[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نکونام:دوست دارم تا آخر فوتبالم در استقلال باشم
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: جلسه خوبي با فتحاللهزاده داشتيم ناراحتيام برطرف شد و دوست هم دارم تا آخر فوتبالم در استقلال بمانم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام پس از يک ساعت و نيم جلسه با علي فتحاللهزاده، امير قلعهنويي و اميري در خصوص شرايط خودش و اينکه آيا در استقلال ميماند يا خير عنوان کرد: صحبتهايي بين من و باشگاه انجام شد و مسائلي بود که بايد هم باشگاه مطرح ميکرد و هم من. قلعهنويي نيز نظر خودش را اعلام کرد، جلسه خوبي برگزار شد و نتيجه خوبي هم گرفتيم.
وي در پاسخ به اينکه آيا تا پايان فصل در استقلال ميماند، خاطرنشان کرد: من نگفته بودم از استقلال ميروم، صحبت سر اين بود که گفته بودم از مسائلي ناراحت هستم. صحبتهايي که در مورد رفتنم شده بود فقط رسانهها مطرح کردند، من نگفته بودم ميروم. از موضوعي ناراحت بودم که اين مسئله برطرف شد و خوشبختانه اين مشکلات برطرف شد و از اين موضوع خوشحال هستم. اتفاق خوبي در اين جلسه افتاد و صحبتهاي خوبي رد و بدل شد.
صحبتهاي خوبي کرديم و در نهايت نيز به جمعبندي خوبي رسيديم. پس از اين نيز توان خود را بيشتر خواهم گذاشت و بهتر بازي ميکنم. هافبک تيم فوتبال استقلال در مورد اينکه نميخواهد درباره ناراحتي خودش صحبت کند، تصريح کرد: اين مسائل مواردي است که در خانواده به وجود ميآيد. اتفاقات را بايد در خود درون خانواده مطرح کرد و بهتر است که اين صحبتها هيچ وقت رسانهاي نشود زيرا شايد حرمتها شکسته شود. هيچ مشکلي نيست که بخواهم اعلام کنم اما بهتر است که اين مسائل در درون خود خانواده حل شود. راحتتر است که اين موضوع بين بزرگترها حل و فصل شود.
نکونام در پاسخ به اين سؤال که آيا در صورتي که پيشنهادي با قراردادي مطلوب از يک باشگاهي داشته باشد، استقلال را ترک ميکند يا خير گفت: فتحاللهزاده به من گفت: يک پيشنهاد از باشگاهي دارم، نه فکرش را در اين خصوص کردهام و نه دوست دارم اين اتفاق بيافتد به خاطر اينکه هنوز 6 ماه از حضورم در استقلال نگذشته است. دوست دارم يک کار را خوب به پايان برسانم به فکر جدايي نيستم، براي انتخاب خود دلايلي داشتم و در دوران کودکي آرزويم استقلال بوده است. دليلي ندارد که بخواهم هماکنون جدا شوم، پيش از حضور در استقلال هم اين پيشنهادها را داشتم، شايد با شرايط مالي بهتر هم بود، اما دوست نداشتم در آن تيمها حاضر شوم.
هافبک تيم فوتبال استقلال در مورد اينکه اگر باشگاه بخواهد با اين انتقالت مبلغي را دريافت کند و به خاطر اين با جداييات موافقت کند يادآور شد: حتماً باشگاه هم چنين موضوعي را نميخواهد. وقتي که باشگاه با من قرارداد را امضا کرد صحبت بر اين بود که دو طرف بر قرارداد پايبند باشند و صحبت از جدايي نباشد، در اين مدت پيشنهاد از باشگاههاي ديگر هم بوده است و دوست ندارم از استقلال جدا شوم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا اوساسونا خواهان برگشت او شده است يا خير، عنوان کرد: به هيچ عنوان چنين موضوعي نبوده است. نه با باشگاه استقلال، نه خود من و نه مدير برنامههايم صحبتي نکردهام، اگر قرار باشد اتفاقي بيافتد بازيکن باشگاه استقلال هستم و در ابتدا بايد با باشگاه صحبت کنم. اينکه گفته شده با باشگاه النصر صحبت شده از طرف من نبوده است. مواردي بود که در رسانهها مطرح شده و خود رسانهها هم تکذيب کردهاند.
وي در مورد چشم و همچشمي بازيکنان ايراني تصريح کرد: هميشه اين موارد وجود داشته است، مخصوصاً در ايران، اما خودم را ميگويم که در اوساسونا نميدانستم بغلدستيام چقدر پول گرفته است. حتي مسعود شجاعي که دوست صميمي من بوده نميدانستم قراردادش چقدر است. دوست هم ندارم که بدانم؛ بهتر است اين اتفاق از خود فوتباليها و بازيکنان نيز جمع شود زيرا هر کسي هر پولي ميگيرد به خاطر لياقتش ميگيرد، نه به خاطر چهره و قيافهاش.
بازيکن تيم ملي فوتبال درباره حذف تيم ملي از رقابتهاي غرب آسيا خاطرنشان کرد: واقعاً باختن و حذف شدن خيلي سخت است. اما بايد توجه داشته باشيد که تيم ما از بازيکنان منتخب ليگ بوده. بازيکنان تازه دور هم جمع شده بودند و مهم اين بود که مربي تيم بازيکناني را شناسايي کند. حتماً اين اتفاق افتاده است. فکر ميکنم بازيهاي تدارکاتي خوبي براي ما بود.
*آرزويم قهرماني استقلال در ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسياست
وي در مورد اينکه ناگفتههايي که قرار بود بعد از جدايي از استقلال مطرح کند، به آينده موکول شد تصريح کرد: آمدهام که در استقلال بمانم؛ اگر قرار باشد روزي از استقلال جدا شوم خيلي راحت عنوان ميکنم. من دلايل خوشحال نبودنم را گفتم، به عنوان يک استقلالي آمدهام و دوست دارم تا آخر فوتبالم در استقلال باشم و بتوانم آرزويي که داشتهام با موفقيت به پايان برسانم يعني قهرماني استقلال در ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا.
نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه ناراحتياش از برخي بازيکنان استقلال از جمله مهدي رحمتي است، يادآور شد: به هيچ عنوان اينگونه نيست. من با تمام بازيکنان تيم دوست هستم. صحبت سر اين مسائل نيست، اگر از يک بازيکن ناراحت باشم با خود او صحبت ميکنم دليلي ندارد که به باشگاه بگويم. موضوعي که وجود دارد اين است که بازيکنان استقلال آن قدر بزرگ هستند که از روز اول به من احترام گذاشتهاند. ديديد که کاپيتاني را خودم نبستم اما بازيکنان اصرار کردند که اين موضوع را قبول کنم اما من گفتم اشخاص بزرگتري هستند که بخواهند اين بازوبند را ببندند.
نکونام در پاسخ ديگر به سؤال مبني بر اينکه مسئولان گهر درود عنوان کردهاند در جام حذفي فقط در لرستان بازي ميکنند، گفت: هرجايي که تصميم بگيرند بايد بازي کنيم، اميدوارم شرايط به گونهاي باشد که ورزشگاه آماده باشد و بتوانيم خيلي راحت بازي کنيم. ما به دورود هم ميرويم و آنجا بازي ميکنيم، مشکلي نداريم اما مهم اين است که زمين و شرايط مهيا باشد. هم بايد براي ما خوب باشد و هم مردم تا همانند آن مشکلي که در گيلان براي تماشاگر استقلال افتاد به وجود نيايد. ما با کمال ميل حاضريم تا در آنجا بازي کنيم.
ورزش3
بنده هم مخالف این هستم که به بازیکنای کشورمون اونم کسایی مثل کریمی , مجیدی , مهدویکیا , نکونام , دایی , عزیزی , رحمتی و ... که از اسطوره های تیم ملی بودند یا هستند و در باشگاه هاشون درخشیدن توهین کنند هوادارن !
کار زشتیه . اما من یه سوال از این سایت گل دارم . وقتی 96 هزار نفر از دقیقه اول تا دقیقه 50 توپ زیر پای یه بازیکن ایرانی میاد جلوی اون همه هم تیمیهای خارجی هو میکشن و از دقیقه 50 به بعد که این بازیکن برای یه خطا کارت زرد اول رو میگیره فحش خواهر و مادر میکشن بهش تا آخر بازی کسی نه بیانه ای میده نه مطلبی درج میکنه نه مقاله نویسی میکنه . حالا با اینکه کار هوادارای استقلالم زشت بود به هر حال این اتفاق افتاد فحش ناموسی ندادن که یه کل کل بی ادبانه بود به اصطلاح خودمون . 5 دقیقه هم بیشتر طول نکشید ...
حالا 96 هزار نفر با 45 دقیقه هو کردن و 45 دقیقه فحش ناموسی دادن به یه بازیکن ایرانی کار زیاد زشتی انجام ندادن سایت گل هم نیاز ندید حمایت کنه از محبوب ترین بازیکن ما آبی ها , حالا 10 هزار نفر 5 دقیقه یه حرف زشت میزنن نه ناموسی , به تریپ سایت گل بر خورده؟
جفت حرکتها زشته اما وقتی توهین میکنن باید منتظر توهین باشن . وقتی 2 جا توهین میشه یه جا توهین خیلی ساده یه جا توهین ناموسی سایت گل باید بفهمه کدوم غیر اخلاقی تره و باید برای کدوم بیانه نویسی بکنه .
وقتی توی اصفهان میگن سید مهدی رحمتی سوراخ تیم ملی نباید انتظار داشت سپاهان که اومد توی تهران بازی کنه ما قربون محرم نویدکیاشون بریم . از الان چند تا واسشون آماده کردیم !
وقتی توی تبریز فحش خواهر مادر میدن به بازیکنامون بلاخره پاشون به آزادی باز میشه که ما اینجا با دست گل واینسادیم به استقبالشون .
طبق قانون سوم نیوتن هر عمل یه عکس العمل داره حالا طرفدارای تیم رقیب چه میخواد خوششون بیاد چه میخواد بدشون بیاد . شروع نکنن تا ما ادامه ندیم , وسلام .
بازگشت فرهاد مجيدي قطعي شد
با بازگشت مجيدي، آمادگي جباري و کيانوش رحمتي، ماندن نکونام و جذب بازيکنان تازه وارد به نظر مي رسد استقلال رويايي امير شکل بگيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش گل، شب گذشته فرزاد مجيدي به نمايندگي از برادرش فرهاد به باشگاه استقلال رفت و در خصوص پيشنهاد استقلال به فرهاد با فتح اله زاده و قلعه نوعي به مذاکره پرداخت.همه چيز به خوبي پيش رفت و مقرر گرديد مجيدي تا دوشنبه به ايران برگردد و در نشست نهايي حرفها و خواسته هاي طرفين مطرح و قرارداد او منعقد گردد. شواهد حاکي از قطعيت حضور اين بازيکن در استقلال دارد.
استقلالي ها در نيم فصل اشجاري، محمد رضايي، حاتمي، آزره،را رسما به خدمت گرفته است. بحث حضور چهارمحالي، ايمان موسوي و کلبرسون برزيلي و عماد رضا هم مطرح است و حالا با آمدن فرهاد بايد ديد چه اتفاقي در ليست خريد اين تيم به وجود مي آيد. آنها مي توانند 7 بازيکن به خدمت بگيرند.
منبع : ورزش 3
دقیقا به همین شکلی هست که محمد جان شما میگی واقعا چرا وقتی پرواز ما عقب می افته اونطور سایت ها و برنامه های تلوزیونی میریزن سر استقلال مخصوصا شخص اقای فردوسی پور حالا باید دید این هفته واقعا مسئله عقب افتادن بازی پرسپولیس بررسی میشه یا نه ؟که مطمئنا نمیشه خوب هوادارم وقتی میبینه حقش ضایع میشه دستش به هیچ جایی نمیرسه شروع میکنه فحش دادن به اقای فردوسی پور تو ازادی جدیدا هم تو FB دوستان پرسپولیسی پیج هایی علیه مرحوم ناصر حجازی زدن و حرف هایی توش زده شده که واقعا ادم میمونه چی بگهنقل قول:
ضمنا اقای مثلا عادل این هفته ببینم پیگیری میکنی حرفای اقای رویانیان رو در مورد خرید بازیکن توسط باشگاه میلان از پرسپولیس رو یا خودت رو میزنی به ...بابا میلان علنی گفت ما قرار نیست بازیکن اسیایی بگیریم یا بازم مسئله شوالیه رو پیگیری میکنی ؟
مجيدي براي بازگشت به استقلال يک شرط دارد
مديرعامل باشگاه استقلال ضمن اعلام اينکه تنها شرط مجيدي براي امضاي قرارداد با استقلال حضور در کلاس مربيگري است، گفت: مجيدي ظرف امشب يا فردا وارد تهران خواهد شد تا قراردادش را با استقلال ثبت کند. ورزش 3
علي فتحاللهزاده با اشاره به اينکه شنبه شب با فرهاد مجيدي گفتگو و مذاکرات خوبي را براي بازگشتن به تيم فوتبال استقلال در نيم فصل دوم ليگ برتر انجام داد، ضمن بيان مطلب فوق گفت: فکر ميکنم مجيدي ظرف امشب(يکشنبه شب) يا فردا(دوشنبه) وارد تهران خواهد شد تا قرارداد خود را با استقلال ثبت کند.
به گزارش مهر، وي با اشاره به اينکه مجيدي سرمايه بزرگ استقلال به حساب آمده و هيچ پيش شرطي را براي حضور در استقلال قايل نشده است، افزود: فرهاد مجيدي با درخواست امير قلعهنويي به مجموعه استقلال اضافه ميشود و من از اين بابت خوشحالم. تنها شرط مجيدي نيز اين بوده که اجازه دهيم در آخر فصل در يک دوره کلاس حرفهاي مربيگري شرکت کند.
مديرعامل باشگاه استقلال همچنين با اشاره به اينکه جواد نکونام تا آخر فصل در استقلال حضور خواهد داشت، تاکيد کرد: هدفمان حضوري خوب و شايسته در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسياست و مسلما با تقويت تيم و به خدمت گرفتن بازيکنان مورد نظر که تا اين لحظه جذب کردهايم، در ليگ قهرمانان حضوري پر رنگ خواهيم داشت.
وي که ظهر يکشنبه در شبکه خبر حاضر شده بود، با ابراز خوشحالي از بازگشت مجتبي جباري به مسابقات خاطرنشان کرد: جباري وزنهاي موثر براي استقلال به حساب ميآيد و بدون ترديد يک جباري قبراق و آماده به کار تيم ملي نيز خواهد آمد.
فتحاللهزاده در رابطه با ديدار تيمش با گهر دورود در رقابتهاي جام حذفي تصريح کرد: ما مخالفتي براي انجام بازي در دورود نداريم و تنها خواستار اين هستيم که مسئولان برگزاري مسابقه، امنيت اين بازي را تضمين کنند.
وي در خصوص عملکرد تيم ملي در مسابقات غرب آسيا هم اظهار داشت: بايد بپذيريم در انتخاب کارلوس کيروش دچار اشتباه شدهايم. البته در اين مقطع تغيير کيروش را چارهساز نميدانم و معتقدم بايد با بازنگري لازم در برنامههاي فوتبالي خود، در زير ساختهاي اين رشته سرمايه گذاري لازم را انجام دهيم.
مديرعامل باشگاه استقلال در پايان گفت: بيشک اگر پايه فوتبال ايران قوي باشد، بازيکنان خوب و مستعد خوب تمرين کرده و آموزش خواهند ديد تا پشتوانه قوي و خوبي براي تيمهاي ملي در رده هاي مختلف وجود داشته باشد.
میلاد رفت
ميلاد ميداودي که در تمرينات چند روزاخير استقلال شرکت نکرده بود و امير قلعه نويي هم براي نيم فصل دوم نظري روي او نداشت، پس از جلسه امروز با علي فتح الله زاده مديرعامل اين باشگاه و تفاهم با وي قرارداد خود را با آبي پوشان فسخ کرد.
به گزارش فارس، ميداودي که روز گذشته در مصاحبه انتقادي اعلام کرده بود نمي خواهد در استقلال بماند امروز با فتح الله زاده جلسه گذاشت و مديرعامل استقلال به وي گفت برخلاف ميل باطني حاضر به جدايي اين بازيکن مي شود.
ميداودي در هيئت فوتبال تهران حاضر شد تا اين قرارداد به طور رسمي فسخ شود. تيم آينده ميداودي هنوز مشخص نيست.
منبع: http://www.varzesh3.com
صد درصد دوست عزیز . من این توهین به مرحوم عقاب آسیا رو بارها و بارها به چشم دیدم ! آخه دیگه کسی که دستش از دنیا کوتاهه کسی که برای آسیا یه اسطوره بوده باید بیاد قاطیه کل کل های بی ادبانه بشه؟باید بهش فحش داده بشه جا صلوات؟خوب هوادار اینجور چیزا رو میبینه میره تو آزادی خودشو تخلیه میکنه دیگه . توهین توهینه . چه تو آزادی چه توی یه جمع 10 نفره چه توی فیس بوک چه پیج های ورزشی و فروم ها . اون وقت کسی این مسائل رو مورد بررسی قرار نمیده ولی 3 4 دقیقه چند هزار نفر یه شعار میدن الان خیلیا ناراحت شدن ! اون وقت وقتی به مرحوم فحش میدن زیاد موردی نداره !نقل قول:
بیخیال آقا بحث به جنجال کشیده میشه از قوانین هم خارج میشیم سایت گل هم اینقدر مطلب بزنه تا هاستش تموم شه . فردا که یه زلزه 7 ریشتری به اسم فرهاد مجیدی ایران رو میلرزونه و قراره تک تک جام هارو بترکونیم با ژنرال و هفت مقدس و جواد لالیگایی و زیدان آسیا حالا بذار اینا هر چی خواستن بگن:n02:
بزن به افتخارررر هفت مقدسسسسسسسسسسس
بزن به افتخار ژنرال و هفت مقدسسسسسسسسسس
بزن به افتخار داداش هفت مقدسسسسس
در آخر هم بزن به افتخار جرئت و غیرت و خون آبیه هفت مقدسسسسس
ما منتظریم کاپیتان محبوب من:n12:
امروز دوشنبس هیچ خبری نشده تا حالا؟:n03:
فوري: مجيدي امروز عصر در باشگاه استقلال
سايت گل- فرهاد مجيدي عصر امروز براي انجام مذاكرات نهايي و پيوستن به تيم استقلال در دفتر اين باشگاه با علي فتحاللهزاده ملاقات خواهد كرد.
به گزارش سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بازيكن شماره 7 و كاپيتان سابق استقلال از طريق برادرش به طور تلويحي با پيوستن به آبيپوشان موافقت كرده و حالا براي انجام مذاكرات نهايي بايد روبهروي مديرعامل استقلال بنشيند. اين جلسه ساعت 5 بعد از ظهر امروز در باشگاه استقلال برگزار خواهد شد.
مجیدی که امروز صبح به تهران آمده امشب به احتمال زیاد با استقلال قرارداد خواهد بست.
فرهاد بیا و شادمون کن - همه سایتها رو دارم چک می کنم ببینم آخرین خبر چیه - خبر موثقی منتشر نشده تا حالا که ساعت 9 شبه.
یه حسی ته دلم میگه تیتر روزنامه های فردا بازگشت فرهاده
مجيدي جلسه با فتحاللهزاده را به تعويق انداخت
سايت گل- فرهاد مجيدي كه قرار بود عصر امروز براي مذاكره با فتحاللهزاده در دفتر باشگاه استقلال حاضر شود اين قرار ملاقات را تا ساعتهاي پاياني امشب به تاخير انداخته است.
به گزارش گل، در حالي كه هواداران استقلال بيصبرانه منتظر بازگشت رسمي شماره 7 محبوبشان هستند، جلسه مجيدي و فتحاللهزاده از عصر امروز به ساعت 22 امشب موكول شده است. مجيدي امشب آخرين مذاكرات را براي پيوستن به جمع آبيپوشان انجام خواهد داد.
طبق اعلام باشگاه استقلال در صورتی که مجیدی با مسئولان این باشگاه به توافق نهایی برسد ساعت 16 روز چهارشنبه (پس فردا) در تمرین تیم استقلال حاضر خواهد شد.
وقتی با اون قاطعیت فرزاد مجیدی صحبت از آمدن فرهاد می کنه و ابراز خوشحالی می کنه از اومدن فرهاد دیگه چرا دنبال اخبار باشیم ؟:n02:
فرهاد خوش اومدی
سایت گل - فرهاد مجیدی مهاجم فصل گذشته تیم های استقلال و الغرافه دوباره به جمع بازیکنان این تیم بازگشت.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجیدی که صحبت های لازم با قلعه نویی انجام داده است ، دقایقی پیش وارد دفتر علی فتح الله زاده در خیابان لارستان تهران شد تا خرید پرسروصدای ابی ها در نیم فصل دوم باشد.
مجیدی با استقلال قرارداد یک و نیم ساله با استقلال می بندد و کاپیتان ابی پوشان خواهد بود.
فرهاد مجيدي براي برگزاري جلسه با علي فتحاللهزاده ساعت 23:04 در دفتر مديرعامل استقلال حاضر شد.
شماره هفت سابق استقلال 7 مهر سال جاري به صورت رسمي از فوتبال خداحافظي کرد. وي براي مذاکره در مورد بازگشت به استقلال در اين جلسه حاضر شده است.
اين در حالي است که خبرنگاران و هواداران زيادي براي پوشش اين جلسه مقابل دفتر فتحاللهزاده حاضر شدهاند.
برخي از هواداران استقلال به مجيدي خوشآمد گفتند و به او دسته گل آبي دادند.
عده اي از هواداران نيز به مجيدي اعتراض کردند و به او گفتند ديگر نام حجازي و اينکه شاگرد مکتب اوست را نياورد!!!!!
مذاکرات برای بازگشت شماره ۷ سابق آغاز شد
به گزارش خبرگزاری فارس فرهاد مجیدی به همراه برادر خود فرزاد مجیدی برای انجام مذاکرات با علی فتحاللهزاده در دفتر مدیرعامل استقلال حاضر شد.
*این جلسه از ساعت 23:10 دقیقه با 70 دقیقه تأخیر آغاز شد.
* بیش از 50 خبرنگار و دوربین تلویزیونی برای پوشش این جلسه در دفتر مدیرعامل استقلال حاضر شدند.
علی فتحاللهزاده در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی براینکه چه مدت این جلسه به طول میانجامد، گفت: برای بستن قرارداد با خسرو حیدری تا ساعت 5 صبح جلسه ما طول کشید و فرهاد مجیدی که دیگر از خودمان است، قول میدهم تا ساعت 30 بامداد این جلسه تمام شود تا بیش از این معطل نشوید.
* خبرنگاران از سرما به طبقه سوم دفتر علی فتحاللهزاده در خیابان لارستان پناه آورده بودند.
* فرهاد مجیدی از اعتراض برخی از هواداران ناراحت بود که علی فتحاللهزاده پس از شنیدن خبر این اتفاق از مجیدی در مورد اینکه چه کسانی این کار را کردهاند سؤال پرسید.
* جلسه فتحاللهزاده و مجیدی پشت درهای بسته در حال انجام است.
مجیدی به استقلال برگشت/ قرارداد یک و نیم ساله شماره 7 با آبیها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرهاد مجیدی با حضور در دفتر فتحاللهزاده برای بازی در استقلال به توافق رسید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فرهاد مجیدی دوشنبه شب با حضور در دفتر فتحاللهزاده جلسهای را با مدیرعامل باشگاه استقلال برگزار کرد و پس از این جلسه قرار شد مجیدی در ادامه این فصل آبیپوشان را همراهی کند.
همچنین فرهاد مجیدی در این جلسه قرارداد داخلی را امضا کرد
فرهاد برگشت................. تو نود هم که اعلام کردن
پس از جلسه با فتحاللهزاده
مجیدی پس از 81 روز به استقلال بازگشت
خبرگزاری فارس: کاپیتان سابق تیم فوتبال استقلال بعد از جلسه با مدیرعامل این تیم پس از گذشتن 81 روز از خداحافظیاش از فوتبال بار دیگر به استقلال بازگشت.
به گزارش خبرگزای فارس، فرهاد مجیدی ساعت 22 شب گذشته با حضور در دفتر علی فتحاللهزاده جلسهای را با مدیرعامل استقلال برگزار کرد.
در این جلسه مجیدی با مدیرعامل استقلال به توافق رسید و بار دیگر با پوشیدن پیراهن این تیم به استقلال بازمیگردد.
این در حالی است که مجیدی 7 مهر به صورت رسمی خبر خداحافظی خود را از دنیای فوتبال اعلام کرد اما سرانجام امشب بعد از 81 روز از تصمیم خود منصرف و به استقلال بازگشت.
این بازیکن فردا قرارداد خود را با استقلال ثبت میکند.
تیم استقلال با این بازیکنا (رحمتی، حیدری، منتظری، نکونام، جباری، مجیدی و .... ) و این کادر فنی (امیر قلعه نوعی) تنها یه چیز کم داره
.
.
.
.
.
.
.
حمایت هوادارا
که امیدوارم بیشتر بشه . . .
استقلال و فرهاد و ستاره سوم آسیا با حمایت هوادارن
او درباره احتمال بازگشتش به تیم ملی هم گفت:
ابتدا اجازه بدهید برای استقلال بازی کنم و بعد اگر توانستم به تیم ملی هم کمک می کنم.
بچه ها عشق کردم با این حرفش ....
بدون شرح...
خب بازگشت فرهاد به خونه خودش رو تبریک میگم
امیدوارم توی این مدتی که هست با قهرمانی در آسیا با استقلال فوتبالشو تموم کنه
با اضافه شدن فرهاد واقعا ترکیب تیم خیلی خوب میشه
با بازیکنای فعلی برای سیستم 2-4-4 لوزی این ترکیب تا حدودی می تونه ترکیب ایده آل باشه:
رحمتی
اشجاری - صادقی - منتظری - حمودی
نکونام
محمدرضایی --------------------- حیدری
جباری
مجیدی ------- برهانی
هر چند که با این بازیکنا سیستم خیلی می تونه تغییر کنه و حتی ممکنه بعضی وقتا با یه مهاجم بازی کنیم
بغض فرزاد پس از توهین عده ای معلوم الحال انگشت شمار به فرهاد مجیدی.
امیدوارم خانواده مرحوم حجازی هم نسبت به عمل بعضیا که از نام ناصرخان سوء استفاده میکنن واکنش نشون بدن . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس های حضور فرهاد مجیدی در دفتر علی فتح الله زاده
به بهههه دوستان تبریک میگمم . هفت مقدس بلاخره به تیمش بازگشت . به قدری از این خبر خوشحال شدم که خدا میدونه . دیشب اصلا از خوشحالی خوابم نمیبرد :n12:
یعنی واقعا فرهاد مجیدی رو بازم توی پیرهن شماره 7 استقلال میبینیم؟ وایییییییییی:n19:
میدونید این اخلاقای فرهاد مجیدیه که اونو پیش همه اعم از طرفدارهای تیم های دیگه محبوب کرده . ساکت . محجوب . با اخلاق . صبور و ... یعنی کمترین مصاحبه ها رو فرهاد مجیدی تو کل بازیکنای تاریخ لیگ ایران انجام داده ! چند بار اومده 90 ؟ چند بار مصاحبه ی زنده ازش دیدید؟ اصلا خیلی ساکته هیچی نمیگه !
و با این جملش من عشققققققققق میکنم که همیشه میگه اول استقلال بعد تیم ملی . یعنی من عاشق این یه جملشم :n02:همه از خداشونه که برن تیم ملی اونجا یه اسم و رسم در کنن فرهادو به تیم ملی دعوت کردن بعد 1 ماه گفت تیم ملی به شرایطم در استقلال لطمه میزنه به همین خاطر خودمو کنار میکشم:n08:دمش گرم به این میگن خون آبی ! شاید خیلیا خوششون نیاد اما مهم نیست فرهاد مال مائه ...
بعدشم دوستان یادتونه هی میگفتید فرهاد یعنی به خاطر یه کاپیتانی نیومد؟من هی میگفتم مگه میشه بازیکن به این بزرگی به خاطر یه کاپیتانی به تیمش برنگرده؟صد در صد کاپیتانی بهونه بوده . که خودش هم توی مصاحبه هاش گفته کاپیتانی اونقدر ارزش نداره که من بخوام به خاطرش به تیم محبوبم برنگردم مسائل دیگه ای بوده ...
خوشم میاد هیچ وقت هیچ چیزیو بازگو نمیکنه همه چیو میریزه تو خودش . یه مسائل دیگه ای بوده . راجع به آینده صحبت کنید . لطفا از این سوالا نکنید . به این سوال جواب نمیدم ...
سر رفتنش از استقلال پارسال چقدر شایعه شد؟چقدر گفتن به خاطر پول استقلال رو رها کرد؟اونایی که 2 زار سواد نداشتن که بفهمن فرهاد مجیدی اونقدری پول داره که کل خاندان تیمها و تاریخچه ی تیمای لیگ برترو صد بار بخره و بفروشه چقدر تهمت پول پرستی به فرهاد زدن؟ اما امسال تو گفتگوی تلفنی با 90 عادل سوال کرد ازش گفت لطفا راجع به گذشته ازم سوال نکنید . من دلیلم واسه رفتن این چیزها نبوده یه مسائل دیگه بوده ! امسال هم ازش میپرسن که چی شد اول فصل به استقلال نیومدی بحث کاپیتانی بود؟گفت نه یه مسائل دیگه بود گه نمیخوام راجع بهش صحبت کنم ...
96 هزار نفر بهش فحش ناموسی دادن چیکار کرد؟فقط یه 4 نشونشون داد همین . نه مصاحبه کرد نه گفت این هوادارا فرهنگ ندارن نه گفت چرا فحش دادن هیچی . گفت مصاحبه نمیکنم ممنون ! همین 3 تا کلمه . بازیکن در این حد صبور میشه؟
در صورتی که دیشب نشون داد پیروانی توی سنگ آهن 500 نفر به بازیکناش فحش دادن خودشو داشت میکشت ! آقا در فدراسیون رو تخته کنید . این فوتبالو جمع کنید . این هوادارا رو تربیت کنید ... !
اینارو که بذارید کنار هم میتونید متوجه شید که چرا فرهاد مجیدی اون چنان محبوبیتی توی ایران داره که هیچچچچچ بازیکنی نداشته و نخواهد داشت .
درباره ی اتفاقات دیشب هم حاجی یه حرف راست تو عمرش زده باشه این بوده که گفت این هوادار ها خط گرفتند ! 10 تا هوادار جمع شدن که مکتب حجازیو ... جمع کنید برید بابا ! مثلا شماها هواداری استقلال بودید؟ما ها هم گوشامون درازه آره؟
به قول حاجی از اومدن هفت مقدس خیلییییییییییااحساس خطر کردن خیلیااااااااا . یعنی مو به تن تیم رقیب سیخ شد اسم فرهاد که اومد . خیلیااااا دوست نداشتن فرهاد برگرده استقلال خیلیااااا از خداحافظیش یه نفس راحت کشیده بودن و وقتی برگشت سکته ی قلبی کردن . حالا 10 نفرشون جمع شدن یه جا به چرت و پرت گفتن . با این کارا که نمیشه فرهادو خراب کرد آخه . اول هدفتون رو مشخص کنید بعد برید تخریب کنید .
10 نفر میخواید فرهاد مجیدی رو خراب کنید؟:n08:با چه امیدی تا اونجا رفتید؟100% این حرکت خط گرفته شده بود و اینا هوادارای استقلال نبودن ! شما بارها و بارها شاهد صدا زدن فرهاد توسط هزاران نفر توی آزادی بودید . توی همین سایتها یه سرچ بزنید استقلال طرفداراش 2 گانس . یه شاخه میشن کل تیم استقلال یه شاخه میشن فقطططططط فرهاد مجیدی ! توی اول فصل اینهمه نشون داد هوادار چه گریه هایی میکرد خود ماها چقدر عصبانی بودیم طرف میگفت من فقط به عشق فرهاد میومدم استادیوم همه لباس هفت میپوشیدن حالا 10 نفر که اصلا از قیافه هاشون معلوم بود هوادار نیستن و یه مشت قلچماقن جمع شدن که این ستاره و اسطوره ی استقلالو خراب کنن؟:n08:جمع کنید که هوا سرده یه موقع میچایید :n02:
و اما بازم تبریک میگم . کاپیتان محبوب من به تیم خودت خوش اومدی .
تیتر روزنامه استقلال هم جالب بود :
دنیا چنان با سرعت در حال تغییر است که پیشبینی آینده را غیر ممکن می سازد. هر چقدر علم پیشرفت کند باز هم قادر به تعیین فرمول ریاضی برای حدس قطعی درباره روزهای آتی نیست.
ABIETEHفرهاد مجیدی؛ چهار انگشت! چهار فصل دوری! چهار افتخار احتمالی پس از بازگشت!
*
اختصاصی آبیته_پیام خدابنده لو - دنیا چنان با سرعت در حال تغییر است که پیشبینی آینده را غیر ممکن می سازد. هر چقدر علم پیشرفت کند باز هم قادر به تعیین فرمول ریاضی برای حدس قطعی درباره روزهای آتی نیست.
* مجیدی و عدد چهار: چهار فصلی که دور از خانه بود؛ از زمستان تا زمستان!
سال گذشته و در آستانه ی زمستان، شرایط برای استقلالی ها مطلوب بود که خبری غیر قابل باور، شوک بزرگی به آنها وارد کرد: خروج فرهاد مجیدی! ستاره بی چون و چرای نیم فصل اول با آمار حیرت انگیز گل و پاس گل هایش، یک باره رفت و معادلات را به هم ریخت. استقلال قهرمانی را از دست داد و در آسیا هم به توفیقی نرسید.
سردی رفتن مجیدی، تا ماه ها باقی ماند و بهار را یخبندان کرد. با آغاز تابستان، امید می رفت که دوران سرما به پایان رسیده باشد. هر روز وعده هایی از طلوع دوباره خورشیدی که می گفتند غروب ندارد شنیده می شد اما، تابستان رفت و حریفِ سرما نشد.
اولین روزهای پاییز بود که آخرین برگ های امید از روی شاخه ها به زمین ریخت. هفتِ هفت و خبر خداحافظی همیشگی هفت معروف آبی ها! انگار هفت به کام استقلالی ها نحس شده بود و دریغ کرد صاحب پیراهنِ این عدد را از پوشیدن دوباره اش!
با نزدیک شدن به زمستان، انتظارِ سرمای مجددی می رفت! اما انگار سرما در سرما ضرب شد! منفی در منفی! همه شگفت زده شدند! خورشید از کدام طرف درآمده بود؟ انگار این بار طلوعش از غرب بود! از همان جایی که غروب کرده بود!
چهار فصل سپری شد و مجیدی بازگشت! حالا می توان فهمید عدد چهار معروفی که به عنوان بازیکن الغرافه به هواداران پرسپولیس نشان داد به معنی چهار فصل تقویمی بود که باید طی می شد تا او بازگردد! اولتیماتومی بود به سرخ ها که او را دوباره با پیراهن استقلال خواهند دید!
* مجیدی و باز هم عدد چهار: چهار افتخار احتمالی!
مجیدی بازیکنی است با افتخارات متعدد که شاید بزرگ ترینش قهرمانی با العین در آسیا (با گل او در فینال) باشد. موفقیتهای چشمگیر او در فوتبال امارات در کنار دو بار قهرمانی با استقلال در لیگ، او را به اکثر خواستههای ممکنِ فوتبالی یک بازیکن رسانده است.
اما قطعا مجیدی از بازگشتش به فوتبال انگیزه هایی داشته که حاضر شده پس از سه ماه از تصمیم قبلی اش منصرف شود. قرارداد فرهاد یک سال و نیمه است! یعنی دقیقا تا جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل! و در مصاحبه اش اعلام کرده اگر بتواند به تیم ملی کمک می کند!
به نظر می رسد چهار افتخار احتمالی پیشروی فرهاد برای این یک سال و نیم باشد!
یک: قهرمانی با استقلال در لیگ به عنوان کاپیتان فیکس!
مجیدی چهار سال قبل با استقلال قهرمانی لیگ را تجربه کرد و به عنوان کاپیتان جام را بالای سر برد اما، او بازیکن فیکسِ استقلال محسوب نمی شد.
در دو فصل و نیم بعدی، مجیدی بیشتر به میدان رفت و البته ستاره استقلال بود. منتهی نتوانست جام قهرمانی را بالای سر ببرد.
مجیدی اکنون می تواند فصلی رویایی را سپری کند! اگر همان بازیکن آماده ی چند سال قبل باشد خود یکی از ارکان قهرمانی احتمالی خواهد بود! آن گاه این افتخار با نام او در تاریخ ماندگار خواهد شد!
تصویر بالا بردن جام دوازدهم توسط فرهاد احتمالا رویایی ترین تصویر برای یار دوازدهمی های استقلال یعنی هواداران خواهد بود!
دو: قهرمانی با استقلال در آسیا!
استقلال در ماه های آینده در لیگ قهرمانان آسیا به میدان خواهد رفت. بیست و یک سال از دومین قهرمانی استقلال می گذرد و سال هاست به دو ستاره حک شده روی پیراهن استقلال عادت کرده ایم. ولی به نظر می رسد فرصت برای شکستن این طلسم فراهم شده باشد.
مجیدی حالا در تیمی حضور خواهد داشت که بازیکنان بزرگی دارد. امیر قلعه نویی هم در آخرین تجربه آسیایی اش توانست سپاهان را به جمع هشت تیم برتر آسیا برساند هر چند راهی تراکتور شد و فرصت کامل کردن کارش را پیدا نکرد.
شرایط برای استقلال مهیاست تا به جمع هشت تیم برتر راه پیدا کند. ادامه مسابقات به فصل آینده موکول می شود ولی، مجیدی با استقلال قرارداد دارد و نگرانی از بابت از دست دادن مسابقات پایانی نخواهد داشت!
قهرمانی آسیا با لباس استقلال، می تواند کلکسیون افتخارات مجیدی را کامل کند!
سه: شکستن رکورد صفر ایرانپاک؛ برترین گلزن دربی ها
مجیدی تا سه سال قبل طعم گلزنی در دربی ها را نچشیده بود تا اینکه در دربی رفت لیگ نهم، این طلسم را شکست و گلی که ابتدا به نام حسین کاظمی ثبت شده بود سرانجام به او رسید.
پس از آن، مجیدی در دربی برگشت همان فصل و دربی رفت فصل دهم، دو بار دیگر گلزنی کرد تا آمار گل هایش را به عدد سه برساند. نوار گلزنی های متوالی او در دربی برگشت پاره شد ولی، دربی رفت فصل یازدهم، چهارمین گل مجیدی را رقم زد. در آخرین دربی اش در جام حذفی، موفق به گلزنی نشد هر چند عملکرد قابل توجهی داشت تا اینکه با استقلال وداع کرد.
حال مجیدی در شرایطی به استقلال برگشته که اگر تا پایان قرارداد یک و نیم ساله اش در تیم بماند، حداقل سه دربی را پیشرو خواهد داشت! و این جدا از احتمال برخورد استقلال و پرسپولیس در جام حذفی های این فصل و فصل آینده خواهد بود!
اگر مجیدی بتواند روند چند دربی اخیر خود را ادامه دهد، احتمال به ثمر رساندن سه گل در این بازی ها چندان هم دور از ذهن نیست! او با این سه گل، هفت گله می شود و با رکورد صفر ایرانپاک برابری خواهد کرد! و یک گل دیگر نام او را به تنهایی بر صدر تاریخ دربی ها قرار خواهد داد!
چهار: حضور در جام جهانی!
تیم ملی شرایط خوبی ندارد و خیلی ها از احتمال حذفش صحبت می کنند. مسابقات تیم ملی در خرداد ماه سال آینده خواهد بود و مجیدی تا آن زمان فرصت دارد تا بار دیگر خود را به ترکیب اصلی اش تحمیل کند!
مجیدی هیچگاه نتوانسته درخشش باشگاهی اش را در سطح ملی تجربه کند. ولی این بار فرصت تازه ای پیشروی اوست! می تواند ابتدا تیم ملی را برای رسیدن به جام جهانی کمک کند و یک سال بعد، در جام جهانی به میدان برود!
قرارداد یک و نیم ساله او با استقلال به اتمام می رسد و خرداد ۹۳ و جام جهانی پایانی رویایی برای فوتبال او خواهد بود!
* پایان بندی!
اینها چهار افتخار احتمالی بودند که مجیدی می تواند برای خود تصور کند! چهار انگیزه ی بزرگش برای بازگشت به فوتبال!
آیا رویاها به حقیقت خواهند پیوست؟ نمی دانیم چون آینده اساسا غیر قابل پیشبینی است و هیچ فرمول ریاضی قادر به شناختش نخواهد بود!
نوشته امیر حسین صادقی در سایت خودش برای فرهاد
"حضور دوباره فرهاد مجیدی در استقلال اتفاق بزرگ و مهمی برای تیم ما است. من از جزییات مذاکرات و آنچه در این چند ماه رخ داد خبر ندارم اما شک ندارم مجیدی همین حالا هم وزنه ای موثر برای استقلال در داخل و خارج از زمین خواهد بود.
برای من که چند سال این افتخار را داشتم که همبازی فرهاد بودم و سالها قبل تر، به عنوان یک هوادار تماشاگر بازی هایش بودم، مسلم است که این انتقال در آینده به نفع استقلال خواهد بود. نگاهی به مجموعه بازیکنان فعلی استقلال و مقایسه آنها با سالهای گذشته نشان می دهد که تیم از پتانسیل بالایی برای موفقیت در هر ۳ جام برخوردار است. روزی که قرار شد بنابر دلایلی و به ناچار به مدت یک فصل از استقلال دور شوم و به تراکتورسازی بروم، با فرهاد تماس گرفتم. او از آن سوی خط، دقایقی با من حرف زد که از این اتفاق جلوگیری کند. هر چند در نهایت من رفتنی شدم اما برایم مهم بود که کاپیتان فرهاد، اینچنین نسبت به من لطف دارد و مخالف رفتنم است.
به عنوان یک استقلالی، صمیمانه به مجیدی خوش آمد می گویم و امیدوارم حالا با فرهاد روزهای خوش گذشته را تکرار کنیم."
تو خورشیدی ولی غروب نداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهای فرهاد مجیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو دریایی ولی ساحل نداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهای فرهاد مجیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو تک ستاره ی فوتبال مایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهای فرهاد مجیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تویی که محبوب ما تاجیایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهای فرهاد مجیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهای فرهاد مجیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو دریایی ولی فانوس نداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهای فرهاد مجیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو تنها باوفای آبی هایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهای فرهاد مجیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو ستاره سهیل آسیایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهای فرهاد مجیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گلای تو امید قهرمانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهای فرهاد مجیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n12::n12::n12::n12:
قبل از رفتن به دفتر فتح الله زاده ,فرهاد به خانه قلعه نویی رفت.
فرهاد مجیدی قبل از حضو در دفتر علی فتح الله زاده به خانه امیر قلعه نویی رفت تا پیرامون نحوه قراردادش و یکسری حرف های خصوصی با قلعه نوی حرف بزند اما مسئولان باشگاه استقلال سعی کردند این موضوع را از دید رسانه ها مخفی نگه دارند.
قدس آنلاین، قبل از اینکه فرهاد مجیدی به دفتر علی فتح الله زاده برود و قرارداد پر سر و صدایش را با استقلال منعقد کند راهی منزل امیر قلعه نویی شد. فتح الله زاده که می دانست این دو باید قبل از عقد قرارداد حرف های شان را خصوصی با هم بزنند از مجیدی خواست پیش از آنکه به دفترش بیاید در خانه امیر قلعه نویی حاضر بشود و هرآنچه لازم است بگوید و هرآنچه لازم است را بشنود. فرهاد مجیدی هم تنهایی راهی خانه امیر قلعه نویی شد. بدون اینکه فرزاد باشد یا یکی از دوستانش که همیشه و همه جا با او است. اینکه فرهاد در خانه امیر قلعه نویی چه گفت و چه شنید مشخص نیست اما گفته می شود که امیر قلعه نویی درباره بحث کاپیتانی و زمان خداحافظی مجیدی با او حرف هایی زده است.
البته هیچ کس از اینکه مجیدی قبل از حضور در دفتر فتح الله زاده به خانه امیر قلعه نویی رفته اطلاعی نداشت ومسئولان باشگاه استقلال هم سعی کردند این موضوع را به دلایلی مخفی نگه دارند. اما شاید در این میان تاکتیک فتح الله زاده در نحوه عقد قرارداد با مجیدی بسیار هوشمندانه به نظر برسد.
فتح الله زاده مجیدی را راهی خانه امیر قلعه نویی کرده تا این دو سنگ ها را با هم وا بکنند تا فردا مشکلی برایش ایجاد نشود.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تماس شبانه باشگاه پرسپولیس با باشگاه استقلال!
کی از مسئولان باشگاه پرسپولیس دیشب با باشگاه استقلال تماس گرفت تا درباره عقد قرارداد مجیدی با استقلال مطئن بشود!
به گزارش قدس آنلاین، عقد قرارداد فرهاد مجیدی برای پرسپولیس ها هم مهم بود به طوری که یکی از مسئولان این باشگاه که ظاهرا از طرف رویانیان با باشگاه استقلال تماس می گرفت جویایی عقد قراردا مجیدی با استقلال شد. حسین قدوسی مسئول روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در تماسی با یکی از مسئولان باشگاه استقلال از وی می پرسد:« قرارداد مجیدی را بستید؟!» که این مسئول باشگاه استقلال هم در پاسخ به قدوسی می گوید:« بله، تمام شد!» گفته می شود رویانیان تلاش زیادی برای جذب فرهاد مجیدی انجام داده بود و طی ماه های اخیر بارها با این بازیکن تلفنی حرف زده بود اما در نهایت مجیدی جرات نکرد به پرسپولیس برود و دوباره آبی پوش شد. اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس لحظه به لحظه با باشگاه استقلال درباره عقد قراردادمجیدی در تماس بودند نیز درنوع خود بسیار جالب توجه است.
منبع هر دو خبر
حیدری در گفتوگو با فارس:
دشمنان استقلال میخواهند تیم را به حاشیه ببرند/هیچکس با برگشتن مجیدی مشکلی ندارد
خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: آنهایی که میگویند بازیکنان با برگشتن مجیدی مشکل دارند، دشمنان استقلال هستند و میخواهند تیم را به حاشیه ببرند.
خسرو حیدری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص آخرین شرایط تیمش قبل از دیدار با گهر بحث بازگشت مجیدی و مسائل مختلف صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید.
فارس: بعد از بازی مقابل گهر همه طرفداران استقلال از این تیم رضایت داشتند نظر تو چیست؟
ما در آن بازی خوب کار کردیم و در نیمه دوم عملکرد بهتری داشتیم آنها در نیمه دوم 10 نفره بودند و فشار استقلال هم بیشتر شد کاملا سوار بر بازی بودیم و بازیکنانمان بسیار خوب بازی میکردند.
فارس: نقش مجتبی جباری در عملکرد خوب استقلال چقدر تاثرگذار بود؟
برای هواداران خیلی سخت بود که جباری یک نیم فصل در استقلال حضور نداشت، علاوه بر جباری 3 بازیکن جدید ما در ترکیب حضور داشتند و بازی خوبی ارائه کردند. استقلال در نیمه دوم نشان داد که میتواند عملکرد بسیار خوبی داشته باشد و حضور جباری و دیگر بازیکنان باعث شد تا بالانسی میان جناح چپ و راست ایجاد شود که این مسئله در مجموع به نفع تیم استقلال شده و مطمئنا در بازیهای آینده عملکرد مثبت خود را بیشتر نشان خواهد داد.
فارس: هنوز معلوم نیست بازی با گهر در کجا برگزار میشود، شما خبر دارید؟
طبیعتاً هر تیمی دوست دارد در خانه خودش بازی کند ولی وقتی آنها میزبان هستند باید دید آنها شرایط میزبانی را دارند یا خیر.
فارس: بازی در استان لرستان برای استقلال سخت نیست؟
آنها در هر صورت میزبان بازی هستند و شرایط قطعا با بازی در ورزشگاه آزادی فرق میکند اما برای استقلال نباید این موضوعات تفاوتی داشته باشد چون هدف ما پیروزی است.
فارس: نظرت راجع به بازگشت مجیدی به استقلال چیست؟
مجیدی چند وقت از استقلال دور بود ولی فکر میکنم در زمان خوبی به استقلال برگشت و میتواند در قهرمانی به استقلال خیلی کمک کند، همچنین ما در بازیهای آسیایی میتوانیم از او استفاده کنیم و به بازیکنی مثل فرهاد مجیدی احتیاج داریم.
فارس: روز گذشته شایعه شده بود که بازیکنان استقلال نسبت به بازگشت فرهاد مجیدی واکنش دارند. به عنوان یکی از بازیکنانی که چند سال است در استقلال حضور داری، نظرت در این مورد چیست؟
هیچکس مخالف بازگشت مجیدی نیست و همه بازیکنان در کنار او بازی کردند و مشکل خاصی وجود ندارد. شاید یکسری از دشمنان استقلال میخواهند این تیم را به حاشیه ببرند و بحث این را مطرح میکنند که ممکن است یکسری از بازیکنان نسبت به حضور فرهاد مجیدی واکنش نشان میدهند. ما یک تیم هستیم و اجازه نمیدهیم استقلال وارد حاشیه شود و من اعتقاد دارم همه بازیکنان باید به یکدیگر احترام بگذارند و من هم تصور نمیکنم در استقلال بازیکنی باشد که بخواهد با شخصی مشکل داشته باشد.
نازی شفیعی همسر ناصر حجازی میگوید مهم اعتلای استقلال است و تصمیمی که فرهاد مجیدی برای بازگشت به این تیم گرفته برای خودش محترم است و برای او آرزوی موفیت میکند.
پس از توافق فرهاد مجیدی با استقلال، تعدادی از هوادارانی که خود را منتسب به مرحوم ناصر حجازی میکردند با هواداران مجیدی درگیر شدند اما علی فتحاللهزاده منتقدان حضور مجیدی در استقلال را کسانی عنوان کرد که از بازگشت کاپیتان آبیها در استقلال “هراس” دارند. در این میان شاید موضعگیری خانواده ناصر حجازی به این انتقال بتواند جالبتوجه باشد.
نازی شفیعی همسر مرحوم حجازی درباره حضور مجیدی در استقلال به ایسنا، گفت: برای ما در درجه اول اعتلای نام استقلال اهمیت دارد. مهم نیست که چه کسی در این تیم بازی میکند بلکه تنها نام استقلال مهم است. درباره فرهاد مجیدی هم باید بگویم که هر تصمیمی گرفته حتما از نظر خودش درست بوده و محترم و ما نمیتوانیم درباره این انتقال اظهارنظر کنیم.
او درباره اینکه آیا حضور مجیدی در استقلال باعث دودستگی هواداران و در نهایت ضربه خوردن استقلال نمیشود گفت: اول اینکه باید بگویم ما مخلص هواداران هستیم اما من بارها به آنها گفتهام که اگر میخواهید روح ناصر شاد باشد، جنجال نکنید چرا که خود ناصر هم اهل جنجال نبود. آرامشی که آنها میتوانند به استقلال بدهند کمک بزرگی به استقلال برای کسب قهرمانی خواهد بود.
شفیعی درباره اتفاقات شب گذشته جلوی دفتر فتحاللهزاده هم گفت: طرفداران ناصر اهل توهین و بد و بیراه نیستند و اگر اعتراضی به این انتقال داشته باشند به کسی توهین نمیکنند. در هر حال قهرمانی استقلال همهی ما و به ویژه ناصر را خوشحال میکند و باید به استقلال کمک کنیم قهرمان شود. دوباره تاکید میکنم که نظر مجیدی حتما برای خودش درست و محترم بوده و ما برای او در بازگشتش به استقلال آرزوی موفقیت میکنیم.
موسوی استقلالی شد، منوچهری و حسینی نفتی
فارس:مطابق با قول و قراری که دو باشگاه استقلال با نفت تهران داشت، امین منوچهری و میثم حسینی از تیم استقلال با نفت تهران به توافق رسیدند و به این تیم پیوستند.
ایمان موسوی، مهاجم تیم نفت قراردادش را با این تیم فسخ کرد و با استقلال به توافق رسید.
موسوی و فرهاد مجیدی احتمالا فردا قرادادشان را در هیئت فوتبال به ثبت می-رسانند.
تمرین استقلال با حضور ماموران نیروی انتظامی برگزار شد
ایسنا:
تمرین امروز (سهشنبه) تیم فوتبال استقلال در حضور حدود 60 نفر هوادار و تعدادی از ماموران نیروی انتظامی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این تمرین از ساعت 15 در کمپ اختصاصی استقلال شروع شد و بازیکنان در ابتدا بدنهایشان را گرم کردند و سپس به تمرین پاسکاری در حال حرکت و حفظ توپ پرداختند.
به دلیل سرمای هوا بازیکنان با گرمکن تمرین میکنند. اما با حضور فرهاد مجیدی در استقلال (اگرچه او قرار است از فردا چهارشنبه در تمرینهای تیم شرکت کند)، پیشبینی دو دستگی میان برخی از هواداران استقلال وجود داشته که البته این اتفاق هنوز رخ نداده است.
حدود 60 نفر هوادار استقلال با وجود سرمای هوا در محل کمپ حاضر شدند و از ابتدا مربیان و بازیکنان این تیم را تشویق میکنند. آنها هنوز مجیدی را تشویق نکردهاند!
همچنین تعدادی از ماموران نیروی انتظامی هم برای ایجاد فضای امنتر در محل حاضر شدهاند.
در تمرینهای امروز استقلال مجتبی جباری و میثم بائو که دیروز غایب بودند امروز حاضر شده و به طور اختصاصی تمرینهایشان را شروع کردند. سیاوش اکبرپور هم تنها غایب این تمرین است.
منصور پورحیدری، مهدی فنونی زاده و شاهرخ بیانی از جمله ناظران تمرین استقلال هستند.
بازیکنان استقلال در بخش پایانی و عمده تمرین امروزشان به دو گروه تقسیم شده و در زمینی به اندازه نصف زمین فوتبال مقابل هم فوتبال بازی کردند. در تیمی که کاور صورتی رنگ به تن داشت، بازیکنان نسبتا اصلی استقلال به چشم میخوردند هرچند در تیم مقابل هم چند بازیکن اصلی از جمله نکونام و جباری حضور داشتند. در این تمرین خسرو حیدری، ساموئل و آرش برهانی گلزنی کردند.
مهدی رحمتی در جریان تمرین خیلی آرام به میرشاد ماجدی گفت که کاورهای تیم کم است.
تعداد تماشاگران در ابتدای تمرین 60 نفر بود که تا پایان به حدود 100 نفر افزایش یافت.
سیروس دینمحمدی نیز در تمرین امروز استقلال حضور داشت.
تماشاگران پس از دقایق ابتدایی تا پایان تمرین دیگر کسی را تشویق نکردند. امیر قلعهنویی در لحظاتی از تمرین هنگامی که مجید صالح عملکرد بازیکنان را زیر نظر داشت، در پشت یکی از دروازهها دقایقی با دویدنهای بسیار آرام خودش را گرم کرد.
بازیکنان استقلال پیش از اینکه تمرین شروع شود تنیس فوتبال انجام دادند و قلعهنویی هم لحظاتی با آنها صحبت کرد.
در شرایطی که هوا سرد است کمپ استقلال هنوز شرایط مناسبی برای تماشاگران ندارد.
یعنی:
یه عده میگن فرهاد بیاد..
یه عده میگن فرهاد نیاد..
یه عد طرفدار فرهاد هستن؟!؟
یه عده طرفدار مرحوم حجازی هستن؟!
یه عده طرفدار قلعه نویی هستن؟!
این حرف ها و این القاب رو فقط بدخواهان و نادان ها به یه مشت استقلالی متعصب میدن.
ما توی اهواز از این چند سلیقگی زیاد داریم اما وقتی تیم میاد تو زمین دیوانه وار فریاد هورا سرمیکشیم...همه چند سلیقگی و بدسلیقگیها میره کنار و تیم رو تشویق میکنیم.
آدم ها هرچقدر بزرگ هم باشن پیش استقلال کوچیکن
تهران و جاهای دیگه هم همین طور...
چه معنی داره طرفدار فلانی یا بهمانی...
وقتی حرف طرفدار وسط باشه فرد خاصی این وسط نقش زیادی نداره
کلا تیم و باشگاه و بازیکنان باید بخاطر هوادار تیم بازی کنن نه فرد خاصی
ناصر حجازی اسطوره استقلال هست ولی بالاتر از هواداران و در نهایت شاد کردن دل اونها نیست
مجیدی بهترین تصمیم رو گرفت ، شاید حرف بعضی ها در مورد برگشتنش باشه ولی مهم تصمیم بازی کردن و شاد کردن اینهمه هوادار بود
واقعا متاسفم.....
بازی به این مهمیو دارند در یک زمینی برگزار میکنند که به جرات میشه گفت زمین فوتبال پارک سر کوچه ما از اونجا شرایط بهتری داره
فقط باید معجزه بشه که این بازی به خوبیو خوشی به پایان برسه
فکرشو کنید این فاصله کم تماشاگرا تا زمین چه مشکلاتی که به وجود نمیاره......فقط کافیه داور یه سوت اشتباه بزنه......
فقط باید به حال این مسئولین گریه کرد.......
استقلال هر شهرستانی که میره کلی تماشاگر به استادیوم میکشونه حالا فرض کنید برای اولین بار میخواد در این ورزشگاه مسابقه به این مهمی برگزار بشه
.......................
در مورد مجیدی هم یه چیزو اضافه کنم
نباید از فرهاد انتظار معجزه داشت و تصور کرد مثل دو سه سال اخیر که در استقلال بود تاثیرگذار باشه....
فرهاد 36 ساله بعد از بازی در یک لیگ عربی و بعد از اون چندین ماه بازی نکردن خیلی زمان میبره تا دوباره بتونه موثر واقع بشه
نکونام که حدود 4 سال از فرهاد سن کمتری داره و در بهترین لیگ جهان بازی میکرد بعد از حدود یه ماه بازی نکردن 10-12 تا بازی طول کشید تا کمی به اوج برگرده
الان تنها کمکی که فرهاد به تیم و هوادارا میکنه از لحاظ روحی روانیه و هوادارای بیشتریو به استادیوم میکشونه
در مورد مکتب حجازی !! هم باید بگم که بهتره خانواده محترم حجازی این مسالرو هرچه سریعتر جمعش کنند و به یه عده اجازه ندن از نام ناصرخان سواستفاده بشه.....همسر ناصرخان به خوبی این کارو انجام داده ولی اتیلا صحبتهاش مثل اتیش زیر خاکستر می مونه.....امیدوارم اتیلا هم از اون افراد مکتب حجازی!! حمایت نکنه چون واقعا به ناصرخان لطمه میزنه.....میگن اگه میخوای یکیو خراب کنی ازش بد طرفداری کن،کاری که اون عده اجیر شده دیشب انجام دادن .....
متاسفم برای افرادی که ارزو دارن استقلال قهرمان نشه تا مثلا قلعه نویی یا مظلومی موفقیت به دست نیارند.....
حجازیو استقلال حجازی کرد همینطور قلعه نوییو مجیدیو.......هر کدوم اینا در دوره خودشون به این تیم خدمت کردند و رفتند دیگه قرار نیست هرکدوم واسه خودشون یه مکتب بسازند که اصلا یعنی چی؟
مکتب حجازی
مکتب قلعه نویی
مکتب مجیدی
مکتب مرفاوی
مکتب مظلومی
خدا وکیلی ادم خندش میگیره
فقط مکتب استقلال
برگشتن فرهاد واقعا ما رو از ته دل شاد کرد.
همونطور که گفته بود ، مثل یه سرباز اومد تا به تیمش خدمت کنه و برای این هوادارها که میخواستن بازیشو ببینن ارزش قائل شد.نگران عملکرد ضعیف خط حمله بودیم ، آمار گلزنی تیم اصلا جالب نیست و باید از تمام پتانسیلمون واسه قهرمانی استفاده کنیم.در عین ناباوری خیلی زود بعضیا به برگشتن فرهاد واکنش منفی نشون دادن!!! مثل آتیلا و حسن روشن.
خلاصه حرفم اینه : "فقط یک مکتب و جنبش و دسته داریم به نام استقلال"
حجازی تمام زندگیش رو واسه خدمت به استقلال گذاشت . اسطوره ای در فوتبال ما و باشگاه استقلاله که ما همه دوستش داریم. حسن روشن در زمان خودش ستاره بزرگی بوده که برای استقلال و تیم ملی مهره با ارزشی بوده. از طرفی قلعه نوعی هم در مربیگری خودش رو ثابت کرده و جزو افتخارات باشگاه استقلاله (همین بس که رقیب در آرزوی داشتن یه فردی مثل اونه).
در این شرایط باید از این پتانسیل واسه تقویت باشگاه استفاده کنیم ولی امان از کینه ها و تسویه حسابهای شخصی .آتیلا و حسن روشن بحث های اختلافی قبلی رو وسط کشیدن. دسته بندی وهواداری از مکتب حجازیسم و قلعه نوعیسم و مجیدیسم و ... عنوان شد که خیلی شرم آوره.
خیلیا میگفتن و میگن قلعه نوعی باند بازه . دلاله .میخواد نوچه هاشو بیاره تو تیم. چند بازیکن محبوبش رو با خودش آورد ولی قلعه نوعی از اول مردونه نشون داد که برای تسویه حساب شخصی نیومده. رحمتی و جباری که همه میگفتن از استقلال میرن رو نگه داشت. گفت فرهاد رو میخوام (که دیدیم بعدش بحث بازوبند شد). بالاخره فرهاد هم اومد و حالا یه تیم منسجم و کامل داریم . نمیخوام خیلی حاشیه هارو باز کنم. بیخیال.
الان دیگه باید همه یکدل بشیم. ما هوادارها با کمک پیشکسوتهای تیم باید سرمربی رو حمایت کنیم . اگه کمک نمی کنیم حداقل حاشیه درست نکنیم. به نظرم بازگو کردن اختلافات گذشته در این شرایط خیانت به تیمه و جو رو مسموم میکنه.
قلعهنويي:يک مکتب داريم آن هم استقلال است
امير قلعهنويي ميگويد بازگشت فرهاد مجيدي به استقلال تنها تصميم خود او بوده است و استقلال تنها يک مکتب دارد و آن هم مکتب استقلال است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي تيم فوتبال استقلال در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، درباره حضور فرهاد مجيدي در استقلال گفت: به هر حال نگاه من به فرهاد نگاه سرمايهاي بود. او سرمايه ملي فوتبال ايران است. من به او نگاهي برادرانه داشتم. ميخواهم درباره مسئلهاي صحبت کنم که کسي از آن خبري نداشت. مجيدي قبل از آن که به دفتر فتحاللهزاده برود به خانه من آمد و ما با هم يک ساعتي صحبت کرديم و اگر سوء تفاهمي هم وجود داشت، برطرف شد.
قلعهنويي ادامه داد: فرهاد مجيدي کسي است که براي استقلال زحمات زيادي کشيده است. ما در باشگاهمان يک مکتب بيشتر نداريم و آن هم مکتب استقلال است و فرهاد هم جزو اين مکتب است. ابتداي فصل پيشنهاد دادم که مجيدي به استقلال بيايد و الان هم که او به استقلال برگشته با تصميم خود من بوده است. چند روز پيش هم گفتم که الان و در شرايطي که استقلال در صدر جدول است خواستهام مجيدي به استقلال برگردد. او زحمات زيادي کشيده و نبايد آنها را فراموش کنيم ضمن اينکه من دوست داشتم او در زمان من از فوتبال خداحافظي کند.
وي درباره بحث بازوبند کاپيتاني هم گفت: اين مسئله اهميتي ندارد. آنقدر هدفهاي ما بزرگ هستند که مسئله کاپيتاني چندان مهم نيست. ضمن اينکه خود بازيکنان استقلال بازيکنان بامعرفتي هستند.
قلعهنويي در ادامه درباره موافقت شوراي تامين استان لرستان با برگزاري ديدار استقلال با گهر در دورود گفت: وظيفه ما اين است که هر جا سازمان ليگ اعلام ميکند بازي کنيم اما حرف ما اين است که آيا شرايط براي برگزاري اين بازي آن هم براي ديداري که يک طرفش استقلال است فراهم است يا خير؟ آيا کساني که چنين تصميمي گرفتهاند تجربه برگزاري چنين بازياي را در اين شهر داشتهاند؟ پس از سالها هنوز کسي حادثه ساري را فراموش نکرده است. اين چيزي است که ما ميگوييم بايد مسئولان در تصميمگيريشان لحاظ کنند. به هرحال حضور استقلال و پرسپوليس در شهرهاي مختلف هواداران زيادي را به ورزشگاهها ميکشاند و همين مسئله حساسيتها را براي ميزباني از اين دو تيم سخت ميکند چه برسد به شهري که ميخواهد براي نخستين بار ميزبان چنين مسابقهاي باشد.
وي با بيان اينکه هنوز ميزباني دورود رسما به باشگاه استقلال اعلام نشده است، گفت: اگر اين مسئله به صورت رسمي اعلام شود، ما از آن تمکين خواهيم کرد.
قلعهنويي در پاسخ به اين سوال که آيا در فاصله 72 ساعت تا برگزاري اين ديدار کار براي هماهنگي سفر استقلال به لرستان سخت نميشود گفت: طبيعتا اگر يک هفته جلوتر ميدانستيم ميتوانستيم بهتر برنامهريزي کنيم اما صحبت من اين است که آيا مسئولاني که چنين تصميمي گرفتهاند تجربه برگزاري اين بازي را در شهرشان داشتهاند؟ به هر حال اگر واقعا تصميمشان اين باشد، ما تمکين ميکنيم و به دورود ميرويم چه اينکه در گذشته تقريبا در همه شهرهاي ايران بازي کردهايم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا با توجه به حضور شما در ليگ برتر، ليگ قهرمانان و جام حذفي رقابتهاي حذفي را جدي خواهيد گرفت يا خير گفت: خوشبختانه آنقدر بازيکن خوب داريم که بايد هر سه جام را جدي بگيريم اما بحث من اين است که در بازي با گهر خداي ناکرده مشکلي پيش نيايد. چند روز پيش در خبرها خواندم که يک داور در خلال سفرش تصادف کرده و درگذشته است. آيا خانواده او ميتوانند براي يک عمر اين حادثه را فراموش کنند؟ ميخواهم بپرسم اگر آن روز ما با اتوبوس به شمال ميرفتيم و اتفاق مشابهي براي ما بود آيا سه امتياز ارزش آن کارها را داشت و آقايان خوشحال ميشدند؟ به اعتقاد من بايد در تصميمگيريهايمان با ديد بازتري اقدام کنيم.
قلعهنويي در پايان در پاسخ به اين سوال که آيا نگرانيهاي شما درباره تقويت تيم با جذب بازيکناني نظير مجيدي، کاماچو، حاتمي و... برطرف شده است گفت: اين نگرانيها برطرف شده اما ما بايد در يکي دو پست ديگر تيم را تقويت کنيم.
منبع : ورزش 3
پ . ن : به صحبت دوستان یه مورد اضافه کنم که اینها اصلا طرفدارای استقلال نبودن ! حاضرم قسم بخورم که تمام این حرکتها از یه جایی خط گرفته شده مطمئنم .
درباره ی فرهاد هم درسته شاید نتونه همون فرهاد باشه که به نظر من هست اما وجودش میتونه خیلییی به تیم کمک کنه . اصلا من خودم دیشب تو 90 دیدمش کلی روحیه گرفتم از قیافش:n02: