rozmedia.ir
فیلم های ایرانیش سرورش داخله:n16:
Printable View
rozmedia.ir
فیلم های ایرانیش سرورش داخله:n16:
فیلم خارجی بخواهید بگیرید باید اکانت مستقیم کننده بگیرید مثل سایت mul.ir یا ... و لینکتونو مستقیم کنید بعد با سرعت بگیرید
باز اینجا خلوت شد که:n11:
های وب یکی از طرح هاش 9 گیگ 6 تومن .توی 5-6 روز باید استفاده کنی .
به نظرتون خوب نیست ؟
این سرویس پارس آنلاین کجاست؟
اس میده مدام میگه نت 9 مگ با شبانه رایگان 13.900 تومان!
دوستان حواستون باشه که ساعت اینترنت شبانه رایگان تغییر کرده
ببینید ساعت سیستم مخابرات 40 دقیقه اختلاف داره یعنی ساعت شروع شبانه رایگان شده 1:45 شب
ببخشی ولی دزدتر از اینترنت مخابرات هیچکی نیست
کیفیت افتضاح پاسخگویی صفر دزدی زیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگر حجم تموم بشه بازم دانلود شبانه داریم یا نه؟
سلام. اره ...نقل قول:
نه نداریمنقل قول:
من که ندارم
سلامنقل قول:
نداره دوست عزیز:n12:
خیلی سوتو کوره اینجا:n02:
بچه های گرگانی کسی میدونه 3g ایرانسل اومده اونجا؟ یا اینکه کی میاد گلستان؟
من که دیگه بیخیاله adsl شدم ..دیگه شارژ نمیکنم
سلام
دوستان دقیقا از ساعت چند تا چند دانلود شبانه هست؟
و اینکه پورت تورنت هنوز بازه؟
سلام.چرا قسمت کاربری adsl محابرات باز نمیشه ؟؟!!:n13:
آقا چرا صفحه ورود باز نمیشه؟راه دیگه ای نداره میخوام شارژ کنم ۲۰۲۰ هم جواب نمیده
نقل قول:وقتی باز نمیشه دانلود نکنید شبا که از حجمتون میره!نقل قول:
:n04::n04:نقل قول:
مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!دیشب نزدیک 4 گیگ دانلود کردم !!!!!!!!!:n04:
نقل قول:
یه شب برای من باز نشد نمیدونستم دانلود کردم صبح دیدم کم شده
دیشب چون میدونستم دانلود نکردم
به نظرم وقتی سایت بالا نیاد سیستم نمی فهمه که باید رایگان محسوب کنه !
احتمالا کم شده!
ربطی ب باز شدن صفحه نداره 8 گیگ من پرید
دانلود شبانه نیست دانلود نکنید
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان شهرهای آزاد شهر و نگین شهر در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در شهرهای آزاد شهر و نگین شهر استان گلستان می رساند، پس از راه اندازی مرکز شرکت انتقال داده های آسیاتک در مراکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
خسته نباشید واقعا شهر دیگه ای نبود بابا جایی بدید مشتری وجود داشته باشه براتون حداقل :n02:نقل قول:
ای بابا چه سوت کوره اینجا
دوستان کسی دانلود شبانه داره الان ؟
مال من ک پریده :n14:
چرا پریده؟نقل قول:
من دارم
ساعت سروررت باید تنظیم باشه ( همونجایی که حجم اضافی رو میبینی )
یه سر بزنید بد نیست
والا نمیدونم از 16 هم به بعد پریده نه 2020 تونست کمک کنه نه مخابرات حرومشون باشه پولی ک میگیرننقل قول:
مگه میشه؟نقل قول:
6 ماهه داری یا یکساله؟
برو مخابرات شهرتون بهشون بگو / موظف به جبران خسارت یا رفع مشکل هستند!
در غیر اینصورت میتونی به مراجع شکایت کنی تا ادب شن!
کافیه رفتی مخابرات کمی تند حرف بزنی
مطمئن باش شبش رایگان داری
یکساله نوروزینقل قول:
2 ماه اولش رایگان نبود بعدش رایگانش باز شد الان قطع شده نامه زدن به گرگان ببینیم چی میشه
یکی دو روزم صبر میکنیم بعد شکایت میکنم
یعنی کسایی تو مخابراتن نمیدونن ای دی اس ال چیه :n03:
آسیاتک در راستای توسعه شبکه خدمت رسانی به کاربران اینترنت کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان شهرهای کردکوی و جلین در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در شهرهای کردکوی و جلین می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهرها، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهرها می باشد.
شرایط؟نقل قول:
سایت هم دارین؟
به چه پیش شماره های سرویس میدین؟
نامحدود هم میدین؟
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان مرکز مخابراتی شهرنوکنده از توابع بندر گز در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در مرکز مخابراتی شهر نوکنده از توابع بندر گز واقع در استان گلستان می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
آسیاتک در راستای توسعه شبکه خدمت رسانی به کاربران اینترنت کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعتADSL2+ به کاربران و متقاضیان شهر رامیان در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در شهر رامیان در استان گلستان می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
چرا سرعت انقدر اومده پایین؟ طرح 512 داشتم سرعت تا 150 میرفت ولی همین طرح که دوباره تمدید کردم سرعت از 80 بالاتر نمیره!!!
من 2 مگ دارم سرعتم داغونهنقل قول:
مخابرات هم ریده
آسیاتک در راستای توسعه شبکه خدمت رسانی به کاربران اینترنت پرسرعت کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان علی آباد در استان گلستان شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت ADSL2+ آسیاتک در علی آباد می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
فن آوا داره نامحدود هر کی میخواد سریعتر بگیره تا پر نشده پورتهاش
حجمی هاش هم طرح ویزش خوبه
مخابرات واقعا مسخره اش رو دراورده چرا اینطوریه نامحدود رو برداشتند
حالا دزدی از طریق دیگه راه انداختن
چرا شب ها سرعت دانلود از ساعت 11 میاد روی 40-50 باید 250 باشه
من اصلا توی طرح شبانه نیستم برای هر گیگ دارم پولشو میدم باز اینم دارن دزدی میکنند :n04:
من که سه ماهه سرعت 128 دارم خخ همینم بسه واسه وبگردی ،پول اضافه نمیدم
کاش نامحدودارو برنمیداشتن
دوستان من تو علی اباد دیدم که مخابراتش نامحدود میده،256 ماهانه 18 تومن ،پس چجوریه که گنبد مخابراتش نمیده اما علی اباد میده؟ خیلی مسخره س
اقایون جز مخابرات هیچ سرویس دهنده ای روی فیبر نوری سرویس نمیده؟ مسخرشو دراوورده مخابرات
اگر کسی میشناسه بگه منم روی فیبر نوری هستم و انحصارا دست مخابراتهنقل قول:
بچه ها من در حال حاضر 512 دارمم ، میخوام عوض کنم 1 مگ بگیرم اما موقع ثبت کردن تعرفه جدید فقط 512 هست ، برای شما هم اینطوریه ؟