سلام
با رتبه 260 منطقه 3 (خانم) میشه دندونپزشکی اصفهان یا مشهد قبول شد؟
اگه دانشگاه دیگه ای هم میشه بگین
سلام
با رتبه 260 منطقه 3 (خانم) میشه دندونپزشکی اصفهان یا مشهد قبول شد؟
اگه دانشگاه دیگه ای هم میشه بگین
سلام
.دوستان شما علوم کامپیوتر اصفهان رو پیشنهاد میکنید یا نرم افزار آزاد نجف آباد؟؟؟
یه جورایی اصلا نمیدونم علوم کامپیوتر چیه...
بله حرف شما درست اما ایشون میخوان رشته پزشکی بخونه و به نظرم ارزش داره.اگه یک رشته درجه چندم بود ارزش نداشت که ادم بره جای دیگه اما رشته این دوستمون عالیهنقل قول:
به نظرم بعد از فارغ التحصیلی ارزش داره تو مدرکش بخوره دکتری از دانشگاه اصفهان تا دکتری از دانشگاه کرمانشاه
البته نه اینکه دانشگاه کرمانشاه بد باشه اما مسلمه دانشگاه پزشکی اصفهان سطح علمی بالاتری داره
البته باید اینو بدونی که زندگی تو خوابگاه و دور بودن از خانواده واقعا سخته و مشکلاتی را داره میتونی با این مشکلات کنار بیار برو وگر نه بزن همون دانشگاه شهر خودت
بعد دوست عزیز فکر نکنم کسی تو ایران باشه که ندونه اصفهان کجاست !!!
مطالب خیلی زیادی در رابطه با معرفی غلوم کامپییتر هستنقل قول:
ضمنا علوم کامپیتر دانشگاه اصفهان مخصوص دخترا هست
یادگار ماندگار کاون قلم چی رو نگاه کنیدنقل قول:
اینطوریم نیست که همش میگین غیر انتفاعی به درد نمیخوره!
مثلا غیرانتفاعی تبریز بعضیاشون استاداش همون استادای دانشگاه تبریز هستن!.تنها تفاوتش با دانشگاه تبریز اینه که باید شهریه بدی و خوابگاهش هم خودگردانه!
تو اصفهان داشنگاه غیر انتفایی خوبی هم هست؟؟؟
تو غیر انتفاعی های اصفهان شیخ بهایی خوب ترنقل قول:
دانشگاه های غیر انتفاعی خوب هم داریم که سطح خوبی دارن
اما بعضی از غیر انتفاعی ها واقعا سطح علمی پایین و امکانات کمی داره طوری که ادم روش نمیشه بگه اینجا دانشگاهه و اکثرا هم تو شهرستان ها (نه مراکز استانها )فعالیت میکنند
پس قبل از اینکه انتخاب کنی قبلش حتما تحقیق بکن همانطور که گفتم دانشگاه غیر انتفاعی عالی هم هست که سطح علمی خیلی خوبی دارن
اما یکچیزی را در نظر بگیر دانشگاه فقط استاد نیست(نه اینکه تاثیر نداشته باشه ) خود دانشجو اگه واقعا تلاش کنه و بخواددنبال علم بره میتونه موفق بشه همینطور که ما دیدیم تو ارشد که بچه های غیر انتفاعی از شهرستان ها یا بچه های دانشگاه ازادی که دانشگاهشون خیلی قویی هم نبوده تونستن تو ارشد رتبه های تاپی بیارن و به دانشگاه های دولتی خوب برن و این حاصل نشده جز با پشتکار خودشون
دوستان با رتبه 1900 منطقه 2 میشه صنعت نفت قبول شد؟
بله که میشه قبول شد . شما کلا همه دندون پزشکی ها رو به ترتیب علاقه مرتب کنین توی انتخاب رشته. حتی شهید بهشتی و تهران رو هم بزارین ( تیریه تو تاریکی میندازی دیگه :27: ) . دانشگاه هایی مثل شیراز و تبریز و هم حتما بزنین.نقل قول:
دوستان ممنون از راهنماییتون ولی سردرگمیم هنوزم ادامه داره . به نظر شما بیام این کارو بکنم:نقل قول:
از انتخاب اول تا 7 رشته های نرم افزار و آی تی دانشگاه های اصفهان شیراز و تهران رو بزنم (پر رو هستم دیگه:31:) بعد به ترتیب اینجوری انتخاب کنم . نرم افزار یزد . نرم افزار کاشان . نرم افزار بوعلی. آی تی صنعتی همدان . آی تی سمنان . نرم افزار سمنان . نرم افزار زنجان و آی تی غیر انتفاعی شیخ بهایی . اینا راهشون به اصفهان نزدیکتر از بقیه جاهاس و پارسال هم کمتر از ده هزار گرفتن (به غیر از شیخ بهایی) اینجوری یه جورایی همه چیزو به دست قسمت سپردم . ولی هنوزم نتونستم بفهمم ارزشش رو داره یا نه
سلام .
دوستان من یه سوالی دارشتم ممنون میشم جواب بدید .
تو مهندسی نرم افزار
بین خوارزمی تهران ( کرج ) و دانشگاه بین الملل قزوین شک دارم کدوم رو اول بزنم . من رتبم تو زیرگروه 1826 هست و احتمال تهران قبول نشدنم زیر 1 درصد هست ولی بخاطر احتیاط این 2 تا رو هم میخوام ته انتخاب رشتم بزنم .
ولی نمیدونم کدوم رو زودتر بزنم .
ممنون میشم از جهت های مختلف به من کمک کنید ( سطح دانشگاه - از لحاظ راه - و کلا از لحاظ این که کدوم رو اول بزنم و ... )
خونه ی ما سمت تهرانپارس هست .
خیلی خیلی ممنون
در مورد تغییر رشته یا دو رشته ای کردن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر شهرت داره. چون تعداد زیادی از دانشجویان اینکارو میکنن ( معمولا دو رشته ای ) - ولی با این امید انتخاب رشته نکنید!نقل قول:
اتفاقا دو روز قبل از استادمون پرسیدم ( خودش بنیانگذار تحصیل دو رشته همزمان در دانشگاه امیرکبیره ) که شرایطش چیه. فقط حرفش معدل بود. فکر کنم هم همین باشه ( البته شاید از قوانین جدید مطلع نباشه ) چون تعداد زیادی دو رشته ای میکنن. البته بین رشته ها متفاوته و رشته های مختلف تیپ های خاصی هستند. تیپ 1 با معدل بالای 16 ( البته معدل ترم سه ترم از چهار ترم اول - برای ورودی های ممتاز کنکور دو ترم از چهار ترم اول ) میتونه به رشته های تیپ خودش و تیپ های دیگه بره. رشته های تیپ دو باید معدل بالای 17 داشته باشن ( معدل ترم و سه ترم از چهار ترم اول ) اگه بخوان بیان رشته های تیپ یک. کلا چنین قوانینی هست . دقیقا رشته های مختلف رو نمیدونم کدوم تیپ هستن، ولی میدونم برق، مکانیک و مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک تیپ 1 هستن. شاید رشته های عمران و ... هم تیپ یک باشن، من اطلاعاتی ندارم.
جو درس خونی، ترم یک چندان زیاد نیست، چون تازه از شر یا خیر کنکور راحت شدن، ولی وقتی ترم یک دیدن معدلا پایینه، ترم دو واقعا جو درسخونی با ترم یک متفاوت میشه ( مخصوصا به خاطر دو رشته ای یا ارشد مستقیم ). البته نه خرخونی.
جو علمی هم بد نیست، اگه بخوام آماری بگم ( چون من خودم اول راهم خیلی اطلاع ندارم ) رتبه اول ارتباط صنعت با دانشگاه در کشور و همچنین رتبه اول تحقیقات در بین دانشگاههای فنی مهندسی کشور ( در چندین دوره ) رو داره. ( البته خب اینا بیشتر برا ارشد و دکتراست )
یه جو دیگه هم داریم اونم اینکه جو دانشجویان واقعا باید بگم صمیمیه. شاید به خاطر فضای محدود دانشگاه یا خوابگاههای متعدد که باعث میشه ورودی هر سال تو یه خوابگاه باشن ( خوابگاهها معمولا به دانشگاه نزدیکن پس همش پیاده روی میکنید و کلی هیکلتون میاد رو فرم :31: )
برای اینکه نخوام چند بار توضیح بدم، همه رو تو یه تاپیک جمع کردم، اونجا هر سوالی داشتید بپرسید تا بقیه دوستان این تاپیک بتونن جواب سوالاشون رو راحتتر پیدا کنن.
تاپیک معرفی دانشگاه امیرکبیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما ...
به نظرم انتخاب دانشگاهتون خوب بوده. حداقل کسی ندیدم پشیمون شده باشه. هر چی فکر میکنی، فقط کاری کن فردا روز پشیمون نشی، گرچه به نظرم حساسیتش اینقدر نیست که پشیمونی داشته باشه ( هر کدوم که انتخاب کنی ). آدم میتونه دانشگاه آزاد باشه و موفقترین هم باشه. موفقیت به تلاش خودت بستگی داره .
اگه تو بوم این استان ها باشی میتونم بگم بالای 90 درصد که قبولی. البته به رتبه زیر گروهت هم بستگی داره. نه اینکه با زمین شناسی رتبت اینجوری شده باشه.نقل قول:
موفق باشی
آقا کسی نبود؟نقل قول:
با سلام...من توي يه دو راهي موندم...
من رشته برق و نرم افزار رو به يك اندازه دوست دارم و "به طور قطع برق دانشگاه صنعتي اصفهان" و "نرم افزار اميركبير" قبول ميشم مي خوام ببينم كه به نظر شما خوندن نرم افزار در دانشگاه امير كبير بهتره و اينده داره يا خوندن برق در صنعتي اصفهان(دوباره تاكيد ميكنم كه به هر دورشته به يك اندازه علاقه دارم و مشكلي از نظر جا براي تهران و اصفهان ندارم)؟؟؟؟؟در ضمن من از چند نفر دانشجوي صنعتي اصفهان شنيدم كه از دانشگاهشون راضي نيستن كسي ميدونه چرا؟
اگه ساکن اصفهانی که شک نکن خود اصفهان، ترم دوم اونقدرها مهم نیست که، هم این که تو شهر خودتی هم اینکه سطح دانشگاه خیلی بالاتره نسبت به اونانقل قول:
تو صفحات قبل توضیح دادم در مورد دانگشاه صنعتی اصفهان، یه نگاه بنداز.نقل قول:
ولی واقعن تو رشته ی برق خیلی دانشگاه فوق العاده ای هست صنعتی، این رو از روی خروجیاش تو کنور ارشد میشه فهمید، دانشکده و هییت علمی قوی هم داره، ولی خب اول باید ببینی کدوم رشته رو میخوای، علاقه به جای خود، آینده و بازارکارش رو هم بررسی کن، ببین میخوای تا کجا ادامه بدی و خیلی چیزای دیگه، پارسال تا 1600 هم برق صنعتی قبول شدن
خب دندونپزشکی اصفهان قبول نمیشم.ولی تو اون شهرها دندونپزشکی قبول میشم.نقل قول:
خب اینجوری باید اول انتخاب کنی بین رشته، اگه دندون دوست داری که میرزه بری جای دیگه، چون واقعن رشته خیلی مهم تره نسبت به دانشگاهنقل قول:
سلام دوستان
لطفا به من کمک کنید. من رتبم شده 20622 !!!!!!!!!!
بدجوری اعصابم خورده. بومی اراکم. به نظرتون میتونم شبانه تو اراک مهندسی قبول شم؟؟
اصلا رتبم در حد مهندسی هست؟؟؟؟؟
:45:
جواب پیام نور هم با دولتی میاد؟
بعد برای پیام نور هم مثل دولتی فقط یک رشته رو خودشون انتخاب میکنن یا میتونیم بین چند رشتۀ مجاز انتخاب رشته کنیم؟
مي خواستم ببينم توي رشته برق رنك اين دانشگاه ها از نظر قدرت علمي و امكانات چجورياس؟(رتبه 1103 منطقه 2) خواهشا به دور از تعصب جواب بديد ... از صبح دارم سايتو زير و رو ميكنم هر كي يه چيزي گفته!!!:24:
خواجه نصير شهيد بهشتي صنعتي اصفهان
اون ۱۶۰۰ حتما با سهمیه ای چیزی بودهنقل قول:
امکان نداره ۱۶۰۰ چون عمرانش رو ۱۷۰۰ بسته شده ...
تو ۴ ۵ صفحه پیش یه نفر یه فایل پی دی اف گذاشته در مورد دانشگاه هانقل قول:
تو اون که یه سازمان زیر نظر سازمان ملل تهیه کرده رتبه ی صنعتی اصفهان از خواجه نصیر و بهشتی بهتر بود
میتونید خودتون ببینید :
نقل قول:
اولش بگم که آدم هرجایی می تونه پیشرفت کنه.
دوری از خونه سختی های خودشو داره مخصوصا یه شهر جدید(وقتی فکرشو میکنم 1.5 ماه دیگه باید برم اسداباد دلم می خواد خود کشی کنم)
ولی لذت های خاص خودشو داره!! تجربه هایی هم کسب میکنی که شاید هیچوقت تو زندگیت نتونی تجربش کنی...
دانشگاه های غیر انتفاعی هم زیاد جالب نیستند ( خیلی خر تو خره...)
یکی از راه هایی که می تونی بفهمی ارزشش رو داره یا نه سایماگو هست یکی از معتبر ترین رتبه بندی های دانشگاه های جهان که بودجش از سازمان ملل هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید با تغییر آی پی دانلود کنی چون ایران رو تحریم کرده
با 10 هزار هم به نظرم دانشگاه های بهتری می تونی قبول بشی در مورد رشتت هم بیشتر تحقیق کن...
یه توصیه دیگه هم اینکه حتما شهر هایی رو انتخاب کن که مرکز استان باشه حتی اگه دانشکده باشه و مدرک یه دانشگاه خوب بده ارزشش رو نداره علاوه بر اون معلوم نیست تا زمانی که مدرک میگیری دانشکده بمونه!
خلاصه که خیلی دقت کن من که به گه خوردم افتادم...
ممنون بابت جوابتون ... ولي من ترجيح ميدم يكي از دانشگاه هاي تهران برم بين خواجه و شهيد بهشتي كسي ميدونه توي برق كدوم قويتره؟نقل قول:
سلام .
دوستان من یه سوالی دارشتم ممنون میشم جواب بدید .
تو مهندسی نرم افزار
بین خوارزمی تهران ( کرج ) و دانشگاه بین الملل قزوین شک دارم کدوم رو اول بزنم . من رتبم تو زیرگروه 1826 هست و احتمال تهران قبول نشدنم زیر 1 درصد هست ولی بخاطر احتیاط این 2 تا رو هم میخوام ته انتخاب رشتم بزنم .
ولی نمیدونم کدوم رو زودتر بزنم .
ممنون میشم از جهت های مختلف به من کمک کنید ( سطح دانشگاه - از لحاظ راه - و کلا از لحاظ این که کدوم رو اول بزنم و ... )
خونه ی ما سمت تهرانپارس هست .
خیلی خیلی ممنون
تو یادگار ماندگار هم آخرین قبولی برق کانون تو صنعتی اصفهان 1550 بوده رتبش، از نزدیک میشناسمش سهمیه ای نبوده.نقل قول:
پارسال عمران صنعتی خیلی خوبها زدنش، حتی یکی از دوستای من با 260 رفت عمران صنعتی برای همین تقریبن عمران و مکانیک و برق صنعتی اصفهان تو یه حول و حوش بود نفر آخرشون
دوستان خدارو شکر دارم به انتخابم نزدیک میشم فقط چندتا سوال:
1-دانشگاه شاهد تهران به صورت آزاد هم دانشجو میگیره؟یعنی من که هیچ سهمیه ای ندارم میتونم برم؟ دانشگاه خوبیه؟برا پزشکی میگم
2-اینو اونور هم پرسیدم یکی از دوستان پاسخ داد اما میخوام با جزییات بدونم.چون حیاتیه...من اگه پزشکی اصفهان قبول بشم (نیمسال دوم)بعد از مدتی ببینم نمیتونم اصفهان دوام بیارم میتونم برگردم کرمانشاه؟ انتقالی میدن؟ظوابطش چیه؟
دوستان من یک سوال
من با رتبه 57000 منطقه دو
پیام نور همدان ->مهندسی معماری قبول میشم؟
غیرانتفاعی ارم شیراز مهندسی معماری هم قبولم به نظر شما پیام نور بهتره یا غیر انتفاعی؟
خواهشا یکی جواب بده :
نقل قول:
من نمی تونم جواب قطعی بدم بهت! ولی فقط یه ذره می تونم اطلاعاتتو بیشتر کنم و خودت می تونی یه تصمیم درست بگیری!نقل قول:
ببین شهید بهشتی تو یهک کلام از خواجه نصیر دانشگاه تره! چون تمام دانشگاهش تو یه جا متمرکزه و فضای خیلی خوبی داره! نکته ی منفی بهشتی هم اینه که شما باید از الان با دید صفر نسبت به رشته برق بیاین و گرایش تخصصی خودتونو مشخص کنید که به نظرم خیلی جالب نیست! در حالیکه تو خواجه گرایش تون رو بعد از ترم چهار مشخص می کنید! این به نظرم تنها مزیته خواجه نصیر نسبت به بهشتیه! از نظر کیفیت آموزشی هم هر رو تقریبا تو یه سطح قرار دارند! اینطوری بهت بگم که اگه وارد یکی از این دانشگاهها شدی ایشالا بعد از اعلام نتایج حسرت اینو نمیخوری که ای کاش اون یکی دانشگاهو میزدم صرفا به خاطر سطح علمیش!
در هر صورت خودت ببین دیگه! یه تصمیم منطقی و درست بگیر! منم فقط سعی کردم بهت اطلاعات بدم!
نقل قول:
دوست عزیز جوابها با هم میان ! انتخاب هم فقط بین رشته ای هست که مجاز شدین ! انتخابها رو بر اساس علاقه مرتب کنید !
دوست عزیز دانشگاه خوارزمی کرج فکر میکنم تو حصارک باشه ! خوابگاه هم فکر نکنم برای ورودی امسال داشته باشه ! زیاد هم خوش مسیر نیست ! یعنی اگه بخوای از تهران پارس بیای , مسیر طولانی در راه هستی و حتی اگه بخوای با مترو تا پل فردیس بری و از اونجا با تاکسی تا دانشگاه شاید روزی 5 6 ساعت تو راه باشی ! یعنی اگه کلاست 8 صبح شروع میشه شما باید 5/30 از خونه راه بیفتی ! و کرایه ماشین روزانتون هم زیاد میشه 1 به نظر من سطح بین الملل امام خیلی بالاتر هستش !نقل قول:
ممنون.نقل قول:
دوست عزیز دانشگاه خوارزمی کرج فکر میکنم تو حصارک باشه ! خوابگاه هم فکر نکنم برای ورودی امسال داشته باشه ! زیاد هم خوش مسیر نیست ! یعنی اگه بخوای از تهران پارس بیای , مسیر طولانی در راه هستی و حتی اگه بخوای با مترو تا پل فردیس بری و از اونجا با تاکسی تا دانشگاه شاید روزی 5 6 ساعت تو راه باشی ! یعنی اگه کلاست 8 صبح شروع میشه شما باید 5/30 از خونه راه بیفتی ! و کرایه ماشین روزانتون هم زیاد میشه 1 به نظر من سطح بین الملل امام خیلی بالاتر هستش !
من اگر قزوین قبول شم نمیمونم و هر روز میرم و میام . در این صورت چی ؟ یعنی از خوابگاه قزوین استفاده نمیکنم و هر وقت کلاس داشته باشم صبح میرم و شب میام .
سلام دوستان عمران-نقشه برداری تبریز روزانه بهتره یا مکانیک ازاد قیامدشت ؟ خودم ساکن تهران هستم کلا عمران نقشه برداری چه جوریه ؟ با عمران- عمران خیلی فرق داره ؟ درامد و بازار کارش چجوریه؟ میشه واسه ارشد گرایش دیگه ای خوند؟
اگر زودتر جواب بدید ممنون می شم
سلامنقل قول:
عمران نقشه برداری خیلی فرق داره با عمران -عمران،خب یک رشته خصوصی بیشتر به حساب میاد-اگه سرمایه داشته باشی خیلی رشته عالی ایه!البته سرمایه ها،نه سرمایه!!
مکانیک هم تو کسب و کار های کوچیک کار پیدا میشه
دیدم انلاینی ...........
والا شما بهتره یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه 2 بزنی ، تا یه پایه داشته باشی واسه فکر کردننقل قول:
سلام دوست خوبم از جوابت خیلی ممنونمنقل قول:
میدونید واسه فوق چه گرایش هایی داره ؟ بعد سرمایه هم حدودا چقدر می خواد ؟ من شنیده بودم واسه دانشجویاشم کار هست؟ مکانیک ازاد یا کلا دانشگاه ازاد سطحش چجوریه ؟ مشکل مالی ندارم
شما اگه خودت بودی کدورو انتخاب می کردی؟