سلام و عرض ادب:11:نقل قول:
دوست عزيز شبها که خرابه؛ هيچ، تو ساعات غير رايگان دانلود ميکنم، شبها ديگه سيستمم خاموشه، يعني سه شبه خاموش ميکنم:9:
Printable View
سلام و عرض ادب:11:نقل قول:
دوست عزيز شبها که خرابه؛ هيچ، تو ساعات غير رايگان دانلود ميکنم، شبها ديگه سيستمم خاموشه، يعني سه شبه خاموش ميکنم:9:
من که دیگه دانلود ندارم . نمیصرفه سیستم بخاطر هیچ تا صبح روشن باشه!نقل قول:
اما سرعت در طول روز خیلی خوبه. نظارت که نباشه همینه .
دارم مطمئم میشم که این مملکت حالا حالا ها درست بشو نیست....
کالا رو تحریم کردند گرونه , آیا اینترنت هم تحریمه !!!!!!!!!؟؟؟
چی بگم ولا.
من تو این چند شبی به طورِ میانگین هر شب 2.5 گیگ دانلود داشتم
حالا نمیدونم با این قیمتِ برق میصرفه 5 ساعت سیستم رو روشن بذارم برای این حجم دانلود یا نه؟
روزانه هم بخوام دانلود کنم باید برای هر گیگِ اضافه 2300 تومن هزینه کنم...
الان زنگ زدم به پشتیبانی (مرکزِ انقلابِ ساری) طرف گفت قراره تا آخرِ هفته کویت بشه!! صدای مشتری هامون هم در اومده، میدونیم..!
امیدوارم درست بشه...اگر نشد از ماهِ بعد میرم 256 میگیرم
من تو این چند شبی به طورِ میانگین هر شب 2.5 گیگ دانلود داشتم
حالا نمیدونم با این قیمتِ برق میصرفه 5 ساعت سیستم رو روشن بذارم برای این حجم دانلود یا نه؟
روزانه هم بخوام دانلود کنم باید برای هر گیگِ اضافه 2300 تومن هزینه کنم...
الان زنگ زدم به پشتیبانی (مرکزِ انقلابِ ساری) طرف گفت قراره تا آخرِ هفته کویت بشه!! صدای مشتری هامون هم در اومده، میدونیم..!
امیدوارم درست بشه...اگر نشد از ماهِ بعد میرم 256 میگیرم
اوضاع منم چند وقتیه داغونه. (ساری مرکز الغدیر)
امیدوارم یه کاری بکنن.
راستی شماره پشتیبانی فنی چنده؟
شماره پشتیبانی به اصطلاح فنی!!: 9-2273888نقل قول:
من امروز زنگ زدم پشتیبانی! گفتن مسولین ما با مسولین مخابرات پشت هم جلسه می ذارن که مشکلو برطرف کنن! زنه می گفت مشکل کمبود پهنای باند و قدیمی بودن تجهیزاته! این طوری که زنه صحبت می کرد اینا فقط یه بخش کمی از مشکلاته :18: خدا رحم کنه!
نقل قول:
قیافت باید جالب شده باشه وقتی اینو شنیدی :27:
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزيز، اگه واقعاً اينجوري باشه که شما ميفرماييد، حالا حالاها نبايد منتظر تغير و بهبود وضعيت باشيم
دو هفته ديگه از سرويسم مونده، اگه همينجوري ادامه پيدا کنه، عطايش را به لقايش ميبخشم:37:
الان 5 شب هستش دقیقا" ساعت 12:10 شب سرعت می شه 1kb ، با diul up که کانکت می شم،سرعتش بیشتره.
آره :31:نقل قول:
، منو میگی :18::34::45: ، اون زنه :13:، مخابرات :21:
والا اینجا تو بابل بقیه شرکتا هم وضیعت بهتری ندارن! ولی خداییش بقیه شرکتا روزانشون دیگه این طوری نبوده ، سرعت دانلود مخابرات تو روزم پاییم اومده! من خودم بعد 3 سال پارس آنلاینو ول کردم ، به خاطر تایم اوت هایی که در طول روز میداد ( معمولا 3-4 بار این طوری میشد به مدت 10-15 دقیقه ) و تو بهترین حالت ، شبی 1 گیگ دانلود می کرد . همین10-12 روز پیش اومدم مخابرات!نقل قول:
ولی متاسفانه باید بگم که از چاله در اومدم ، افتادم تو چاه! :27:
دیشب فقط 1.5 گیگ گرفتم:37: جالب می دونی چیه وقت اون دوستمون زنگ زدن طرف خودش اقرار کرده که مشکل کمبود پهنای بانده حالا همین الان دست 50 نفرو بگیری ببری مخابرات همرو ثبت نام می کنن خوب اگه کمبود پهنای باند دارید یه مدت ثبت نام رو به حالت تعلیق در بیارید تا مشکل حل بشه بعد دوباره شروع کنین به ثبت نام خدایی تو روز روشن دزدی کردن مگه به چی میگن تازه اینا رویه هرچی دزده رو هم کم کردن شخصا بهت می گن داریم می دوزدیم:4:
من آخر نفهمیدم، شما آسیاتک دارین یا مخابرات؟نقل قول:
==============
دوستان میتونین از داخل مودم Downstream رو بخونین و اینجا بگین.
برای من: 1994 kbps
دو هفته هستش آسیاتک و جمع کردم اومدم مخابرات،هفته اول مخابرات خوب بود اما الان 5-6 روزه مخابرات داغون شدهنقل قول:
4095 Kbps :11:نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
دوستان میتونین از داخل مودم Downstream رو بخونین و اینجا بگین.
مال من بصورت زیره،اما چه فایده!!!! 3 شبه که نتونستم بیشتر از 400 مگ دانلود کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش بحالتون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب خطی داری، اصلا نویز نداره. برعکس برای من خطم داغونه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
امشب ساعت 10:15
سلام.نقل قول:
نمیدونم والا.
اما خیلی از فایل هایی که دانلود میکنم خراب دانلود میشن.
یا اکسترکت نمیشن یا اجرا نمیشن،خیلی از فیلم ها و موزیک ویدئوهایی هم که دانلود میکنم خش میزنن و پلیر استاپ میکنه.
حالم دیگه داره از مخابرات بهم میخوره.:2:
سلامنقل قول:
دوست عزيز مال من چطوره؟ حالش خوبه يا مريضه؟ فکر کنم وضعش خيلي وخيم باشه:37:
وضعیت خطتون خیلی خوبه، حالا اینکه مخابرات اینترنت بد میده بحثش جداس.نقل قول:
واقعا" جالب شده این سرویس مخابرات،دقیقا" ساعت 12:10 هر شب اختلال سرعت و time out ها شروع می شه و از ساعت 1 به بعد هم عملا" سرعت از diul up میاد پایین تر =))
دوستان فقط مخابرات مشکل پیدا کرده،من روی خط دیگه آسیاتک دارم،الان که چک کردم دیدم سرعت دانلود مخابرات 20 هستش اما آسیاتک 190.مخابرات مشکل پیدا کرده،چون قبل از ساعت 1 که دانلود رایگانه،مخابرات مشکل پیدا می کنه یعنی از ساعت 12 شب به بد که اون زمان ساعت رایگان تیست،پس مخابرات مشکل فنی پیدا کرده.
مخابرات مشکل فنی همیشه خدا داره اما این دفعه مشکل کمبود پهنای باند هستش تااینا پهنای باند رو اضافه نکنن کلا همین اشه و همین کاسه
والا من بعید می دونم به این زودی پهنای باند اضافه کنن! :13:+ اینکه از لحاظ قانونی سرعت من تقریبا درسته ( 30-25 Kbps ) ! من خودم سرویس 256 دارم شبا از ساعت 1 تا حدودا 1:10 ، سرعت بالای 300 ه ؛ بعد یهو افت چشم گیری پیدا می کنه! حالا سوال اینه که اگه واقعا مشکل کمبود پهنای هست چرا سرعت از همون لحظه شروع دانلود پایین نیست ؟ در حالیکه اکثرا" از همین ساعتای ابتدایی دانلود رو استارت میدن ( حداقل برای چِک کردن هم که شده ) ؟نقل قول:
فک کنم کلا" با هم سرِکاریم! :15:
اگه نظر من رو در این مورد بخاین هیچ مشکلی در کار نیست از قصد این کار رو میکنن!نقل قول:
چون قدرت دارن!!!
داداش شما الان با اسیا تک شبی چقدر دانلود داری ؟نقل قول:
مشکل دقیقا کمبود پهنای بانده الان دقیقا ساعت 9-10 که ملت اکثرا میرن برا نماز مسجد سرعت تک لینک شده 450 در صورتی که این اواخر سرعت تو روز هم از 150-200 بالاتر نمیرفت این دقیقا نشون از کمبود پهنای بانده که در طول روز با کم و زیاد شدن مشترکای انلاین خودشو نشون میده
مشکل دقیقا کمبود پهنای بانده الان دقیقا ساعت 9-10 که ملت اکثرا میرن برا نماز مسجد سرعت تک لینک شده 450 در صورتی که این اواخر سرعت تو روز هم از 150-200 بالاتر نمیرفت این دقیقا نشون از کمبود پهنای بانده که در طول روز با کم و زیاد شدن مشترکای انلاین خودشو نشون میده
نقل قول:
نمیدونم یادتون هست یا نه ولی حدودأ دو ماه پیش بود که کل کاربران سرعت 450 رو تجربه میکردند برای یک ماه کامل اینطور بود . به نظر من که اصلأ گزینه کمبود پهنا رو حذف کن . میخوان مارو زله کنن.
باور نمیکنی!!!!!؟؟؟؟
سلام و عرض ادب:11:
دوستان بزرگوار، ديشب هم وضعيت شما بد بود؟
من ديشب از ساعت سه استارت زدم تا شش صبح، سه گيگ و نيم دانلود کردم، نسبت به شبهاي قبل بهتر شده، نشده؟
موفّق باشيد
دقیقا" از همین ساعت 12:10 شب،سرعت لینک مستقیم از 400 رسید به 60.نمی دونم این چه بازی مخابرات در می آره.قبل از اینکه ساعت دانلود رایگان شروع بشه میشه این.دوستان واسه شما هم به همین صورته؟
قبل 12 : speed test : 3.5 mb/s
بعد 12 : اصلا مرورگر نتونست speed test رو بالا بیاره
سلام.نقل قول:
برو خداروشکر کن که روزا سرعتت 400 و شبا 60 کیلوبایته.
من چی بگم که روزا 120 و شبا 10 کیلوبایته.
دیشب واقعا سرعت عالی بود خدا رو شکر 4.5 گیگ دان داشتم
دوستان خودتون ببینید آخه،ساعت 1:30 شب.google هم به زور باز می کنه،اینم پینگ google . تعداد request time out از دیتا بیشتره
متاسفانه وضعیت تغییری نکرده! همون طور که گفتم سرعت در لحظه شروع دانلود عالی هست و 5 دقیقه بعدش افت همیشگیشو داره! اما شما خیلی خوب دانلود کردین!نقل قول:
دقیقا" همین طوره ، از ساعت 12 ، تایمو اوت ها شدید میشن و سرعت دانلود ناپایدار!نقل قول:
سرعت دانلود روزانه من 120-160 ه ! شبانه 30 !نقل قول:
دیشب 2:05 اینترنت قطع شد ، بعد اینکه وصل شد ( 7-8 دقیقه بعد قطعی ) سرعت تا 15 دقیقه ای خوب بود! ( 350 Kbps ) ما هم فک کردیم بچه ها اینترنتشون قطع شده ، بی خیال شدن رفتن خوابیدن! :31: ولی یهو افت پیدا کرد! ( نگو همه بیدار بودن !!! :31: )نقل قول:
منو میگی : :41:
بچه ها : :5::21:
IDM : :16:
دیشب 750M لینک داشتم که تا ساعت 5:30 طول کشید!
پ. ن : الان دوباره زنگ زدم پشتیبانی ، میگه پهنای باند خریداری شده و هزینه های جانبیش کاملا" پرداخت شده! فقط منتظرن مخابرات اعمال کنه پهنای باندو! میگه تنها مشکلی که مونده ، قدیمی بودن تجهیزات هست! گفتم خوب تا کی طول میکشه تا مشکل برطرف شه؟ میگه مخابرات چیزی نمیگه به ما! جالبیش این جاس که گفت ما هم مثه بقیه یوزر هارو ، قطعی و تایم اوت داریم! :18: بزن دَس قشنگرو ، به افتخار نماینده مخابرات!
من فردا میخام برم مخابرات بگیرم و از شاتل انصراف بدم !چه طوریاست پینگ مخابرات هنوز خوبه و شبا میشه دانلود کرد ؟
سلام.نقل قول:
همون شاتل رو 2دستی بچسب،مخابرات افتضاح به تمام معنا شده.
روزها سرعت 100 کیلو
شبها 10 الی 30 کیلو