بچه ها این کنترل ماشینش چرا اینجوریه اصلا رون نیست تا اخر اینجوری میمونه؟
Printable View
بچه ها این کنترل ماشینش چرا اینجوریه اصلا رون نیست تا اخر اینجوری میمونه؟
آقا یکی جواب بده خواهشن. تشکرنقل قول:
هرچی بیشتر بازی کنی بیشتر عادت میکنی و برات راحت میشهنقل قول:
ضمن اینکه کلا بعضی ماشین ها هندلینگ خوبی ندارن اما بعضی خیلی عالین
داداش اینکه سیستمت اجرا میکنه یا نه مربوط به این تاپیک نمیشهنقل قول:
اینو تو بخش مشکلات باید بپرسید
اونجا هم دقیقا باید مدل گرافیک و cpu و مقدار رم رو بگید
اینکه سیستم شما 4.3.1 هستش یا 4.4.2 یا 3.5.2 هیچی رو مشخص نمیکنه . باید مدل قطعه ذکر بشه
مشکل نداره بازی من که این بازی روانجام دادم بدون مشکل اونم رواولترا بدون ایراد مگه مشکل شماچیهنقل قول:
نسخه ای که من دارم Reload یا reloaded همچین چیزایی بود چون الان خونه نیستم دقیق بگم چی هست خلاصه بعد اینکه همون اول شروع میکنم و میرم قسمت دوربین ها بازی هنگ میکنه خیلی وقتا جای های دیگه هم هنگ کرده که حتی رفتم3 Crysis رو دوباره از اول تا اخر رفتم واسه بی بازی بودن :D ولی دوباره امدم Watch dog دوباره شاهد هنگ کردننقل قول:
راستی به زودی حتی گرافیک هم عوض میکنم R9 290x دیگه جای هیچ بهونه نیست ولی ظاهرا این بازی بد ساخته شده
Win 7
آقا من نسخه delux رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!! چیکار باید بکنم؟
ویندوز 8.1 . سیستم هم جواب بازیو
آقا من نسخه delux رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!! چیکار باید بکنم؟
ویندوز 8.1 . سیستم هم جواب بازیو
سلام دوستان. فرق نسخه ریلودد این بازی با نسخه Deluxe در چی هست. و به نظرتون اگر نسخه بلک باکس رو دانلود کنم غیر از زبان در چیز های دیگه هم با این دو نسخه که گفتم متفاوته؟
ممنون
سلام بروبچ
من دیروز خونه نبودم پسرخاله بیشعورم مرحله دوست داشتنی منو رد کرده.
میشه مراحل قبلیو بازی کرد؟
الان تو act iii mission 5 هستم.
مرحله قبلیمو میخوام.
سیوش پیدا میشه؟
ریلودد نسخه معتبریه که معمولا تمام زبان های بازی رو همراهش داره و نسخه اولیه بازی هستشنقل قول:
برای هر بازی ای که میاد نسخه deluxe همیشه یک چیزی اضافه تر داره ، حالا میتونه مرحله باشه یا هرچیز دیگه ای ( نه اینکه توی بازی اصلی تاثیر گذار باشه و لی خوب چنتا مرحله اضافی رو همه دوست دارن)
توی این بازی :
DLC آنلاکر هایی برای نسخه ریلودد هم اومد که تقریبا این دو نسخه رو برابر کرد
البته نسخه deluxe کمی مشکل توی نصب داره که طرفش نرید بهتره
به جاش میتونی بلک باکس دانلود کنی که هم از روی deluxe درست شده و هم به جز یک نصب طولانیه یک ساعته مشکل دیگه ای نداره
نمیشه مراحل قبلی رو بازی کرد مگر سیوش رو پیدا کنینقل قول:
آقا آخرش اینجاست دیگه ادامه نداره؟
محتوای مخفی: آخر
برای نصب این بازی نیاز به هارد اصلی کنسول xbox360 هست یا روی فلش مموری هم نصب میشه ؟
دوستان مرحله آخر بازیو چجوری رد کنم؟
پلیسا تموم نمیشن که هیچ فرارم میکنی بازم میان.
این نقشه هم که هی اینور اونور میشه.
نمیدونم چرا این مرحله انقد سنگینه.همش افت فریم
ویروسای t-bone هم تمومی ندارن.اول فک کردم فرقی نداره کدومو آپلود کنم یکیو آپلود کردم هیچی نشد انگار باید همه رو آپلود کنم:n30:
اگر درست یادم باشه فقط باید 2 تاش رو با وجود پلیس ها انجام بدینقل قول:
رازشم توی سرعت عمله
سریع باید بپری پایین هــک کنی و برگردی توی ماشین و فرار
سنگینیش هم به خاطر نوی ماشین پلیس ها و تعدادشونه
من که زدم به دریا، دریا هم که پلیس نداره با قایق رفتم وسطاش :n02:نقل قول:
هلیکوپتر هم اگر آپشن هکِش رو باز کرده باشی میتونی چند دقیقه وقت بخری
بازیش خیلی حال میده خدایی ... ولی حیف پی سیم یه ذره داره دود می کنه
من نتونستم بازی رو تموم کنم.
هرچقدر زور زدم تا با گیم پلی بازی کنار بیام نشد که نشد.
گفتم شاید گرافیک کهنه بازی روی نسخه کنسولی منو زده میکنه که بازی رو روی PC هم تجربه کردم ولی باز گیم پلی نتونست منو جذب کنه.
چون بازی رو تموم نکردم نمیتونم به قطع بگم چه نمره ای به بازی میدم ولی خب به حد کمال در بازی بازی کردم که نهایت به بازی نمره 7.5 رو میدم.
با تقلیدات و این موارد کاری ندارم کلا گیم پلی بازی به من حال نمیداد.
در کل نمره من به این بازی 7.5
و به Wolfenstein هم نمره 6 رو میدم.
سلام دوستان
من ورژن ریلودد رو دانلود کردم حدود 50 درصد بازی رو هم رفتم مشکلی ندارم ولی داخل سایت پی سی دی دیدم آپدیت 1.03.471 گذاشته میخواستم ببینم نیازی به نصب هست و برای چی داده؟ همینطور پچ (dlc) که فک کنم برای مرحله باشه و فیکس
با سپاس
من به ولف کمتر از 9.5 نمیدم خدایی عالی بود :n12:نقل قول:
و به Wolfenstein هم نمره6 رو میدم.
ببخشید اگه سوالم نامربوطه!
با gtx 650 ti تا چه حد میتونم این بازی رو بکنم؟(گرافیکش)
سلامنقل قول:
با تنظیمات الترا اگه1080 بازی کنید حدود 20 فریم میگیرید با fxaa البته حتما درایور گرافیک رو هم آپدیت کنید ولی برای فریم بیشتر نیاز دارید کمی تنظیمات رو پایین تر بیارید
موفق باشید
سلام این بازی رو میشه مثل gta ..اپن ورد بازی کزد؟؟
یعنی بدون ماموریت سوار ماشین شد و گشت زد"؟
بله، میشه...نقل قول:
منم بازیو به زور تموم کردم. این ubisoft ول کن نیست ، همه بازیاش عینه هم :| فقط خوب بلد جو بده و تبلیغ کنه قبل بازی .... ولی گول farcry 4 ش رو نمیخورم دیگه.... این ubiart framework هم که درست کردن واسه کپی پیست های بیشتر.
بازی ، بازی سالمیه و کار میکنه ، مشکلی نداره :n02: ، شیک هم هست تا حدودی و اولش یکم جذبت میکنه ولی یهو دوزاریت میوفته که چقدر تکراریه و فقط ظاهر همه چی رو عوض کردن و در آخر نتیجه میشه این : :n21: و نمیدونمم چرا .... تکراری بودن کل حس بازی ، جو الکی .... داستان تیکه پاره .... مراحل به شدت تکراری ....!!!!
نظر شخصی بود ، ناراحت نشه کسی :11:
بالاخره بازی رو تموم کردم ( نسخه 360 )
اوایل که بازی رو شروع کردم به شدت توی ذوقم خورد ، هم گرافیک هم گیم پلی ، همه و همه دست به دست هم دادن تا بزارمش کنار و بعد از اینکه یه سری بازی دیگه انجام دادم باز رفتم سراغش و تمومش کردم .
ولی بعد از یه مدت هم به گرافیک عتدن کردم ، هم گیم پلی و فیزیک بد ماشین ها هم قابل توجه بود .
البته بازی به هیچ عنوان با بازی ای مثل جی تی ای 5 قابل مقایسه نبود ولی در کل به عنوان یه بازی محیط باز قابل قبول بود ، داستان بازی هم هر چی جلوتر رفتیم بهتر شد ،
بازی جالبی بود،بالاخره تموم شد،مرحله اخر که چندصدتا هدف مشخص میکنه و ویروس را باید روی شبکه آپلود کنی خیلی سخت بود،
در کل بازی جالبی بود
از همون اولی که نصبش کردم اول با کلی دردسر نصب کردم و اوردمش بالا بعدش وقتی وارد بازی شدم کلا خوشم نیامد پکش کردم ای کاش بازی اویل میامد عجب بازیه البته نه در محیط باز بلکه ترسناک
بعد از مدتها که دست به بازی نزده بودم دیروز این رو خریدم امروز تمومش کردم :دی
بسی قشنگ ، زیبا و خفن پفن بود.
محتوای مخفی: مخفی
عجب ! استفاده از تگ spoiler بد نیست ها ! ...نقل قول:
حواسم نبود :دی درستش کردم شما هم درستش کن.نقل قول:
سلام دوستان
من blackbox رو گرقتم چقدر طول می کشه unpack بشه؟؟؟ الان دو ساعته هنوز تموم نشده!!!
خیلی طول میکشه
بعد از ستاپ اصلیه بلک باکس ، یک cmd شروع میشه
باید بزاری تا آخر بره وگرنه بازی اجرا نمیشه
دوستان من این بازی رو تموم کردم.
میشه یکی آخر بازی رو واسم توضیح بده؟
دقیقا نفهمیدم چی شد.:n13:
اون جا که مینویسهselect a online cintack hackingنمی دونم درست نوشتم یانه؟باید چیکار کرد؟
اقا من خریدم وقتی مخوام وارد بازی بشیم میگه directx11نصب کن وقتی نصب میکنیم بازم همون اش همون کاس
لطفا کمکم کنید
مدل گرافیکت؟نقل قول:
کسی جواب سوال منو نمیده؟
سلام
دوستان این بازی آپدیت های v1.04.497-RELOADED و v1.03.483-RELOADED و v1.03.471-RELOADED رو داره و اپدیت Hotfix
اول اینکه Hotfix برای چی هست؟ریختنش کاری میکنه؟
دوم اینکه اپدیت v1.04.497-RELOADED بالاترین ورژنه و ورژن های قبلی رو باید ریخت یا همین رو بریزم 2تای قبلی رو هم در بر داره؟
بعدم اینکه از بازی بکاپ داشته باشم؟
یادم نیست هات فیکس برای چی بودنقل قول:
در کل به جای دانلود آپدیت ها برو فقط DLC جدید بازی با نام bad blood رو بگیر
هم آپدیت ها رو داره و هم یک گیم پلی 3 ساعته اضافه میکنه
نقل قول:
من هرچی مربوط به این بازی بود رو گرفتم
همه آپدیت ها و DLC بازی و همه چی دیگه
اما من الان تو بازی مشکل افت فریم دارم
یه تیکه بازی بدون لگ میره جلو یه هو افت فریم شدید میکنم بازی لگ میشه بعد دوباره بدون لگ میشه
چیکار کنم؟