سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاطر مسائلی که ممکن است برای سایت پیش بیاد گفتند
+
نیازی به این چیزها نیست من که یک سرور آپدیت گذاشتم و دوستان میتونند استفاده کنند
بازم خسروان صلاح مملکت خویش دانند
Printable View
سلامنقل قول:
بخاطر مسائلی که ممکن است برای سایت پیش بیاد گفتند
+
نیازی به این چیزها نیست من که یک سرور آپدیت گذاشتم و دوستان میتونند استفاده کنند
بازم خسروان صلاح مملکت خویش دانند
با سلام و ادب
از اینکه در محضر اساتید به طرح بدیهیات میپردازم ؛ پوزش میخوام. راستش من دارم کامپیوتر را از الفبا یاد میگیرم .
1-لطفا روش آپدیت آنلاین نود32 ورژن 5 را بفرمایید .
2- هر چی یوزر و پس جدید بهش میدادم باز هم قرمز بود ولی امروز صبح که سیستم رو روشن کردم دیدم شکل آیکونش سبز شده ولی همچنان تاریخش همون 29.03.2012 هستش !! لطفا راهنمایی فرمایید . با سپاس
سلام دوست عزیزنقل قول:
1. در تصویر پایین براتون مشخص کردم چجوری ناد اپدیت کنید
2.اگه انتی ویروس شما اپدیت نشد از این لینک میتونید سریال 1 ماه ناد32 دریافت کنید
با تشگر
مثل اینکه لینکی که گذاشته اید خرابه !
خیلی ممنون
nod32 من قرمز شده و web access protection برنامه non-functional شده.
برنامه رو دوباره نصب كردم
ولي درست نشده.
دوستان مي تونن راهنمايي كنن
نقل قول:
دررررسسسسسست !
تا جایی که یادمه این سایت همیشه میترسید از این مشکلات !
سلامنقل قول:
این ورزنی که الان نصب دارید از رو سیستم پاک کنید و انتی ویروس از خود سایت eset دانلود کنید
دوست عزیز این سایت مشکلی ندارهنقل قول:
میتونید از سایت ایران ستاپ کلید بگیرید
سوالم را کسی جواب نداد !!!
میشه تا یک تاریخی اپدیت افلاین نصب باشه ولی از اون به بعد اپدیت روزانه و با یوزرنیم باشه؟
ایا دیگه کرک نود گیر میاد؟
سوال اول: چرا نشه؟؟!نقل قول:
سوال دوم: یکی دو ص قبل یه کلید و یه کرک معتبر معرفی کردم.
سلامنقل قول:
لایسنس های Nod32 قیمت بالایی ندارد
در صورت امکان تهیه کنید و برای 365 روز خود را از قرمز شدن و مشکلات آپدیت رهایی دهید
موفق باشید
سلام
من با این برنامه ESET Uninstaller برنامه ESS خودمو پاک کردم حالا دیگه نمیتونم نصبش کنم دوباره. وسط نصب گیر میکنه دیگه نمیره جلو.خواهشا کمک کنید!!!!!!!!
سلام
چند وقته که این ارور ها میاد مشکل از کجاست ؟؟؟
با تشکر
نقل قول:سلامشما مراحل در سیف مد انجام دادید ؟اگه جواب منفیه پست پایین ببینید
با برنامه malwarebytesسیسستم اسکن کنید اگه چیز مشکوکی پیدا کرد پاک کنیدنقل قول:
برای ندیدن این پیام مطابق شکل این پست عمل کنید
بله دقیقا از safe mode رفتم همه این کارا رو کردم و آخرم ریست کردم الان خواستم دوباره نصب کنم ایتچا گیر میکنه ولی پیام یا اروری نمیده الان 3 ساعته وایساذم ببینم رد میشه ولی نهنقل قول:
اگر خریداری کنم باید نسخه انتی ویروسم کرک شده باشه یا نسخه ازمایشی هم میشه. بعد هم شنیده ام که نود در ایران نمایندگیه رسمی نداره .نقل قول:
با تشکر
نقل قول:با برنامه malwarebytes سیسستم اسکن کنیدسیستم با برنامه ی مثل CCleaner و TuneUp تمیز کنید فایلهایی که ناد 32 قبلی بر روی سیستم ساخته رو پاک کنید در قسمتهای program file و program data دوبار سعی کنید ببینید نصب میشه
برای نصب بر روی فایل نصبی ناد32 راست کلیک کنید و run to admin بزنید شاید با این روش مشکل حل شد
یجا خوندم از اینه : ehdrv.sysنقل قول:
نوشته بود برا اینکه دیگه کلا نتونید eset رو نصب کنید این رو پاک کنید ولی اصلا ماله من نیست نداره.درست میگم؟
سلام دوستان قبلا" یوسر و پسورد 6 ماهه میدادن دیگه خبری نیست؟
آخرین نسخه 64 بیتی اسمارت رو به همراه کرک می خواستم..همچنین یه سایتی برای آپدیت زور و پسوردش
دوست گل باید نسخه اصلی باشه ضمنا نیازی نیستنقل قول:
داخل پک شما سی دی نقره ای نصب آنتی ویروس هست
درسته ؛ نمایندگی نداره ولی شرکت ها لایسنس های امارات را ارائه میدهند و مشکلی نداشته تا الان
موفق باشید
سلام. میدونید نود32 ورژن6 هم اومده اگه میخواین برین از خود سایتش دانلود کنیدو راستی یک چیز دیگه به نظر اساتید اسمارت سکوریتی ESET 5 آنتی ویروسش ورژن چند است و آیا قدرت هم دارد.
ممنون
اقا ببخشید دیر جواب میدم. اینم لینک سالم :نقل قول:
ممنون میشم کمکم کنید
سلام !
ببخشید یک سوال چگونه ویروس ها را پس از یافتن آنها توسط آنتی ویروس{نود32} باید بکوشیم؟!
دوستان سلام
من با نود که شروع میکنم به ویروس یابی یهو میره تو صفحه ابی و لپ تاب خاموش میشه
دلیلش چیه؟ چه کنم؟
سلام
آقا سریال اسمارت سکوریتی از کجا میتونم گیر بیارم؟
از اون سایت نود سریال 1 ماهه گرفتم ولی خب الان تموم شده؟
سریال مجانی دیگه نیست ؟تو سایتا هم هرچی میگردم همشون خرابه...
نقل قول:سلامنقل قول:
از لینک زیر استفاده کنید::20:
دوستان پس از اسکن با esetباید چه کار کرد؟دربارهی قسمت فیلتر انتی ویروس هم لطفآ توضیح دهید.
سلام به همه دوستان
من یه مدتی میشه یعنی تقریبا 1 هفته که همش این پیغام رو از طرف NOD دریافت میکنم موقع بازدید از برخی سایتهای خارجی:
Detected Port scanning attack
که قبلا این سایتها خیلی سریع برام باز میشدن بدون اینکه این پیغام برام بیاد
ولی با وی -- پی -- ان و یا پرو-کسی اینجور نیست و اون سایتها سریع باز میشن .... میخوام بدون چرا موقع بازدید اون سایتها این پیغام میاد ؟ نمیشه اعتمادسازی کرد اون سایتها رو به NOD ؟
مرسی
سلام
چطوری میشه این هشدار در حال اکسپایر یوزر پس رو برداشت؟ فکر کنم یه دو هفته یا ده روز مونده تا تموم شدن یوزر پس همش سیستم رو روشن میکنم اخطار میده!
دوستان کمک من نود رو پاک کردم حالاکه می خوام ورژن جدیدتر رو نصب کنم موقع نصب تا آخر که میره یهو برمیگرده و باید فنیش رو بزنم ؟؟!!
و نصب نمیشه؟!؟!؟!
چی کار کنم؟؟
نقل قول:
فرم رو پر گردم یک بار یه لینک تایید ارسال شد بعد از کلیک کردن روش یه یه ایمیل دیگه اومد که مشخصات خودم رو برام فرستاده هیچ سریالی توش نبود !
بعد از فعال سازی تا 12 ساعت آینده سریال برای شما ارسال میشه
البته این طور گفته میشه
نقل قول:خب سایت معتبری میشناسید که این کار رو انجام بده؟یعنی یه لایسنس یکماهه به آدم نندازن و بعد نشه گیرشون آورد...نقل قول:
--------------------------------
من nod 32 antivirus نسخه 5 دارم.چجوری میتونم محدودیتهای اینترنتی رو برای یک برنامه کاملا بردارم و آنتی ویروس اون رو محدود نکنه؟(چون حتی آنتی ویروس هم از این محدودیتها روی فایلها ممکنه داشته باشه)
دیروز اسمارت نود 5 نصبیدم..از موقعی که نصب کردمش یاهومسنجر دیگه بالا نیماد باز نمیشه...چی کار کنم؟
سایت واسه اپدیت افلاین نود پخ کنید لطفا
تو منوی user interface قسمت alert and notification میشه کلیه پیغام ها رو غیر فعال کردنقل قول:
نقل قول:مثل اینکه سرکار هستیم !نقل قول:
بعد از 24 ساعت هنوز ایمیلی من دریافت نکردم
با دو تا ایمیل هم فعال سازی رو انجام دادم !