به نظر شما مگان ۲۰۰۰ مدل ۸۸ مناسب تره یا یا مزدا ۳ اتاق قدیم تیپ ۱ یا ۲ ، مدل ۸۸ ؟ تقریبا هم قیمت در میان دیگه ؟ ( ۳۵ - ۳۳ )
من بیشتر واسه شهر و تفریح میخوام ظاهرم مهمه
مرسی
به نظر شما مگان ۲۰۰۰ مدل ۸۸ مناسب تره یا یا مزدا ۳ اتاق قدیم تیپ ۱ یا ۲ ، مدل ۸۸ ؟ تقریبا هم قیمت در میان دیگه ؟ ( ۳۵ - ۳۳ )
من بیشتر واسه شهر و تفریح میخوام ظاهرم مهمه
مرسی
من یه نگاه انداختم، این ELXی که میفروشن آپشنای خیلی کمتری نسبت به مدلایی که دیدم داره.نقل قول:
رینگاش معمولین، آینه بغلها بدون راهنما هستن، تودوزی و کفپوش نداره، و بدتر از همه ايموبيلايزر نداره!!
همیشه ELXهای ایران خودرو اینطوری بوده یا جدیدن این کارو کردن؟؟؟
ELX آینه بغل هاش راهنما ندارهنقل قول:
کفشپوش هاش هم عادیه
به جایه ایمبولایزر هم یه سیستم کامپیوتر سفری داره که برای روشن کردن ماشین رمز میخواد
صندلی های جدید هم تا جایی که میدونم فقط جلو و عقب رفتنشون برقی هست
در حالی که قبلی ها 8 جهت حرکت میکردن :دی
سلام دوستان با 6 تومان میشه یه 206 تیپ دو بین سال 80 تا 83 گیر آوردش ؟
تا چند تومان باید پول داد تا یه 206 تیپ 5 تا 83 رو خرید ؟
با تشکر
بله پيدا ميشهنقل قول:
قيمت 206 تيپ 2 مدل 80 از 5.700 هست به بالا ولي ديگه ماشين عمرشو كرده و ارزش خريد نداره.
تيپ 5 هم مدل 83 از 8.800 شرع قيمته
اگر واسه شهر و تفریح میخواین و ظاهر مهم هست به مراتب مزدا 3 از محبوبیت بیشتری برخورداره.نقل قول:
مگان هم چیزی کم نداره و رانندگی باهاش نرم تر از مزدا 3 هست.
بله دوست من قیمت همینه.نقل قول:
الان پارس اتوماتیک و پارس LX هم همین حدودا قیمت دارن.
قیمت شرمت در مواقعی گرون تر از بازار هست و در مواقعی ارزونتر
بستگی به نوع خودرو و موجود بودنش تو بازار داره
پژو پارس مدل اخر 84 -کارکرد 219000-حدود یکسال بیمه بدنه و شخص ثالث - دوگانه - بی رنگ خونه پر چند بفروشیم چند خوبه؟
پزو پارس مدل 84 دوگانه سوز قیمت 12500000 توماننقل قول:
سلام
پژو روا -نوک مدادی- اسفند 85 - دو گانه سوز - 5 سال تخفیف بیمه - کارکرد 65000 - فنی فوق العاده سالم - بیمه شخص ثالث تا برج 12 - فقط در عقب سمت شاگرد تعویض میباشد خونه پر چند بفروشیم خوبه ؟
نقل قول:
پژو روآ مدل 85 دوگانه سوز با یک درب تعویضی قیمت 5500000 تومان
یه سوال من الان یه سمند ef7مدل آخر 88 دارم که به نظر خودم 15ملیون می تونم بفروشمش و چون همه دارن ازش بد می گن وخرابش هم که وقتی می رم ایران خودرو هم می بینم که فقط سمند ef7است به نظرتون بفروشم چی بگیرم که فقط کم خرج وخوب جادار وراحت باشه نظر خودم رو تندر 90 است و ریو و 405 نظر شما چییه؟
بله درسته EF7 های مدل 90 تا به امروز خیلی اذیت کردن البته در همه موارد نه.نقل قول:
بین تندر 90 و 405 و ریو که هر 3 الان خودروهای پرطرفدار هستن برای اینکه گزینه بهتر انتخاب شه
با توجه به ملاک های شما که این موارد هستن ( فقط کم خرج وخوب جادار وراحت باشه ) :
پژو 405 SLX با موتور TU5
انتخاب خودتون که تندر 90 هست خیلی خوبه فقط از نظر راحتی سرنشین در حالت کلی 405 نمره بیشتری میگیره.
همچنین قطعات فنی 405 خیلی راحت تر از تندر پیدا میشه
یه سوال دیگه برای برادرم که ماشینشو فروخته و11ملیون داره می خواهد ماشین بخره کم کم داره دیوانه می شه نظرتون چییه ماشین برای خانواده و کم هزینه و راحت وایمن براش مهمه چی پیشنهاد می کنید.
و در ضمن شرایط فروش رانا چییه وقیمتش؟
اگر مصرف سوخت براشون مهم باشه ریو گزینه خوبی هستنقل قول:
در غیر این صورت میتونن 405 و سمند رو هم انتخاب کنن.
تندر E0 مدل 86 اگر بتونی پیدا کنی که بعیده گزینه خوبیه.
سلام یه پژو 405 جی ال ایکس مدل 86 یا 87 دوگانه به رنگ بژ با 86000 کارکرد چند بخرم خوبه ؟ کاپوت هم ضربه دیدگی جزءی داره
نقل قول:
پژو 405 GLX مدل 87 قیمت 11200000 تومان
تیبا هم میتونه گزینه خوبی باشه با توجه به اشفته بازار فعلینقل قول:
با سلام
پژو 206 تیپ 2 مدل 82/12 کارکرد 120000 - رنگ قرمز- 8 سال تخفیف بیمه - رینگ و لاستیک سایز 16 نو - فقط گلگیر سمت جلو راننده رنگ میباشد چند قیمت بخرم خوبه ؟
با تشکر
مدل 82نقل قول:
120 هزار تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیلومترش چشم بسته دستکاری شده ، تخفیف بیمه امتیازی برای خریدار هست و روی قیمت ماشین تاثیری ندارد
206 مدل 82 با یک گلگیر رنگ :6.800.000
نقل قول:
البته پوریا جان موارد خاص هم وجود دارن که کارکردشون بسیار استثنایی هست.
البته بیشتر اینجوریه ولی من سمند 84 دارم 100 تا کار کرده یا 206 85 که 60 تا رفته فقطنقل قول:
دوستان اگر زود بخواین ماشین رو بهتون بدن (تحویل فوری)و حدود 10-20 میلیون هم بخواین خرج ماشین کنین کدوم رو انتخاب میکنید؟
1.پژو 405 SLX
2.L90
3.MVM 530
با سلام ،
من يک پرايد صندوقدار مشکي مدل 84 دارم حدوداً 120 هزارتا کار کرده (کيلومترش واقعيه) فقط گلگير جلو سمت رانندش هم تعويض شده. تا برج 2 سال ديگه هم بيمه داره + 6 سال تخفيف بيمه. هر چهارتا لاستيکشم همين تازگيا عوض کردم و الان بيشتر از 80% لاستيک داره. از نظر فني هم کاملاً سالمه. به نظرتون چند بفروشمش؟
در ضمن ميخوام يک پرايد صندوقدار سفيد يا نقرهاي مدل 88 يا 89 بخرم با فرمون هيدروليک. حدوداً قيمت يک چنين پرايدي چنده؟
با تشکر
سلام
با سقف پول 9 تومن،چه مدل و با چه شرایطی از پراید 111SX یا 131 SX رو میشه خرید ؟
لطفا کامل توضیح بدین که گیج نشم موقع خرید :دی
اگر فقط هدف تحویل سریع خودرو باشهنقل قول:
به مراتب 405 رو زودتر تحویل میگیرین.
تندر 90 که همیشه با بدقولی مواجه بوده mvm 530 هم چند مورد دیدم که دیر تر از موعد تحویل گرفته بودن.
پراید مدل 84 قیمت 5500000 توماننقل قول:
پراید مدل 89 قیمت 7700000 تومان با هیدرولیک
خب بين اين ماشين ها تندر90 فول خوبه ولي ام وي ام 24 ميليونه عزيزنقل قول:
پرايدتون حداكثر 5600 ميارزهنقل قول:
با سلام ،
من يک پرايد صندوقدار مشکي مدل 84 دارم حدوداً 120 هزارتا کار کرده (کيلومترش واقعيه) فقط گلگير جلو سمت رانندش هم تعويض شده. تا برج 2 سال ديگه هم بيمه داره + 6 سال تخفيف بيمه. هر چهارتا لاستيکشم همين تازگيا عوض کردم و الان بيشتر از 80% لاستيک داره. از نظر فني هم کاملاً سالمه. به نظرتون چند بفروشمش؟
در ضمن ميخوام يک پرايد صندوقدار سفيد يا نقرهاي مدل 88 يا 89 بخرم با فرمون هيدروليک. حدوداً قيمت يک چنين پرايدي چنده؟
با تشکر
پرايد مدل 88 و 89 هم بين 7 تا 8500 هست.
اگذ نقدی بخواین خرید کنید گزینه های زیر:نقل قول:
سایپا 131 SX قیمت 9940000 تومان تحویل 30 روزه
سایپا 111 SX قیمت 10142000 تومان تحویل 30 روزه
اگر اقساطی بخواین خرید کنید شرایط متنوعی داره که تو لینک زیر ببینید
تا کاملا متوجه بشید و نسبت به بودجتون بسنجید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ممنونم،اما قصد خرید 0 نداریمنقل قول:
در حد 0 میخوایم
سقف بودجمم که ببینین این مسئله رو نشون میده
با این توصیفات راهنماییم کنین
با سپاس :7:
با 9 میلیون تومن گزینه های زیر:نقل قول:
پراید 131 SX مدل 90 قیمت 8900000 تومان
پراید 131 SX مدل 91 کارکرده قیمت 9500000 تومان
پراید 111 SX مدل 89 قیمت 8900000 تومان
سلام دوستان تا سقف 12 میلیون تومن چه ماشینی پیشنهاد می کنید؟
برای من این ویژگی ها مهم اند:
1- ایمنی 2 - زیبایی 3 - راحتی
یه سوال دیگه تو این محدوده ی قیمت ماشین شاسی بلند زیبا وجود دادره ؟
شاسی بلند صفر که گیر نمیادنقل قول:
ولی پاترول و پاژن هستن که با خواسته های شما همخونی ندارن
ال90 ، 2 گلگیر رنگ عقب جلو ، 87 ، موتور سالم ، مصرف ترکیبی 7
چند؟
پزو 405 با موتور TU5 مدل 89 اگر گیر بیاری خوبهنقل قول:
تندر 90 E0 مدل 87
پزو 206 تیپ 2 مدل 86
تو این محدوده اون شاسی بلندی که مد نظر شماست وجود نداره
نقل قول:
کدوم تیپ E0 ؟ E1 ؟ E2 ؟
سلام
1) مزدا 323 ژاپن کارکرده چنده الان؟
2) معادلش چه ماشین ایرانی رو صفر میتونم بخرم؟
3) شماره 1 به صرفه تره یا شماره 2 ؟
دوست من شما اول مدل مزدا 323 رو مشخص کنید تا قیمتش رو در بیاریم بعد بتونیم به گزینه دوم و سوم جواب بدیمنقل قول:
در ضمن ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو ذکر کنید
مدل منظورم ماشین مزدای 323 تا حدود 10 سال کارکرده ژاپنه... حتما ژاپننقل قول:
سلام
1) مزدا 323 ژاپن کارکرده چنده الان؟
2) معادلش چه ماشین ایرانی رو صفر میتونم بخرم؟
3) شماره 1 به صرفه تره یا شماره 2 ؟
دوست من شما اول مدل مزدا 323 رو مشخص کنید تا قیمتش رو در بیاریم بعد بتونیم به گزینه دوم و سوم جواب بدیم
در ضمن ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو ذکر کنید
این حدود منظورمه
اولیت های مد نظرم هم کیفیت ساخت قطعات هستش (که هر چند مدتی یه چیزیش خراب نشه) و راحتی و روان بودن ماشین توی رانندگی هستش
احساس میکنم این کیفیتی که من مد نظم هست با مقدار پولی که میتونم هزینه کنم بهتر از این نمیتونم ماشین خارجی تهیه کنم
توی اولویت هام اول مزدا 323 هست و بعد دوو سیلو
حدود 12 -13 میلون هم میخوام هزینه کنم
خواستم یه امار از ماشین های دست دوم خارجی (همچنین صفر ایرانی) هم داشته باشم ببینم چی میتونم تهیه کنم
ممنون ازت mohamad skystar عزیز
مزدا 323 مدل 80 شاید بتونی پیدا کنی که اونم خیلی باید دقت کنی چون ماشین 11 ساله کارکردهنقل قول:
و معلوم نیست قبلا دست چه کسی بوده و سرویس هاش به موقع انجام شده یا نه آیا رنگ شدگی و تصادف داشته و مسائل دیگه
با اینکه مزدا 323 خودروی خیلی سخت کار با قطعات با کیفیت و خوبی هست اما 11 سال کارکردش رو
باید توجه داشته باشید.
البته با بودجه شما بازم سخت گیر میاد .
به نظر من دوو سیلو بهتر گیر میاد و با بودجه شما مدل 81 یا 82 میشه گیر آورد.
در مورد خودروهای ایرانی صفر کیلومتر هم با توجه به بودجه شما انواع پراید صفر کیلومتر و تیبا رو میشه انتخاب کرد و در رده کارکرده انواع 405
و پارس و 206 و سمند مدل پایین هم هستن .
به نظر من دوو سیلو رو راحت تر میتونی پیدا کنی تا مزدا 323
mvm از نظر ایمنی چه طوره؟