فکر نکنم ......................
Printable View
فکر نکنم ......................
بچه ها سلام من این بازی رو گرفتم نصب کردم بعد از رفع تمام ارور ها الان ارور واسه آپدیت درایور کارت گرافیک میده رفتم آخرینش رو دانلود کردم که 285.62 nvidia هستش ولی این ورژن با اینکه تو مشخصاتش نوشته شده برای کارتهای سری 400 مناسبه ولی تو سیستمم نصب نمیشه و وسط کار ارور میده دو بار از دو جای مختلف هم دانلود کردم و همین وضعیت رو داشته تورو خدا راهنمایی کنید کارت گرافیکم GT430 هست.
اینم ارورش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
هر وقت می خوام direct X رو نصب(instal) کنم,با این پیام مواجه می شوم:
a cabinet file necessary for installation can not be trusted.Please verify
the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid
در نتیجه روند نصب در همان ابتدا متوقف می شود.
چکار کنم تا این مشکلم حل شود؟
با سپاس از پاسخ شما
فکر کنم یه جای کار داری اشتباه می کنینقل قول:
مطمئنی درست گرفتی برای ویندوز XP یا 7 ؟ فکر کنم 32 Bit 64 Bit هم داره برای ویندوز
نقل قول:
چشم یه بار دیگه دانلود می کنم برای 7 گرفتم و 32bit الان یه بار دیگه میگیرم ببینم چی میشه.
بچه ها دیگه کلافه شدم بازم دانلود کردم ولی باز همون ارور رو داد یکی بیاد کمک کنه دیگه... لینکایی که اینجا هست هم خرابه و نمیشه ازشون دانلود کرد یکی یه کمکی بکنه و بگه من چطور درایورم رو آپدیت کنم تا بتونم این بازی رو انجام بدم یه لینک دانلود از آپدیت مناسب برای این بازی واسم بذارید ویندوز 7 32bit ...ممنون
بفرما دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=244&Title=nVIDIA-GeForce-Desktop-&-NoteBook-Drivers-285.62-WHQL
فاصلشو بردار
سلام چرا از خود سایت Geforce دانلود نمیکنی؟ اون طوری مطمئن هست منم قبلا این مشکل داشتم که با نصب فایل دریافتی از جی فورس حل شد البته باید با پرو کسی اینکارو بکنی
ممنون دوست عزیز از سافت گذر تقریبا همه رو دانلود کردم ولی نصب نمیشد و همه همین ارور رو میدادن دیگه از خیر این بازی گذشتم و فایلش رو حذف کردم از سیستم بهرحال ممنون از کمکتوننقل قول:
همون طور که دوست عزیزمون گفتن از خود سایتشم می تونی بگیری ولی باید با و ی پ ی ا ن باشینقل قول:
الان اگه همین نرم افزارو Nvdida رو کامپیوترت داشته باشی با خودشم می تونی اپدیت کنی ولی فکر کنم اونم با و ی پ ی ا ن
با سلام
هر وقت می خوام direct X رو نصب(instal) کنم,با این پیام مواجه می شوم:
a cabinet file necessary for installation can not be trusted.Please verify
the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid
در نتیجه روند نصب در همان ابتدا متوقف می شود.
چکار کنم تا این مشکلم حل شود؟
کسی جواب سوالم رو نمی دونه؟ این مشکل از کارت گرافیکه یا ویندوز یا ...؟
متشکر میشوم پاسخ دهید.
شما باید Cryptographic Services رو حالنه Automatic قرار بدید ...
این مراحلو دمبال کنید :
Start the Administrative Tools utility in Control Panel.
Double-click Services.
Right-click Cryptographic Services, and then click Properties.
Click Automatic for Startup type, and then click Start.
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
شما باید Cryptographic Services رو حالنه Automatic قرار بدید ...
این مراحلو دمبال کنید :
Start the Administrative Tools utility in Control Panel.
Double-click Services.
Right-click Cryptographic Services, and then click Properties.
Click Automatic for Startup type, and then click Start.
دوستان عزیزم کسی هست بدونه چرا گرافیک این بازی اینقدر پایینه؟ حتی به شیفت هم نمیرسه
ظاهرا تغییر توی گزینه های گرافیک هم تغییری به بازی نمیده مخصوصا گرافیک ماشین فوق العاده پایینه
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟
دوست عزیز این مشکل خود بازی هستش. لطفا به گیرنده های خود دست نزنید :31:نقل قول:
.
فوق الاده زیاد از این بازی انتقاد کردن از هر نظر.
گرافیکی. موضوعی. و حتی کلیدهای بازی.
و حتی همه ی مردم نظرشون این بوده که این بازی the run باعث شده که اسم این بازی پر طرفدار هم خراب بشه. مخصوصا بعد از ورژن shift که طرفدارهای این بازی چند برابر شد.
موفق باشید
سلام من بازي Need for Speed The Run را نصب كدم اما پيغام ميده entry point not found بايد چيكار كنم
کرک جدید و DirectX 11 رو دانلود و نصب کن.نقل قول:
سلام خسته نباشید
من نسخه بلک باکس دانلود کردم بازی اجرا میشه ولی لگ داره
ویندوز سون 4رم 7400 سی گرافیک اپدیت شده و کل کرک هارو امتحان کردم بازی روی low هست
سلام
من این بازیو نصب کردم کرکم کپی کردم
اما وقتی میخوام اجرا کنم بازیو stoped work میده
رمم 8
cpu core i7
ati radeon hd 5650 هم گرافیکم
وقتی پیغام خطا میاد more detail رو میزنم اینا میاد
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Need For Speed The Run.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 4eaa0448
Fault Module Name: atidxx32.dll
Fault Module Version: 8.17.10.252
...
میشه کمکم کنید ؟
سلام دوستان
در هنگام اجرای بازی وقتی که داره لود میشه بازی بازی گیر میکنه و وقتی رفتم تو دیتای بازی دیدم فایل
AudioSuperBundle.sb وجود نداره و هر جا گشتم نتونستم پیدا کنم و حجمش هم 270 mg هست لطفا یکی به من کمک کنه .
بازی رو repaire کننقل قول:
سلام من این بازی رو از p30worldدانلود کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد ولی نمیدونم که چرا دکمه های بازی مال xboxهست هر کاری میکنم کیبورد اصلا کار نمیده توی تنظیمات هم رفتم ولی فایده ای نداشت من دقیقا همین مشکلو توی نسخه بلک باکس هم دارم دسته بازی هم اصلا وصل نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من همه کاری کردم ولی میدونم مشکل از فایل setup اگه یکی یه لینک بده ممنون میشم:11:نقل قول:
راستی دوستانی که با کارت گرافیک 9600GT مشکل داشتند حتما آخرین آپدیت درایور این کارت رو دانلود کنند مشکل حل شده .
ورژن 295.73 رو نصب کنید و دیگه با بازیهای جدید EA Games مشکل نداشته باشید.
مشکل بنده با بازیهای زیر حل شده.
Need for speed RUN
Battlefiel D 3
Fifa 12
با سلام دوستان من بازیNeed for Speed - The Run را تازه خریدم از فروشگاه بازی جدید
بازی رو که نصب میکنم یک صفحه سیاه میاد بعد ارور میده
منdirectx نسخه 10 و کارت گرافیکgeforce 7300رو هم آپدیت کردم از سایت سافت گذر نسخه295.73 اما باز هم ارور میده دیگه دارم بیخیال این بازی میشم این تنها بازی هست که اذیتم کرده بازی های فیفا12 از این قبیل مشکلی ندارم
دوستان خواهشا کمک کنید ممنون میشم
هر چه سریع تر بهتر
اولا چون گرافیکتون DX10 رو ساپورت نمیکنه اصلا قادر به اجرای این بازی نیست....ثانیا اگر هم میتونست بیاره اینقدر ضعیفه که فکر کنم در پایین ترین جزئیات هم به زور 10 فریم میداد!!!نقل قول:
سلام دوستان
آیا این بازی رو ویندوز xpro 2011 اجرا می شه؟
لطفا کمکم کنید!
خیر فقط ویستا و سون, به خاطر اینکه اصلا DX9 برای موتور این بازی تعریف نشده!نقل قول:
سلام دوستان
من بازی رو از p30دانلود کردم .فایلهارو اکسترکت میکنم ولی گزینه ای برای نصب بازی بهم نمیده
لطفا راهنماییم کنید مشکل از دانلودم بوده یا از چیز دیگس
اگه امکان داره یه کرک جدید معرفی کنید چون آنتی ویروس من حتی پس از کپی کردن کرک ور محل نصب بازی بمحض فعال شدن پاکش میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی شما باید برای کرک کردن بازی اگه آنتی ویروست NOD32 هست آدرس فایل کرک رو درقسمت exclusive به صورت استثناء تعریف کنی چون nod به اشتباه فایل کرک رو تروجان تشخیص میده و پاکش میکنه!
ممنون از محبتتون
خوشبختانه با کرک شما با وجود اینکه ناد دارم ولی نیازی نشد که براش نعریف کنم ممنون
سلام بازیم نید فور اسپید ران موقعه اجرا ارور میده بعد همه ای برنامه همراه سی دی رو نصب کردم ویندوز هم دوباره ریختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Minimum System Requirementsنقل قول:
* CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo or equal AMD
* RAM: 3 GB
* HDD: 18 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* DirectX: Version 10
* Network: 512 KBPS Internet connection or better
Recommended System Requirements
* CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Quad or similar
* RAM: 4 GB
* HDD: 18 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* DirectX: Version 10/11
*Network: 512 KBPS Internet connection or better
رو اکس پی نصب نمیشه !:5:
سلام دوباره
من میخوام این بازی رو با گیم پد اجرا کنم یکی گرفتم که ظاهرا همون مدل ایکس باکس هست و خوش دست هم هست الان مشکلی که دارم اینه که بعضی کلیداش کار نمیکنه مثلا همون اولش که ماشین رو گزاشتن وسط پرس و ما باید خودمونو نجات بدیم هی مینویسه کلید ایکس رو فشار بده اما من هرقدر این کلید رو فشار میدم اتفاقی نمیفته ولی با کیبرد بدون هیچ مشکلی چند مرحله هم رفتم ولی چون با لپ تاپ بازی میکنم نمیخوام زیادی به کیبردش فشار وارد بیاد راستی درایورشو هم از سی دی همراهش نصب کردم کسی راه حلی بلده؟؟
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
سلام دوباره
من میخوام این بازی رو با گیم پد اجرا کنم یکی گرفتم که ظاهرا همون مدل ایکس باکس هست و خوش دست هم هست الان مشکلی که دارم اینه که بعضی کلیداش کار نمیکنه مثلا همون اولش که ماشین رو گزاشتن وسط پرس و ما باید خودمونو نجات بدیم هی مینویسه کلید ایکس رو فشار بده اما من هرقدر این کلید رو فشار میدم اتفاقی نمیفته ولی با کیبرد بدون هیچ مشکلی چند مرحله هم رفتم ولی چون با لپ تاپ بازی میکنم نمیخوام زیادی به کیبردش فشار وارد بیاد راستی درایورشو هم از سی دی همراهش نصب کردم کسی راه حلی بلده؟؟
شما اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزار رو دانلود و اجرا کن...نقل قول:
سپس هر سه فایل اصلی رو توی پوشه_ی اصلی بازی کنار آیکون بازی کپی کن و بعد نرم افزار رو اجرا و کلیدهای دسته رو با کلیدهای دسته_ی Xbox 360 منطبق کن اگر هم توی تطبیق مشکل داشتی طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کن بعد برو توی بازی احتمالا باید مشکل حل شه:46:
ممنون ولی متاسفانه درست نشد حدس میزنم باید اسم فایلی dll رو که در پوشه گیم کپی میکنیم باید تغییر بدم اما به چه چیزی نمیدونم شایدم مشکل دیگه ای باشه نمیدونم والا
دقیقا مشکل کجاست؟نقل قول:
توی نرم افزار تموم کلیدها درست تعریف شدن؟؟توی قسمت option بازی آیا برای تموم عملیاتها کلیدهای مناسب تعریف شده؟؟
بعضی کلیدا توی نرم افزار درست نبودند که درستشون کردم و سیو کردم ولی مشکل اینجاس که کلیدائی که نیاز به تنظیم داخل آپشن گیم ندارن کار نمیکنن مثلا کلید A برای منوها اصلا کار نمیکنه و بجاش اینتر از کیبرد میزنم یا کلید X که بدون اون نمیشه بازی رو شروع کرد :41:نقل قول:
راستی یادم رفت بگم کلیدای start, back هم کار نمیکنن اما مثلا وقتی اون کلید گرد رو بسمت پائین فشار میدم(شرمنده اسم کلید رو نمیدونم)بجای استارت در منو کار میکنه ولی در اون برنامه ای که شما گفتین درست نشون میده و وقتی کلید start رو میزنم در عکس درست روشن میشه
سلام
من دو تا نسخه مختلف این بازی را گرفتم .یکیشو خریدم یکیشم دانلود کردم . ولی مرحله دومش وسط بازی هر مرتب گیر میکنه. و مجبورم از task manger بازی را ببندم