سلام بهترین LED سری 5 سامسونگ تو مایه قیمتیه 1400 تا 1800 رو کدوم پیشنهاد میدید؟؟؟
Printable View
سلام بهترین LED سری 5 سامسونگ تو مایه قیمتیه 1400 تا 1800 رو کدوم پیشنهاد میدید؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
با این مبلغ فقط می توانید 32 اینچ بخرید
اولی سری 6 که خیلی بهتر از سری 5
کد محصول : 32ES6950
هدیه شما: 0
موجودی: لطفا با تلفن های 88206529 یا 88206530تماس بگیرید
قیمت: 1,800,000تومان
تاریخ آخرین بروزرسانی جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۲
کد محصول : 32ES5960
هدیه شما: 0
موجودی: لطفا با تلفن های 88206529 یا 88206530تماس بگیرید
قیمت: 1,480,000تومان
تاریخ آخرین بروزرسانی جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۲و از بانه مارکت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16,800,000 ريال
- مصرف برق (در حالت صرفه جویی انرژی) 24
- ال ای دی 40 اینچ
- رزولوشن 1920* 1080
- تقویت رنگ گستر
- کامپوزیت (AV) (استفاده مشترک برای Y کامپوننت)
- بهره وری انرژی کلاس: AC
- 220-240V 50 / 60HZ منبع تغذیه
- ورودی USB HDMI
- صدا 10Wx 2 خروجی (RMS)
با سلام.ممنون از راهنماییتون.اینکه میگید به سفارش ایرانه معنیش اینه که مونتاژ ایران نیست ؟! اگه نیست میدونید مونتاژ چه کشوریه ؟ چون من از یکی از نمایندگی ها پرسیدم بهم گفت تمام تلویزیونهای سری ES "مونتاژ" ایرانه حتی سری EH رو گفت "هم ساخت و هم مونتاژ" ایرانه و شنیدم متاسفانه خرابیش زیاده اگه خلاف اینه راهنماییم کنید !!! شاید اینجا جاش نباشه ولی من بیشتر از 4000000 تومان نمیخوام خرج کنم. تلویزیون 46 اینچ هم میخواستم. از بین ES-6950-ES6980-D8880 (البته اگه مونتاژ ایران نیست) بدون توجه به داشتن CPU و فقط از نظر کیفیت ساخت و تصویر کدام بهتر است ؟ بازم ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
دوست عزیز هیچکدام از قطعات تلویزیون های سامسونگ ساخت داخل نیست و همش از خارج وارد میشن فقط اینجا پیچ و مهره هاشو می بندند و با گارانتی سام سرویس میدن دست مشتری.نقل قول:
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه من ایران نیستم و آلمان زندگی میکنم
این مدل رو با قیمت 2.529 یورو دیدم از امکاناتش خوشم اومد میخواستم ببینم اینجا اساتید تاییدش میکنند یا خیر؟
دوست عزیزنقل قول:
با خیال راحت خریداری و استفاده کنید و خوشا به سعادت تان که می توانید به راحتی و زودتر از ایران آن را خریداری و استفاده کنید و اینکه آن مدل UHD 86 اینچی که برای نمایش در نمایندگی های سامسونگ به محرض نمایش است می گویند که قیمت آن حدودا 120 میلیون تومان است موفق باشید
دوست عزیزنقل قول:
اگر من بجای شما بودم سری 7 2012 یعنی LED 3D smart SAMSUNG 46ES7500=46ES7770 را از بانه خریداری میکردم و با هزینه کمی که به شرکت تک سرویس مدادم آن را هم نیز کارانتی می کردم چون از این مدل به بالا قابلیت ارتقا به مدلهای بالاتر را دارد
تلویزیون ال ای دی سه بعدی هوشمند سامسونگ LED 3D smart SAMSUNG 46ES7500=46ES7770
نام کالا :
973
کد کالا :
48,600,000 ريال
قيمت کالا :
15000 گرم
وزن :
سامسونگ
تولید کننده :
مالزی
کشور سازنده :
لینک های مرتبط :
UN 46ES7500 پوشش عالی روی صفحه نمایش روشن را داراست که بیش از گذشته زاویه دید کیفیت و یکنواختی صفحه نمایش بهبود یافته است می توانگفت که پس از مشاهده فن آوری صفحه نمایش سامسونگ یکی از دلایل افزایش ادراک عمق، بهتر سطوح سیاه و سفید و کنتراست بهتررنگ است.فن آوری جدید و پیشرفته تعامل هوشمندes7500 به شما اجازه می دهد تا بدون نیاز به فشار دادن دکمه با تلویزیون خود کار کنید. شما می توانید عملکردهایی مانند روشن/خاموش کردن تلویزیون، عوض کردن کانال، دسترسی به برنامه های کاربردی و گشت و گذار در اینترنت را براحتی و تنها با اتکا به فرمان های ساده صوتی و حرکتی کنترل کنید. دوربین داخلی با قابلیت تشخیص چهره به شما اجازه می دهد تا بدون نیاز به تایپ کردن شناسه یا اسم رمز وارد Smart Hub یا سایر اشتراک های شخصی خود شوید. شیوه کاملاً نوین تعامل با تلویزیون را تجربه کنید.
خیلی ممنونم، ولی من UHD نمیخوام بخرم!نقل قول:
این مدل مدنظر من هستش:
[HTML]https://www.samsung.com/de/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE55F8090SLXZG [/HTML]
میشه یک بار دیگه معادل تلویزیون های led رو بزارید
ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
این مدل هم خیلی عالی است من پشنهاد می دهم که بخرید و از آن لذت ببرید بشرطی که قبل از هر کاری حتما منوال آن را مطالعه کنید تا بتوانید بطور کاربردی و عملی از تمام آپشنهای آن استفاده کنید.
دوست عزیزنقل قول:
منظور شما از معادل ها همان نام گذاری ایران و نام گذاری اصلی مدلهای سامسونگ است؟
مثل اينكه تفاوت هايي داره !!نقل قول:
مثلا پايه در اونور آب فلزيه و اينور آب پلاستيكي
حالا اينيكي قابل مشاهده است اينه و اون چيزي كه قابل مشاهده نيست خدا عالمه :))
سلام
اگه بخوایم زیر نویس رو به رنگ زرد تغییر بدیم میتونیم؟؟؟
Plasma 3D 43e4950
دوست عزیزنقل قول:
بوسیله تلویزیون نمی توانید این کار را انجام بدهید . این کار را با نرم افزار های ساب تایتل یا همان برنامه ساخت زیر نویس انجام می دهند.
یه سوال
بعد از مدتی که از تلوزیون استفاده نمیکنم اصطلاحا میره اسکرین سیور و آرم سامسونگ رو نشون میده
میخواستم بدونم امکان تغییر این اسکرین سیور هست؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر تا آنجا که من می دانم این لوگو یا همان آرم جز انحصارات سامسونگ است و فقط می شود آن را خاموش کرد.
دوستان من دو مشکل با 6950 دارم
اول اينکه ساعت برنامه هاي شبکه ديجيتال به وقت گرينويچ هست
دوم اينکه تلويزيون خيلي صداي تيک تيک انقباض انبساط داره تلويزيون رو با پايه ديواري به ديوار متصل کردم. آيا مشکل از پايه ديواري هست؟
مثلا تلويزيون که خاموشه کولر رو ميزنيم سرد ميشه صداي تيک ميده يا داري تلويزيون نگاه ميکنه يه صحنه تاريک نشون ميده صداي تيک انقباض و ...
دوست عزیزنقل قول:
این روش در حالت خودکار بهترین روش و کارآمد ترین است
تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره آن وقت دیگر ساعت شما ساعت دقیق ایران خواهد بود.
سلام من یه مشکل با 6950 دارم
نمیدونم تازگی اینطوری شده یا از اول همینطوری بوده و من متوجه نشدم . توی بعضی تصاویر که طیف رنگی پیوسته ای داره (مثل یک کله کچل نورانی :n02: که به دوربین نزدیکه ) رنگ تکه تکه میشه . یعنی از رنگ روشن به سمت رنگ تیره به صورت گسسته نشون میده و اصطلاحا رنگ تکه تکه میشه که حس میکنم به خاطر اینه که خیلی از رنگها رو نمیتونه نشون بده . شرمنده امکان گذاشتن عکس نداشتم وگرنه میذاشتم .
در حالی که تمام فیلم ها توی مانیتورم که lcd lg 22 هستش خوب نشون میده اما توی تلویزیون مشکل داره . توی تنظیمات پیشرفته طیف رنگی رو گذاشتم روی بومی بهتر شد اما باز هم کمی همچین مشکلی هست مخصوصا توی شب و توی تصویرهایی که سایه روشن دارن . وقتی هم کلا روشنایی رو کم میکنی بهتر میشه یا حتی درخشندگی . توی فیلمهای 1080 بهتره ولی توی 720 تو چشمه .
به نظرم به کیفیت فیلم بیشتر بستگی داره اگرم امکانش هست از فریم مورد نظر فیلم یه عکس با kmplayer یا مدیا پلیر کلاسیک (یا نرم افزارهای دیگه) بگیرید و اینجا بذاریدنقل قول:
من روی خیلی از تصاویر sd مثل شبکه های ایران و ما . هو . ار. ه انگار روی تصویر ثابت یه حالتی هست. مثلا صورت مجری وقتی ثابته و وقتی حرکت می کنه فرق می کنه . وقتی ثابته حالت زبر تری داره و وقتی حرکت می کنه تصویر نرم تر می شه . تمامی ایتمها مثل موشن پلاس و اینها را هم خاموش و هم روشن امتحان کردم همینطوره . توی تصاویر فوتبال هم وقتی مثلا توپ رو شوت می کنه توی یک ثانیه اول تصویر توپ اثرش رو بجا می گذاره و بعد خوب می شه . شما هم همچین مشکلی دارین؟ تی وی من 46ES7770 هست.
من هم این مشکل را داشتم با خاموش کردن موشن ها حل شد. البته یه رسی.و.ر معمولی با A/V وصل کردیم این مشکل به هیچ عنوان حل نشد ولی با رسی.و.ر HD همان برنامه هیچ مشکلی نبود یعنی مشکل از سورس هم می تونه باشه.نقل قول:
(یادآوری: تنظیمات برای هر سورس جداگانه باید تنظیم شود)
------------------------
آپدیت جدید 1021 هم اومده ولی روی سایت هنوز نگذاشتند با tv خیلی طول می کشه :(
امروز یه تستی کردم . توی روز اصلا این قضیه به چشم نمیاد و تقریبا مثل تصویر توی کامپیوتره . کنتراست خیلی توی این قضیه تاثیر داره و همچنین نور محیط . حالا نمیدونم دلیلش چیه . کنتراست رو کم کردم تا جایی که نسبتا شد مثل تصویر مانیتور . همچنین اون طیف رنگ رو هم که گذاشتم روی بومی خیلی تاثیر داشت . کلا روز خیلی این مشکل وجود نداره و شب که چراغها کاملا خاموشه این مورد به چشم میاد .نقل قول:
سلام به دوستان عزیز و اساتید محترم
من یه پلاسمای سامسونگ خریدم مدل ps43e400u1w
ولی تو سایت سامسونگ که گشتم از لحاظ ضاهری همین پلاسما بود ولی ps43e400u1m بود یعنی سری m بود.
پلاسمای من منو فارسی نداره میتونم نرم افزار سری m رو بگیرم و بریزم روش آیا راهی هست که من منوی فارسی بهش اضافه کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
در هیچ سایتی هنوز برای تلویزیون شما فریمور قرار ندادن فقط منوال تان را می توانید دانلود کنید. ولی از لحاظ سیستم هردو دارای دیجیتال هست شما می توانید از این مطلب استفاده کنید.همان مدل را با پسوند r یعنی ps43e400u1R را می توانید از این سایت دانلود کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
ممنون ولي مشکل اينجا است که چيزي به نام منطقه زماني توي منو نيست که بخوام تغييرش بدمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
از این مسیر بروید منو ----> کانال---> منطقه و سپس کشور ها را یکی یکی انتخاب و به این مسیر بروید . منو-->سیستم ---> زمان ---> ساعت نگاه کنید ببینید آیتم منطقه زمانی پیدا می شود اگرکه نه مجبورید دستی فعال کنید چون فعلا دیجیتال تان نسبت به منطقه زمانی جواب نمی دهد ولی ممکن است که بعدا فعال شود.
دوستان من اصلا نمیتونم به سامسونگ اپز متصل بشم
و در ضمن مرورگر هم وصل نمیشه و ارور میده که اینترنت وصل نیست
در صورتی که نت مشکل نداره و تی وی رو با خودش اپدیت کردم لطفا راهنمایی کنید
6980
TAPATALK
دوست عزیزنقل قول:
تاریخ و ساعت تلویزیون تان را چک کنید که بروز باشد و سپس تنظیمات شبکه تان را چک کنید که شبکه تان به اینترنت وصل باشد آن وقت اگر حساب سامسونگ خود را در اسمارت هاب ثبت کرده باشید می توانید از آن بهره ببرید.
سلام تشکرنقل قول:
باید به وقت خودمون باشه یا گرینویچ؟
حساب سامسونگ هم ثبت شده
TAPATALK
دوست عزیزنقل قول:
به وقت خودمان این روش در حالت خودکار بهترین روش و کارآمد ترین است
تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره آن وقت دیگر ساعت شما ساعت دقیق ایران خواهد بود.
اما اگر آیتم منطقه زمانی موجود نبود بطور دستی ساعت را تنظیم کنید.
اقا میگم چجوری میشه pc رو به تی وی وصل کرد ؟ جوری که مثل مانیتور عمل کنه واسه کارایی مثل بازی کردن . ایا از طریق شبکه کردن امکان پذیره یا فقط باید از طریق HDMI این کار رو بکنم ؟ اگه فقط از طریق HDMI میشه کارت گرافیکم ورودی HDMI هم داره . میشه با HDMI دور سر وصل کرد به هم ؟ یا فقط با HDMI/DVI میشه ؟
سلام دوست عزیز یعنی من میتونم فریموری که برای این مدل گذاشتن رو روی تی وی خودم نصب کنم یا نه؟نقل قول:
میترسم نصب کنم و دیگه تیی وی روشن نشه
ورژنی که تو سایت زده بود از مال من بالا تره.
نمیدونم نصب کنم یا نه
دوست عزیزنقل قول:
با کابل hdmi می شود وصل شد به قسمت پورت بین دو پورت usb با HDMI/DVIمی شود وصل شد و با کابل لن هم میشود
دوست عزیزنقل قول:
اگر نیاز به آبدیت ندارید ابدیت نکنید یعنی اگر سیستم شما مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نیست.
تی وی خودش وای فای داره . حالا میگم اگه با وی فای شبکه کنم میشه همچین کاری کرد ؟ از لحاظ سرعت انتقال کم نمیاره واسه HD ؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای کاربرد بهتر ازتلویزیون تان منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید
منو-----> پشتیبانی -----> e-manual
ممنون خیلی کمک کردی . تا حالا ندیده بودمش . خیلی توضیحات کاملی داده . موندم چرا اصلا اومدم اینجا پست دادم و پرسیدم . تا وقتی منوال هست چه نیازی به تاپیک هست اره ؟نقل قول:
خوب عزیزم اگ اونجا چیزی داشت که اینجا نمیپرسیدم . کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟
دوست عزیزنقل قول:
در اولین پست تان وقتی که سوال کردید به آن پاسخ داده شد و در پست بعدی در رابطه با wifi سوال کردید که معمولا برای استفاده از موبایل طراحی شده ولی با برنامه خاص می شود استفاده دیگری نیز بردمثل برنامه زیر
شیر کردن تلویزیون و کامپیوتر
به وسیله این نرمافزار و wifi متوانید کامپیو تر و تلویزیونتان با هم شیر کنید
راههای بسیار متعددی برای دسترسی به اینترنت وجود دارد و شما به صورت معمول فقط توسط یکی از راهکارهای معمول می توانید به اینترنت متصل شود , حال ما در این پست برایتان نرم افزار Connectify Dispatch را آماده کرده ایم , این نرم افزار با به کارگیری تمامی راهکارهای ممکن برای اتصال به اینترنت این امکان را فراهم می کند که با سرعت بسیار بالایی به اینترنت متصل شوید.
از دیگر ویژگیهای این نرم افزار می توان به ویژگی ایجاد یک شبکه بین چندین کامپیوتر اشاره کرد که در این صورت می توانید با سرعت خیره کننده ای فایلهایتان را به کامپیوترهای مختلف انتقال دهید.
آخرین ورژن از این نرم افزار را می توانید از سایت آریادانلود دریافت نمایید.
http://www.------.com/software/1863-...2-0-26-08.html
و اگر با کابل لن و برنامه all shear بخواهید وصل شوید که توضییح کامل آن در منوالتان هست برای استفاده از عملکرد شبکه AllShareبایستی نرم افزار ، شبکه را روی PC نصب نمائید.و اگر در رابطه با dlan و allshare مطلب کاملتری خواستی بگویید تا برایت تان بگذارم.
درودنقل قول:
همه کشورها رو انتخاب کردم نشد
دستي چطور ميتونم فعال کنم؟ وقتي ساعت رو دستي تعيين ميکنم باز برنامه ها به وقت گرينويچ هست