سلام میخواستم بیبنم بهتیرن گذینه واسم چیه تو این رنج قیمت؟
پراید 83؟
روا 83 84؟
405 73 ؟
کودوم بهتره؟
Printable View
سلام میخواستم بیبنم بهتیرن گذینه واسم چیه تو این رنج قیمت؟
پراید 83؟
روا 83 84؟
405 73 ؟
کودوم بهتره؟
پراید 83 ......
این ماشین چقدر میارزه؟
نقل قول:
پژو GLI 405 اسفند 84
کارکرد190،فنی در حد، بدنه واتاق شیک و سلامت،بیمه تا آخر 11تخفیف 7سال،شیشه دودی و برقی،ضبط باند،روکش چرم، وسط کنثول،لاستیک نو
اصولا تو ارزش خودرو شیشه دودی،ضبط و باند روکش و کنسول و غیره هیچ تاثیری ندارن دوست من.نقل قول:
پژو GLI سال 84 قیمتش حول و حوش 10 الی 11 میلیون میارزه اگه هیچ تصادف و رنگی نداشته باشه و الا میاد حول و حوش 8 میلیون.
سلامنقل قول:
پراید بهترین گزینس
چون 405 که خیلی قدیمیه
روآ کلا به نظره من خوب نیست و پیشنهاد نمیشه
پراید سالم باشه خوبه
با توجه به بودجتون پراید مدل 86 یا 87 گیرتون میادنقل قول:
اگه ماشین های دیگه بخواید مدل های قدیمی گیرتون میاد
نقل قول:
جدا با 5.700 پراید 86 87 گیر میاد؟ تصادفی میگین یا خیلی خوش بینانه فکر میکنین؟
ببخشید ببخشیدنقل قول:
من اشتباه دیدم فکر کردم میگید 7.500 دارید
ببخشید
با 5.700 مدل های پایینتره پراید گیرتون میاد 84
84 انژکتوریه یا کاربرات؟نقل قول:
دوگانه سوز یا تک سوز؟
من الان یه گشتی تو نت زدم یکی پراید مدل 81 میداد 4.800 نمیدونم کاربرات بود یا انژکتورینقل قول:
ولی بهتره شما برید نمایشگاه ها سوال کنید بینید چی میگن
من تا 10 تومان بودجه برای خرید ماشین دارم
پراید قبلا داشتم.
یه ماشین می خوام که هزینه جانبی بعد از خرید زیاد نداشته باشه خرج دوستم نزاره .
خودم تو فکر سمند 85-86 یا 405 تو این مایه ها هستم . آیا چیز دگر پیشنهاد میشه با این اوضاع بازار و .... ؟ و اینکه لطفا بفرمایید معایب و مزایای سمند ال ایکس نسبت به 405 جی ال ایکس چی هست ؟و آیا درسته که میگن سمند بعد از چند سال کارکرد .... ؟
اساتید راهنمایی کنید.
با تشکر.
سمند و 405 85 یا 86 با این بودجه شما ماشین پر خرجی خواهد بود دوست من. به نظر من به فکر همون پراید باشین. هم کم هزینه هست هم با بودجه شما همخونی داره. هم کم اصطحلاک ترهنقل قول:
درسته صحبت شما متین اما برای مسافرت چندان پراید قابل اطمینان نیست. می خوام برای مسافرت سواری خوبی بدهنقل قول:
با حدود 12 میلیون چه طور ؟
با کمی دقت و جستجوی دقیق میتونی 405 مدل 87 انتخاب کنید .نقل قول:
تمیز و سالمش هم گیر میاد فقط دقت کنید از هر نظر سالم باشه.
برای مسافرت هم مناسب و جادار و ایمن تر از پراید هست.
سمند معمولی مدل 81 دوگانه سوز با کپسول بزرگ بیمه 5 ماه یه گلگیر و یه در رنگ ظاهر ماشین و فنی واقعا سالم، چند؟
سمند دوگانه سوز مدل 81 با یه در و گلگیر رنگ قیمت حدود 8 میلیون توماننقل قول:
البته فکر می کنم که منظور دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از روای 83 - 84 باید آردی باشه.نقل قول:
در ضمن اگر علت توصیه نشدن روآ (86 به بعد) رو هم بگید ممنون می شم. :n01:
بازخودی که من که از مصرف کنندهاش گرفتم بد نبوده. هر چند که با 405 پدر قابل مقایسه نیست و به اصطلاح ژنتیکیه ولی ماشین چندان بدی هم به نظر نمیاد. به نظر می رسه که نسبت به قیمتش بهتر از پراید و 405 قدیمیه (و حتی سمند قدیمی). :n13:
دوست من بنده یک مدتی روای سال داشتم. واقعا ازش راضی بودم. همه چیش خوب بود. قبل از اون پراید هم داشتم واقعا روا نسبت به اون سر بود. اما رواهای معمولی و آردی رو هم دیدم. واقعا ارزش ندارن. همش استهلاک هست.نقل قول:
در مورد 405 هم خوب قطعا ماشین بهتری نسبت به روا و پراید هستش. البته 405 2000 یا کاربراتی رو نمی گم. ولی پیشنهادم اینه که اگه پول 405 دارید (حداکثر مال 84. قبل اون به خرج افتاده) 405 بگیرید. اگه نه روای سال می تونه گزینه مناسبی باشه. بعدش پراید بعدش روای معمولی و آردی(که شاید در این شرایط اصلا ماشین نگیرید بهتر باشه چون همش خرابی و خرج داره)
نقل قول:
علت توصیه نشدن روآ؟؟؟
عرض کردم خدمتتون. استهلاک بالا و بازدهی کمنقل قول:
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اما بالاخره باید چند تا مثال آورد. بنظرم حرفتون خیلی کلیه و نمیشه ازش نتیجه گیری کرد. اگه چندتا مثال بیارید ممنون می شم.
مهمترین بحث بحث موتوره. موتور این خودرو موتور پیکان هستش. یعنی HOV که موتوری هست بسیار پر مصرف و کم بازده. از جمله مشکلات دیگه گیربکس این خودرو هست که بعد یه مدت به صدا میوفته و به هیج وجه درست نمیشه. مشکل بعدی دیفرانسیل هستش. که خرابی های بسیاری داره و تعمیر و تعویضش خیلی هزینه بره. مشکل دیگه کشش پایین و قدرت کم موتور هست که واقعا آدمو آزار می ده. ترمز ضعیف (بخاطر بدنه سنگین و نا مناسب پژو بر روی موتور قدیمی پیکان) روغن ریزی از موتور و دیفرانسیل جزء مشکلات شایع و تقریبا رفع نشدنی این خودرو هست. هر 10000 کیلومتر باید جلوبندی بازدید و تعمیر بشه. یکی از مشکلات شایع این خودرو خرابی مکرر جلوبندی هستش و اینکه به صدا میوفته. بعد یه مدت سوپاپها خورده میشن و صدای موتور زیاد می شه و متعاقبا قدرت کم می شه. باید سوپاپها تعویض بشن که هزینه بره. گرمای تولیدی خودرو خیلی زیاده بصورتی که شما اگه دستتون رو وقتی خودرو ایستاده از پنجره بیرون بیارید گرما رو حس می کنید که از زیر ماشین بیرون میزنه. و ....نقل قول:
البته بعضی از این موارد توی روای سال برطرف شده از جمله مصرف کمتر (بصورت قابل ملاحظه) قدرت و کشش بیشتر، سیستم ترمز و کلاج بهتر و ....
اما در کل تولید این ماشین متوقف شده و صفرش به سختی گیر میاد. چند جا هم سرچ کردم روای سال دوگانه سوز قیمتی بالاتر از 10 میلیون داره .
سلام بین 8 تا 9 تومن بودجمه چه مدل پراید تمیز میتونم بگیرم ؟؟ با چقدر کارکرد؟؟اگر پراید تمیز و بیخرج و هیدرولیک بخام حداقل چقدر پول بیارم؟؟
با 9 میلیون تومان پراید مدل 88 با ABS و هیدرولیک میتونی پیدا کنینقل قول:
البته مدل های 88 با هیدرولیک کمیاب ترن اما پیدا میشه
کارکردش رو هم دیگه خودتون موقع جستجو در نمایشگاه ها یا هرجای دیگه باید ببینید.
ما نمیتونیم بگیم ماشین با این مقدار کارکرد چون مشخص نیست
تا 7ملیون چی پیشنهاد می کنید که کم خرج باشه روا سال پراید ویا پژو 405 از این مدل ماشین ها چه ملدی می شه خرید کرد؟
7 میلیون تومن برای خرید پراید مدل 87 مناسبه.نقل قول:
405 مدل 82 شاید گیر بیاد که خریدش پیشنهاد نمیشه.
سلام
یه جایی دیدم اپل کورسا مدل 94 و دوو سیلو 1377 هر دو قبمت هاشون 7 میلیون . این ماشینا خوبه واسه خرید یا پراید ؟
بستگی به شرایط فنی و موتوریون دارهنقل قول:
این مدل ها از نظر بدنه دیگه رنگی یا تصادفی رو دارن بیشتر باید دقت کرد از نظر فنی سالم باشن.
خرید پراید که به صرفه تره چون پراید دیگه همه جوره لوازمش گیر میاد و قیمتش هم ارزونه و ماشین مناسب تریه
اما خوب اگر علاقه به اپل کورسا دارین یا سیلو تو این رنج قیمت موارد فنیش رو حتما در نظر بگیرید که سالم باشن
با تشکر از شما استاد و دوست عزیزنقل قول:
مهمترین بحث بحث موتوره. موتور این خودرو موتور پیکان هستش. یعنی HOV که موتوری هست بسیار پر مصرف و کم بازده. از جمله مشکلات دیگه گیربکس این خودرو هست که بعد یه مدت به صدا میوفته و به هیج وجه درست نمیشه. مشکل بعدی دیفرانسیل هستش. که خرابی های بسیاری داره و تعمیر و تعویضش خیلی هزینه بره. مشکل دیگه کشش پایین و قدرت کم موتور هست که واقعا آدمو آزار می ده. ترمز ضعیف (بخاطر بدنه سنگین و نا مناسب پژو بر روی موتور قدیمی پیکان) روغن ریزی از موتور و دیفرانسیل جزء مشکلات شایع و تقریبا رفع نشدنی این خودرو هست. هر 10000 کیلومتر باید جلوبندی بازدید و تعمیر بشه. یکی از مشکلات شایع این خودرو خرابی مکرر جلوبندی هستش و اینکه به صدا میوفته. بعد یه مدت سوپاپها خورده میشن و صدای موتور زیاد می شه و متعاقبا قدرت کم می شه. باید سوپاپها تعویض بشن که هزینه بره. گرمای تولیدی خودرو خیلی زیاده بصورتی که شما اگه دستتون رو وقتی خودرو ایستاده از پنجره بیرون بیارید گرما رو حس می کنید که از زیر ماشین بیرون میزنه. و ....
البته بعضی از این موارد توی روای سال برطرف شده از جمله مصرف کمتر (بصورت قابل ملاحظه) قدرت و کشش بیشتر، سیستم ترمز و کلاج بهتر و ....
اما در کل تولید این ماشین متوقف شده و صفرش به سختی گیر میاد. چند جا هم سرچ کردم روای سال دوگانه سوز قیمتی بالاتر از 10 میلیون داره .
من مدتها RD دستم بوده(چند مدل مختلف) والانم یه RD مدل 81 دارم . گفتم بد نیس چیزایی رو راجبش به کسایی که قصد خریدشو دارن بگم
در اول از گیرباکس فرمودید بعد دیفرانسیل ... صحیح می فرمایید واقعا اکثرشون بعد دو تا چهار سال و بعضا 6 سال استفاده گیرباکس و دیفرانسیلشون به صدا افتادن ولی همون موقع پژو 405 هم داشتم و باورکنید خرج 405 من بیشتر از تعویض کل دیفرانسل RD با مدل تویتایی میشد هیچ مدلمم گیرباکسشو عوض نکردم و نهایتا یه تعمیر کارشو راه مینداخت که بعد چند سال استفاده زیاد بنظر نمی اومد ولی درو عوض هزینه ی دیگه ای واسم نداشتن
الان یه RD کابراتوری دارم دلم نمیاد بفروشمش شما گفتی جلو بندیش زود بهم میخوره ... منکر نمیشم ولی باید بگم فقط از تنظیم خارج میشه و توی سرعت بالای 110 فرمون کمی میلرزه ولی باور کنید عین حقیقته که من 4 ساله که جلو بندیشو باز نکردم و دست بهش نزدم و فقط همون لرزش بالای 110 رو دارم و این درحالیه که جاده های بسیار بد باهاش رفتم و این بگم که شک ندارم جلو بندیش از پراید خیلی خیلی بهتره
صداشم زیاده حرفی توش نیست ولی آدم با صدای بلندشم حال میکنه. (راستی سوپاپ هارو عوض کنم صداش کم میشه؟)
روغن ریزی اصلا نداشتم تو هیچکدم از RD هام(و ROA)
کشش و قدرتشم بسته به رانندشه . اهل RD باشی کم نمیاری! ولی شکی توش نیست ضعیفه
ولی با همه اینا میگم ماشین بدی نیست دوسش دارم تنها هزینش واسم یه تعویض روغنه و یه بنزین (وای مصرفش کمی زیاده)
ولی اتاقش عالیه . کولرش مناسبه. بخاریش حرف نداره . رانندگیش (برای افراد عادی توی شهر و یا جاده عادی) مناسبه .موتورش پیچیده نیست خودتم میتونی بازش کنی . خیلی مقاومتر و سرسختر از پرایده . باور کنید جدی میگم بجز کلاچ سفتش( ;-( )زیاد فرقی احساس نمیکنم وقتی از پشت RD می رم پشت 405 و یا پرشیا فرق قطعا هست ولی واسه کسی که فقط 6 تومان میده به ماشین مناسبه)
دوست عزیز :n11::n11:من 5 سال RD i داشتم :n08::n08: با تمام مواردی که شما فرمودید موافق هستم ولی موردی که گفتید موتورش مقاومتر از پراید هست اینطوری نیست چون واشر سر سیلندرش را حدودا باید هردوسال یبار عوض کنی و سرسیلندر و ... را هم باید هر سری بفرستی تراشکاری و ... . ولی همونطور که گفتم تو بقیه موارد همونطور که شما فرمودید هست و خیلی سرتر از پراید هست:n25::n25:نقل قول:
خیلی ممنون از دوستان. نظرات صادقانه و بی تعصب خیلی می تونه به تصمیم گیری مراجعه کنندگان این تاپبک کمک کنه.
جمع بندی شخصی من در مورد تاپیک "هزینه کرد تا 10 میلیون تومان" اینه (با گرونتر شدن ماشین تو این ایام و برای دست دوم با توجه به فروم های معتبر ماشین در اینترنت):
- اگر ماشینی می خواید که خوب تو شهر بچرخوندتون، کم بنزین مصرف کنه، تعمیرش همه جا ممکن باشه، سریع و چابک راه بیفته، در ضمن هر موقع که خواستید، راحت بفروشیدش، برید سراغ پراید.
- اگر امنیت و راحتی در سفر براتون از همه چیز مهمتره، قیمت قطعات (و البته تا حدودی بنزین) خیلی براتون مهم نیست، هزینه تعمیرکار خبره و .... براتون مهم نیست و البته بودجه بالای 8 در نظر گرفتید و شتاب و سرعت خوب می خواید برید سراغ 405 و حتی سمند (روی 206 و پرشیای مدل پایین هم نمی تونم بگم نمی شه حساب کرد).
- اگر بیشتر امنیت و امکانات اولیه براتون مهمه، سرعت پایدار و امن تو جاده با هزینه کرد کم می خواید (بر اساس فروم هایی که مقایسه سرعت و کشش دارن) و تعداد اعضای خانوادتون بیش از 4 نفره (5 نفر) و هزینه بنزین رو می تونید تا حدودی حل کنید و در ضمن موقع حرکت چالاکی زیادی از ماشین توقع ندارید و می تونید با هزینه های بیشتر نسبت به پراید کنار بیاید، برید سراغ RD خیلی سرحال و روآ.
توجه داشته باشید که ماشین های با عمر بالای 9 سال فقط زمانی توصیه میشن که شرایط واقعاً خوبی داشته باشن. در غیر این صورت باید همیشه آمادگی کشیدن جور تعمیرکار را داشته باشید. این موضوع در مورد 405 (و 206 و پرشیا) که خریدشون وسوسه کنندس بیشتر اهمیت داره و باید حتماً توجه کنید. ماشین های خارجی و قدیمی هر چقدر هم که خوب باشن، بهتره که روشون ریسک نکنید.
به یاد داشته باشید که هر ماشینی که بگیرید (حتی پراید) بالاخره یه سری هزینه جاری خواهید داشت پس اولویت ها و بودجتون رو اول مشخص کنید و بعد برید سراغ انتخاب. شرایط و تجربیات همه دوستان رو نمی شه مد نظر قرار داد زیرا این تجربیات الزاماً در شرایطی مانند شرایط شما اتفاق نیفتاده.
یه سری ماشین ها به دلیل ویژگی هایی که دارن خیلی جا افتادن و یه سری دیگه پشت سرشون حرف زیاده. بهترین منبع کسب اطلاع، کسانی هستند که از ماشین مورد نظر به اندازه کافی استفاده کرده باشن. پس همینجوری نمی شه گفت که مثلاً پراید عالیه و RD اصلاً به درد نمی خوره.
فعلاً تا سقف 6 میلیون می تونید برید سراغ پراید یا RDi - توصیه بیشتر دوستان در این زمینه پرایده و فقط بعضی ها گفتن RDi (شاید صرفنظر از صدای پیکان و به دلیل اتاق 405)
از 6 تا 8 میلیون می تونید برید سراغ پراید و روآ (405 و سمند مدل پائین با احتیاط زیاد) - توصیه بیشتر دوستان پراید و فقط بعضی ها گفتن روآ (شاید به دلیل مدل بالاتر)
از 8 تا 10 می تونید برید سراغ 405 و سمند مناسب، پراید خیلی خوب و روآی سال (206 یا پرشیا با احتیاط خیلی زیاد) - توصیه بیشتر دوستان 405 و پرایده و فقط بعضی ها گفتن روآی سال (به دلیل مدل بالاتر) و سمند
البته برای تهران حتماً رنج قیمت هاپائین ترخواهد بود
سلام دوستان
اگه میشه من رو هم راهنمایی کنید ممنون میشم
من یه 206 دارم مدل 80 به نظرتون این رو بفروشم یکم بزارم روش یه پراید 89 بگیرم؟
یا نه همین رو یکم به برو روش برسم نگه دارم؟
خیلی تو دو راهیی موندم
هزینه ای که برا 206 میخوام بکنم رو هم بگم
206 تمام رنگ تشریف داره و حدود 1.5 میخوام رنگ و صافکاری خرج کنم
0.5 هم برا تزئینات و برق و غیره خرج کنم
1 تومن هم رینگ هزینه رینگ و لاستیکش کنم
ولی با این 3 تومن که میتونم روش بزارم میتونم یه پراید در حد 10 تومن بگیرم
خلاصه بنظرتون کدوم ارزش داره؟
سلامنقل قول:
دوست من این 206 مدل 80 شما اوضاع خوبی نداره دیگه اگر بفروشید و پراید تمیز و سالم با ABS و هیدرولیک
بردارید به نظر من ارزش بیشتر از اینکه خرج 206 مدل 80 کنید.
اگر 206 مدلش بالاتر بود مثلا 85 یا 86 بود اون موقع اوضاع فرق میکرد.
خوب با این اوصاف خرجش نکنم بهترهنقل قول:
در این صورت فکر خرید پراید باشم
من از 132 خوشم اومده ولی خرید و فروشش نسبت به 131 ضعیفه چرا؟
قیمتش هم یکمی پایینه مثل اینکه آره؟
132 به دلیل نمای ظاهری نه چندان دلنشینش زیاد جذب نشد.نقل قول:
اما 131 به دلیل اینکه اصالت پراید سابق رو حفظ کرد و تغییراتی که در چراغ های جلو
و عقبش ایجاد شد تاثیر خوبی رو نمای خودرو گذاشت طرفداران بیشتری داره
همچنین بازار بهتری هم داره.
شما به 131 فکر کن
یکی از آشناهای ما 132 داشت باهاش رانندگی کردم بنظر کمک های 132 نرمتر از 131 هست.
دوستان من که میخام تا 10 تومان بابت ماشین هزینه کنم ، به جز پراید اونم کارکرده هیچ گزینه دیگه ایی ندارم ؟
فکر نمیکنم دوست مننقل قول:
به هر حال شاید اون 132 که شما سوار شدین
لاستیک هاش رو هم عوض کرده بودن.
همچنین ماشین هرچی کمتر ازش کار کشیده شده بشه
کمک هاش خشک تره.
جز پرید گزینه هایی هستن مثل 206 یا 405 یا سمندنقل قول:
که باید مدل پایین بردارین که خریدشون به صرفه نیست.
یا به پراید فکر کنید یا افزایش بودجه تا 15 میلیون تومان
آقا ممنوننقل قول:
فکر کنم بازم پراید کم کارکرد بهتر از 405 یا سمند قدیمی باشه .
راستی این پوروتون های ویرا فکر کنم اونا رو هم بشه زیر ده گیر آورد ، چه طور ماشینی هستند ؟
ولی جدا عجب جایی داریم زندگی میکنیم که با ده میلیون که آدم بزور باید همینشم در بیاره یا نمیشه ماشین گرفت یا باید یه پراید دست دوم بخریم ، ماشینی که کره ایی ها بیست سال پیش مثل چی جمعش کردن رفت .