اگر اجرایی باشه خیلی عالی میشه :8:نقل قول:
Printable View
اگر اجرایی باشه خیلی عالی میشه :8:نقل قول:
با سلام به دوستان
من قصد خرید این گوشیرو دارم میخواستم بدونم هنگام خرید از کجا میشه فهمید رامش اماراته یا نه؟؟
دوست عزیز اکثر گوشی های ریزر که تو ایران هست رام عربی روش هست . برای اطمینان موقع خرید اگر روی جعبه چیزی در این مورد ننوشته باشه که برای کشورهای عربیه یا نه . میتونی بری تو سیتینگ گوشی و مشخصات گوشی و رام رو ببینی . ببین سیستم ورژن چیه /نقل قول:
البته ورژن اروپا هم باشه مشکلی نداره و یکبار اتا آپدیت بزنی عربی بهش اضافه میشه .
آیامیتوان یک Motorola Droid RAZR را به RAZR Maxx تبدیل کرد؟
اگرشما هم یک Motorola Droid RAZRخریده اید وحالاازشانس خودناامید شده اید که Razr Maxxبایک باطری بهتررانخریده اید بایدبدانیدxdaراهی راکشف کرده که میتوان باطری 1780mAبه باطری 3300mA به روزرسانی کرد.
البته این کارباعث ازبین رفتن گارانتی گوشی شده وهمچنین شمابرای این کارنیازمند یک باطری جدید،قاب پشت صفحه وپوشش پورت جایگزین هستید.
پس یک سری به Xda بزنید تابفهمیدچگونه میتوان یک باطری 1780mAبه باطری 3300mA به روزرسانی کرد.
/
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /
با سلام به تمام دوستان من امروز رفتم این گوشیو خریدم رنگ سفیدشو ولی وقتی اومدم خونه دیدم مموری اینترنالشو زده 8 gb !!!!
مگه این گوشی 8 گیگم داره ؟؟مگه نباید 16 باشه؟؟یعنی سرم کلاه رفته؟؟
راستی یه مشکل دیگه ام اینه 2 تا پورتی که بالای گوشی هست قسمت فلزی پورت usb رفته داخل ولی پورت hdmi بیرونتره میخواستم ببینم مدل اینجوریه یا این مشکل داره؟؟
ممنون
نقل قول:مبارکهنقل قول:
4گیگ حافظه نصب برنامه و حافظه ای که سیستم عامل به خودش اختصاص داده رو از 16 گیگ که در اصل 14 و خورده ای هست باید کم کنید که 8 گیگ در دسترس یوزر قرار می گیره
پورت میکرو یو اس بی کمی از اچ دی ام آی داخل تره مشکلی نداره
راستی سفیدش خوشگله؟ چند و از کجا خریدی؟
ممنون داداش پس یعنی تو ستینگ نوشته اینترنال توتال مموری 8 گیگ مشکلی نداره؟؟مال شما هم همینو نوشته؟؟
سفیدش فوق العادس از نظر من اینم عکساش 1280 از علائدین خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسارو چرا پاک کردین؟؟؟؟!!!
پاک نشده که
من دارم میبینم
مبارکت باشه:)
ممنون دوست عزیز
شرمنده من 20 دقیقه پیش اومدم نبودن!!
خواهشنقل قول:
نه مشکلی نداره مال منم همینه
با سفیدش حال نکردم :31: ولی مبارکت باشه خوشگله مواظب باش کثیف نشه :46:
مرسی دوست عزیز
اینجاست که میگن سلایق باهم فرق داره
بخوام یه کاری کنم وقتی این گوشی وصله به کامپیوتر شارژ نشه چیکار باید کنم؟؟
بعدم اینکه برای انتقال مخاطبین موجود تو outlook باید چیکار کنم ؟؟با برنامه motocast نمیریزه
آپدیت جدید اومده ورژن خاورمیانه می توانید از طریق OTA می توانید دانلود بفرمایید :
مبارکت باشه عزیز . خیلی خوشگله این دور سفیدش هم .نقل قول:
کسی جوابی نداشت؟؟
راستی این ota کجای گوشی است و چجوری آپدیت کنم؟؟vpn میخواد ؟؟اگه میخواد چجوری از vpn استفاده کنم؟؟
Over The Air به معنی بی سیم است.
به دریافت یا ارسال اطلاعات ، از طریق تکنولوژی های بی سیم مانند GPRS گفته می شود.
مزیت این گونه جابه جایی اطلاعات ، امکان حرکت داشتن در حین دریافت و ارسال می باشد. به طور مثال وقتی در قابلیت های یک برنامه گفته می شود که توان آپدیت شدن OTAدارد به معنی این است که برنامه اطلاعات را می تواند بدون نیاز به اتصال سیمی از اینترنت دارد.
با وایرلس وصل شید به اینترنتنقل قول:
برید به مسیر : settings>About phone>System updates
دوستان ، یک کلام ، این گوشی یا آتریکس 2 ؟
هیچ آدم عاقلی سوپر آمولد و ضخامت 7 میلی متری و کیفیت ساخت بالاتر و دیزاین ریزر رو ول نمی کنه آتریکس 2 بخرهنقل قول:
چرا میزنی رفیق ، خب باشه ...
و البته ساپورت بهتر :دینقل قول:
البته آتریکس 2 هم گوشی استثنایی هست . فقط ال سی دی داره به جا ال ای دی . قراره فردا از نزدیک آتریکس 2 رو هم ببینم . من که ظاهرش رو خیلی دوست دارم :5:
آقایون چندتا نکته بگم خیال همرو راحت کنم برای خرید این گوشی
1- طراحی این گوشی واقعا توپه
2- صفحه نمایشش حرف نداره واقعا عالیه واین حرفایی که میگن پیکسلاش دیده میشه همش دروغه
3-باطریشم خیلی خوبه
ولی اینم بگم که کیفیت عکسهای دوربینش در حد چیزای دیگش نیست
از نظر ابعادی از هم رده هاش بزرگترهنقل قول:
اسپیکر واقعا عالی
---------- Post added at 02:48 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
دادا این اسپیکرش رو چک کن واسه بلندی صدا و کیفیت صفحه و دوربین هم یادت نرهنقل قول:
کیفیت دوربینش در حد ریزر هست .نقل قول:
صفحه که مشخصا ال سی دی هست . بلندی صدا رو فکر نکنم مشکلی باشه . موتورولا تو زمینه صوتی همیشه قوی بوده .
ادیت
حذف شود لطفا
حالا کار خداست دیگه یه وقتنقل قول:
بلندی اسپیکر منطورم بود واسه زنگ که تماس از دست نره
یه موتورولا دست یکی دیدم صفحش چنگی به دل نمیزد خیلی مات و تار بود مدلش رو نمیدونم
1 -بچه ها این گوشی که باتریش جدا نمیشه اگه خدای نکرده یه وقت یه هنگ بد جور کنه باید چی کارش کرد !؟
2 - کدوم گوشی ها باتریشون مثل این تو خودشونو و جدا نمیشه ؟
1- دکمه های پاور + ولومها رو 10 ثانیه نگه میداریم، گوشی ریستارت میشه.نقل قول:
2- مهمترینشون آیفون.
متین پاسخ داد دستش درد نکنهنقل قول:
در جواب سوال اول شما برای اینکه مطمئن بشی من دقیقا متنی که تو دفترچه راهنمای این گوشی هست و خود موتو گذاشته رو اینجا می نویسم:
در پاسخ سوال دوم هم بگم که وقتی باطری سر خود باشه این اطمینان برند از محصول رو نشون میده! یعنی اینکه من چیزی برتر از موارد دیگه درست کردم. چیزی که باطریش الکی خراب نمیشه و کاملا تست شده دارم میدم به مصرف کننده! :5:نقل قول:
In the unlikely event that your device becomes unresponsive, try a forced reboot - press and hold both power, up and down volume key for three seconds.
موفق باشی :11:
بعضی ها گوشی جدید میخرن صداشم در نمیارن :46::31: مگه نه علی جان
ممنون از جوابتون
غیر از آیفون و ریزر گوشی دیگه نیست که باتری سر خود داشته باشن ؟
هادی تو که قبل از اینکه بعضی ها بخرن هم میدونستی! :دینقل قول:
نوکیا n8 هم این طوری بودنقل قول:
حالا مدل های جدیدتر نوکیا رو نمیدونم
n8 پر هنگ هم باتری سر خوده !؟ این که بیچاره میکنه آدمو !!!نقل قول:
نوکیا n8 هم این طوری بود
( n9 هم همینطوره )
حالا 4تا عکس از این گوشی قشنگات بزار اینجا . دوستان دیگه هم فیض ببرن . یک ریویوو هم بزاری که چه بهترنقل قول:
قیمت این گوشی چنده الان ؟
به نظر گوشی فوق العاده شیک و قدرتمندی میاد !
1ميليون و 200 هزار حداقل قيمتهنقل قول:
آخرین قیمت سال نود علائدین
1350
با گارانتی