این مورد شما ربطی با آپدیت بایوس نداره تا اونجا که من میدونم این مشکل ازمانفیگ سیستم شما هست که احتمالا پایینه واسه بایوس مین هم اگر فلاپی ندارین درضمن بابرنامه @BIOS بخواین ازتو ویندوز آپدیت کنید نباید پیغام بده پیغام بخصوصی میده :20:نقل قول:
Printable View
این مورد شما ربطی با آپدیت بایوس نداره تا اونجا که من میدونم این مشکل ازمانفیگ سیستم شما هست که احتمالا پایینه واسه بایوس مین هم اگر فلاپی ندارین درضمن بابرنامه @BIOS بخواین ازتو ویندوز آپدیت کنید نباید پیغام بده پیغام بخصوصی میده :20:نقل قول:
سلام یه سوالی که داشتم اینه که چطوری من میتونم از آخرین تاریخ آپدیت بایوس آگاه بشم
من ماربرد giga سری s با نام مدل GA-M52L-S3 رو دارم
سلامنقل قول:
منم این مشکل رو دارم لطفا کمک کنید
09155715127
اس بدید زنگ میزنم
برنامه cpu-z دان کنید بعدشم طبق عکسی که گذاشتم به سربرگ مورد نظر برین اون قسمتی که با فلش مشخص کردم میشه ورژن بایوس .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added 25-11-2011 at 12:03 AM ---------- Previous post was 24-11-2011 at 11:58 PM ----------
شما هم اگر مینتون ایسوس همین مورد بالا رو دارین اول از همه مین clr cmos کنید با گذاشتن جامپر کنار باطری بایوس اگر برطرف نشد بایوس مین به ورژن قبلتر آپدیت کنید اگر بازم رفع مشکل نشدبرنامه hwinfo32 رو از پایین دان کنید بعدش یک عکس از تپ sensor برنامه اینجا قرار بدین آخر سرم که قطعات یک دور بیرون بیرون از نوع سرهم کنید درضمن اگر مین شما ایسوس هست بایوسی که تهیه میکنید باید cpu شما رو ساپورت کنه مثل شکلی که گذاشتم:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://majorgeeks.com/HWiNFO32_d280.html
سلام خسته نباشید
سوالی داشتم من مادربوردم abit an52s هست بایوسشو را بروز کردم یعنی نخسشو 16 شد یک مشکلی دارم اینه که من اصلاً گزینه ندارام توی قسمت بایوس کامپیوتر گزینه ای به نام AHCI ندارم برای تنظیمات مک می خواهم ممنون میشم راهنمایی کنید
یا حق
سلام دوستان من میخواستم مادربرد سیستم را بایوسش را اپدیت کنم از طریق نرم افزار نشد و به محل نصبش رفتم و از اون طریق اپدیت کردم ولی دیگه سیستم بالا نمیاد و ارور bios rom checksum error را میده چکار باید بکنم؟!
Award BootBlock Bios v1.0
Copyright (C) 2000 ,Award Software,Inc
BIOS ROM checksum error
detecting floppy drive a media...
Drive media is:1.44mb
remove disks or other media
press any key to restart
سلام دوستان مشخصات مادر برد من این هست
Motherboard
Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.
Model 8IDX (Socket 478)
Chipset Vendor Intel
Chipset Model i845
Chipset Revision 04
Southbridge Vendor Intel
Southbridge Model 82801BA (ICH2)
Southbridge Revision 05
System Temperature 25 °C
BIOS
Brand Award Software International, Inc.
Version 6.00 PG
Date 07/26/2002
گشتم نتونستم آپدیتش رو پیدا کنم
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
با سلام میخواستم روش اپدیت مادر برد ASROCK را برام توضیح بدهید با تشکر
با سلام میخواستم روش اپدیت بایوس مادربرد ASROCK P4VT8 را توضیح دهید با تشکر
تاپیک پایین ببینید:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=536745
سلام دوستان من ميخام پسورد روي صفحه set up كامپيوترم رو بدون درآوردن باتري حذف كنم كسي راهش رو امتحان كرده كه جواب بده؟
با سلام میخواستم مادر برد compal رو ابدیت کنم اگه میشه کمکم کنید
با نام خدا و سلام
دوستان من دارم با EZ flash بایوسم رو آپدیت میکنم ... که روی reading file مونده ؟؟؟ کلن آپدیت بایوس چقدر طول میکشه ؟؟؟
سلام مادربورد من بای ستار چطوری آپدیتش کنم ؟
مرسی
سلام خواهش میکنم به من کمک کنید کلافه شدم من یک مادر برد گیرم اومد نصب کردم ویندوز که میخواهم نصب کنم بوت میشه شروع به نصب میکنه اونجایی که میخوات بیات سر درایو استارت ویندوز یه مرتبه صفه آبی میشود میزنه بایوس آبدیت کنید
من سایت اصلیش پیدا کردم آموزشها هم خواندم فایل هم گرفتم هر کاری کردم نتونستم نه از فلاپی نه از سی دی آبدیت کنم
این مادر برد منه
لینک بایوسش هم اینه خودش هم تمام فایلها را روم کرده . مادر برد من ami است
اینم لینک نرم افزار بایوس بگید کدام بگیرم و چطور آپدیت کنم
supports DDR266MV43VN
no Prescott support
Slots: AGP + 2 PCI + CNR
خواهش میکنم نگاه کنی بگویی کدام فایل ما ل مادربرد من است
من هرکاری کردم آبدیت نشد و گر میده و ویندوز نصب نمیشه میگه بایوس آبدیت شود
با تشکر
مدل دقیق مادبردت با برنامه CPU قسمت مادربرد نوشته یک عکسی ازش بزار تا پیداش کنیم
سلام اینم عکسش
اینم لینک بایوس
اینم لینک سایتش که عکسش هست
اگه ممکنه جواب بدید اصلا در داس فایلها شناسایی نمیشود فرمت فایل هم rom است
کلافه شدم همه فایلها هم گرفتم نمیشه دیر که میزنم اصلا فایلها شناسایی نمیشه نه تو سیدی نه تو فلا پی
البته یه سیدی چیز دیگیری که میزارم تو داس متعلقاتش نشان میده ولی فایلهای بایوس نشان نننمیده
خواهش می کن م کمک کنید
دوستان خوب من بایوس را آبدیت کردم ولی باز هنگام نصب ویندوز تا قسمتی که استارت ویندوز میخوات بزنه بره برای رو سر درایوا باز صفه آبی میشود و باز مینویسه باید بایوس آبدیت کنید
کسی نمیدونه این مشکل از کجاست
گیچ شدیم بخدا یوت میکنه نصب ویندوز هم شروع میشه ولی وارد مرحله دوم نصب ویندوز که میخوات بره یه مرتبه صفه داس آبی ضاهر میشود و میزنه آبدیت بایوس یه سری اعدا هم میزنه مثلا 00000000000x 000000000000 0000000000000000 5
چنین میزنه
سلام این اروری است که هنگام نصب ویندوز صفه آبی میشود
0x000000A5 (ox00000011,0x00000005,0x00000000,0x00000000)
بعزیا میگن باید گزینه ACPI را غیر فعال کنی و لی این گزینه در مادر برد من قفل است و روی و yes است
کادر روش نمیره کا آف کنم چه کنم موردم چند روزه
عجب گیری کردیم والا
کم کنید من چه کنم تکلیف من چیست با این ارور بیوس هم آبدیت شده
سلام همشهری
می تونی با موبایلت یک عکس از ارورش بزاری برامون
نقل قول:
سلام بچی شهر اینا لینک عکس مادر برد
ارور ش هم میگه باید بایوس آبدیت کنی که کردم و میگه باید گزینه ACPI را غیر فعال کنی
اصل مطلب اینه که این گزینه که میگه غیر فعال کن در مادربرد من دسترسی بهش نیست این گزینه بسته روی yes قفله
نمیشه که off کنم مشکل اینه نمیودنم چه کنم راستش موبایل با کیفیت ندارم حالا تا ببینم چه میکنم میتون عکس بزارم
یا نه از کمککت ممنونم این ارور مثل ارورو هارد است ولی این بایوس است
اگه میتونی بهم بگو چگونه به گزینه ACPI دسترسی پیدا کنم چون قفله این گزینه چن تا آبدیت متفاوت هم داشت برای بایوس زدم باز این گزینه فعال نشد که آفش کنم
ارورش هم که اینه
0x000000A5 (ox00000011,0x00000005,0x00000000,0x00000000)
سلام بر همه. آقا دیگه لازم نیست من این مشکل را هل کردم
درور بر خودم که فکر کنم خودم وقتی به چیزی گیر دادم همهیشه موفق بودم و درستش کردم
خیلی راهتر از اون چیزی که فکرش هم بخواین کنین ولی یه تجربه هم کسب کردم برای هاردهایی که این ارور میدن و نمیشه ویندوز نصب کرد هم خوبه کلا برای صفه آبی شدن حرف ندارده ولی سکرت میماند
با تشکر از همه
خواستید پستهای اضافی من را پاک کنید
درور
سلام دوستان
می خوام مادربورد ایسوز مدل P8P67 rev3.0 رو آپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید من از طریق راهنمای اپدیت بایوس ایسوز این کار رو انجام دادم ولی موقعی که انتخاب می کنم فایل اپدیت بایوس پیغام میده میگه معتبر یا سازگار نیست.
من از سایتش اینو دانلود کردم P8P67-REV31-ASUS-2302
ما یک مادربرد Elite Group مدل 945PL-A داریم.
چطور میتونم بایوس اش رو آپدیت کنم؟
نوع بایوس AMI هست.
از سایت سازنده مادربرد فایل بایوس رو دانلود کردم:
2 فایل با نام های زیر وجود داره:
945PL-A.024
IFLASH.EXE
می خواهم از طریق ویندوز اقدام به بروز رسانی بایوز این مادربرد نمایم.
لطفا راهنمایی بفرمائید.
tinyurl.com/74o9653نقل قول:
این لینک رو دیده بودم.نقل قول:
وقتی فایل رو داخل برنامه تحت ویندوز OPen می کنم، پیغام خطا میده.
سلام کسی نیست کمکم کنه ؟!!نقل قول:
من 1 ماه پیش این پست رو دادم هنوز جواب نگرفتم !
یه جیز جالب تر.
طبق اموزشی که دوستمون معرفی کردند، خواستم از طریق DOS بایوس رو آپدیت کنم ولی ...
ولی با کمال تعجب فایل بایوزس داخل فلاپی جا نمیشه.
یعنی این 2 فایل:
945PL-A.024
IFLASH.EXE
حجمش 1.45 مگ هست!!!!!!!!!
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان تو رو خدا یکی کمک کنه به من بدبخت من یه مادربرد گیگابایت مدل 945pl-s3 دارم وقتی سیستم رو روشن میکنم پیغامی مبنی بر Q-Flash Utility V2.2 ظاهر میشه رفتم توی تنظیمات بایوس سیستم یه گزینه ای بود بنام Load نمیدونم چی چی اونو زدم f10 رو زدم سیو کردم درست شد اما وقتی سیستم رو خاموش میکنم دوباره میخام روشن کنم باز این پیغام میاد بایوس رو اپدیت هم کردم اما حل نشد باتری مادربرد هم عوض کردم بازم بعضی وقت ها این ارور میاد حالا یکی کمک کنه من باید چکار کنم.با تشکر
این پیغام در post screen میاد یا در موقع بوت شدن ویندوز ؟
موقع بوت شدن ویندوز اون صفحه ابی رنگ میاد بعدش توی کیس یه صدایی مثل تیک تیک میاد بعد پیغام میاد.
این صدای تیک تیک از هارد نمیاد ؟
نه چون سیم پشت هارد رو کشیدم اما بازم اون صدا میومد مشکل دیگه هم اینه که وقتی سیستم بالا میومد قبلا ساعت و تاریخ سیستم تغییر میکرد تاریخش میرفت به تاریخ بایوس.اپدیت هم کردم بایوس رو اما مشکل حل نشد باتری هم عوض کردم نشد.مشکل از کجاست.
باید مینتون رو بدید به تعمیرگاه نشون بدن
قطعات دیگه مثل رم و پاور چک شده ؟
رو نصب ویندوز نمیتونید برید ؟
اگه اینا هم تست شده و بازم نتیجه نگرفتین ممکنه ایراد از مین و بایوس مین باشه
پاور رو تازه عوض کردم مشکلی نداره رم رو چک نکردمنقل قول:
ویندوز بعضی مواقع بالا میاد وقتی تظیمات بایوس رو defult میکنم.
یعنی اگه مشکل این باشه باید بایوس رو عوض کنم یا تعمیر میشه خرجش چقدر در میاد ایا برام به صرفه هست که بایوس رو تعمیر کنم یا یه مادربرد جدیدتر بگیرم برام بهتره.نظر شما در این مورد چیه.
یه مشکل دیگه هم هست اینه که وقتی ویندوز بالا میاد دارم کار میکنم انگار یکی دستش رو گذاشته روی کیبورد و داره یه دکمه ای رو فشار میده در صورتی که چیزی روی کیبورد نیست.وقتی یه notepad باز میکنم یه کلمه ای رو مینویسه شبیه € مشکل از چیه در صورتی که این کلمه اصلا روی کیبورد نیست فکر کنم نماد یورو باشه.
اون که فکر کنم مربوط به کیبوردتون باشه یک دکمه پستانکش خراب شده در مورد اون حرف هم بیشر از فونت و تنظمیات regional langauge است
حالا برای اینکه خیالتون راحت بشه با یک کیبورد دیگه تست کنید
رم هارو چک کنید
اگه میتونید ویندوز رو عوض کنید اگر نصب نشد مین ببرید تعمیرگاه نشون بدین که بایوس و خود مین بررسی بشه تعمیرش نمیدنم چقدر هزینش میشه
ویندوز رو عوض کردم بازم حل نشد یعنی اینطوری نیست که اصلا ویندوز بالا نیاد بعضی از مواقع اینطوری میشه قاطی میکنه نمیدونم والا چشه.
اون قطعاتی که گفتم باید با یک قطعه سالم تستش کنید رم - پاور - مین به همراه بایوس و در آخر هارد
وقتی ویندوز بالا نمیاد یعنی تصویر نمیده سیستم یا اینکه اروری میده ؟