دوستان من دو روزه سرعتم از 256 شده روی 10 کیلوبیت پینگمم شده 1200.... !! اصلا سرعت دان شده نزدیک صفر صفحه هم باز نمیکنه برای شما خوبه ؟
Printable View
دوستان من دو روزه سرعتم از 256 شده روی 10 کیلوبیت پینگمم شده 1200.... !! اصلا سرعت دان شده نزدیک صفر صفحه هم باز نمیکنه برای شما خوبه ؟
من تازه سیم کارت رایتل گرفتم و میخوام تماس تصویری برقرار کنم اما توی گوشیم گزینه ی تماس تصویری وجود نداره مگر اینکه با برنامه هایی مثل oovoo و skype برم که متاسفانه اونا هم بسته شدن حالا راه چاره چیه ؟ گوشیم sony ericsson xperia pro هست کسی از این مشکلات داره
فقط این رو بهت بگم که iPhone تماس تصویری از روی GSM ساپورت نمیکنه :) راجع به موبایل خودت تحقیق کن.نقل قول:
گوشی های سری جدید تر دیگه تماس تصویری ساپورت نمی کنه اون هم به این علته که در اروپا و دیگر کشور ها به علت سرعت بالای اینترنت که حتی سرعت از اینترنت از لاین انتقال صدا هم بیشتر می باشد دیگه صرف ایجاد تماس تصویری به صورت مخابراتی وجود نداره ولی به صورت اینترنتی هم سرعت بیشتر و هم کیفت بهتر و هم هزینه نزدیک به صفر دارد .....متاسفانه این مورد برای ایران صادق نیست .نقل قول:
دوستان جشنواره ارغوان رایتل عرضه شد!
اعتباری ها هم میتونند اینترنت 1مگ بگیرند!
پینگش با ۴.۲.۲.۴ چنده؟ بدرد بازی انلاین میخوره؟
دلت خوشه ها :)نقل قول:
دوستان میشه یه گوشی نوکیا ن82 که تریجی هم ساپورت میکنرو، بجای مودم استفاده کرد؟ البته نه وایفای هات اسپاتش، با یو اس بی.
من وصلل میکنم گوشیو کامپیوتر میگه جی اس ام مودم کانکتد، ینی فقط جی اس امه؟
به درد وب گردی هم نمیخوره !نقل قول:
دوست عزیز من از دی ماه تا الان با رایتل کار می کنم .اگه تو بهترین جا قرار بگیره موبایل از نظر دریافت دیتا نه از نظر مخابراتی. وب گردی رو می ده .پینگش برای گیم بگیر نگیر داره .طرح بی نهایتشم اینترنتش شامل مصرف منصفانه می شه که فکر کنم از همه ای اس پی ها هم حجم کمتری رو بهتون می ده.....نقل قول:
در کل خوبه .
اسپید دانلودت چنده؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من که سر از کار رایتل در نیاوردم. هر بار که وارد ecare میشم یه جوریه. یه بار 512 بازه، 1 مگ بسته س، 1 مگ بازه، 512 بسته س، بعداً که دوباره وارد میشم، همه ی طرح ها قابل انتخابن. یه وقتایی ام مثل الان همه ی سرعتای بالاتر از 128 قفلن!
1 مگ روی 130 و 512 هم رو 60 تست کردم ضمن اینکه 128 رو هم یکی داشت رو همون 15 16 بود...نقل قول:
تا زمانی که 128 داشتم سرعت دانلودش بالای 30 بود. 128 رایتل در واقع 256 کیلوبیته.نقل قول:
آقا چند تا سؤال:
من میتونم با ارائه ی مدرک بدون خریدن بسته،طرح پایه ی سیمکارتم رو افزایش بدم؟یعنی بصورت پایه پهنای اینترنتم 1 مگ باشه مثلاً.
طرح بی نهایت که مشمول مصرف منصفانه هستش،منظور از این منصفانه چقدره؟چند گیگ در ماه؟
دوستان مودم یو اس بی رایتل چه قیمته ؟
مدرک رو دادین بعدش طرح می گیرن ...نه اونجوری که نمی شه ...نقل قول:
طرح بی نهایت مثل اینکه اینترنت 2 ماه رو پیش پیش می ده ولی فکر کنم حداکثر 14 گیگ باشه شایدم کمتر که این از همه ای اس پی ها هم کمتره ...من با کارشناسش 2 ساعت حرف زدم یارو هی می گفت اتوماتیکه و حجمی دقیق در نظر گرفته نشده ولی خوب من احساس می کنم که حجم در نظر گرفته شده برای 2 ماه 20 گیگ هم نمی رسه شایدم خیلی کمتر از اینا هم باشه
من خودم 128 نداشتم والا ولی 512 رو دارم الان رو 60 فیکسه و ضمن اینکه 1 مگ هو داشتم رو 120 130 فیکس بود البته در بهترین حالت دریافت دیتا .نقل قول:
بی اندازه گرونه قیمت هاش، اگر یک مقداری اینها فهم و شعور بازاریابی و مشتری مداری داشتن الان فروششون چند برابر بود.
اینترنت طرح آزاد رو مثلا بکنن 0.2 ریال بر کیلوبایت، بسته های اینترنتو بکنن ماهی 1 گیگ 7000 تومن. ماهی 500 مگ 5000 تومن. 6 ماه 5 گیگ 36 هزار تومن... اینا باید یه اقتصاد دان بیارن، بصورت علمی یطوری قیمت هارو موازنه کنن که برگشت سرمایشون سریع تر بشه، شک نکنید که با کم کردن قیمت ها سرعت برگشت سرمایشون ازین بیشتر میشه...
به دوستانی که میخوان مودم تری جی بگیرن، پیشنهاد میکنم که اگر یگوشی خوب برای سالای 2008 به بعد دارن، ازون استفاده کنن. هم هزینه اضافی نمیکنن هم امکانات بیشتری خواهند داشت.
من الان نوکیا ن82م رو مودم کردم، هم میتونم وایفای وصل شم هم سیمی هم بلوتوث، محدودیت سرعتش هم برای بلوتوث 900 کیلوبیته. برای بقیه تا همون 3 مگ جواب میده. خیلیم راضیم. میتونم با چند تا دستگاه هم در حالت وایفای هات اسپات بهش وصل شم که خیلی خوبه.
سلام دوستان اینترنتی ثبت نام کنم چه قدر طول میکشه تا سیم کارت برسه؟
حساب باطری گوشی رو هم بکن دفیق.من خودمم N82 دارم.مدت زیادی از ایراناسل و این شیوه استفاده میکردم(گوشیم مودم بود).آی سی شارژش خراب شد،باطری بکاپش از کار افتاد و باطری خودشم دغون شد.الان بخوام دوباره مثل روز اولش کنم باید حداقل 100 تومن هزینه کنم.خوب همون مودم رو استفاده کنیم بهتره.نقل قول:
جدی؟ والا من اینطوری زیاد ازش استفاده نکردم ببینم چی میشه، ولی قبلا سر ایرانسل پدرشو درآوردم یزمان هایی یادمه خیلیم داغ میشد ولی هنوز سالمه. باطریشو تازه خریدم، حدود دو سه ساعت جواب میده فک کنم، از دیروزم رایتل توشه، بعد شارژ کامل نیم ساعت اینترنتشو استفاده کردم الان ( بعد از 24 ساعت) دو خط از شارژش کم شده (البته باطری نو هست، شاید کالیبره نیست.)نقل قول:
دوستان شهرهای جدید تحت پوشش رایتل قرار گرفت
به سایتش مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی تونسته از این نقشه جدید استفاده کنه ؟ من هر شهری رو که انتخاب می کنم یه صفحه سفید میاد و نام مکان رو که میزنم هیچ چی نمیاد ؟
به خاطره اینه که از نقشه های گوگل استفاده کردن. خیلی باحالن. از یه طرف سرویسای گوگل رو مختل میکنن، از طرف دیگه همین سرویسا رو تو سایت خودشون استفاده میکنن.نقل قول:
پس یعنی برای همه اینطوریه؟
بچه ها یه سؤال.من الان بسته ی افزایشی 512 گرفتم 10 روزه.فقطم واسه این گرفتم که پهنای باندم از اون حالت دیفالت 128 خارج شه.
حالا وقتی مهلت 512 تموم شه بازم برمیگرده به 128 یا همون 512 میمونه و فقط قیمتش میره رو پایه و از شارژ کم میشه؟
512 میمونهنقل قول:
بسیار عالی.چون من با همین نیت بسته خریدم.نقل قول:
رایتل که انقدر هزینش بالاست adslبخرین بهتر نیست؟
هم هزینه کمی داره هم سرعت بیشتری نسبت به رایتل.
سرعت سرویس 128/256/512 تا چه اندازه سرعت میده؟
همون سرعت اسمی...نقل قول:
فقط 128 اکثر موقع ها 30 کیلوبایت میده
ماهیت استفاده از سیستم 3g بخاطر اینه که در حین حرکت یا در جایی که دسترسی به اینترنت نباشه این سیستم باشه و یا اینکه به جای زنگ با تلفن از سیستم های اوو و اسکایپ بدون مشکلی استفاده بشه ...البته الان که همه چی ملی شد رفت دیگه فرقی نمی کنه چی بگیرین....نقل قول:
اینترنت ملی بشه رو تمام ارتباطاتی که ردوبدل بهش انجام میشه؟نقل قول:
یعنی حتی روی امواج؟
ببین اینترنت اگر به همین صورت محدود بشه روی همه چی تاثیر داره فرق نمی کنه که دیتا به چه صورت ارسال می شه یعنی چه به صورت بی سیم و چه به صورت خطی بازم اصل بر فرستنده دیتاست که همگی برای زیر ساخت می باشد و رایتل یا وایمکس ها یا ای دی اس ال ها دریافت می کنند .نقل قول:
دوستان برای گرفتن سرعت های بالاتر از 128 باید دقیقا به چه صورت عمل کرد ؟ البته آنلاین منظورم
از فیل له کن استفاده کنید:n24:نقل قول:
کسی در این مورد اطلاعی نداره ؟ اگه بخایم آنلاین سرعت بالاتر از 128 بگیریم چجوری باید عمل کرد ؟نقل قول:
شما میری تو حساب کاربریت بعدش کارت دانشجویی یا جواز کار و... که تو خود سایت توضیح داده اپلود می کنید تو جدول سرویس مورد نظرتون و انتخاب می کنید اگر مدارک مورد تایید باشه تا 48 اعلام می کنه و فعالش می کنند.نقل قول:
ممنون از توضیح کاملتوننقل قول:
رایتل رو نمی دونمنقل قول:
ولی بیشتر شرکت ها مجوز می خواد
حالا یا شرکت یا جوازکسب یا دانشجو باشی و از این جور چیزا