سلام یه کمک من موقع تجرای بازی این ارورو میده که xlive.dll از بین رفته باید چه کنم؟
:46:
Printable View
سلام یه کمک من موقع تجرای بازی این ارورو میده که xlive.dll از بین رفته باید چه کنم؟
دوستان وقتی بازی رو اجرا می کنم ارور batman has stop working را می ده!
بعد از نصب بازی یک DLC نصب می کنم BAC.DLC.Pack.multi9-R.G
بعد این اپدیت را نصب می کنمBatmanArkhamCityUpdate1.01
و بعد کرک بازی که فقط شامل این فایله gameservices.dll در پوشه win32
شاید game live ات مشکل دارهنقل قول:
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
من متخصص نیستم اما شما انگار حسابی دیگه آش ش کردی هرچی گیر اومده ریختی اون تونقل قول:
اگه نسخت 16 گیگی هست نیاز به نصب آپدیت و به تبع آن gameservices.dl نیست
dlc هم من ریختم مشکل ندارم
اگه نسخت 16 گیگی فقط کرک 2 رو نصب کن حل میشه در مورد نسخه 7 گیگی هم من کر نکردم
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
game live رو باید نصب کنید و اگه بازم ارور داد direcx 11 رو نصب کنیدنقل قول:
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
یکی هم منو کمک کنه این داستان اصلی رو رفتم و ماموریت های جانبی هم رفتم طوری که چیزی رو نقشه نمونده جز چند تا علامت سوال (اکثرا سفید و 2تا صورتی) که از روی نقه روشونم میره چیزی نیست + چندتا ارم w که واسه رد شدن از حاقس + یه علامت ! که اون میری روش هیچی نیست...چیکار کنم؟
(چه بازی مسخره ای شده ها...)
سلام دوستان خسته نباشید
چرا بازی Batman Arkham City™ Microsoft Games for Windows - LIVE بالا نمیاد شما ها که میدونید وقتی که Microsoft Games for Windows - LIVE بالا نمیاد بازی ذخیره نمی شه کمکم کنید ممنون می شم!
:5::5::5::5::5::5::5::5:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
یعنی وقتی بازی رو اجرا میکنی بعد منوی بازی منوی game live رو نمیبینی؟ یا بازی رو نمیتونی اجرا کنی؟نقل قول:
اگه بعد اجرا بازی منوی game live رو نمیبینی game live ro درست نصب کن اگه نشد دانلود کن از سایت ایکروسافت
تازه به غیره game live چند تا چیز دیگه هم میخواد که باید تو cd نصبت باشه مثل net frame work
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
یکی هم منو کمک کنه این داستان اصلی رو رفتم و ماموریت های جانبی هم رفتم طوری که چیزی رو نقشه نمونده جز چند تا علامت سوال (اکثرا سفید و 2تا صورتی) که از روی نقه روشونم میره چیزی نیست + چندتا ارم w که واسه رد شدن از حاقس + یه علامت ! که اون میری روش هیچی نیست...چیکار کنم؟
(چه بازی مسخره ای شده ها...)
virus2009 به داد برس
نه دوست من اش ش کردی چیه...نقل قول:
اون DLC که چیز خاصی نیست ، اپدیت و کرک هم که یک چیز معمولن برای بازیها.
++++
کلا سه تا بازی دارم که اخیرا خریدم اما اجرا نمیشن از خودشون و کرک هاشون تقریبا مطمئنم اما.... نمی دونم شاید فایل یا برنامه خاصی از روی کامپیوترم پاک شده !
َما کل بازی رو پاک کن(فولدرشم پاک کن و هر چی ازش پیدا کردی) بعد دوباره نصب کن و این بار آپدیت و dlc رو نصب نکن بازی رو اجرا کن اگه error داد متن دقیق error ای که گرفتی اینجا بنویس ببینیم میشه کاری کرد یا نهنقل قول:
دوستان من چند صفحه ی این تاپیک رو بررسی کردم ( چون تو اجرا مشکل Xlive و msi داشتم ) و با توصیه های شما تونستم از شرّ این دو تا ارور خلاص شم ، اما الان با یه ارور دیگه روبرو شدم که اینجا عکسش رو گذاشتم ، خواهشا کمک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
کسی نمیتونه کمک کنه ؟
بچه ها بازی رو xp نصب میشه؟ واجرا میشه؟
تا اونجا که من شنیدم میگن که رو xp اجرا نکیشه و به مشکل خوردننقل قول:
اما خود بازی گفته رو xp sp3 هم اجرا میشه
دیگه تصمیم با شماست
---------- Post added at 08:57 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
من تا حالا همچین اروری ندیدم 2تا پیشنهاد دارم یکی اینکه شما این ارور رو در گوگل سرچ کن و بیبین راه حلی براش پیدا میکنینقل قول:
دوم اینکه آخرین ورژن درایور گرافیکت رو نصب کن اگه آپدیت نیست (ولی اگه مثلا ماله 5 6 ماه پیشه مشکل نداره) و یکیم چنصفحه عقب تر بگرد کرک شماره 2 رو پیدا کنو نصب کن
---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------
بعد از آزاد کردن زن دکتر فریز چطوری از شر دیدشات خلاص شم؟ کسی میدونه؟
داداش من آفلاین ساختم ولی بازم سیو نمیکنهنقل قول:
بازی من چهار dvd هست و وقتی نصبش کردمن حجمش شده 15 گیگ وقتی میرم تو بازی اولش یه دمو از کمپانی های سازنده میاد تا اینکه میرسه به اونجا که منوی اولیه میاد تا اون منو دیده میشه از بازی مییاد بیرون ارور dont send میده
ویندوز xp دارم.
سلام.دوستان من یه مشکلی که دارم اینه اصلا نصب نمیشه
میره تا جایی که درایو رو انتخاب میکنی و next رو مبزنی که بره واسه نصب یه دفعه خطای stop working میده و close
کسی میتون:3:ه کمکی کنه؟
الان ارور سیوم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته این اسکرین شات ماله سری قبله بتمنه ولی من الان دقیقا همین مشکل رو دارم ، کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
کمک !!! کمک کنید !!!نقل قول:
بعد از اینکه با پروفایل آفلاینم وارد میشم این صفحه ای که لینک گذاشتم میاد ، اگه No رو بزنم که برمیگرده و اگه Yes بزنم بازی بدون سیو اجرا میشه . کمک !
من در اون جا که باید بری موزه موندم ؟
یعنی هیچ کس تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
مشکل من اینه که داشتم مثل بچه ادم بازی رئ انجام می دادم به بعد از حدود یک هفته که بازی نکرده بودم و برگشتم سر بازی پیغام میده دی وی دی اورجینال رو بزارم .از اون موقع دوتا کرک متفاوت ریختم یکیش 50 مگی بود و اونیکی 25 مگی درست نشد که نشد.حالا موندم چیکار کنم لطفا کمک کنید
ای بابا ظاهرا باید بیخیال این بازی شیم . 5 تومن ریختم دور...
شما اصلا پروفایل نساختی که بخواد سیو شه برو تو سایت دانلود ها قسمت دانلود بتمن زیرش گفته چطوری پروفایل بسازینقل قول:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
با ویندوز xp مثل اینکه ناسازگار اگه به اینترنت وصلی حتما قطع کن بعد برو تو ومطمئن باش که پروفایل افلاین ساختی یعنی قبل دیدن منوی انتخاب و بعد دموی اولیه باید game live بیاد و شما پروفایل افلاینی رو که ساختی انتخاب کنینقل قول:
بعد اگه به اینترنت وصل نباش باید بره وگرنه ویندوزتو عوض کن
البته همچینم مال نیست!
باید با کرک شماره 2 درست شه حجمش حدوده 50 مگ که بعد اکسترک شدن 114 اینا میشهنقل قول:
نمیدونم والا...
عکس بزار ...چرا موندی؟نقل قول:
[QUOTE=amin_eshgh;6883724]باید با کرک شماره 2 درست شه حجمش حدوده 50 مگ که بعد اکسترک شدن 114 اینا میشه
نمیدونم والا...
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
اون کرک رو هم ریختم اما بازهم جواب نداد
حدود 21% بازی اونجایی که میره پیش mr.freez برای آزمایش خون چه جوری freez رو بکشم ؟
سلام دوستان ! من بازی رو امروز گرفتم ! 4 تا dvd بودش !
داخل پوشه کرک توی dvd4 هر چی بود copy کردم تو binary تو محل بازی اما اجرا نشد !
بعدش update 1.1 رو دانلود کردم و کار رو دوباره تکرار کردم ! اما 2 باره اجرا نشد !
چه کنم ؟
عکس اول اروری که بهنگام زدن آیکون batman ac پیش میاد !
عکس دوم هم پوشه نصب بازی
ویندوزم هم 7 هستش 32 بیتی !
کارت گرافیک هم 460
سلام دوستان این batman برای من این ارور میده :
please insert the original disc instead of a backup (1000)
یه کم سرچ کردم مثل اینکه باید از device manager دی وی دی رام disable کنم!!!!!!!!!
سلام
بازی من خیلی دیر اجرا میشه
وقتی بازش میکنم تا بیاد وارد بازی بشه چند دقیقه باید منتظر بمونم
تازه گاها از بازی میپره بیرون
کرک خوب و سالمی براش وجود داره ؟
نقل قول:
کلا بازیش خیلی دیر اجرا می شه .... با پچ اول خیلی بهتر می شه ولی باز هم مثل بازی های دیگه نمی شه ! ( واسه من قبل از پچ 1 دقیقه بود ولی بعد از پچ در حد 15 ثانیه اجرا شد ! )
و البته بهتره اگه برنامه ای چیزی run هست ، ببندینش ( مثل آنتی ویروس )
در ضمن این پچ فریم ریت بازی در DX11 رو هم بهتر می کنه !
کرک هم همونی هست که اول اومده بود ...
اوکینقل قول:
من نه کرک دارم نه پچ
لینکهاشو میدی ؟
سلام
من هر کاری که میکنم نمیتونم بازرو سیو کنم windowslivam ریختم تو بازی دکمه home میزنم صفحه اینترنت اکسپلولر باز میشه چه کنم
نقل قول:
کرک ورژن 2 و اصلاح شده : CRACK V2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک مستقیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت 1.1: Release name : Batman:.Arkham.City-UPDATE.1.1 Size : 185MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی !!!!:31::31::31:
مشکل من سیو بازی
خوب باید یه اکانت درس کنید ...وقتی home رو میزنید یه صفحه میاره پایینش نوشته Create new profile اونو که زدید یه چن خط توضیحات میاره لا به لای اون توضیحات نوشته Local Profile که روش کلیک می کنید و حله ...
من home میزنمن هیچی نمیاره
سلام بابا این بازی که سیو نمیشه !!!!!!!
چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
هردو لینک خرابهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:شما دوستان باید در گیم فور ویندوز یک اکانت آفلاین بسازیدنقل قول:
که دوستمون در بالا اشاره کرد
اگه مشکلی داشتین من دقیقا توضیح بدم
[/QUOTE]
واسه من هم بعد از نصب بازی و کپی پیست کرک در binary وقتی می خواهم بازی رو اجرا کنم دقیقا مثل دوستمون همین پیغام رو می ده کسی می دونه چه کار باید کرد؟
سلام
سیو بازی در my Document رو کپی کردم. حالا بعد از نصب ویندوز و نصب دوباره بازی با جایگزین کردن فایل های قبلی سیو بازی بر نمی گرده. باید چکار کنم؟ مرسی
من وقتی game for رو اجرا میکنم یه پیغام میاد میگه مخوام آپدیت بشم وفایل رو دانلود میکنم درست نصب نمیشه
سلام
دوستان برا منم بعد نصب بازی این پیغام میاد ممنون میشم راهنمائیم کنین