هر کارى که شرکت ها انجام بدن يعنى درسته ؟نقل قول:
پسيو نسبت به اکتيو چه مزيتى داره ؟
Printable View
هر کارى که شرکت ها انجام بدن يعنى درسته ؟نقل قول:
پسيو نسبت به اکتيو چه مزيتى داره ؟
تمام شرکتها برای تداوم تولید و سود آوری باید به نیازها و سلیقه مشتری خود توجه داشته باشند! اکثریت شرکتهای تولیدی LED به این مسئله پی برده اند که 3D پسیو خواهان بیشتری بین مردم داره!نقل قول:
اما علت استقبال گسترده از پسیو:
1- کیفیت برتر 3D پسیو نسبت به اکتیو ( برای مثال شما می توانید 3D های ال جی را نسبت به سامسونگ در فروشگاهها مقایسه کنید! سامسونگ واقعا کم می آره )
2- عینکهای پسیو بسیار ساده و سبک هستند که با هزینه کم می شود تهیه کرد! ( بر عکس مدل اکتیو که گران)
3- عینکهای پسیو باتری و دردسرهای تعویض و ضعیف بودن را نداره ( مدل اکتیو باتری داره )
و .....
هر چيزى قيمتى داره دوست من ... موارد 2 و 3 که مشکل چندانى ايجاد نميکنند . شما يادتون رفت ضعف اصلى پسيو رو که رزولوشن هست ذکر کنيد ...نقل قول:
همچنین کیفیت پایین تر تصویر تو حالت 2 بعدی در پسیو ها که بنظرم از همه مهتره چون تقریبا اکثر استفاده از تی وی تو حالت دوبعدی است
البته بعضی از افراد به استفاده از عینک های اکتیو حساس هستند و دچار سردرد می شن که بهتره قبلش به این موضوع هم توجه بشه
نقل قول:
این مورد کیفیت پایین رو که اشاره کردید مربوط به سالهای گذشته میشه! و امروز کیفیت دو بعدی آنها بسیار پیشرفت داشته و حتی سونی هم داره به پسیو روی می آره دوست من !!
می تونی بگی چرا سونی ( بهترین تولید کننده LED بازار ) داره تکنولوژی اکتیو رو رها می کنه و به پسیو روی میآره!؟
به احتمال زياد براى کاهش قيمت ها اين کار رو ميکنه .نقل قول:
در مورد شماره یکم مطمئن هستید که کیفیت و تصویری پسیو از اکتیو بهتره !!! نکنه شما فوق فوق فوق دکترای الکترونیک دارید ؟!! تمام فعالان بازار کیفیت عینک های اکتیو را انتخاب کرده اند !!! این حرف کاملا مشمئز کننده است !!نقل قول:
تنها مزیت عینک های پسیو ارزان و ساده بودن آنهاست...
من خودم چند سالی هست ال جی دارم ,تو 3d پسیو خیلی بهتره
چون هم عینکاش سبکن,هم ارزون,بخوای یه فیلم دو ساعته ببینینی چشمات رو اذیت نمیکنه
احتیاج به شارژ شدن ندارن و میگن به خاطر اینکه رزولیشن پسیو نصف اکتیوه پس کیفیتش پایین تره
اینا همش حرفه و واقعیت نداره ,میتونید خودتون برید مقایسه کنید عینا
کیفیت 2d هم بسیار خوبه و من ندیدم پایین باشه
اکتیو هم عینک هاش گرونن ,باید شارژ بشن , سنگین و بخوای فیلم طولانی نگاه کنی
چشمات خسته میشن و تو بعضی ها باعث سردرد و نویز هم یخورده دارن
اینا گفته های من بود,دیگه با خودتون ...
سونی در تلویزیون های 4k معرفی شده از فناوری passive استفاده کرده و سه بعدی اکتیو را کنار گذاشته! و در حقیقت کیفیت برتر تکنولوژی استفاده شده توسط ال جی را تایید کرده! پس طبق نظر شما حتما سونی به دنبال کاهش قیمت و در ادامه کاهش کیفیت تصاویر دو بعدی خودش هست!!!! که مطمئنا این تصور شما غلط بوده و سونی همیشه از بهترینها بوده و خواهد بود!نقل قول:
سونی از ماژول های ال جی استفاده می کنه خوب معلومه می ره سمت پسیو (کیفیت سه بعدی بازم نصف هست چون یه خط در میون می شه برای هر چشم ولی چون 4K هست کاهش کیفیت کمتره)نقل قول:
نقل قول:
دوستمان جواب شما را دادند...می توانید به جای سایر تکنسین ها و منتقدان دنیای لوازم تصویری بنشینید و تمامی نظراتشان را نفی کنید !!! حتما شما درست و بهتر می دانید نه آن ها !!!!!!!!!
دوستان دیوونه شدم ازبس مطلب خوندم
برای پذیرایی خونه بالاخره f6400 یا w804 یاla7400 ؟
با در نظر گرفتن تصویر ٢بعدی, ٣بعدی, قیمت و پشتیبانی از فرمتها و زیر نویس فارسی
دوستان کسایی که بین passive و active دودل موندن به این لینک یه سری بزنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به این ظاهرا Passive بهترهنقل قول:
البته نظر خودمم رو همین بود
حالا بقیه پارامترها چطور
در مورد تصاویر 2 بعدی در این پنلها کدوم بهتره ؟
دوست عزیز به نظر من فقط LA8600 :n06:نقل قول:
به نظره من تصویر 2d شبکه های داخلی با گیرنده دیجیتال روی هر دو پنل فرقی ندارن ، ینی فرقشون محسوس نیس ! شبکه های اون ور آبی هم باز بستگی به ر*س*ی*و*ر داره ولی یه کمی اکتیو ها بهترن ولی ارزش اختلاف قیمتی که بین اکتیو و پسیو هست رو نداره !!!!
86000 خیلی گرونهنقل قول:
پولم بهش نمیرسه
بین 7400 و w840 ؟؟؟
دوست عزیز مدل 86000 ایرانیه مدل 8600 هستش که اصلا پیشنهاد نمیشه. اختلاف قیمت LA8600 با LA7400 فقط 350.000 تومنه .:n01:نقل قول:
دوست عزیز علتش چیه که 86000 ایرانی رو پیشنهاد نمیدید؟نقل قول:
من از تعمیرکار ال جی شنیدم که نمونه های ایرانی هم ساخت کره هست
دوست عزیز شما پشت ال ای دی 86000 رو باز کن متوجه میشی پنل 100% چینی هست.:n12:نقل قول:
پنل 86000 ساخت ایران اصل کره هستش!! شما در اشتباهی...نقل قول:
:n13:
نقل قول:
سلام
من فقط اینو می تونم بگم جایی که دست و کار ایرانی توش باشه نباید رفت
دوستان اینو بدونید که تکنولوژی چینی خیلی خیلی برتر از ایرانی هستش
سلامنقل قول:
کیفیت تصویر 804 کمی بهتر از 7400 هستش البته نه اونقدر که یه فرد عادی بفهمه
ولی امکانات وتصویر 7400
به نظر من 7400 بگیر من 8600 دارم که از هر نظر با 7400 یکی هستش غیر دوربین
فقط سامسونگ نگیر که بد بخت میشی
سلامنقل قول:
کیفیت تصویر 804 کمی بهتر از 7400 هستش البته نه اونقدر که یه فرد عادی بفهمه
ولی امکانات وتصویر 7400
به نظر من 7400 بگیر من 8600 دارم که از هر نظر با 7400 یکی هستش غیر دوربین
فقط سامسونگ نگیر که بد بخت میشی
من که Tecnocom 42LED Smart 3D گرفتم اصلا در مورد Passive و َActive اینا اطلاعی نداشتم ولی چیزایی که خوندم Passive هست . البته زمانی که خریدم بیشتر ملاکم 1920x1080 بود و خلاصه 2950000 پول دادم الانم که دنبال سایتش هستم چیزی پیدا نکردم :n02: ظاهرا ساخت ایتالیا هست نمیدونم اشتباه کردم یا نه .
حالا یه سوالی بعضی فیلم های سه بعدی عمقشون طوری هست تصویر بیرون هست ولی اکثر فیلم ها انگار تصویر به داخل هست . از این تریپ فیلمهای که عمقشون بیرون هست خیلی خوشم امد اولا اصطاحا اینارو چی میگن که من دوبالشون بگردم و بعد کسی سراغ داره لینک بده دمت گرم :n01:
راستی فیلم Gravity رو نگاه خیلی قشنگ بود اگه ندیدن به نظر من که خوب بود .
سلام.من یک ال ای دی سامسونگ سری 6 دارم.میخواستم یک فیلم 3D به حجم 9 گیگ با فرمت MKV با فلش ببینم.ولی وقتی میخواستم عمق سه بعدی رو زیاد کنم کلیدش غیر فعال بود و روی پیش فرض 5 بود.چه کنم که عمقش زیاد بشه؟
اون معمولاً تاثیر چندانی ایجاد نمیکنه ؛ دقیق یادم نیست ولی در همون قسمت منو 3 تا آپشن هست که عمق دومی یا سومی هست ؛ تو آپشن اول باید تنظیمات دستی 3D رو فعال کنید .نقل قول:
چه جوری تنظیماته دستیشو فعال کنم؟نقل قول:
سلام یه تلویزیون سامسونگ 3d مدل 6400 گرفتم ولی هنوز هر فیلم یا کلیپ 3d گذاشتم نتونستم سه بعدی نگاه کنم خواهشا یکی راهنماییها کنه
تاریخ خبر: 1393/1/1 – 1392/11/10
تبدیل صفحه کاغذ به نمایشگر های چند ثانیه ای+ فیلم
به تازگی در اغلب کشور ها پیشرفته این تکنولوژی نمایش برای کتاب ها و روزنامه ها و مجلات پر فروش رونق گرفته است
و منتشران با چاپ این عکس ها در کنار کارهای خود پیام بیشتری را به خواننده می رسانند و همچنین فروش محصولات خود را افزایش می دهند برای نمایش این نوع فیلم ها و انیمیشن ها بر روی یک کاغذ بدون هیچ نوع پلیری نیازمند تخصص سه بعدی و تکنیک های بصری و قانون های این تکنیک و حرفه می باشد
امید اسدی عکاس و فیلمبردار سه بعدی در داخل ایران سبک این نوع تکنیک را در ایران رونمایی کرده است که فیلم ها و انیمیشن های چندین ثانیه ای و حتی چندین دقیقه ای را می توان روی یک برگه کاغذ نمایش داد در ابتدا وقتی به این برگه ها نگاه می کنید همه چیز ثابت و معمولی به نظر می رسد اما وقتی فیلم مخصوصی روی برگه با حرکت ثابت به حرکت در میاید تصاویر شروع به حرکت می کنند و بینندگان را شگفت زده می کند فیلم استفاده شده برای این عکس ها می بایست با انیمیشن هماهنگ باشد یا در واقع هر انیمیشن با هر فریم مشخصی یک نوع فیلم مخصوصی برای نمایش دارد. این انیمیشن ها با چند فضا پر و خالی تشکیل می شود که معمولا سفید و سیاه هستند و میزان فضای سفید یک ششم فضای پر است و با تکیه بر قوانین بصری این تکنیک می توان این نوع اثر ها را خلق کرد
امید اسدی در ادامه می افزاید : امید وارم توجه بیشتری به این سبک در ایران شود و باید بگویم که چیدمان فریم های این تصاویر در کنار هم بسیار حرفه ای و تخصصی می باشد و تولید کنندگان در سرتاسر جهان قبل از هر تخصصی نیازمند علم ایجاد موویشن هستند. و این تکنیک قابل استفاده در ژورنال ها و مگنز ها و روزنامه ها می باشد
دانلود نمونه ای جدید از این تکنولوژی بر روی کاغذ : ( زمان 4 دقیقه با حجم 40 مگابایت) (با رزولویشن کوچک دیده شود)
لینک دانلود از سرور اول
http://0up.ir/up6/3-omid123.mp4
http://2dto3d.ir/3d/paper3d
سلام بهتره عنوان تاپیک را عوض کنید! چندین صفحه برگشتم و دریغ از یه کلیپ 3D
دوست عزیز چجوری از این سایت دانلود کنیم ؟!نقل قول:
من امتحان کردم نتوستم دانلود کنم !:n03:
مشکلی نداره که . این یکی از لینک ها :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من تلویزیون سه بعدی سونی داره که چند سالی میشه خریده
تازه باهاش شروع کرده فیلم سه بعدی نگاه میکنه
3تا عینک داره ازونا که باطری میخورن منتها وقتی میشینی پای تلویزیون تصویر سه بعدیش بگیر نگیر داره
هی باید زاویه دیدت رو تغییر بدی سرت رو بچرخونه تا یه هو فیلم رو سه بعدی ببینی ممکنه یه تکون بدی دوباره از حالت سه بعدی بیای بیرون
می خواستم بدونم این طبیعیه ؟ کسانی که تلویزیون سه بعدی دارن عینک رو میزنن چشم تا تگاه میکنند تصویر سه بعدی می بینند و نیاز به جابجایی مکان نیست تا زاویه مناسب رو پیدا کرد؟
با تشکر
اقا یه سوال
این فیلمها که یعنی سه بعدی هست ولی حجمش 800 مگ تا یک گیگ هست کامل سه بعدی نیست ؟ اگه اینجوره پس چرا یه سری از فیلمهای سه بعدی 3 یا 4 5 گیگ حجمشون هست
اخه من یکی دانلود کردم 900 مگ سهبعدی هست ولی بهنظرم همه جاهاش سه بعدی نیست
سلام یه کلیپ Full 3D میخواستم برای دانلود ... دوستان دارن؟
اون نسخه ها فشرده شدن ؛ واسه همین همه فریم ها 3D نیستن . باید نسخه های پر حجم مثلاً 6/7 گیگ رو واسه 3D تهیه کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته همه شون خوب نیستن ... ولی چنتاشون افکت های خوبی دارن ...
یه کلیپ خیلی جالب کوتاه در نمایندگی ال جی دیدم یه پسره دستکش می کنه دستش با اره میاد تو حلقتون هر چی گشتم پیدا نکردم می شه یکی با بالاترین کیفیت اپلودش کنه یا لینک معتبر می ده؟
سلام دوستان
معذرت اینو میگم من که از فیلم های سه بعدی منصرف شدم اصلا کیفیت ندارن
سه بعدی یعنی همه چیزش سه بعدی
بعد یک ساعت یه چیز یکم از تلویزیون میاد بیرون اسمشو گذاشتن سه بعدی