منم سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده . خداکنه مشکلی نداشته باشه.نقل قول:
mrn مگه 48 ساعت تست نداره براشون برگشت نزدی؟
شما دستگاه رو چه موقع سفارش دادین؟ همون سری اول؟
Printable View
منم سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده . خداکنه مشکلی نداشته باشه.نقل قول:
mrn مگه 48 ساعت تست نداره براشون برگشت نزدی؟
شما دستگاه رو چه موقع سفارش دادین؟ همون سری اول؟
با نرم افزار تست کردین دیدین پیکسل معیوب داره؟:eek: با چه نرم افزارهایی خوبه لپ تاپ رو چک کرد دید مشکل داره یا نه؟نقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
آخه آل 50 تومن برا نصب افزار میگیره منم چون خودم نصب ویندوز بلدم می خواستم به جای اینکه 50 تومن به ال بدم یه مجموعه نرم افزار گردونقل قول:
که قیمتش همون 50 تومنه بگیرم که کلا از شر دانلود نرم افزار راحت شم ولی با این حساب که شما میگین مجبورم بدم خودشون نصب کنن؟؟؟؟
راستی منظورت از بررسی سخت افزار ، فیزیکیه یا نرم افزاری؟چه جوری؟؟
خوشبختانه مانیتور دستگاه من مشکلی ندارهنقل قول:
میبری گارانتی؟
نه با همون آل صحبت کردم همون ساهت اول ک بدستم رسید بشون گفتم.بام تپاس گرفتن و گفتن عکس بگیرم بفرستم نا اگر قابل درست شدن بود راهنماییم کنن وگرنه من پسشون بدم و پولمو پس بگیرم.فوقش بعد از عید همینو 100 تومن گرونتر یا 200 تومن ارزونتر میخرم
Sent from my GT-P3100
اوکی دادانقل قول:
ایشالا که حل میشه
فقط یه سوال؟ کیف و موس همراه دستگاه بود؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دستگاه دیگه ای نداشتن عوض کنن؟نقل قول:
کیف و موس همراه داشت ولی زیاد مالی نیستن.
نه گفتن موجودی نداریم و فلان،میخوان اذیت کنن.من برام مهم سلامت وسیلمه.میرم از جای وی،ه میخرم
Sent from my GT-P3100
حالا اگه پس بردارند که عالی میشه.هزینه تیپاکس چه قدر شد چند روزه به دستت رسید؟نقل قول:
با این مشکلاتی که شما گفتین حالا با این گارانتی سریر هم که هست یعنی تعویض نمی کنن؟
من جایی رو می شناسم با گارانتی اروند به مدت 18 ماه ( گارانتی تعویض داره ) و بیمه بدنه ایران یکساله می ده 3650000 ! قبلا که ال دیجیتال می داد 3490000 خوب بود ولی 60 تومن برد بالا الانم که موجودی نداره معلوم نیست بیاره می خواد باز چند بفروشه!
من چندبار تو چند پست از دوستان خواستم که نظرشونو در مورد این مدلی که خریداری کردن و کیفیت و کارایشش بگن تا امثال من که می خوان بخرن بدونن این مدل با توجه به کانفینگش اوکی هست یا نه؟
فعلا دست نگه دار تا بعد از عید. قیمنا میاد پایین بکنار، مدل های جدیدم میان
48 ساعت مهلت تست داره و من توی ساعت اول بشون اطلاع دادم،باید پس بگیرن راه نداره وگرنه مامیشم میرم کرمون ببینم اگر حظوری بود کسی میخرید با پیکسل سوخته؟
هیچ گارانتی ای هم پیکسل سوخته کمتر از 5تا اهمیت نمیده پس همشون مث همن
Sent from my GT-P3100
بنده به شخصه از همون اول با صبر کردن مشکل داشتم.
دوستانی که می خوان صبر کنن از کجا معلوم قیمت ها بالا نره ؟ از کجا معلوم دیگه وارد نشه ؟
ار کچا معلوم یه لپتاپ دیگه چشمشون رو نگیره و.....نقل قول:
بنظرِ من اگر به دلتون میشینه این لپتاپ بگیرینش
چرا که واقعا لپتاپی بی نقصی هستش
اما خُب با این وجود خودِ من از عجله کردن ضربه خوردم (:n02:!)
با چه نرم افزاری تست کردی ؟! :n13:نقل قول:
Udpixleنقل قول:
Jscreenfix
شما یه صفحه تمام سبز رو اجرا کنید بعد ب صفحه نمایش نگاه ب کوچکترین نقطه یا خط سیاهی دقت کنید و اگرم دیدید اول تست کنید تا لکه و یا کثیفی نباشه
در رنگ های آبی و قرمز هم تست کنید تا متوجه بشید پیکسل سوخته هست یا استوک و گیر کرده،بعد دیگه میتونید از روش هایی برای حلش استفاده کنید ولی 50 درصد ممکنه حل بشه
اولا ک قیمت میاد پایین نه بالا،20 روز بعد از عید متوجه میشید،همین الانشم دارین میبینید کم کمنقل قول:
دوما این مدل نیاد 10 تا دیگه از برندای دیگه میاد.دنیا ب آخر نمیرسه.الان خود من ک گرفتم مشکل داره.ب هر حال خرید یا صبر کاملا ب شخص و کارش برمیگرده،شخصا ب کسایی ک از روی بیکاری میخوان بخرن و ضروری و اورژانسی نیست صبر بهترین راه براشونه(تا اوایل تابستان) و مدل های رقیبو هم ببینید
Sent from my GT-P3100
این نرم افزارم هست IsMyLcdOKنقل قول:
دیشب با پینت (ابتدایی ترین راه ) دیدم چیزی ندیدم تو پیکسل ها :n06:
یه سوال : واسه شما ویندوز بود روش ؟ ( دی وی دیش ؟ )
مال من فقط 1 دی وی دی توش بود
inspiring innovation .... (اینو روش نوشته )
که درادور و اینا روشه ولی انگار ویندوزی روش نبود :|
مگه نباید یه dvd ویندوز جدا داشته باشه ؟!!! :n22::n24:
راستی محمد رضا جان به نظرت ویندوزشو عوض کنم ؟!
یه 8.1 64 که جدید اومده رو دانیدم ( از دانلود ها دانیدم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت عوض کنم ؟! اخه پارتیشناشم مسخرست :| میخوام یه 100 گیگ واسه وین بقیش تو یه درایو واسه بقیه چیزا :n09:
سلام همایون شما هم n56jr خریدید؟اگه خریدید از کجا؟ ویندوزش ارجینال هست حیفه عوض کنینقل قول:
نقل قول:
سلام چند تا صفحه قبل بت گفتم که منم از اصفهانم
از آل خریدم دیگه
میگم یه دی وی دی توشه فقط که ارجینال ایسوسه و درایور و اینا روشه ولی من تو فایلاش که دیدم ویندوز نبود توش ( البته به حجمش میخوره وین باشه توش ) ( حالا بزار ببینیم محمد رضا چی میگه )
سلام الان یادم اومد. دیویدی ویندوز داخلش نیست کلا اگه میخوای باید بک آپ بگیری از ویندوزت.منم سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده این مشکل محمد رضا حالمو گرفت.شما چه روزی سفارش دادی؟ کی به دستت رسید؟ پست چه قدر گرفتنقل قول:
اکل یه بکاپ ب،یر ک ویندکز ارجینالنو لاقل از دس ندی چون پولشو دادی،تینام اکثرا دی وی دی ویندوز روشون نیسنقل قول:
برای اینکه جواب سوالتو درباره تغیرر ویندوز بصورت قاطع بدم:تسک منجر رو باز کن و ببین در حالت عادی 2.5 گیگ رمو اشغال کرده!! من روی لپتاپ msi وین8 کلا 700 مگ رم پرکرده.نتیجش اینه ک ایسوس یه عالمه نرم افزار روش ریخته ک اکثرا بدرد نخوره وتسه ما یا اینکه ما از نمونه های قویتر و مشابهشون ک کپی هم هستن استفاده میکنیم. پس بله ویندوزو عوض کن اما قبلش بکاب بگیر.
درباره لپتاپ صداشو چک کن،کابل اچ دی ام آی رو ب نلویزیون بزن و فیلم تجرا کن تا تاخیر نداشته باشه.تاچ پدو کامل تست کن،میزان روشنایی کیبوردو چک کن،تصویرو از نظر روشنایی و یکدستی رنگ و رنگپریدگی ها چک کن،اون سابشو کامل چک کن هرچند زیاد قوی نیست،میزان رم سیستمتو مگاه کن هارد سیستمو هم میتونی با نرم افزار و هم با جابجای فایل از فلش چک کنی نا مشکلی نباشه،و... ک الان حظور ذهن ندارم.امیدوارم همه چیزش درست باشه و خیرشو ببینی
راستی من اگر لپتاپم مورد نداشت تمام برچسباشو میکندم و ب تو هم همین توصیه رو میکنم،خیلی شیک میشه
بازم سوالی بود در خدمتم داداش، موفق باشی
Sent from my GT-P3100
من شنبه سفارش دادم دیروز رسید دستمنقل قول:
هزینه پستم 35000 تومن ویژه :|
پیکسل های من مشکل نداشت نگران نباش خداییش بسته بندی آل خیلی خوب بود ایشالا که مشکلی پیش نمیاد
به من گفتن با پست تیپاکس میفرستندنقل قول:
اره خودم هم واسه همین میخوام عوض کنم ویندوزشونقل قول:
از نرم افزارای ایسوس ( اختصاصی) کدومشو نصب کنم خوبه ؟
پس دی وی دی ویندوز ارجینال نداره ؟ درسته ؟
از تستایی که گفتی روشنایی کیبوردو وهاردو و ساب ( که خوب بیتز نیست که :| ) تست کردم مشکل نداشت ولی بقیه تستا رو تا شب انجام میدم ببینم چی میشه
واسه تست صدای لپ تاپ
بازی نصب کنم ببینم چقدر صدا میده ؟ یا حالت عادی ؟
دمت گرم که ج میدی :n12:
جدی ؟!!!!نقل قول:
چند گرفتن ؟
البته فکر نکنم زیر سه روز برسه :|
هنوز نرسیده من یک شنبه سفارش دادم.سایت گفت پنج شنبه میرسه . حالا هم منتظرم که برسهنقل قول:
در مورد پست با من حرف نزدن همین طور گفتن با تیپاکس میفرستیم
دوستان نگران نباشید مال من یکی شانسی اینجوری شد،اینایی هم ک میگم واس اینه ک شاید 10 درصد مشکلی باشه و سریعتر بفهمید.
آره همایون جان دی وی دی ویندوز روی لپتاپ نیست،نه این بلکه همه لپتاپای ایران(تکو توکی شاید باشه)
آل کارش درسته ولی آدم نباس پاشو پس بذاره.
تست صدارو با یه آهنگ با کیفیت 320 و بیس مناسب انجام بده
تست گرافی و پردازنده رو با موتور های بنچمارک مثل heaven و یا کراسیس بنچمارک(بازی نیست فقط بنچمارک) انجام بدید
یه بازی سنگین مث مترو یا کرایسیس نصب کنید و نیم ساعت با آخرین تنظیمات(بحدی ک گیر کنه) بازی کنید تا دما و صدای لپتاپو متوجه بشید.
وایرلسو چک کنید مثلا برید توی اتاق یا پشت موانع و..، ببینید آنتن قوی هست
کلیدای کیبوردو امتحان کنید درست باشن.پخلاصه باهاش کار کنید تا اگر خدایی نکرده موردی باشه خودشو نشون بده در 48 اول تا مرجوع کنید.
بازم در خدمتم
Sent from my GT-P3100
دمت گرم :n16:نقل قول:
به نظرت کول پد بخرم ؟
n8 ultra خوبه ؟ یا چیزی اگه میدونی بهتره بگو :n12:
واسه فارسی کردن کیبورد برچسب شفاف خوب تو بازار هست ؟!!!
خواهش میکنم داداشنقل قول:
نه کول پد بدرد نمیخوره و نیازی نیست.من این لپتاپو تست کردم در کار سنگین بسیار کم صدا هست و دماشم از 42 درجه رد نمیکنه.این عالیه
برچسب هم نخر و ب همین هادت کن.کمتر از 5 روز باش کار کنی راه میوفتی.
راستی یه خبر خوب...آل بام تماس گرفت و گفتم دسگاهو بفرستم براشون تا با یکی دیگه عوضش کنن برام.خداییش حالم جا اومد :D
Sent from my GT-P3100
خوب خدا رو شکر :n09:نقل قول:
فکر کنم نوشته منو تو آل خوندن احساسی شدن خخخخ :n09::n07:
راستی با چی بک آپ بگیرم از ویندوز بهتره ؟!
ولی خداییش کیفیت صدای خیلی خووبه :n19:
سابشم خوبه ولی خوب فقط سابه دیگه زیاد به درد نمیخوره :n06:
پیکسل سوخته یه چیزه مشخصه یا باید خیلی دقیق نگاه کنی ؟ من یه سطحی نگاه انداختم چیزی نبود :| ؟:n23:
norton ghostنقل قول:
آره فک کن:n26:نقل قول:
بکاپو میتونی یا با خود ویندوز یا نرم افزار norton ghost یا با نرم افزار paragon backup اینا بگیری!!
یه چیز مهم هم توی این دقایق آخری دستگیرم شد! در آخرین بررسی ک کردم متوجه شدم ویندوز 8 ک روی دستگاه نصبه یجورایی 8 اصله کاری نیست! البته منظورم این نیست ک ارجینال نیست بلکه بیشتر شبیه یه پوسته از 8 هست ک کاستومایز شده!! اینو با نرم افزار بنچمارک فهمیدم ک میگفت ویندوزت همون 7 از نوع 64 بیته!! یجورایی جا خوردم!! حالا ببینم لپتاپ بعدی ک رسید دستم تهُ تویِ قضیه رو درمیارم ببینم ایسوس چیکار کرده. شصخصا میگم بکاپو ک گرفتی بزن برو روو 8.1 و درایوراتم نصب کن بعدش لذت ببر از سرعت و سبکی و قدرت دستگاه!
مبحث پیکسل سوخته رو من مختصر یکم توضیح بدم ک متوجه بشی. ببین پیکل های معیوب 2نمونه هستن،یه نمونه وقتی دقیق بشون نگاه کنی متوجه میشی توی رنگ سبز یا آبی یا قرمز گیر کردن یا سفیدن کلا (به اینا میکن پیکسل استوک یا به اصطلاح خودمونی خواب) ینی چی حالا؟ ینی پیکسل درسته ولی بر اساس هرچی حالا کارشو درست انجام نمیده مکنه اندازه یه نقطه باشه با نرم افزار هایی ک توی وب هستن میتونی متوجه بن قضیه بشی ک میان یه صفحه تمام سبز و بعدش آبی و بعدش قرمز و بعدش سفیدو میندازن پس زمینه، بعد دقت میکنی ببینی همه جا یکدست سفید یا اون رنگی ک هست حالا،درسته؟ مثلا من رنگ سبز انداختم دیدم اِ یه خط ریز سیاه افتاده! دوزاریم افتاد خبریه بعد ک بررسیش کردم دیدم بله مشکل داره!
دسته دوم پیکسل هایی هستن ک کلا سیاهن اینا پیکسل مرده هستن ینی فقط مشکلی هستن رنگو هرچقد تغیر بدید مشکی دیده میشن! متاسفانه اون خطی ک توی لپتاپ من بود 2تا پیکسل استوک داشت و 2تا پیکسل مرده! من با نرم افزار اون 2تا معیوب رو ترمیم کردم تا حدی و اون خط کمتر شد ولی 2تا نقطه سیاه ریز کنار هم مشخصه مخصوصا توی صفحات روشن و رنگی و سفید(مخصوصا توی وب گردی ) منم حساسم و کوچکترین چیزی برام مهمه، حالا هم ک لپتاپ نو نو اینجور بود خورد توو پرم.
ب هر حال آل قبول کرده تعویضش کنه و من نتیجه رو بازم بتون میگم!اگر واقعا برام تعویض کنن و یکی دیگه بفرستن ب همه توصیه میکنم هرچی میخواین از آل راحت بخرید چون واقعا 48 ساعت تست رو جدی میگیرند و مشتری براشون مهمه! وگرنه بهتون اینجا میگم ک متاسفانه 48 ساعت تست فقط حرفه(ک امیدوارم اینگونه نباشه)
به هر حال امیدوارم همتون هرچی خریدید حالشو برید:n01:
اگه برات امکان داره تو یه پست تست های مختلف(cpu، کارت گرافیک ، صفحه نمایش و...) و روش های تست (نرم افزاری یا سخت افزاری) رونقل قول:
توضیح بده.چون من می خواستم از آل حضوری بخرم. پرسیدم گفتن برا حضوری 48 ساعت مهلت تست نداره و در حضور مشتری تست
میشه می خواستم همه چیز رو تست کنم که یه وقت خرابی نداشته باشه که اگه داشته باشه دیگه هیچی همین اول کار باید بفرستم
گارانتی و داستان هایی که خودتون بهتر میدونین....
بله داشم،بچه کرموونی؟ چرا توضیح ندم؟
ببین تو فقط یه فلش بردار و روش چنتا نرم افزاری ک میگم بریز(زیاد تخصصی نمیگم چون نیازی اصا نیست،وقتشم نخواهی کرد چون تخصصی حدود 4 ساعت طول میکشن)
اول از همه برو توو گو،ل سرچ کن نرم افزار تست پیکسل معیوب،بعد دان کن،این نرم افزار وقتی بازش میکنی برات صفحه خای رنگی یکدست میاره تا ببینی صفحه نمایشت سالم باشه ک پیکسل معیوب نداشته باشه.
نرم افزار بعدی اسمش ungine heaven هست ک واسه تست گرافیک در تسلشن استفاده میشه و حدود 200 مگ بیشتر نیست.همین کفاف cpu رو میده ک متوجه بشی خوب کار کنه. همین تست چون فشار میاره به لپتتپ مینونی صدای فن و گرماشم بررسی کنی.
این تستو بایو در تنظیمات رزولوشن 720 پیکسل و آنتی آلیازینگ 8ایکس و تسلشن آخر انجام بدی بقیه چیزاشم بزن تا آخر بال.سرعن فریمت باید حدود 20 باشه اگر بین 15 تا 25 هم باشه خوبه.
دیگه خودت با لپتاپ کتر کن،تاچ پدشو چک کن،کلیدای کیبورد،نورشون و ... صدای لپتاپ
در کل همون صفحه نمایشو صداشو کیبوردو چک کن.خیلی حساس نشو چون هر حوس ایسوس مشکلی نداره.مال منم شانسی بود، اگرم مشکلی باشه گارانتی تعویض میکنه. راحت بخر پیشاپیشم مبارکت باشه
Sent from my GT-P3100
اغا یکی بیاد نمره های ویندوزو بنویسه خب!!!یعنی انقد سخته؟؟؟
درضمن آقای M.R.P اگر ممکنه رو جعبه ی لپ تاپت یه نشونه ی کوچیک بذار تا اگه یه وقت خدایی نکرده شیطون تو جلد آل رفت خواست تعمیر کنه بفروشه اگر خریدیم بدونیم مال شما نیست!البته اگر ممکنه ها!
نقل قول:
آره دوست عزیز کرمانی ام ،ممنون از توضیحاتی که دادی :n12::n12:
سلامنقل قول:
الان اکثرا از ویندوز 8.1 استفاده میکنن و ویندوز 8.1 هم دیگه امتیاز نمیده:n23:
منظور ایشون اینلپتاپ هست و ویندوزشم همون8 هستنقل قول:
دادا کرمان چیه؟ کرمووون ;) خودمم بچه رفسنجان-کرمان مخلوطم!! موفق باشینقل قول:
چشم.ولی آل عمرا اینکارو نمیکنه!اونم بخاطر یه لپتاپ. آل حساب ماهش روی میلیارد هست. خیلی وضعش خوبهنقل قول:
با خیال راحت بخرید
Sent from my GT-P3100
یه سوال دیگه :n02:
این چون usb 2 نداره نمیشه با یو اس بی وین نصب کرد ؟!!
8.1 رو بوت کردم روی یو ای بی ولی اصن تو بایوس نمیشناسه یو اس بی رو !!!! :|
:n04:
یو اس بی هم 3 هست :|
خودم یافتمنقل قول:
برای دوستانی که مثل خودم نمیدونستن میگم
باید برین تو بایوس ( نگه داشتن delete )
سپس security رو انتخاب کنین
سپس usb سپس secure boot menu رو غیر فعال کنین
...