر قانونی بودن مسابقات...در توضیحی تکمیلی تر باید بگم که این مورد رو میشه کنار نبود داستانی خطی برای مراحل ذکر کرد که عدم وجود هردو مورد،"انگیزه رقابت" رو تا حدود زیادی از گیمر میگیره.
*تیونینگ که تقریبا هیچ کاربری رو ارضاء نکرد.بخصوص اینکه همه توقع داشتن این بازی نسل جدید نسخه 2005 باشه و تبلیغات هم با همین ترفند پیشرفت ولی چیز دیگری ارائه شد.
*نکته قوت این بازی همین طراحی ها و صداگذاریهای عالیست.جزئیاتی که شما هم بهش اشاره کردید در خیلی جاها به چشم میخوره.مثلا شخصیت اصلی،در حین رانندگی دنده عوض میکنه،موقع دنده عقب کاملا برمیگرده پشت رو نگاه میکنه،جزئیات گرافیکی روی ماشینها فوق العاده ست و... البته یه سری موارد هم هست که گاهی تو ذوق میزنه.مثلا وقتی کلی با ماشین به در و دیوار خوردید و بدنه له شده،می بینید که چراغها کاملا سالم هستند.
*شهرها و گستردگی اونها هم از نکات مثبت بازیه.اینکه هیچ محدودیتی در جاده ندارید و با موانع مصنوعی فلش مانند که در سریهای قبل در جاده ها بودند،روبرو نمیشیم لذت رو بیشتر میکنه.
*صداهای انجین ها که فوق العاده ست.موقع استارت،توی تونل،موقع تعویض دنده و...
--------------------------------
در کل این همه توجه به این نسخه تا حدودی برمیگرده به نامگذاری اون و استفاده از عنوانی که شاید محبوبترین عنوان nfs باشه.اما همین استفاده تبلیغاتی،تا حدود زیادی باعث شد نکات ضعف و قوتش رو با mw 2005 بسنجند.اکثر گیمرها انتظار یک mw با همون قابلیتها ولی با گرافیک مدرن و جذابیت بیشتر داشتند.ولی یک بازی تقریبا متفاوت با اون نسخه ارائه شد که باعث نارضایتی برخی از گیمرها شد.
البته نباید این مسئله که mw تکرار نشد باعث بشه که نکات مثبت این نسخه کاملا زیر سوال بره.نوآوریها و باز هم پیشرفت گرافیک رو در این نسخه کاملا دیدیم.نسخه ای که فاقد تم داستانیه ولی با هیجانات خاص خود،طرفداران nfs رو راضی نگه داشت.
در آخر بنده به عنوان یک گیمر نمره 8 از 10 رو به این عنوان میدم.
بله منم خیلی طرفدار بازیهای racing داستانی نیستم....ولی میدونید چیه بد زده توی ذوقم مخصوصا با این فریم دادنش،سه ماهه منتظر یه racing هستم سر آخر این گیرمون اومد:41:ضمن اینکه اگه نظر منتقد IGN کنترل این بازی که نصف گیمرها ازش انتقاد کردند(علف باید به ذهن بزه شیرین باشه:31:) perefct هست پس در مورد کنترلهای reality نظیر grid و forza چی میخواد باشه!!!نقل قول:
این حرف رو فقط از نظر فنی زدم چون موتور از خیلی از جهات گرافیکی توانایی ها به FB2 و RUN شباهت داره ولی به طور خاص منظورم این نبود که دقیقا FB2 هستش فقط تا حد زیادی حدس میزنم خیلی از امکاناتش رو ممکنه از اون قرض گرفته باشه...دلیل اصلی انم که روی pc درست کار نمکینه فکر کنم به خاطر اینه که موتور کلا از پایه مشکلات اساسی داره(به قول خودمون پدر و مادر درست وحسابی نداره:31:)نقل قول:
این حرفتنوم از پایه و اساس اشتباهه آقا مهدی، اولا شرکت و سازنده به این مهمی نمیاد اعتبار خودشو با انجینو اینجور چیزار ....ثانیا یه نگا به حجم بازی بندازین و مقایسش کنین با NFSRUN !
من کلا عاشقه NFS هستم
از ورژن 1 که تحت ویندوز 95 بازیش میکردم دوسش داشتم تا الان
اما واقعا هنوز که هنوزه بهترین سری کل تاریخ NFS همون موست وانتد سال 2005 بود
این بازی هم جزو 5 تا میشه به حساب اوردش.
داداش من چرا میگی هندلینگ فوق العاده؟!؟!! همون اول بازی حالم رو گرفت...سر پیچ ها دور زدن وحشتناکه!!!نقل قول:
با احترام به نظرتون من معتقدم اگه یه خورده صبور باشین و بتونین ماشینتون رو تیون کنین میتونید از بازی لذت ببرید البته امکانات سخت افزاری هم تا حدی میتونه تو عملکردتون تاثیر بذاره...نقل قول:
داداش با تیونینگ همه چیز حل میشهنقل قول:
البته تیونینگ اصولی نه هر چیزی که بهت میده رو ماشین نصب کنی ، با تیونیگ هندیلنگ ماشین ها خیلی خوب میشه بخصوص Audi R8 که فرمونش میشه پنبه از بس که نرم میشه
ولی بوگاتی به هیچ صراطی مستقیم نمیشه ، اکثر ماشین ها با تیونینگ فرمونشون نرم و راحت میشه ، پورشه 918، 911 ، لامبورگینی ها منهای مدل قدیمیش، پاگانی ، شولت کورویت ، الفا، ارل، بک مونو (ختم هندلینگ هست ) مکلارن، بنز ها و .......
ضمن اینکه به قول دوستمون حجت باید سخت افزا رشما مناسب باشه ، شما چند فریم میگیری؟ من خودم به شخصه خیلی تنظیمات بازی رو رو حداقل گذاشتم تا فریمم بیشتر بشه وگرنه با افت فریم اصلا نمیشه در مورد بازی نظر داد
به نظرم این بازی یکی از بهترین های nfs هست
با اجازه دوستان که همگی استادن ولی اینو برا دوستانی میگم که با هندلینگ و کنترل ماشین مشکل دارن ، این تنظیمات رو رو هر ماشینی اعمال کنن بهترین هندلینگ رو میگیرن
از لیست Tires گزینه Track رو اتخاب کنید
از لیست Nitrous گزینه Burn رو اتخاب کنید
از لیست Chassis گزینه Light Weight رو اتخاب کنید
از لیست Body گزینه Impact Protection رو اتخاب کنید
از لیست Transmition گزینه Long Gears رو اتخاب کنید
پ.ن : البته این تنظیمات برای مسابقاتی هست که رو آسفالت هست (بیش از 90% مسابقات تو اسفالت هست) برای جاده خاکی تنظیمات فرق میکنه
حذف شود .................................................. ......................................
دوستانی که بازی کردن لطف کنید اغراق نکنید واقعیت رو بگید حالا بازی میتونه تا حدودی خاطرات نسخه قبل رو یاد آور بشه منظورم most wanted قبلی یا نه در کل حال میده بازی کنی
most wanted 2005 تا 1000 سال دیگه هم تکرار نمیشه ، اون بازی یکی از عجایب کار بشر بود !!نقل قول:
اما این بازی هم بازی خوبی درومده، مسلما تو اول نگاه شاید به دلتون نشینه ولی اخر سر خیلی مجذوب بازی میشید ، گیم پلی بازی فوقالعادس (گیم پلی جدید)+ گرافیک
من که خیلی خوشم اومده
با چه برنامه ای میشه fps رو دید؟ بعد روی چقدر باید باشه تا خوب یا عالی باشه؟
با نرم افزار frapsنقل قول:
بازی رو 60 فریم کلاک هست که این یکی از ایرادات هست که با ارائه پچ حل میشه
زیر 35 خوب نیست باشه ، هر چا بالاتر بهتر ، 100 باشه عالیه ، بستگی به قدرت کارت گرافیک و سیستم سخت افزاریتون داره
دوستان لیست کل ماشینا رو بزارید بینیم چه خبره !
ولی کنرل SLS از همشون بهتره!
مخصوصا" وقتی به قول دوستم رضا که بالا گفت از لیست tires ، track رو انتخاب میکنین و ارتفاع ماشین کم میشه دیگه توپه توپ میشه!