Wow wow wow
KING is back
چه حالی میده بایرن جلوی تاتنهام ... به این میگن فوتبال
نسخه نهایی چی بشه
Printable View
Wow wow wow
KING is back
چه حالی میده بایرن جلوی تاتنهام ... به این میگن فوتبال
نسخه نهایی چی بشه
دوستان دانلود کردم دموی دوم رو. از دانلودها شد 1.6 گیگ !
ولی این دموی تبلیغاتی اول بازی رو اعصایه:2:
چطور میتونم اسکیپش کنم?:41:
برو محل نصب بازی، داخل پوشه img فایل pes12pv.sfd رو پاکش کن، بازی رو اجر کرده حالشو ببر...نقل قول:
دموی دوم به دموی اولی که هیچ ربطی نداره دیگه نه؟
یکی از بچه ها گفت شاید بصورت پچ یا یه چیزی مثل این بیاد...
میخواستم ببینم کل دموی اول رو بپاکم یا نه؟(حجم ندارم دیگه...ببین کارم به کجا رسیده:31:)
دوستان من که با این سرعت نتم نمیتونم دانلود کنم اونایی که دانلود کردن بیان بگن چی شده چی نشده تو کف بازی موندیم :41:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
نقل قول:
هیچ ربطی به هم نداره . این دمو جداس
پاک کن قبلی رو با خیاله راحت :31:
یه دنیا ممنوننقل قول:
:40:
تا حالا دو تا بازی کردم. اینها برداشت منه:
بازی از لحاظ گیمپلی بهتر و روانتر از تمامی نسخه های قبلی شده.
سرعت یه خورده بالاس
انیمیشن ها هم بهتر شدن و میشه گفت نمونه های از قابلیت های این نسل رو درشون دید اما هنوز در حد فیفا و این نسل نیستن اصلا اونم بعد از پنج سال که از این نسل میگذره
در کورد گرافیک من نمیدونم بعضیا چرا گرافیک اینو بهتر از فیفا میدونن. گرافیک این بازی همون نسل قبله که فقط تعداد چند ضلعی های بازیکن ها ببیشتر شده. نور پردازی هم جالب نیست.
در کل مطمئنا بازی بهتریه از سال پیش اما اینکه چقدر بهتره بستگی به شما و توقعاتتون داره
بقیه رو تا امشب میگم
چیزی که واضحه اینه که PES از نظر گرافیک یه سر و گردن از فیفا بالاتره! از نظر گیم پلی هم خیلی خودش رو بالا کشیده، به خصوص که دموی فیفا اون چیزی که انتظار داشتیم نبود.
سلام
فکر کنم بازی هفته دیگه بیاد درسته یا اشتباه میکنم؟
بعد از چنتا بازی دیگه باید بگم این بازی از لحاظ سرگرم کننده بودن از فیفا واقها بالاتره. مخصوصا اگه بخواید دو نفره بازی کنید.
متاسفانه بزرگترین مشکلات بازی انجین کهنه گرافیکی و انیمیشن های نسل قبلی هستش که واقعا تو ذوق میزنه.
شاید بهتر بود کونامی اسم بازی رو میذاشت : PES : PS2 version Remaster! یعنی بازسازی بازیهای پلی استیشن 2 برای نسل جدید !
خیلی زشته واقعا. حالا این نسل به کنار. نمیدونم نسل بعد دیگه میخواد چیکار کنه.
به هر حال این بازی رو من به فیفا ی سال پیش ترجیج میدم. فیفای امسال رو هنوز امتحان نکردم.
سلام.
منم بلاخره دموی 2 رو بازی کردم.به نظرم دفاع قویتر و دروازه بانان بهتر از نسخه ی 1 دمو شدن.و به نظرم همه چی عالی کار شده ولی فقط یه مشکل داره که اونم اینه که از ثانیه ی 1 که بازی رو شروع میکنی رگ گردن بازیکنا زده بیرون وهموش عرق کردن!امسال واقعا میتونه ساله خوبی برای گپیس باشه اگه این گیم پلی رو در نسخه ی آخر تغییر نده.
------------
راستی یکی از دوستان گفته بود که بازیکنان رو نمیشه توی منطقه های تاریک دید که من الان بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم.رو high هم بازی کردم.شاید این مشکل از سیستمه خودتون هست.اگه میشه یه عکس ازش بزارید.
------------
سلام.نقل قول:
بعد از چنتا بازی دیگه باید بگم این بازی از لحاظ سرگرم کننده بودن از فیفا واقها بالاتره. مخصوصا اگه بخواید دو نفره بازی کنید.
متاسفانه بزرگترین مشکلات بازی انجین کهنه گرافیکی و انیمیشن های نسل قبلی هستش که واقعا تو ذوق میزنه.
شاید بهتر بود کونامی اسم بازی رو میذاشت : PES : PS2 version Remaster! یعنی بازسازی بازیهای پلی استیشن 2 برای نسل جدید !
خیلی زشته واقعا. حالا این نسل به کنار. نمیدونم نسل بعد دیگه میخواد چیکار کنه.
به هر حال این بازی رو من به فیفا ی سال پیش ترجیج میدم. فیفای امسال رو هنوز امتحان نکردم.
دوست عزیز میشه بگیمنظورت از گرافیکه بد چیه؟!!
یعنی شما میخوای بگی گرافیکه فیفا از این بالاتره؟!!(از نظر گیم پلی قبول دارم فیفا بالاتره.پس شما هم منطقی صحبت کن)
من این فیفا 12 رو بازی کردم و وقتی چهره ی بعضی از بازیکنان رو میبینی نمیتونی تشخیص بدی.ولی الان برو پیس 12 بایرن مونیخ رو بردار چهره هاشون رو ببین با واقعیت مو نمیزنه.
دوست عزیز فقط چهره ی بازیکنا که مهم نیس. تازه من اصلا از طراحی چهره ی بازیکنا ی پرو خوشم نمیاد . شبیه زامبی هستن. بعدشم من واقعا نمیدونم برخی توی گرافیک پرو چی دیدن این همه طرفداری ازش میکنن. برام خیلی عجیبه. مخصوصا shading که خیلی کهنه اس.
حالا گرافیک رو بیخیال
اما بدترین بخش پرو همین انیمیشن هاشه. مدتهاس که تو نسل قبل سیر میکنه. از این لحاظ فیفا خیلی جلوتره. البته امسال انیمیشن ها باز بهتر از سال پیشه ولی بازم کافی نیس و روباتیک و ارکیدی هستن.
باز تاکید میکنم که از فیفا سرگرم کنندس. من به شخصه فیفا که میزنم زود حوصلم سر میره ولی پرو اینطور نیس و بازی مث فیفا کنترل شده و قابل پیشبینی نیس.
به هر حال توقعم بیشتر بود این بازی اگه دو سه سال پیش میومد بیرون عالی بود.
به نظر من کنترل بازیکننان در بازی pes مثل فیفا نیست.
files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO2\img\dt02.img. The file is corrupt
files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO2\img\dt05.img. The file is corrupt
ارور میده چکار کنم کسی اگه داره این دو تا فایلو لطف کنه بزاره موقع اکسترکت ارور میده
لطفن آپ کنید برام
از لحاظ هوش مصنوعی بازیکنان خیلی خوب کار میکنن. این چیزی بود که کونامی خیلی تبلیغشو میکرد و تفاوت رو میشه احساس کرد. بازیکنا جاگیریشون چه تیم با توپ چه بی توپ باشه عالیه.
اگه کونامی همچنان اینطور ادامه بده سالهای اینده به نظر میرسه شاهد دیدن بازیهای پخته ای از طرف کونامی باشیم
در مورد گرافیک هم فکر کنم گرفتم چرا بعضیا میگن پرو بهتره. از یه لحاظ بهتر از فیفاس اونم طراحی بدن و استیل بازیکناس. به نظرم تو فیفا از بالا بازیکنا بیشتر شبیه به عروسک میمونن. اما از لحاظ رنگ بندی و نورپردازی فیفا یه سر و گردن بالاتره.
بابا دهن مارو سرویس کرد این کونامی با این فایل آپلود کردندش، منم دوتا فایل دیگه به نام های dt0d.img وpes12pv.sfd رو ندارم. این فایل هایی که شما میخوای، اولیش 112 مگابایته، و دومی هم 12تا فایل 4.5 مگابایتی.نقل قول:
به نظرم راه حل شما اینه که از لینک زیر (تورنت) اون فایل هایی رو که میخوای دوباره دانلود کنی، به این صورت که فقط اون فایل هایی که میخوای رو select کنی.
هیچی دیگه، ما هم باید 640 مگ دیگه دانلود کنیم! انگار حجم مفته، ببینم بچه ها، dvd دموی دوم رو میشه خرید از جایی؟ کاش از اول صبر میکردم بیاد تو بازار:41:کونامی نفهم!:grrr:
کد:http://www.gameupdates.org/download.php/4855/Pro%20Evolution%20Soccer%202012%20DEMO2.torrent?x=20&y=4
یه چیز دیگه اینکه تعداد زیادی از سانترها احتمال گل شدن دارن تو این چنتایی که بازی کردم اکثر گلهایی که زدم با سانتر بود.
منو تغییر کرده چون دارم دانلود می کنم
سلام
راستی شما که بازی کردید بگید ببینم
آیا قولی که داده بودن که با جویستیک راست میشه یه بازیکن رو کنترل کرد درسته یا نه عمل نکردن؟
من که دان کردم همون اروری که برای بچه های دیگه بود میداد Dt07 حالا امشب اینو دان می کنم
سلام
پیشنهاد میکنم دمو دوم رو دانلود کنید
از دموی اول خیلی بهتره
بازی خیلی روونتر شده ، توپ گیری هم بهتر شده
من که حال کردم
دوستان عزیز ، به نظر شما واقعا عقلانیه که توی PES ، فقط با یه تغییر جهت ، 4 تا بازیکن دریبل بخورن؟!! کجای این حرکت "واقعی" و "طبیعی" هست؟
حالا این به کنار ، شوت های بازی واقعا فضاییه! منی که 2 سال PES بازی نکردم ، توی 5 تا بازی اولم ، 3 تا گل از وسط زمین و 1 گل چیپ زدم! به همین سادگی! فقط کافیه با رونی شوت رو بگیرید ، خودش گل میشه! حالا رونی که به کنار ، من با بواتنگ از وسط زمین گل زدم!!
لطفا وقتی حرف از گیم پلی می زنید ، این نکات رو هم مد نظر بگیرید.
بابا تو دیگه آخرشی... تو هر بازی 1 گل از وسط زمین می زنی!! ما که اینهمه بازی کردیم دیگه از وسط زمین نتونستیم گل بزنیم!نقل قول:
نه والا ، آخریت از من نیست ، از بازیه!!! واقعا گل زدن ساده شده! خودتون هم میدونید این رو! همین الان برو از وسط زمین شوت بزن ، گله ، من بهت قول میدم! بزن به ضمانت من!!نقل قول:
صبر کنم تا نسخه اصلی بیاد یا دمو رو بخرم
صبر کن تا نسخه ی اصلی بیاد چیزی یا انتشار رسمی بازی نمونده .نقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین جدید به نسخه دمو 2 اضافه شده؟
این دوربینش مثه 2011ه؟ دوربینش خیلی رو عصاب بود :grrr: راستی میشه اسم بازیکنا رو مثل نسخه های قبلی پایین بنویسه؟
پرسرعتترین و سالمترین لینک واسه دانلود کدومه؟
مهمترین تغییری که دموی دوم نسبت به دموی اول برای من داشت این بود که دموی اول رو خیلی روان تونستم اجرا و بازی کنم ولی دموی دوم همش لگ داشت!!
اینی هم که میگن دروازه بانها بهتر شدن رو اصلا قبول ندارم.یه گل زدم و یه گل خودم که جفتشون دروازه بان ها انگار داشتن دنبال مرغ میدویدن که بگیرنش!!!
ولی قبول دارم که دفاع یه کم بهتر شده
من امروز میخوام برم نسخه دمو رو بگیرم...میخواستم از کسایی که هر 2 دمو رو بازی کردن بپرسم کدوم رو بگیرم ؟ 1 یا 2 ؟ یا اصلا نگیرم بزارم نسخه اصلیش بیاد ؟ یه سوال دیگه ! سی دی دمو تو بازار هست یا فقط باید دان کرد؟ یه دنیا ممنون:40::40::40:
عزیز شما یه کم صبر کن نسخه ی اصلی قراره هفته ی اول مهر بیاد...
اگه میخواین دانلود کنید دموی دوم رو دانلود کنید...
نقل قول:
پرسرعتترین و سالمترین لینک واسه دانلود کدومه؟
کد:http://www.----------.com/1390/06/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D9%85%D9%88-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pes-2012/
یعنی DVD بازی تو بازار موجود نیست ؟؟ :41:نقل قول:
هنوز عرضه نشده که دی وی دیش بیاد....دو تا دمو ازش اومده...تا دو هفته دیگه هم میاد..نقل قول:
یعنی DVD بازی تو بازار موجود نیست ؟؟
سلام،
آقا راهی نیست این دموی اولش هی نیاد؟! آخه طولانیه هر سری باید ببینیمش! راهی هست که نیاد؟ ممنون
..............نقل قول:
نقل قول:
برو محل نصب بازی، داخل پوشه img فایل pes12pv.sfd رو پاکش کن، بازی رو اجر کرده حالشو ببر...
دوستان من چند دست با دمو دوم پی ای اس 12 بازی کردم نکاتی هست که باید در نسخه اصلی حتما" اصلاح بشه
زمانیکه در مرکز زمین بازی پرفشار و با تراکمی رو شاهد هستیم باز هم بازیکنان قبل از اینکه توپ رو از بازیکن خودی دریافت کنند گیج میزنن و یه حالت بی تعادلی رو شاهد هستیم که اختیارش از دست گیمر خارجه و گیمر تنها میتونه این حالت بی تعادلی و گیج زدن رو سریع با حرکات دسته در کمترین زمان ممکن پوشش بده ولی اصل موضوع تغییری نمیکنه !
مورد دوم دریبل زدن با بازیکنان شاخصه ، متأسفانه تو این نسخه یه برگشت به عقب داشتیم و دریبل زدن یه جورایی مثل pes09 شده اما چون هوش مصنوعی بازیکنان خط دفاع بالاتر رفته مثل نسخه pes09 نمیشه کل بازیکانان تیم مقابل رو دریبل زد که تنها تفاوتش در این میتونه باشه اما شخصا" زمانیکه که یه بازیکن مثل اتوو تو حالت رندوم قرمز میشه از وسط زمین بازیکنای تیم مقابل رو با چپ و راست کردن دسته دریبل میزنم و بعد از اون گل میزنم !
این اشتباه کوچکی نیست با یه بازیکن مثل اتوو زمانیکه قرمز میشه از وسط زمین توپ و بگیری و گل بزنی ، این چیزی شبیه فاجعست .
به اعتقاد من دروازبانها نسخه 2011 عملکردشون از نسخه فعلی بهتره ، البته این نسخه پیشرفتهای محسوسی هم داشته مثل روان شدن پاسها که احساس خوبی رو به گیمر میده.
حرف آخر : همه اشکالاتی که در بالا بهش اشاره کردم اگر اصلاح نشه باز هم میشه با این نسخه باز هم به خوبی کنار اومد غیر از یک مورد ، اونهم دریبل های عجیبو غریبی هست که با بازیکنان شاخص و با چپ و راست کردن دسته میشه زد !
اگر از الان این دریبلها رو از داخل بازی دربیاریم وای به 3 ماه دیگه که گیمرها با بازیکنان شاخص میتونن کل زمین رو دریبل بزنن ، مطمئن باشید گیمرها این موارد رو از داخل بازی در خواهند آورد و بازهم بازی قائم به فرد میشه نه حرکات تاکتیکی
دوستان کسی کار با نرم افزار PES2012UltimateEditor بلد نیست؟ میخوام نقل و انتقالات رو خودم درست کنم.فقط نمیدونم کدوم فایلو با نرم افزار باز کنم؟ تو 2010 فایل ادیت داخل داکیومنت بود ولی تو 2012 این فیل نیست؟
پیدا کردم دوستان! اگه با نرم افزار ultimate editor فایل dt04 داخل پوشه img بازی رو باز کنید تمام لیگ و تیمهای که قراره pes 2012 داشته باشه هست..لیگ پرتقال هستش.نقل قول:
PES2012 demo2 – 72+1 teams unlocked patch releasedپچ آپدیت دموی دوم :
قابلیت های این پچ:
کد:Patch information :
- Total : 72+1 teams (national teams, clubs, classic + Master League default team)
- Update all kits 2011-2012 : new but collar & model is not perfect, cause some of them are not included in PES2012 demo version, hope you understand
- Complete update all transfers
- “Teams Unlock tool” is included in patch
- Update hairs for all players & 15 teams will full real faces
- HD Emblems by Jenkey1002
- New sound patch by Merdiso
- New boots pack by DK.Hernandez
- PES2012 demo team unlock tool by Jenkey1002
- Stats data : Default KONAMI, edit transfers by Jenkey1002
- EPL, Serie A, Bundesliga, ESPN, Eredivisie Scoreboard by KO
- Original PES2012 DEMO2 gameplay
دوتا فایل هستش که باید دانلود کنید و درپوشه نصب دمو اکسترکت کنید
خیلی پچ خوبیه توصیه میکنم حتما دانلود کنید
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
کد:http://pedramgolchi.dl.rapidbaz.ir/kEnJf/PES2012_Demo_Unlock_teams_patch_by_Jenkey1002_0.4.rar
کد:http://pedramgolchi.dl.rapidbaz.ir/kEnZx/PES2012_Demo_Unlock_teams_patch_by_Jenkey1002_0.41_update.rar