سلام . فکر نکنم دیگه کسی با تکنو بازی کنه الان . زیادی گیمر ها رفتن سمت 4d1 .... البته این مشکل توی 4d1 هم هست ولی قابل حلهنقل قول:
من الان برای بار اول که وارد میشم نمیاره ، ولی بعد از 2-3 بار بیرون آمدن از بازی ، لیست سرورها را نمایش میده
Printable View
سلام . فکر نکنم دیگه کسی با تکنو بازی کنه الان . زیادی گیمر ها رفتن سمت 4d1 .... البته این مشکل توی 4d1 هم هست ولی قابل حلهنقل قول:
من الان برای بار اول که وارد میشم نمیاره ، ولی بعد از 2-3 بار بیرون آمدن از بازی ، لیست سرورها را نمایش میده
سلام tekno mw3 اجرا نمیشه چیکار کنم؟
دلیل این error جیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همجنین این:
دوستان مشکل steam authentication failed از چه وقتی وارد سرور می شم این میده و می پره بیرون.(مال یکی از دوستامه که چیت زده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منظورتون از آفلاین چیه؟ که می گید نمیشه co-op رو آفلاین زد...؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه که به صورت یه دونه کامپیوتر تکی آفلاین حساب میشه که نمیشه....
ولی اگه با سیم شبکه هم وصل باشن که میشه رفت! حالا اینترنت هم جزوشه!
هان؟ اشتباه می گم بگید، که بعدا یه جا نگم سوتی بدم...!
بچه ها من اصلا از آنلاین بازی کردن سر در نمیارم
میشه من توی خونمون و رفیقم هم توی خونشون با هم cod یا conter بازی کنیم ؟
منظور از بازی آنلاین همینه دیگه درسته ؟
بله دوست عزیز میشه بازی کردنقل قول:
شما همه کارهای 4d1 را انجام بدین ، بعد بشینین توی خونه و با رفیقتون توی جای دیگه با هم بازی کنین
البته من Counter تا الان آنلاین نزدم زیاد ، ولی خودم الان دارم MW3 میزنم !
دوست عزیز منم این مشکلو داشتم. با تکنو گاد در اصل اسم یوزر عوض نمیشه .شما باید TeknoMW3 Server Launcher-Editor رو دانلود کنی و از صفحه اول وقتی رو start (lan,online) ;کلیک میکنی ازت یوزر نیم میخاد اونجا میتونی عوض کنی یه راندوم ای دی هم بزن.امیدوارم برا تو هم کار کنهنقل قول:
4d1 میشه بگین چیه ؟:n12:نقل قول:
شما هرچی تو لینک زیر نوشته را کامل اجرا کن تا بتونی آنلاین بازی کنی :n06:نقل قول:
سلام دوستان من هر چی گشتم نتونستم برای لن بازی کردن توی گیم نت آموزش پیدا کنم
ممنون میشم اگه کسی آموزشی ازش سراغ داره که 100% جواب بده یا خودش آموزش رو بلده اینجا به من توضیح بده که بتونیم این COD MW3 رو توی گیم نت لن کنیم
مرسی
سلام دوست عزیز این راه حلی که برای عوض کردن عکس تکنو گاد گفته اید اشتباه کار نمی کنه لطفا درستش کنید وقتی اون عبارت مورد نظر را پیدا می کنیمogo_mw3.png فرمت png مربوط به عکس میشه اما فرمت paa مشخص نیست مربوط به جی هست فرمت عکس نیست؟ وقتی به این فرمت تبدیل بشه برنامه تکنو گاد از کار می افته لطفا خودتان تست کنید اصولا باید آدرس عکس عوض بشه نه فرمت عکس باید این عوض بشه ogo_mw3 نه این pngلطفا جواب را به ایمیل من هم بفرستید راه حله شما اشتباه !!!نقل قول:
:n13:
سلام.
الان با تکنو گاد نمیشه انلاین بازی کرد؟
تو لیست سرور هیچ چیزی نیست.
دوستان الان همه سروهای ایرانی رفتن استیم. فقط m3 clan مونده...سرور دیگه ای هم مونده تو 4d1? غیر از m3
سلام دوستان fourdeltaone شات داون شده؟ مثل که ازش شکایت کردن و دیگه بازی اجرا نمیشه ..واسه من که 2 هفتست اجرا نمیشه.( اگر واقعا دیگه درست نمیشه پاک کنیم بره 10 گیگ حجم گرفته هارد رو)؟
ولی هنوز teknomw3 کا رمیکنه. همین الان توش بودم.
با سلام .
عزیزانی که در هنگام اتصال به سرور با پیام Files different from server مواجه میشوند .
پیام بفرستن . راه حل 100 % تضمینی (4d1 trickS).
--------------------.
برای دانلود DLC ها و همچنین فایل مورد نیاز و البته البته البته بازی در سرور ایرانی با پینگ عالی به سایت زیر برید:
سرور ایرانی Mw3 راه اندازی شد.
دوستانی که تمایل دارند آنلاین بازی کنند در تایپیک اعلام کنند.
سلام ، من بازی رو روی steam دارم ، کسی نیست رو steam داشته باشه؟ 59 یورو خریده بودم ولی تا 1 هفته قبل نصبش نکرده بودم ، راستش گم کرده بودم
الان که بازی میکنم خیلی باحاله اما کسی نیست هیچ فرندی هم ندارم ، اگه میشه steam id هاتونو بدید اگه رو steam هستید
آقا من بازی رو نصب کردم نسخه مخصوصی ک لازمه همه کاراتونم کردم وقتی هاست میشم دوستم میخواد بهم جوین شه تو بازی میاد بعد کانکت این ارور رو میده بهش خودمم تست کردم بهش جوین شم تکنو تو بازی میره تو بازیم گذینشو میزنی میره اما کانکت میشه این ارورو رو میده یعنی میری تو بازی رو بخش مولت کلبیک میکنی
host and client have the same steamid , pleas change if from teknogods.ini file.
all hail teknogod
کسی میدونه چرا اگه میدونه کمک کنه میخوایم سواپ بازی کنیم
اگرم کسی چند نفرشو بلده بگه co op با تشکر
من هرکاری کردم نتونستم آنلاین بازی کنم
سلام
لینک هاتون برای فایل 2 مشکل داره
اگه میشه دوباره آپلود کنید
خیلی ممنون...
نرم افزار gibsonSaferWonderHack رو دانلود کن تمام تفنگها ، پرکها ، لول ، و ... رو فقط با زدن چندتا کلید باز میکنه :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
فـعـلا کسـی هســت که MW3 رو بـازی کــنه !؟؟؟
مــن کـه دوبـاره نصــب کـردم و دارم آنـلـایــن بـازی میکــنم (با روش PlusMaster)
PlusMaster یـه روش کـامـلـا ایــرانیــه . هرکــی خـواست دوبـاره بـازی کــنه بـره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و توضیحـاتو بخــونه
سلام . در بازی mw3 برای بازی شبکه ای lan چطوری باید class اسلحه های دلخواه رو ساخت؟ (مثل call of 4 mw که می تونستیم کلاس اسلحه بسازیم) تو قسمت play تو private کلاس های که میسازم کار نمیکنه .یعنی توقسمت مولتی پلیر شبکه ای که باید از طریق سرور بریم قابل استفاده نیستن.
سلام. اینم لینک plus برای ثبت نام
هر موقع تو استیم یا تکنوگاد فرقی نمیکنه خوب بازی کردم و نفر اول بودم .بن کردن.آخه چرا چشم نداریم ببینیم از ما بهتر کسی بازی میکنه؟
طرف 3 ساله داری بازی میکنه ادمینم هست سرور هم داره فکر کرده خدای بازی..مرد حسابی من از سال 2009 که mw3 اومد بیرون دارم بازی میکنم 5 ساله..اونوقت هر کی از خودشون بهتر بازی کنه چیتر و هکره.
بعد دیشب رفتم به ادمین اصلی یکی از سرورها ی ایرانی که بنم کرد گفتم میگه کسی شما رو بن نکرده اتوماتیک بن شدید . آره هر وقت زیاد می کشیم اتوماتیک بن میشیم.
سلام دوست من یک روزی مشخص کن با هم بازی کنیم جوابتو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرست راستی تاریخ آن روز را هم بنویس IP من هم 5.250.106.221 میباشد :n01:
بچه ها این رو من دیروز زدم. یه شروع طوفانی داشتم با triple kill و در ادامه کشتن چند نفر دیگه و بمب گذاشتن . نظر خودتون رو بگید خوشحال میشم.
برای نمایش کلیک کنید:
دوستان کسی میتونه آموزش qs زدن رو بده؟
من هر جوری میزنم بن میکنن میگن ns زدی یا zoom کردی. 2 سال دارم تمرین میکنم نمیدونم چه طوری میگن ns میزنی من راست کلیک میزنم بعد نیم ثانیه چپ کلیک میزنم. خوب هم میکشم ولی بن میشم میگن ns یا زوم
ویدئوهای آموزشی رو هم نگاه کردم چنتارو. خارجی ایرانی که پادشاه میزد.
کسی میتونه آموزش بده؟ طریقه صحیح qs رو که کیک و بن نشم؟
اقا لللنش هنوز کار میکنه
من فوری لن این بازیو میخوام
ممنون میشم یکی راه حل بده
ارور THE LIMITED 128 میده
واسه لن فقط
این error
بعد از آپدیت اومده الان چیکار کنم ؟
وقتی میزنم بازی شروع بشه هیچی نمیشه بعد از 10دقیقه این error میاد؟؟؟؟
(Tekno)
منم همین ارورو داشتم شما tekno mw3 clinet 2.7.3.7 رو دانلود کن بعد بریز تو پوشه بازی .نقل قول:
این چون آپدیت کرده فایلهاش با هم قاطی شده شما باید خودت از هم جدا کنی فایلهای قبلی رو با آپدیت جدید .
من فایلهای قبلی رو که تو پوشه اصلی بود مال ورژن کلاینت قبلی بازی اونا رو یه جا دیگه cut کزدم بعد اول کلاینت جدید رو ریختم بعد مثلا میگفت فایل bink32.dll لازم داره براش کپی میکردم .
پوشه ها رو نیازی نیست دست بزنی فقط فایلهای قبلی. پوشه ها سالمن.منظورم همون پوشه های توی پوشه اصلی بازی. اونا رو دست نزن
یکی مارو راهنمیی نمیکنههه؟
ارور THE LIMITED 128 میده
واسه لن فقط
سلام هر موقعه میخواد بره مپ بعدی از بازی میپره بیرون
سلام دوستان.
شما میدونید پلاس مستر دوباره برگشته؟ من فایلهای این بازی رو با تکنو اشتباه گرفتم و فایل client.wyc از پوشه پاک شد.کسی از دوستان میتونه برام اپ کنه؟حجمش خیلی کمه.فقط فایل بازی اصلی یا مال خود پوشه پلاس باشه.
راستی این اپدیت جدید تکنو رو از کجا میشه دان کرد؟
چرا tekno هیچ سروری رو نشون نمیده .قبل که آپدیت بشه خوب بود الان هیچ سروری رو نشون نمیده
من همه کار هارو کردم ولی وقتی تکنو رو میخواد اجرا کنه close the program میده
ممکنه مشکل از اون سه تا فایل اورجینال باشه ؟ IW5SP.exe, IW5Server.exe , IW5MP.exe
واسه من کرک شده بود اگه میشه یکی این سه تا فایل رو بزاره ممنون:n12: