از کتابای طبقه بندی شده استفاده کن.مثل گاج سفید یا نقره ای/ این کتابا تست ها رو از ساده به سخت و به ترتیب مطالبی که یاد گرفتی پشت سر هم قرار داده.نقل قول:
Printable View
از کتابای طبقه بندی شده استفاده کن.مثل گاج سفید یا نقره ای/ این کتابا تست ها رو از ساده به سخت و به ترتیب مطالبی که یاد گرفتی پشت سر هم قرار داده.نقل قول:
بفرما دوست عزیز این برنامه ی قلمچی واسه چهارم تجربی.نقل قول:
شما اگه درست برنامه ریزی کنی میتونی خیلی راحت برنامه ی قلمچی رو با مدرسه تطبیق بدی.اصلا گیرم مدرسه خواست به شیوه ی غلط بره جلو.شما باید از برنامه ی درستی که خودتون انتخاب میکنید استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دوستان کسی میتونه یه برنامه ریز واسه کنکور ارشد بهم معرفی کنه؟؟
با سلام
ببخشید می خواستم بپرسم کتاب دینی چقدر تفاوت داشته من سال پیش محصل بودن رتبه ی بدی آوردم ..........
حالا جمعه گزینه 2 آزمون دارم ولی اونی که من خوندم (6 درس دوم با 2 درس پیش) گویا تفاوت کرده؟؟؟
سلامنقل قول:
کتاب دین و زندگی تغییرات زیادی داشته
برای موفقیت در کنکور از کتب تازه نوشته شده استفاده کنید
پیروز باشید
حتما باید هم کتاب های درسی جدید و هم کتاب های کمک درسی جدید بگیرینقل قول:
سلام
رفتم از سایت نشر کتب درسی واسه پیش دانشگاهی کتابارو دانلود کردم
قبلش دینی جامع گاج اون جدیده رو خریده بودم و فک کردم که خلاصه رو توی درنامه جا داده ولی وقتی کتاب های دینی 2 3 و پیش رو بررسی کردم دیدم کل مطالب رو توی کاج آورده و همه چی آرومه دیگه این شد نرفتم کتابای جدید دینی رو بگیرم
برای ادبیات فارسی هم پیش خیلی خیلی تغییر کرده و کمتر شده حدود90 100 صفحه ای پرید .اونم از سایت دانلود کردم و تغییراتش رو مو به مو با کتاب پارسال چک کردم بعضی درسا جابجا شدن و اغلب درامد ها کم شدن و درسایی که توشون خیلی میشد از متنشون سوال بیاد حذف شد تغییرات رو اعمال کردم (اگر پشت کنکوری هستید و کتاب سال قبل رو اگر احیانا دارید و توی حافظه تصویری تون رفته صفحاتش و نکته های زیادی توش نوشتین همونو بگیرید تطبیق بدید و حذف کنید چون اگر یه کتاب جدید بخوایین بگیرین و دوباره بازنویسی کنین وقتتون رو میگیره ) چیز زیادی هم اضافه نشده
رنج بی حساب رو با یه شعر دیگه عوض کردن و یک شعر حافظ اضاف
در ضمن این دو شعر می تونن گزینه های خیلی مهمی برای سوالات کنکور امسال باشن ( قرابت و آرایه و ...)
شیمی رو هنوز ولی فکر کنم بیشتر توی پیش 2 تغییرات باشه
زیست رو که فقط حذفیات بود اونم خیلی سبز حذفیات رو توی وبلاگش زده بود اگر اشتباه نکنم
خود این نویسندگان کتب فهمیدن که طراحان کنکور از کجا های سوال میدن از کجاها سوال نمیدن بر آن شدن که بعضی فعالیت ها و متن هارو حذف کنن و بیشتر بدانید -چگونه مسايل مربوط به تعادل هاردی واينبرگ را حل کنيم.- رو جزو متن کنن
مثلا دین و زندگی پیش اول آیه هارو داده بعد متن رو شروع کرده و جلوی حر مبحثی که توضیح داده ازت سوال می کنه که با کدوم آیه اول کتاب ارتباط داره و باید پر کنیش چون خودشون هم می دونن تقریبا 18 تا سوال آیه و پیامش میاد اینجوری کردن که بهتر باشه
بچه ها میدونین کسی که امسال کنکور داده و روزانه قبول شده و نرفته تا چند سال از کنکور محروم می شه؟
واینکه کلا از کنکور محروم میشه یا مثلا کسی که تو رشته تجربی کنکور داده و روزانه قبول شده و نرفته میتونه سال بعد کنکور ریاضی بده؟
تا يك سال از كنكور محروم ميشه...نقل قول:
مثلا من اگه 91 روزانه قبول بشم و نرم نميتونم 92 كنكور بدم.....ميره واسه 93
این شیمی 3 رو شروعش کردم .رسیدم تا انواع واکنش ها ( اوایل فصل 1 ! )لامصب این همه فرمول و نکته رو باید حفظ کنمشون ؟
راستی من از روی مبتکران میخونم
سلام دوست من در صورت قبولی در دوره ی روزانه حق ثبت نام در سال بعد را ندارید (منتظر دفترچه امسال و قوانین اون باشید)نقل قول:
بدون در نظر گرفتن نوع دیپلم میشه در کنکور رشته دیگه شرکت کرد
پیروز باشید
دوستان من کتاب گاج سفید فیزیک پایه رو خریدم! چاپ 90-91 عه! چقدر تفاوت داره با چاپ جدیدش؟ مطالب عوض شده؟ به نظرتون عوضش کنم با گاج خاکستری؟
جلد دوم فیزیک گاج خاکستری (پیش و پایه) کی میاد؟ من هرجا میرم نداره!
ویرایش:
راستی من گاج خاکستری دین و زندگی هم گرفتم! یکمیشو خوندم تقریبا متن کتاب رو آورده کپی کرده! توضیحات اضافی هم زیاد داره!
به نظرتون کتاب+آیات و نکات گاج بهتر نیست؟
فيزيك پايه هيچ تغييري نداشته من خودم از چاپ 88 استفاده ميكنم!البته با چاپ جديد هم مقايسه كردم تفاوتي اشكاري نداره!فيزيك پيش 2 تغيير كرده.
سلامنقل قول:
کدومش رو میفرمایید ؟ پیش دانشگاهی یا پایه ؟ چقدر تغییر کرده ؟
ممنون .
تقریبا تغیییرات زیاد هست.نقل قول:
کتب جدید رو شما حتما بخونید.
سوالات امسال از کتابهای جدید هست..
با سلام خدمت همه دوستان گل من امسال میخوام کنکور بدم و رشته ام انسانی هست باید واسه کنکور فقط کتاب های 2 و 3 و پیش رو بخونم همین؟ بعد چه کتاب های دیگه ای به جز کتب درسی پیشنهاد میدین ممنون
تغییرات کتب نسبت به چاپ 89-90 چیا بوده در رشته تجربی؟
من با کلی ذوق و شوق رفتم 21 مهر آزمون قلم چی دیدم رشتمو اون بالای پاسخ نامه زده ریاضی به جای تجربی.بعد بهم گفتن فعلا عمومیا رو بزن.عمومی تموم شد رفتند دنبال دفترچه اختصاصی گشتن و بعد از حدود 10 دقیقه اومدن دفترچه دادن.وقت برای بقیه تموم,گفتن تو وقت بیشتری داری اما من از اول آزمون حالم گرفته شده بود با بقیه تحویل دادم.بعد گفتن بیا سوالا رو توی این پاسخ نامه که سوراخ بود وارد کن (یعنی یه جاهایی نمی شد گزینه ی خاصی رو زد چون سوراخ بود !!!!!!!!!).جالبه الان توی سایت قلم چی هنوز رشته رو اشتباه زده و آزمون اول رو نوشته غایب!
امروز هم که گزینه ی دو بود که تو مدرسمون اجباریه و من کلا بهش اهمیت زیادی نمی دم و برنامم رو بر مبنای قلم چی جلو می برم و فقط درسایی رو می زنم که معلما با اون نمره ی مستمر می دن.
اینم درصدای اختصاصی هام تو گزینه ی دو:
زیست شناسی پیش دانشگاهی مشترک=82%
زیست شناسی پیش دانشگاهی اختیاری=84%
ریاضی=73%
شیمی=48%
فیزیک سر این آزمون چون معلممون نگفته بود نمره میده نزدم.
کلا فقط قلم چی.گزینه ی دو فقط برای نمره ی مستمر :دی.
منطقه 3 هستم.
راستی من تو شیمی با بدست آوردن عدد نهایی توی این آزمون مشکل داشتم.
دوستان بعضی موقع ها احساس می کنم شیمی مبتکران تستاش بعضی تیپ های تست رو نداره و اومده روی چند تیپ خاص تاکید کرده.
نظرتون کلا در رابطه با درصد های آزمون و این شیمی چیه؟
ممنون.
ثبت نام کنکور کی هست؟ توی آذر ماه؟
از این مشکلات تو قلمچی دیده میشه...احتمال میدم در روز های نزدیک به آزمون ثبت نام کرده بوده باشید....نقل قول:
شیمی رو ضعیف زدید/...به عدد رسیدن در شیمی به ویژه در بخش استوکیومتری فقط و فقط با تمرین بسیار ب دست میاد...میتونید تست زمان دار بزنید تا پیشرفت کنید....مبتکران از یه سری جنبه ها بسیار خوبه و بعضی وقتا خیلی روی یه موضوع گیرمیده....برای یاد گیری بسیار کتاب خوبیه اما برا تمرین زیاد میتونید از کتاب های طبقه بندی شده مثل گاج استفاده کنید......
البته این ملاک نیست شما فیزیک نزدید در نتیجه احتمالا وقت زیادی اضافه آوردید که رفتید زیست و ریاضی زدید....در نتیجه نمیشه در مورد اون درصد هاتون قضاوت کرد....
والبته بگم که این نمره مستمر و اینا همش کشکه...شما روی یه آزمون تمرکز کن....
سلام ببين به نظره من گزينه 2 سوالاش بهتره ها...؟؟!!!نقل قول:
بيخيال
در مورده درصد ها كه به من مربوط نيست
در مورده شيمي:اين مشكله خيليا هست....خيلي پيش مياد راهو كامل بلدي ولي عدد ها بدجوري با مخت بازي ميكنه......برايه رفع اين مشكل هم من چاره اي به جز تمرين سراغ ندارم/(از اين چاره هايه كليشه اي بود)
نقل قول:شیمی مبحث سینتیک شیمیایی هستش که بیشترش محاسباتیه.من تو خونه به راحتی تست های سراسری و تالیفی مبتکران رو می زنم اما سر این 2 آزمون اعداد و ریزه کاری ها بازی در اوردن.نقل قول:
حالا سعی می کنم مسلط تر شم روی شیمی برم برای درصدای عالی توی آزمون بعدی.
واقعا به نظرم آزمون های آزمایشی مهم ترین بخش برنامه ریزی درسی هستش.حتما خیلی شنیدید که میگن خیلی توی یه مبحث خوب بودن اما سر آزمون فلان شد بهمان شد.آزمون های آزمایشی اینا رو مشخص و بر طرف می کنه.
ممنون.
سلام دوست مننقل قول:
کتاب دین و زندگی
ادبیات فراسی(حذف و اضافه چند درس)
ریاضی
و اندکی هم شیمی
برای موقف از منابع جدید استفاده کنید
خصوصا در دروسی که تغییرات زیاد بوده
موفق باشید
آقا پارسال بجز حسابان و ریاضی 1 و 2 کتابی تغییر کرد؟
حسابان كه پارسال تغيير كرده و رياضي 2 هم گمانم از سال 88!رياضي 1 هم كه مهم نيست تغييراتش!البته براي رياضي و تجربي بعد هم كه ديني 3 تغيير كرده البته ببخشيدا من هي اينجا ميام در مورد تغييرات نظر ميدم:31:ده بيست بار در مورد تغيرات نظر دادم!:sq_20:نقل قول:
جریان این چیه؟
نقل قول:
عبدالامیرعرفی، درباره آخرین جلسه مشترک مرکز سنجش آموزش و پرورش و سازمان سنجش در خصوص درج اطلاعات اولیه داوطلبان کنکور ۹۲ گفت: در این جلسه مقرر شد اصلاحات جزئی در خصوص نحوه ثبت سوابق تحصیلی داوطلبان مشمول و همچنین روند اجرایی سایت ساهت ایجاد شود.
وی افزود: بر این اساس مدیران کل آموزش و پرورش استانها به عنوان روسای ستاد کنکور در استانها فعالیت خود را آغاز کردهاند تا روند ثبتنام برای کنکور ۹۲ مهیا شود. رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش تصریح کرد: سایت ساهت که مربوط به ثبت سوابق تحصیلی و دریافت کد تحصیلی برای دانش آموزانی است که از سال ۸۴ تا بهمن ۹۱ دیپلم خود را دریافت میکنند، از اول آبان ماه فعالیت خود را آغاز میکند، لذا دانشآموزان مشمول کد سوابق تحصیلی باید تا قبل از ۱۶ آذرماه و آغاز ثبتنام رسمی برای کنکور ۹۲ نسبت به تایید و اصلاح سوابق تحصیلی و اخذ کد تحصیلی اقدام کنند. عرفی گفت: همزمان با آغاز فعالیت سایت ساهت، سازمان سنجش نیز در سایت خود شرایطی را فراهم میکند تا دانش آموزان با درج مشخصات فردی خود بتوانند به طور همزمان با سایت ساهت اطلاعات خود را اصلاح و تایید و کد تحصیلی دریافت کنند.
توی کدوم مقاطع ؟کجا میتونم دقیقا بدونم چیا حذف و اضافه شده؟نقل قول:
سلام دوست من
کتاب دین و زندگی
ادبیات فراسی(حذف و اضافه چند درس)
ریاضی
و اندکی هم شیمی
برای موقف از منابع جدید استفاده کنید
خصوصا در دروسی که تغییرات زیاد بوده
موفق باشید
ولی نمیشه که بشینم همش رو بخونم
ببینم کدوم کتاب تغییر کرده
كتاب دين و زندگي پيش دانشگاهي چاپ جديد رو گير بيار . فارسي رو هم همينطور . بقيه اش تا اونجا كه من فهميدم تغيير چنداني نكرده . مثلا زيست شناسي قسمتهاي كوچيكي رو حذف كردن كه تو كل زيست اصلا هيچي به حساب نمياد . شيمي هم همينطور .:sq_10:نقل قول:
نميدونم چرا اينقدر كتابا رو تغيير ميدن !!
از زیست شناسی قسمت های زیادی حذف شدن و تاثیر زیادی توی کنکور دارن. همون یه دونه فعالیت فصل 1 و اون یه پاراگراف آخر فصل 2 خودش خیلیه. تازه بخش های دیگه هم تغیرات زیاد داشته زیست پیش حتما کتاب های جدید رو بخریننقل قول:
کتاب ادبیات پیش انسانی هم تغییر کرده؟ 2 تا کتاب شده یکی؟
سلام ادبیات تغییراتی داشته(حذف و اضافه شدن چند درس)نقل قول:
منظورتون از یکی شدن کتاب چی هست ؟
به نظرت بیخیال عربی و زبان بشم بهتر نیست؟
بیشتر وقتمو بذارم واسه ریاضی و فیزیک ؟(با توجه به سهمیه )
قبلا 2 تا کتاب بود یکی قافیه و عروض و نقد ادبی و یکی متون نظم و نثر الان یکی شده به اسم قافیه عروض نقد ادبی و سبک شناسی...نقل قول:
درست فهمیدم؟
نه بیخیال نشو. اکثر داوطلبای جدی کنکور تو یکی از این دو تا درس قوی هستن اگه تو هردوتاشو بیخیال بشی ازشون خیلی عقب میمونینقل قول:
علیرضا برو تو این تاپیک چون میدونم در این رابطه اطلاعات داری اگه میشه جوابمو بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزان
می خوام شروع کنم از الان(آبان ماه 91) بشینم برا ارشد درس بخونم (می دونم دیره ولی می خوام بشینم بخونم سنگین)
ممنون می شم به سوالاتم ج بدین:
1- منابع ر بهم معرفی کنید برم بگیرم؟
2-یه برنامه بهم بدین برا شروع؟؟
3-می خوام نرم افزار یا هر چی که مربوط به کامپیوتره و خوبه برا آیندم؟رشته کارشناسیم نرم افزار کامپیوتره.
4-به نظرتون روزی چند ساعت باید بخونم؟
خلاصه هر مطلبی که کمکم می کنه رو بهم بگین
اگر برای شیمی 3 کتاب دست دو بگیرم بنظرتون مشکلی پیش میاد؟
شیمی 3 که نسبت به کنکور قبلی تغییر نداشته؟