خوشحال شدیم که شما رو هم با دید مثبت دیدیم!!نقل قول:
همین الان هوادارا دارن میگن هاوارد وب؟؟؟؟پس بگین یونایتد بازی رو برده :دی
فقط امیدوارم بدون بحث داوری بازی رو ببریم.جدال فن پر سی و سوارز هم جالبه..
Printable View
خوشحال شدیم که شما رو هم با دید مثبت دیدیم!!نقل قول:
همین الان هوادارا دارن میگن هاوارد وب؟؟؟؟پس بگین یونایتد بازی رو برده :دی
فقط امیدوارم بدون بحث داوری بازی رو ببریم.جدال فن پر سی و سوارز هم جالبه..
اولا ميدونم اين پست يه كم به دور از طرفداريه همه جانبه از تيمه ولي ميگم:
ديروز چند دقيقه اي براي پيدا كردن چند جواب طرفداري از منچستر تيم محبوبم رو گذاشتم كنار و از بالا به تمام تيم هاي مطرح جهان نگاه كردم تا ببينم منشا سوال و ابهام درست بوده يا نه... وبه اين نتيجه رسيدم:
ابهام من اينه كه آيا منچستر واقعا در سطح اول فوتباله يا خير؟
البته هنوز به جواب نرسيدم و اومدم از شما دوستان بپرسم ولي به نكات زير رسيدم :
چرا منچستر يونايتد فقط 3 بار تونسته قهرمان ucl بشه و اين در حاليه كه رئال مادريد 11 بار و ميلان 7 بار و حتي ليور پول 5 بار موفق به بردن اين تورنومنت شدن و آيا ما ميتونيم اين تيم هارو در سطح هم قرار بديم يا اينكه منچستر از 3 تيم ديگه جا ميمونه؟؟؟؟؟؟
چرا منچستر چندين ساله كه هيچ ستاره اي نداشته تاكيد ميكنم هيچ ستاره اي كه تو تيم براي چندين سال بازي كنه و تك ستاره جهان فوتبال باشه در حالي كه تيم هاي ديگه ي سطح اول دنيا همه داراي ستاره هاي اول ادنيا هستند كه چندين ساله به خاطر تعصب دارن تو تيمشون بازي ميكنن و اينكه آيا باز هم منچستر در اين قضيه از بقيه تيم ها جا ميمونه؟؟؟؟
و ر آخر اينكه چرا ما در ليست پايين نيستيم؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اينا براي من ابهامي به وجود آورده كه آيا منچستر واقعا تيم بزرگيه يا فقط اسم يك تيم بزرگ رو داره؟؟؟؟؟؟
خواهشا اگه راجع به سوالات و ابهامات من جوابي دارين بدين......:n29::n29::n29::n29::n29:
منچستر ... قطعا تو سطح اول فوتبال دنیا هست آمارها لیگ و لیگ قهرمانان اروپا و ... نشون میده این قضیهنقل قول:
پر افتخارترین تیم لیگ جزیره که اگه نظر فیفا بزاریم کنار بهترین لیگ دنیاست و یکی از مدعیان اصلی لیگ قهرمانان اروپا حداقل از اون زمان که من یادمه
چرا منچستر 3 بار قهرمان شده ؟؟؟
یادمون نره نسل طلایی و نسلی از منچستر که میتونست تاریخ عوض کنه تو حادثه مونیخ از دست رفتن
چند دهه طول کشید تا تیمی که کامل نابود شده دوباره به سطح اول برگرده ... این برگشت مدیون فرگوسن هستیم البته
تو این چند سال هم 2 قهرمانی و 2 تا نایب قهرمانی و شکست تو فینال به بهترین تیم باشگاهی تاریخ !!!!!!!!
خب نشون میده که تو سطح اول هستیم
در رابطه با ستاره و بازیکن ( البته اون ستاره ای که مد نظرتون هست ).... این فلسفه تیم و روش فرگوسن هست که تیم هیچ وقت ستاره به اون شکل نداشته و میشه گفت خود تیم ستاره بوده و از اون مهم تر هیچ وقت به ستاره ها وابسته نبودیم
البته اگه درست نگاه کنیم باز تو این زمان میشه از اریک کانتونا که قطعا حقش بود مرد سال فوتبال جهان بشه یا بکام که فک کنم 2 بار دومین بازیکن برتر جهان شد تا همین کریس رونالدو و در حال حاضر ون پرسی اینا فوق ستاره بودن تو زمان حضورشون تو باشگاه
تعصب ... چه بازیکنای متعصبی که نداشته یونایتد !!!!!!!!!!!!!
از اشمایکل گرفته تا کینگ اریک و رایان گیگز و اسکولز و گری نویل و ... ارزش این بازیکنا برای من خیلی بیشتر از اینه که بریم مثلا مسی از بارسا بخریم
مطمئنا بازیکنایی که تو خود باشگاه پرورش داده میشن یا حداقل فلسفه تیم درک میکنن خیلی متعصب تر هستن تا بازیکنای تیم هایی مثل من سیتی و ... که همه میدونیم چجوری به اون تیم رفتن
راستی تو فوتبال امروز این حرفا زیاد معنی نداره یادمون نره که همین بارسلونا با ریوالدو و رونالدینیو که بهترین بازیکن دنیا بودن چی کار کرد
یا همین جریان لمپارد و چلسی
مطمئنن منچستر هم بزرگه و هم اسم بزرگی داره و هم مربی بزرگی داره و هم بازیکنای بزرگی
و البته از نظر هواداراش بزرگ ترین تیم دنیاست
بهتره اول از خودت بپرسی "سطح اول فوتبال" یعنی چی؟نقل قول:
ابهام من اينه كه آيا منچستر واقعا در سطح اول فوتباله يا خير؟
یونایتد در لیگ کشورش با فاصله ی زیادی پرافتخار ترینه. 12 بار در مقابل 3 بار.
یونایتد در لیگ برتر از سال 2005 یا اول بوده یا دوم.
یونایتد در اروپا در 5 سال اخیر ، 3 بار به فینال رسیده.
پارسال اختلاف یونایتد با سیتی در لیگ 0 امتیاز بود.
امسال یونایتد شانس اول قهرمانی در لیگه.
نمی دونم یونایتد دیگه باید جی کار کنه تا شما به این نتیجه برسی که یونایتد در سطح اول فوتباله!
شاید مشکل شما اینه که یونایتد هنوز لالیگا رو فتح نکرده!
رئال مادرید 3 بار قهرمان ucl شده و یونایتد 2 بار.نقل قول:
چرا منچستر يونايتد فقط 3 بار تونسته قهرمان ucl بشه و اين در حاليه كه رئال مادريد 11 بار و ميلان 7 بار و حتي ليور پول 5 بار موفق به بردن اين تورنومنت شدن و آيا ما ميتونيم اين تيم هارو در سطح هم قرار بديم يا اينكه منچستر از 3 تيم ديگه جا ميمونه؟؟؟؟؟؟
ucl یک رقابت نسبتا جدیده و از حدود 20 سال پیش آغاز شده.
رئال مادرید اغلب قهرمانی هاش در اروپا مربوط میشه به دهه ی پنجاه قرن 20 ام یعنی 50-60 سال پیش!
رئال مادرید آخرین بار 10 سال پیش به فینال رسید. یونایتد ، در 5 سال گذشته ، 3 بار به فینال رسیده.
این سوال رو جای دیگه ای نپرسیا! بهت بدجور می خندن!نقل قول:
چرا منچستر چندين ساله كه هيچ ستاره اي نداشته تاكيد ميكنم هيچ ستاره اي كه تو تيم براي چندين سال بازي كنه و تك ستاره جهان فوتبال باشه در حالي كه تيم هاي ديگه ي سطح اول دنيا همه داراي ستاره هاي اول ادنيا هستند كه چندين ساله به خاطر تعصب دارن تو تيمشون بازي ميكنن و اينكه آيا باز هم منچستر در اين قضيه از بقيه تيم ها جا ميمونه؟؟؟؟
بودن در اون لیست چه چیزی رو ثابت می کنه؟!نقل قول:
و در آخر اينكه چرا ما در ليست پايين نيستيم؟؟؟؟؟
هزار تا لیست می شه درست کرد که یونایتد توش نیست و هزار تا لیست میشه درست کرد که یونایتد توش هست.
اسم یک تیم بزرگ رو داره؟!! فکر نمی کنم آدمی در دنیا پیدا بشه که معنی این جمله رو درک کنه!نقل قول:
همه اينا براي من ابهامي به وجود آورده كه آيا منچستر واقعا تيم بزرگيه يا فقط اسم يك تيم بزرگ رو داره؟؟؟؟؟؟
شما قبل از اینکه از خودت بپرسی آیا یونایتد تیم بزرگیه یا نه ، باید مشخص کنی یک " تیم بزرگ " چه ویژگی هایی داره.
برادر من اولا هي ليگ ليگ نكن.....دوما من در اينكه منچستر در ليگ انگليس هميشه شانس اول قهرماني بوده شكي ندارم ولي قرار نيست هر تيمي هميشه قهرمان انگليس بشه در سطح اول فوتبال دنيا باشه:n13:نقل قول:
بهتره اول از خودت بپرسی "سطح اول فوتبال" یعنی چی؟
یونایتد در لیگ کشورش با فاصله ی زیادی پرافتخار ترینه. 12 بار در مقابل 3 بار.
یونایتد در لیگ برتر از سال 2005 یا اول بوده یا دوم.
یونایتد در اروپا در 5 سال اخیر ، 3 بار به فینال رسیده.
پارسال اختلاف یونایتد با سیتی در لیگ 0 امتیاز بود.
امسال یونایتد شانس اول قهرمانی در لیگه.
نمی دونم یونایتد دیگه باید جی کار کنه تا شما به این نتیجه برسی که یونایتد در سطح اول فوتباله!
منظورتون متوجه نميشم ولي برام سواله اگه منچستر اينقدر كه ميگي خوبه چرا نميتونه تو دوتا فينال از بارسلونا ببره.....نقل قول:
شاید مشکل شما اینه که یونایتد هنوز لالیگا رو فتح نکرده!
رئال مادرید 3 بار قهرمان ucl شده و یونایتد 2 بار.
ucl یک رقابت نسبتا جدیده و از حدود 20 سال پیش آغاز شده.
رئال مادرید اغلب قهرمانی هاش در اروپا مربوط میشه به دهه ی پنجاه قرن 20 ام یعنی 50-60 سال پیش!
رئال مادرید آخرین بار 10 سال پیش به فینال رسید. یونایتد ، در 5 سال گذشته ، 3 بار به فینال رسیده.
نقل قول:
این سوال رو جای دیگه ای نپرسیا! بهت بدجور می خندن!
شما يه كم براي من توضيح بده كه جاي ديگه به من نخندن
يه سه چهار تا از اين ليست ها درست كن ببينيمنقل قول:
بودن در اون لیست چه چیزی رو ثابت می کنه؟!
هزار تا لیست می شه درست کرد که یونایتد توش نیست و هزار تا لیست میشه درست کرد که یونایتد توش هست.
نقل قول:
شما قبل از اینکه از خودت بپرسی آیا یونایتد تیم بزرگیه یا نه ، باید مشخص کنی یک " تیم بزرگ " چه ویژگی هایی داره.
تيم بزرگ از نظر من تيميه در طول 5 سال اخير به جاي اينكه 3 بار در فينال باشه و دو بارشو ببازه بياد هر 3 بارشو قهرمان بشه......
تيمي كه هي نگيم خود تيم ستارست و به ستاره احتياج نداره در حالي كه دوبار از تيمي كه به ستاره وابستست ببازه اونم در فينال ucl پس خود تيم ستاره نيست و ستاره هم بايد باشه.....
تيم بزرگ تيميه كه ستاره هايي در همه پست ها داشته باشه تا هي از دفاع بد و كمبود هافبك خلاق ناله نكنه.....
و در آخر تيمي باشه كه ستاره اي داشته باشه كه بتونه توپ طلا بگيره و منچستر به طرق مختلف نندازتش بيرون
این معیارها فقط و فقط واسه شما ارزش داره و بس.نقل قول:
تيم بزرگ از نظر من تيميه در طول 5 سال اخير به جاي اينكه 3 بار در فينال باشه و دو بارشو ببازه بياد هر 3 بارشو قهرمان بشه......
تيمي كه هي نگيم خود تيم ستارست و به ستاره احتياج نداره در حالي كه دوبار از تيمي كه به ستاره وابستست ببازه اونم در فينال ucl پس خود تيم ستاره نيست و ستاره هم بايد باشه.....
تيم بزرگ تيميه كه ستاره هايي در همه پست ها داشته باشه تا هي از دفاع بد و كمبود هافبك خلاق ناله نكنه.....
و در آخر تيمي باشه كه ستاره اي داشته باشه كه بتونه توپ طلا بگيره و منچستر به طرق مختلف نندازتش بيرون
با توجه به معیارهاتون، توصیه می کنم برید طرفدار بارسلونا بشید. تیمی که مطمئنا انتظاراتتون رو برآورده می کنه.
حدس می زنم اون لحظه که توپ طلا رو دادن به مسی، لحظه ای بود که احساس کردید قلبتون به بارسا نزدیک تره تا یونایتد.
فرگوسن : برنامهای برای مهار رونالدو در لیگ قهرمانان ندارم
سرمربی منچستر یونایتد ستاره پرتغالی سابق تیمش را یک بازیکن کامل توصیف کرد و اعتراف کرد که در لیگ قهرمانان برنامهای برای مهار او ندارد.
فرگوسن اظهار داشت: تصمیمگیری، بلوغ، تجربه به علاوه تمام مهارتهای فوقالعادهای که رونالدو دارد، از او بازیکن کاملی ساخته است.
وی اضافه کرد: رونالدو در طول 6 سالی که در منچستر گذراند، بازی به بازی رشد میکرد و بازیکن فوقالعادهای بود.
سرمربی 71 ساله که 26 فصل را در اولدترافورد گذرانده است، در خصوص رویارویی تیمش با رئال مادرید در این ورزشگاه در تاریخ پنجم مارس گفت: امیدوار بودیم که اگر قرار است با رئال بازی کنیم، در فینال باشد.
ما دو تیم از بهترین باشگاههای دنیا هستیم و من فکر میکنم مسابقه بسیار سختی خواهیم داشت.
رونالدو برای اولین بار سیزدهم فوریه در سانتیاگو برنابئو با تیم سابقش در این مسابقات دیدار خواهد کرد.
منبع : خبرگزاری فارس
اگه قبول داشته باشی که لیگ انگلیس یکی از برترین لیگ های دنیاست ( حالا بهترینش بماند ) و منچستر هم همیشه مدعی این لیگه میشه نتیجه گرفت که منچستر تو سطح اول فوتبال دنیا هستنقل قول:
برادر من اولا هي ليگ ليگ نكن.....دوما من در اينكه منچستر در ليگ انگليس هميشه شانس اول قهرماني بوده شكي ندارم ولي قرار نيست هر تيمي هميشه قهرمان انگليس بشه در سطح اول فوتبال دنيا باشه:n13:
جواب خیلی سادست منچستر قدرت مقابله با بهترین تیم باشگاهی تاریخ ندارشتنقل قول:
منظورتون متوجه نميشم ولي برام سواله اگه منچستر اينقدر كه ميگي خوبه چرا نميتونه تو دوتا فينال از بارسلونا ببره.....
ما مثل بقیه تیم ها و مربی ها نیستیم که بحث داور و یوفا بکشیم وسط
هر چند که جلوی همین تیم هم با شیوه های خاصی مثل دفاع اتوبوسی و ... پیروز شد ولی فرگوسن نشون داده که هیچ وقت به خاطر نتیجه روی عقایدش پا نمیزاره یا مثل چلسی پارسال شانس باهاش همراه نیست
شما به من بگو چرا رئال مادریدی که انقدر خرج میکنه نمیتونه از زیر سایه بارسا خارج بشه ؟؟؟
تیم ما ستاره هست نشون به این نشون که به قول شما با نداشتن ستاره و دفاع ضعیف و نداشتن هافبک خلاق با اقتدار تو صدر جدول لیگ هست و 4 تا تیم برتر انگلیس شکست داده
شما دیدگاهت نسبت به فوتبال غلطه برادر من ... جسارتا با این دیدگاهی که داری میشی حذب باد امروز طرفدار بارسایی و فردا احتمالا طرفدار من سیتی
اینجا همه یونایتد به خاطر مسائلی دوست دارن که شا درک نمیکنی !!!!!!!!
سلام به دوستان.به نظر من یونایتد یک تیم سطح اول در جهانه.اینکه تیم هایی مثل بارسا و رئال تو این چند سال جام های زیادی گرفتن درسته اما وقتی به لیگ اسپانیا نگاه میکنیم میبینیم که اختلاف ها تو این چند سال زیاد شده و جذابیت لیگ رو گرفته به طور مثال تیم های رئال و بارسا توی 15 تا20بازی اختلافشون با تیم سوم میشه 15 امتباز و این خیلی زود قهرمان رو بین رئال و بارسا مشخص میکنه و تیمی وجود نداره بتونه جلوی این دو تیم رو بگیره و خودشو به عنوان مدعی تا پایان فصل معرفی کنه.
لیگ جزیره هم داره به این سمت پیش میره چون تیم های ارسنال و لیورپول و حتی میشه از چلسی هم نام برد تو این چند لیگ اخیر ضعیف نشون دادن و از کورس قهرمانی عقب میمونن اما نکته ی مثبتش اینه داره رقیب های جدید تو این راه برای یونایتد پیدا میشه که خیلی خوبه و لیگ رو جذاب میکنه منچستر سیتی تو این چند فصل اخیر تیمی جمع کرده که رقیب اصلی یونایتد شده برای قهرمانی از طرفی تاتنهام هم تو این چند لیگ خوب کارکرده و داره سهمیه های مختلف میگیره.
اما در مورد جام uclمنچسترتو این چند سال بد کار نکرده.3بار رسیدن به فینال کم نیست.خیلی از تیم ها حتی نتونستن به 4 تیم پایانی برسن چه برسه به فینال.درسته ما به بارسا باختیم خب این طبیعیه ایا ما هم این همه خرج کردیم ایا ما از نظر بازیکن در حدی بودیم که بارسا رو ببریم.یادمه یکی از فینال های ما تو این مسابقات با بارسا که چند سال پیش بود ما نیمه اول اخراجی دادیم و 10 نفره شدیم و 3به1 باختیم فکر کنم اون بازیکن رافائل بود.ایا همین الان رئال میتونه 10 نفره جلو بارسا بازی کنه و نتیجه بگیره؟اگه اون اخراجی نبود شاید نتیجه چیزه دیگه ای میشد.
کاری که فرگوسن میکنه خیلی متفاوت با این تیم ها هستش.دو تیم بارسا و رئال فقط منتظر هستن یه پدیده و ستاره رو شه بخرنش مثل نیمار و فالکائو و... اما ما هیچ وقت این کارو نمیکنیم مگر اینکه در اون پست مشکل داشته باشیم و یا نیاز به تقویت باشه.ما فن پرسی رو خریدیم بازی کن خوبیه و همه ما قبولش داریم ولی به نظرتون اگه خرید نمیکردیم الان با مصدومیت رونی میشد به ولبک و چیچاریتو اعتماد کرد و از اونا استفاده کرد به هیچ عنوان این دو تجربه کافی ندارن و هنوز باید پرورش پیدا کنن.
uclمسئله ای هست که ذهن فرگوسن رو هم مشغول کرده و چند بار گفته که باید این جام باشگاه افزایش پیدا کنه.کاری که فرگوسن میکنه اینه که همیشه تیم رو در حدی نگه میداره که مدعی برای همه جام هاست اما با داشته هایی که پرورش داده نه با خرید ستاره.همین الان اگه مسی بیاد منچستر ببین بارسا میتونه جایگزین مناسبی پیدا کنه؟
این ها نظرات من بود میتونه موافق و مخالف داشته باشه اما منچستر حتی اگه هیچ جامی نبره همیشه در قلب من بهترین تیم جهان هست.
یه جور های دوستان کلا توضیح دادن
ولی منم نظرم رو میگم
از نظر من لیگ ینگلیس البته نه امسال از همه لیگ ها ی حال حاظر ، تیم های ابر قدرت زیادی داشته و قهرمانی تو چنین لیگی به نظرم خیلی مهم.
از نظر نداشتن ستاره مطرح، این جوری که من یادم میاد ما ستاره زیاد داشتیم ولی هر وقت ستاره از تیم مهمتر می شد فرگی بیرونش میکرد.
از نظر اینه آیا ما در سطح فوتبال جهان هستیم هم باید بگم (نظر شخصی) تا زمانی که فرگسن باشه جواب مثبت
اما به محض رفتن این مربی من هیچ امیدی به این تیم با این مهره ها ندارم
چون اینو خوب می دونم که هیچ مربی وجود نداره که یه همچین مهره های رو طوری ترکیب ببنده که بهترین عملکرد رو داشته باشن.
سوال خودم اینه که چرا ما هیچ وقت مهره نخریدیم به طور مثال فن پرسی
آیا مالکین اجزه نمیدن؟
و یا خود فرگی نمی خره؟
به نظر من منچستر تیمی هست که بازیکن میسازه تا بازیکن بخره.البته هروقت فرگوسن نیاز به خرید بزرگ داشته باشه مالکین با کمال میل قبول میکنن اما این به نظرم اخلاق و روش فرگوسن هست که به پرورش بازیکن در پست هایی که تیم نیاز داره میپردازه تا خرید ستاره.الان تیم منچستر مهره های جوان خوبی داره که در کنار بازیکنان باتجربه مثل گیگز و اسکولز و فردیناند دارن تجربه کسب میکنن این همیشه کار فرگوسن هست اما اگه فرگوسن فقط دو تا سه فصل دیگه در تیم بتونه باشه(ایشالا هست)این بازیکنان همه برای خود بازیکنانی میشن که تیم رویایی منچستر رو تشکیل میدن.فرگوسن هر چند سال یکبار تیمی رو میسازه که موفقعیت های درخشانی کسب میکنن.بازیکنانی مثل چیچاریتو و ولبک بااین که دقایق کمی بازی بهشون میرسه نسبت به رونی و فن پرسی اما خیلی خوب دارن کار میکنن.کلورلی در خط هافبک نیاز به تجربه داره اما اینده ای درخشان داره.بازیکنی مثل رافائل چندین فصل بدون تجربه و خام بود و با اشتباهات فراوان اما این بازیکن الان در خط دفاعی داره خوب کار میکنه.در همه پست ها فرگوسن داره بازیکنانی رو رو میاره که فقط کمی دیگر نیاز به تجربه و بازی های بزرگ دارن.نقل قول:
به نظرم اگه فرگوسن در تیم بمونه حدود یک تا دوسال دیگه از همین جوان ها تیمی میسازه که همه ارزوی داشتن همچین تیم و بازیکنانی رو دارن.
دیگه فقط همینمون مونده بود که بیایم در مورد کلاس جهانی بودن منچستر یونایتد بحث کنیم! دقیقا مثل اینه که بگیم آیا بوگاتی یا فراری شرکت های بزرگی در ماشین سازی هستن یا نه !؟
آخه ما گنده تر از یونایتد هم داریم که اومدید این بحث بی خود رو راه انداختید ؟
چلسی و سیتی سالی n میلیون خرج بازیکن می کنن هنوزم که هنوزه حرفی برای زدن جلوی یونایتد ندارن، میان توی زمین خودشون می بازن میرن پی کارشون.
رئال مادرید فقط یه سال به اندازه 10 سال اخیر یونایتد خرج کرده اونوقت توی 10 سال اخیر یه بار رسیدن فینال که مبارکشون باشه ! اونوقت ما یک سال در میون یونایتد رو توی فینال می بینیم.
بارسلونای کبیر شما هم نمی دونم قبل از سال 2009 کجا بود ؟ مثل اینکه یادتون رفته توی نیمه نهایی سال 2008 همین منچستر یونایتد حذفش کرد ؟ تیم 4 ساله تیم شده، واسه من طرفدار پیدا کرده دیگه هرکیو می بینی از کودکی طرفدار بارسا بوده ...
بقیه هم که اصلا در این حد و اندازه ها نیستن که بخوایم مقایسه کنیم !
اینکه دنبال ستاره برای خرید نمیره و نتیجه می گیره نشانه ی بزرگی تیمه. اینکه به هیچ بازیکنی بند نیست نشانه ی بزرگی تیمه .
کریس رونالدو توی منچستر بهترین بازیکن جهان میشه میره رئال و از اون به بعد توی حسرت این عنوان میمونه بعد میاد میگه دلم برای یونایتد تنگ شده !
الآن برام سواله !
شما بیا به این سوال من جواب بده ؟
آیا تیمی بزرگتر از منچستر یونایتد توی دنیا هست ؟
نقل قول:
برادر من اولا جو رو تحريك نكن كه خوب بلدم با ادبيات خودت صحبت كنم ولي چون شما طرفدار تيم مورد علاقه من هستي دارم منطقي باهات بحث ميكنم پس فكر اينو از سرت بيرون كن كه بخواي جو تاپيك رو تحريك كني....اين از اين
دوما به جاي كه بياي از بارسلونا حرف بزني كه كاملا بي ربط به تاپيكه بيا دوتا از اون معيار هاي خوشگلت رو براي ما بگو ببينينم معيار هاي شما چيه...... اين طوري كه حرف ميزني به نظر مياد معيار هاي شاخي داشته باشي.:n09:
سوما از سما نخواستم درباره اينكه قلب من به كدوم تيم نزديك تره حدس بزنيد پس حدستون رو براي خودتون نگه داريد.....
چهارما قرار نيست هر كي بياد دوتا حرف منطقي بزنه رگ تعصبت باد كنه با ادبيات نامعقول بياي ابهام منو به حاشيه بكشوني......
نقل قول:
1: چرا همه صحبت هاي شما به بحث ليگ انگليس ختم ميشه در حالي من دارم جهاني حرف ميزنم!!!!!!
2: آيا حتما بايد ستاره خريد؟
3: آيا نيمتنيم ستاره بسازيم ودر باشگاه نگهش داريم؟؟؟
1: آيا بارسلونا كه مارو دوبار برد هزينه هاي آنچناني كيده بود؟؟؟؟نقل قول:
همه ستاره هاشو از تيم آكادميش مياره و بهشون بها ميده
2: مسي هيچ وقت نمياد منچستر چون بارسلونا راحت بازيكن هاشو از دست نميده در صورتي كه منچستر مثل آب خوردن ميفسته برن يه تيمه ديگه....
3: پس قبول داري تيمي مثل بارسلونا كه به بازيكن وابسته است نتيجه اي بهتر از ما ميگيره....
اين پست كلي:
نميدونم چرا همه فكر ميكنن من طرفدار بارسلونا هستم..... براي خودم سوال شده؟؟؟؟؟
در تاپيك توپ طلا پست ميزنم همه ميگن من طرفدار رئالم در تاپيك رئال پست ميزنم همه ميگن اين طرفدار منچستره در اين جا پست ميدم همه ميگن اين طرفدار بارسلونا.... حالا حكايتي شده اين طرفداريه ما هر كي به ظن خودش يه تيمي رو ميگه يعني همه كسايي كه تو قسمت ورزشي پست ميزنن به همين راحتي ميتونن بفهمن من طرفدار كدوم تيم هستم!!!!!:n04::n04:
اين بندگان خدايي كه خيلي تند برخورد ميكنن حداقل يه زحمتي به خودشون نميدن برن پست هاي بنده حقير رو يه نگاهي بندازن بعد بيان بگن اين طرفدار بارسلونائه.........:n23::n23:
يه بنده خدايي گفته من عاشق مسي هستم و قلبم به بارسلونا نزديك تره.....يعني فقط يه درصد فكر كنين من با مسي حال ميكنم و از بارسلونا خوشم مياد:n08::n08::n08::n08: به خدا يه نگاهي به پست هام بندازين كه اين طوري سوتي ندين!!!:n02:
خيلي جالبه من يه پست دادم آره آقا چرا منچستر ucl زياد نداره حالا جالبه چندين پست تو همين تاپيك منچستر راجع به خيلي چيزها دادم بعد سريع بي معطلي اومده ميگه برو بارسلونايي برو مسي دوست....ب هخدا آگاهي خوب چيزيه.......
دوستان به اندازه کافی دلیل اوردن که منچستر جزو 5 تا تیم اول جهانه...هرچند که اصلا نیازی هم به جواب ندادن به اینجور حرفای غیر منطقی نبود..
کسی که اطلاعات نداره و نمیخواد داشته باشه رو به حال خودش بزارین...
اینو داشته باشین :
منم با ین نظر شما موافقمکد:
به نظر من منچستر تیمی هست که بازیکن میسازه تا بازیکن بخره.
خوب میدونیم که در بعضی از مواقع پیش میاد که تا بخوای بازی کن بسازی زمان زیادی رو باید طی کنی
و الان به بازیکن نیاز داری.
باید چه کرد ؟
چیزی که من از بازی های منچستر دیدم اینه که ما یه بازی ساز خلاق نداریم.
نمی خوام بگم مسی بازیکن نیست، چرا خودم قبولش دارم ولی ...کد:
2: مسي هيچ وقت نمياد منچستر چون بارسلونا راحت بازيكن هاشو از دست نميده در صورتي كه منچستر مثل آب خوردن ميفسته برن يه تيمه ديگه....
مسی اگر به منچستر بیاد دیگه مسی نمیشه
همون طوری که توی تیم کشورش قبولش ندارن
دلیلش هافبک خلاق هم اینه که اون پاس های توپی که به محاجم های دیگه هم میرسه کم نمی زارن
حرف آخر ما به یه بازی ساز توپ نیاز داریم
تا بریم بسازیم طول میکشه
الان نیاز داریم بهش باید داشته باشیم
بعد از رفتن فرگسن هر مربی بیاد نمی تون تیم رو با این ترکیب توی سطح اول جهان نگش داره
و این امر داره دیوونه ام میکنه
اگرم همه بازیکناش رو از اکادمیش میاره بازم شما هزینه ای که میکنه با منچستر مقایسه کن.ما این همه خرج نکردیم رسیدیم به فینال قهرمانان اونا انقد خرج کردن رسیدن.دست مزد بازیکناشو نگاه کن برای منچسترم نگاه کن.بارسا خرید های خوبم داشته و همه بازیکناش ازاکادمی نبودن مثلا فابرگاس که وقتی رفت بارسا ستاره ارسنال بود درسته میگن تو اکادمی بارسا بوده اما تو ارسنال به اوج خودش رسید.نقل قول:
من نگفتم مسی میاد منچستر من گفتم اگه ستاره ای مثله مسی رو از دست بده میتونه جایگزین مناسبی پیدا کنه براش اما ما رونالدو و بکهام و خیلی بازیکن دیگه رو از دست دادیم اما خودمونو جمع کردیم و تیممون ضعیف نشد و به نتیجه گیری هامون ادامه دادیم.
من اینو قبول ندارم تیمی که به بازیکن وابسته است بهتر نتیجه میگره.
دوست ندارم وارد همچین بحثی بشم اما یه نگاه به لیست زیر بندازی می بینی که 5 خرید بزرگ این باشگاه در 5 سال اخیر بودهنقل قول:
1: آيا بارسلونا كه مارو دوبار برد هزينه هاي آنچناني كيده بود؟؟؟؟
خودت بازیکن هایی مثل آلبا , پیکه , یایا توره , کیتا و ... رو هم اضافه کن ... ! در ضمن به رقم خرید زلاتان هم توجه کن لول
آقا دمت گرم حرف دل من رو زدی منچستر بیش از 100 سال هست که در سطح اول فوتبال جهان حاضره.نقل قول:
حاضرم شرط ببندم این تیم هایی که اسم بردی طرفدارشون (مخصوصا تو ایران) تا چند سال پیش اصلا نمیدونستن همچین تیم هایی وجود خارجی داره.
ين روني بازي با ليورپول را از دست داد
سرمربي منچستر يونايتد اعلام کرد: با ادامه مصدوميت وين روني اين بازيکن بازي حساس منچستر برابر ليورپول در ليگ برتر را از دست داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وين روني که در تمرينات پيش از کريسمس دچار مصدوميت از ناحيه زانو شد، دوران نقاهت را سپري کرده است. در آن زمان پزشکان منچستر يونايتد اعلام کردند که اين بازيکن ميتواند به ديدار اين تيم برابر ليورپول برسد، اما با ادامه مصدوميت اين بازيکن وي ديدار ليورپول از دست داد.
سرآلکس فرگوسن در اين باره ادامه داد: اميدوارم روني با ما تمرين کند. اگر روني امروز تمرين نکند، شايد بازگشت او به ميادين طولانيتر هم شود. اگر چه ميدانم که غيبت روني مساله مهمي براي ما نيست زيرا ساير مهاجمان ما آماده هستند. با اين حال اگر امروز روني به تمرينات برسد، ميتواند در بازي چهارشنبه تيم را همراهي کند.
روني که در بازي قبل منچستريونايتد برابر ليورپول دو گل به ثمر رساند در چهار بازي اخير يونايتد غايب بوده است.
فرگوسن همچنين تاکيد کرد: ناني و اندرسون ديگر مصدومان منچستر مي توانند شياطين سرخ را در بازي با ليورپول را همراهي کنند.
** ليست 20 مربي برتر قرن بيست و يکم از نگاه فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فوتبال به ترتيب زير است:
1- آلکس فرگوسن ، اسکاتلند، 180 امتياز
2- ژوزه مورينيو، پرتغال، 174 امتياز
3- آرسن ونگر، فرانسه، 165 امتياز
4- فابيو کاپلو، ايتاليا، 147 امتياز
5- ويسنته دل بوسکه، اسپانيا، 124 امتياز
6- مارچلو بيلسا، آرژانتين، 113 امتياز
7- گاس هيدينگ، هلند، 112 امتياز
8- کارلو آنچلوتي، ايتاليا، 108 امتياز
9 – فيليپه اسکولاري، برزيل، 101 امتياز
10 – رافائل بنيتس، اسپانيا، 97 امتياز
11- يواخيم لوو آلمان 93 امتياز
12 - مارچلو ليپي ايتاليا 88 امتياز
13 - فرانک رايکارد هلند 80 امتياز
14 - اسون گوران اريکسون سوئد 79 امتياز
15 - کارل بروکنر جمهوري چک 76 امتياز
15- پپ گوارديولا اسپانيا 76 امتياز
17- روبرتو مانچيني ايتاليا 73 امتياز
18- اوتمار هيتسفلد سوئيس 71 امتياز
19 - کارلوس آلبرتو پريرا برزيل 65 امتياز
20- کارلوس دونگا برزيل 62 امتياز
varzesh3.com
بهترین بازیکن ماه دسامبر
RVP Player Of the Month December
محتوای مخفی: RVP
نقل قول:
دليل نداري نزن جاده خاكي برادر....
اگه غير منطقيه پس چرا نميتوني اشتباه بودنشو اثبات كني به جاش ميگي طرف اطلاعات نداره.......
بعضی وقتا گلیزرها اگه پول خرج میکردن این بحثای بی دلیل پیش نمیومد !
......................
سرآلکس فرگوسن، ژوزه مورینیو و آرسن ونگر مربیان برتر قرن معرفی شدند در حالی که منصور ابراهیمزاده، مربی نفت تهران در رده ۱۷۰ جای گرفت.
به گزارش گروه ورزش«تیتر یک»، فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال جهان فهرست مربیان برتر قرن 21 را اعلام کرد.
در این فهرست که شامل مربیان باشگاهی و ملی است، عملکرد آنان از سال 2001 تا پایان سال 2012 مورد ارزیابی قرار گرفته است.
بر این اساس فرگوسن به عنوان مربی منچستریونایتد با کسب 180 امتیاز در رده اول جای گرفت. پس از او «ژوزه مورینیو»، مربی پرتغالی رئال مادرید معروف به «آقای خاص» با 174 امتیاز دوم شد.
رده سوم نیز با 165 امتیاز به آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال انگلیس رسید.
در این فهرست همچنین منصور ابراهیمزاده مربی نفت تهران با 5 امتیاز در رتبه 170 جای گرفت.
اسامی 10 مربی برتر این فهرست به شرح زیر است:
1- سرآلکس فرگوسن، اسکاتلندی، 180 امتیاز:n12:
2- ژوزه مورینیو، پرتغالی، 174 امتیاز
3- آرسن ونگر، فرانسوی، 165 امتیاز
4- فابیو کاپلو، ایتالیایی، 147 امتیاز
5- ویسنته دلبوسکه، اسپانیایی، 124 امتیاز
6- مارچلو بیلسا، آرژانتینی، 113 امتیاز
7- گوس هیدینک، هلندی، 112 امتیاز
8- کارلو آنچلوتی، ایتالیایی، 108 امتیاز
9- لوئیس فلیپه اسکولاری، برزیلی، 101 امتیاز
10- رافائل بنیتس، اسپانیایی، 97 امتیاز
من با این حرف که میگین من یو خرید های بزرگی نداشته کاملا مخالفم، اتفاقا ستاره های خوب لیگ برتر رو اکثرا من یو می خریده سیاست باشگاه توی خرید بازیکن ها 3 بخش هست:
1. خرید بازیکنان ستاره( فن پرسی27m، فردیناند40M!، وین رونی33M،بربا33M): تو این بخش اصلا باشگاه اعتقادی به حتی یک ذره پول مفت دادن نداره! نمونه اش همین لوکاس مورا و پاستوره که با اون قیمت گزاف رفتن پی اس جی و هردوشون هم میخواست من یو
2. خرید بازیکنان زیر 23 سال آینده دار تیم های دیگه برای تبدیل کردنشون به ستاره های اصلی تیم
3. خرید بازیکنان زیر 18 سال تیم های دیگه: این بازیکنا رو میخره تا در صورت موفقیت تبدیل به بازیکن تیم اصلی بشن و یا به فروش برسند!!
اینم چندتا از خرید های چند سال اخیر .... حالا با توجه به قیمتی که این بازیکنا خریده شدن و چند فصل از بازیشون گذشته به نظرتون خرید های مناسبی نبودن؟؟؟
28 27.016.000 £ 23 14.080.000 £
20 17.600.000 £ 19 16.984.000 £ 25 15.840.000 £
20 7.040.000 £ 22 6.600.000 £
23 16.632.000 £
بسیار عالی : انشاا... تیم پایمون هم قوی عمل میکنه سالای بعد که بازیکن جوون دیگه نیاز نباشه بخریم . تیم منبع درآمد داره و وقتی میتونه و نیاز تیم هست پس بازیکن میخره و مشکلی هم نیست ولی بتونیم از پایه هامون بازیکن بگیریم چه بهتر.قیاس بارسا و من یو هم به این نحوی که دوستان فرمودن درست نیست !نقل قول:
.................................
ونگر: فان پرسی می تواند درکورس قهرمانی تفاوتها را رقم بزند
سرمربی سابق فان پرسی در آرسنال به تمجید از عملکرد او پرداخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Getty Images
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - آرسن ونگر، سرمربی باتجربه آرسنال می داند که حضور روبین فان پرسی در منچستریونایتد می تواند برگ برنده قهرمانی در لیگ برتر را به دست شیاطین سرخ بدهد.
فان پرسی یکی از نقل وانتقالات جنجالی تابستان بود که بعد از جدایی از آرسنال به منچستریونایتد پیوست. برای این انتقال، خود سرالکس فرگوسن شخصا و مستقیمابا آرسن ونگر تماس گرفت تا او را برای انجام این انتقال 24 میلیون پوندی راضی کرده و بتواند جلوتر از منچسترسیتی، این ستاره هلندی را به اولدترافورد ببرد.
این درحالی است که حالا روبرتو مانچینی، سرمربی سیتی هم می گوید که تیمش در یک قدمی خریداری فان پرسی بود. ستاره هلندی ای که درنهایت راهی یونایتد شد و تا به اینجای رقابت ها20 گل زده تا توانایی های واقعی اش را اثبات کرده و تیمش را در صدر جدول رقابت های لیگ برتر قرار داده باشد. طبق گزارش منتشره در دیلی میل، ونگر تردیدی ندارد که یونایتد با گلهای فان پرسی در کورس قهرمانی باقی می ماند و این ستاره هلندی تفاوت ها را رقم خواهد زد.ونگر در صحبت هایی دراین باره و درمورد تماسی که از فرگوسن دریافت کرد گفت:« تماسی که از فرگوسن داشتم یک تماس تلفن کاملا حرفه ای بود و او به مراتب بیشتر از یک بار هم به من زنگ زد. بقیه ماجرا را یک روز دیگر برایتان تعریف می کنم.زمانی که فان پرسی را به منچستریونایتد می فروشی دقیقا می دانی که صدرنشینی آنها در لیگ برتر،به خاطر حضور روبین رقم خواهد خورد.»
او در تمجید از این ستاره هلندی گفت:« روبین یکی از بهترین مهاجمان دنیاست و می دانی که او برای یونایتد گلهای زیادی می زند.»
ونگر و شاگردانش روز یکشنبه میزبان سیتی ، یکی دیگر از مشتریان تابستان فان پرسی (که در جذب او ناکام ماندند) هستند. او درادامه صحبت هایش درمورد احتمال انتقال فان پرسی به سیتی که در بازار تابستانی ممکن بود صورت بگیرد گفت:« اگر روبین به سیتی هم می رفت، یکی دیگر از بازیکنان تراز اول این تیم می شد.»
فان پرسی تا به اینجای رقابت ها ، 20 گل برای تیمش زده و در وقت های اضافه دور سوم رقابت های اف ای کاپ برای تیمش گل تساوی بخش مقابل وستهم را به ثمر رساند و در بازی با ویگان هم گلزنی کرد تا یونایتد همچنان با 7 امتیاز برتری نسبت به سیتی درصدر جدول لیگ برتر به کارش ادامه دهد.
ونگر اطمینان دارد که فان پرسی با همین طراوت و شادابی به کارش ادامه می دهد:« روبین در اوج روزهای فوتبالی اش است. او اعتماد به نفس و اطمینان بالایی به کیفیت های فوتبالی اش دارد و با سبک بازی خودش به خوبی آشنایی دارد. او این روزها به مراتب صبورتر از پنج یا شش سال پیش است و الان می تواند در خط حمله به حرکاتش ادامه دهد. گاهی وقتها در برخی بازیها، او را برای 20 دقیقه نمی بینی ولی روبین می داند که در لحظه ای از بازی فرصتی به دست می آورد و از آن بهره خواهد برد. قبلا او همیشه به خط میانی برمی گشت ولی الان او در نوک حمله منتظر می ماند و از ذات کشنده و نابودگرش خیلی بهتر از قبل استفاده می کند.»
.................................
.....................................
آلکس فرگوسن به داور بازی یونایتد - لیورپول توصیه کرد، مراقب حرکات لوئیس سوآرس در محوطه جریمه باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایسنا - سرمربی شیاطین سرخ پیش از بازی حساس منچستریونایتد و لیورپول به هاوارد وب، داور مسابقه هشدار داد مراقب حرکات و شیرجههای لوئیس سوآرس در محوطه جریمه باشد و فریب او را نخورد.
سوآرس در این فصل با شیرجههای خود بارها باعث شده است، داوران برای لیورپول خطا بگیرند. همچنین در بازی چهارشنبه هفته قبل لیورپول در جام حذفی انگلیس یک گل را با دست به ثمر رساند که از چشم داور مسابقه دور ماند. فرگوسن دراینباره گفت: اگر صادق باشیم، باید بپذیریم که لوئیس سوآرس بازیکنی جنجالی است. نمیدانم او از این که بازیکنی جنجالی باشد، لذت میبرد یا نه اما امیدواریم حرکات او در بازی یکشنبه به ضرر ما نباشد. نمیخواهم بیشتر در این باره صحبتی بکنم، زیرا کمیته انضباطی جریمهام خواهد کرد.
فرگوسن ادامه داد: هاوارد وب داور خوبی است. مطمئن هستم کیفیت دو تیم نتیجه بازی را رقم خواهد زد؛ نه تصمیمهای داور.
این در حالی است که برندان راجرز، سرمربی لیورپول انتقادها از لوئیس سوآرس را "مسخره" خواند.
تقدیم به فردیناند
یه کلیپ توپ حتما ببینید حالش رو ببرید
در رابطه با بازی لیورپول ببین منچستر خودمون چه کارا که باهاش نکرده:n25:
:n12::n12:
تبریک میگم برد خوبی بود.:n16:
دفاعمون هم خوب کار کرد.اشتباهات کاگاوا و خط میانی زیاد بود.فن پرسی عالی بود ولی چیچاریتو میتونست به نظر من گزینه ی بهتری برای این بازی باشه!:n12:
کسی سایتی میشناسه که سرود های هواداران رو به صورت متنی و صوتی داشته باشه؟؟؟؟
تبریک اتقام گرفتیم
بازم تبریک
منم تبریک میگم، :n12: اینم اولین رفت و برگشت این فصل...:n02: بازی رو نیمه دوم دیدم... خوب نبودیم تو نیمه دوم، ولی با این حال سوای هفت هشت دقیقه آخر بازی حاکم میدان بودیم... چندین بار ناهماهنگی در خط دفاع داشتیم که بیشترش از پرس خوب بازیکنان لیورپول و ترس از خطا در محوطه جریمه و دست پاچگی ایجاد شد... برخلاف کلورلی که دلچسب بازی می کرد، بازی کریک چنگی به دل نمی زد... شینجی هم به نظرم خیلی بد نبود... کلا فردوسی پور زیاد غلو می کرد. خدا رو شکر بردیم و بریم سراغ دو بازی نزدیک به هممون تو اف ای و انتقامی جلو تاتنهام.
بهترین سایت از نظر من (محشره):نقل قول:
یاعلیکد:http://fanchants.co.uk/
سایت خیلی خوبیه.این هم شعار همیشگی هوادارن!!!!
:n12:
ohhhhhhhhhh .....
تبریک بابت دبل کردن لیورپول
نیمه اول خوب بودیم ولی نیمه دوم لیورپول بهتر کار کرد
یانگ خیلی داشت خوب بازی میکرد و بیرون رفتنش تو اول نیمه دوم یه ذره قدرت تهاجمیمون کم کرد
کاگاوا اصلا اون کاگاوا اول فصل نیست ... ولبک پرتلاش ولی چیچا دوست داشتنی تره :دی
و بالاخره این رابین فوق العاده :n12: ...
ای کاش که یکی از اون پشت پاهاش گل میشد
پ.ن : چند ساله هر موقع بازی های لیورپول - یونایتد میبینم اکثر دفعات گزارشگر عادل خان لیورپولی بوده
ایشون به طور بسیار واضحی تو گزارششون طرفداری این تیم میکنن و جالبه که از واژه man U هم استفاده میکنن !!!!!!!!
دقیقا.منم خواستم بگم.هر طور شده این من یو رو میگه.حالا این بازی خیلی کم گفت.نقل قول:
منم این پیروزی رو تبریک می گم
گل بدی خوردیم به نظرم ...تو این فصل چند تا گل به این شکل خوردیم دروازه بان توپو دفع می کنه ولی کسی نیست پوشش بده
این نام رو خود هوادارای یونایتد اصلا استفاده نمی کنن و اون رو توهین می دونن این رو لیورپولی ها استفاده می کردن که یه اشاره هایی هم به واقعه تلخ مونیخ دارهنقل قول:
منم خواستم بگم.هر طور شده این من یو رو میگه.حالا این بازی خیلی کم گفت.
این استیوی جی گفتنش جالبه:n02:
من هم این برد شیرین رو تبریک میگم. :n16: خیلی حال داد و دیگه داشتم دقایق آخر رو ایستاده نگاه میکردم :n19:
ای کاش یکی از اون پشت پاهای فن پرسی گل میشد ، اون وقت مثل گل برگردون وین رونی که چند فصل پیش به من سیتی زده بود ، به یاد ماندنی میشد.
فرگوسن، میزبان مورینیو و گواردیولا در سمینار اتحادیه مربیان
شایعات زیادی در مورد حضور مورینیو و گواردیولا در فوتبال جزیره به گوش می رسد و حضور آنها در این نشست که از امروز آغاز خواهد شد، بار دیگر به شایعات دامن خواهد زد.
سایت گل- در سمینار دو روزه اتحادیه مربیان انگلیس که به ریاست سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، برگزار خواهد شد، ژوزه مورینیو، سرمربی رئال و گواردیولا، سرمربی سابق بارسا، هم حضور خواهند داشت.
شایعات زیادی در مورد حضور مورینیو و گواردیولا در فوتبال جزیره به گوش می رسد و حضور آنها در این نشست که از امروز آغاز خواهد شد، بار دیگر به شایعات دامن خواهد زد.
در این سمینار که با حضور مربیان چهار لیگ فوتبال انگلیس و همچنین چند مهمان ویژه از جمله روی هاجسون، برگزار خواهد شد، قرار است در مورد نقش مربیان و نقش استراتژیک آنها در زمان بازی بحث شود.
یک منبع نزدیک به اتحاد مربیان در مورد برگزاری این سمینار گفت:" این فرصت خوبی برای مربیان سراسر اروپاست تا نظرات شان را در مورد مباحث مختلف ابراز کنند. شنیدن نظرات مختلف برای همه می تواند مفید باشد."
گواردیولا بعد از 4 سال پربار در بارسا، در تابستان گذشته نوکمپ را ترک کرد، در حال حاضر دوران استراحت را در نیویورک سپری می کند. گفته می شود باشگاه های منچسترسیتی و چلسی به دنبال به خدمت گرفتن اوهستند. همچنین از او به عنوان یکی از گزینه های جانشینی فرگوسن در الدترافورد یاد می شود. مورینیو نیز شرایط خوبی در رئال ندارد و شایعاتی در مورد بازگشتش به فوتبال جزیره به گوش می رسد.
2013/1/13
تبریک بابت برد:n16:
خدا رو شکر سوارز فرم چندتا بازی اخیر خودش رو نداشت. چون میتونست خیلی دردسر ساز باشه.
تیم از 10 بازی اخیر و 30 امتیاز ممکن 28 امتیاز کسب کرده که با توجه به اینکه بازی های سختی هم بوده رد فشردگی ژانویه واقعا نتیجه ای عالیه و یه گام بزرگ واسه قهرمانی . امیدوارم همینجوری روندمون رو حفظ کنیم..
این قسمت مستقیما ترجمه یه پست تو فروم منچستر هستش
----------------------------------
Man U لغتی نیست که هوادارای منچستر برای اشاره به تیمشون ازش استفاده کنن این لغت تنها توسط هوادارای رقیب برای توهین محض به باشگاه استفاده میشه
منظور از این U همون You هستش
یکی از نمونه های اولیه استفادش توسط هوادارای وست بروم هستش که به Duncan Edwards اشاره داره
Duncan Edwards is manure, rotting in his grave, man you are manure- rotting in your grave
طرفدارای لیورپول و لیدز هم ورژن های دیگه ای از این شعار رو ساختن که به تمام جان باختگان حادثه مونیخ اشاره داره
"ManU ManU went on a plane ManU ManU never came back again"
Man U Never Intended Coming Home
اگه اولین حرف هر کلمه رو کنار هم بگذارید کلمه مونیخ به وجود میاد
-----------------------------
مرسی منم این پیروزی رو تبریک می گم.
اما یه نکته ای که نمی دونم دقت کردین یا نه، بازی فوق العاده ی کلورلی بود. این پتانسیل رو داره که توی یکی دو سال آینده بشه بهترین هافبک لیگ انگلیس .
هم خیلی خوب پاس میده و هم خیلی خوب و فنی شوت میزنه. اگه یکی دیگه هم اون وسط داشتیم دیگه مشکلی توی تیم نبود ... .
یه چیز دیگه هم که هست اینه که چیچاریتو خیلی بهتر از ولبک عمل می کنه، ولبک خوبیش اینه که خوب میدوئه ولی اصلا تمام کننده خوبی نیست و به درد داخل محوطه نمی خوره.