توی بعضی از نسخه ها گزارش انگیلسی بازی مشکل داره با اضافه کردن این پچ مشکل حل میشهنقل قول:
[HTML]http://dl8.p30day.com/game/pes12/PES%202012%20ENG%20NEW%20%20%5Bwww.P30Day.com%5D.r ar[/HTML]
Printable View
توی بعضی از نسخه ها گزارش انگیلسی بازی مشکل داره با اضافه کردن این پچ مشکل حل میشهنقل قول:
[HTML]http://dl8.p30day.com/game/pes12/PES%202012%20ENG%20NEW%20%20%5Bwww.P30Day.com%5D.r ar[/HTML]
بچه ها یکی لطف میکنه بگه این فایل مال چیه؟pes2012_topBG1.sfd .
فکر کنم این فایل برای من مشکل داشته باشه اگر کسی لطف کنه Upload کنه ممنون میشم.
20 مگابایت هستش اگر صبر کنی من 12:30 شب به بعد برات اپلود میکنم(چون ترافیکم محدوده:41:)نقل قول:
اگه لطف کنی pes2012_topBG2.sfd رو هم بذاری ممنون میشم.
يه نفر لطف كنه فايل rdl.dll رو يه جايي آپلود كنه
در این پستـــــ :نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6524640
من فایل گرافیک رو نصب میکنم هوش مصنوعی پایین میاد و کاملا میشه تاپ پلیر قدیم توی
pc
مجبورم نصب کنم اما لپ تاپ مشکلی نداره و پچ گرافیکی رو نصب نمیکنم بازی خیلی هوشمنده
به هرکی میگم باور نمیکنه...
اون پچ فقط تکنیک بلور رو غیرفعال می کنه کار دیگه ای نمی کنه
منظورت چیه هوش مصنوعی میاد پایین ؟
مثلا چه کاری نمی کنه که قبلا می کرد ؟!!
خدا لعنت کنه این بازی رو و انویدیا رو
عجب دردسری گیر کردیم
گفتیم 2012 میاد و مشکل قبلیش که با گرافیک های اونویدیا تو لپ تاپ ها داشت حل میشه ولی نشد
گور بابای پروساکر و تمام پرسنلش
آخه چقدر خاک برسرن که منو رو تغییر ندادن حالا ما که هیچی
یه بنده خدایی که لپ تاپ MX18 داره اون هم نمیتونه این بازی رو انجام بده
پس شا ش ایدم به این بازی
من لب تاپ دارم و گرافیکم هم انویدیا Geforce 330GT هست ولی مشکلی ندارم
در ضمن اون مشکل قبلیم هم با پاک کردن ونصب مجدد حل شد
مشکل شما چیه ؟
اولی رو واست مستقیم کردمنقل قول:
دومی 40 مگ هستش ...ببین با همین اولی کارت درست میشه یا نه...کد:http://serv5.cash-file.com/files/8/lnipkdbakq22cb/BG1.rar
آقا ممنون.دارم دانلود میکنم 5 دقیقه دیگه بهت خبر میدم.امیدوارم درست بشه.باز هم مرسی بابت آپلود.
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
متاسفانه درست نشد اگر محبت کنی دومی رو هم آپلود کنی ممنون میشم.
سلام، آقا من نسخه ی ایکس باکس رو خریدم ولی اینم مثل بعضی از نسخه های پی سی زبانش فرانسویه، میخواستم ببینم میشه نسخه ایکس باکسو درستش کرد؟ اگه میشه چه جوری؟ ممنون
(من چند صفحه قبلو هم خوندم ولی چیزی پیدا نکردم، اگه سوالم تکراریه ببخشید)
توی لپ تاپ(بدون پچ گرافیکی) خیلی قوی هستن و دریبل میزنن وگل میزنن و اصلا نمیتونم ببرم بازی رو اما توی کامپیوتر شخصی (با پچ گرافیک) خیلی خنگ هستن و راحت از من می بازن حتی با بارسا به رئال 8 تازدم روی حالت سوپر استار من کاملا احساس میکنم که این دو بازی با هم فرق میکنهنقل قول:
دومی رو هم برات اپلود میکنم.......ولی سرعت اپلودم پایینه طول میکشه..نقل قول:
اوکی مرسی از زحمتت
چرا در مسترلیگ بازیکن ها تیم درست نیستن ( کل تیمها یک بازیکن دارند ) بعد از چند دست بازی درست میشه ؟
دوستان دیگه مطمئن شدم که این نسخه 100 درصد تقلبی هستش...:20:
کل سایت کونامی رو گشتم ولی هیچ چیزی از ریلیز شدن pes 2012 برای PC نگفته بود...فقط برای xbox و PS3 اومده...
اینم لینک خبرش از سایت رسمی کونامی :
در ضمن در قسمت خرید آنلاین سایت هم می تونین ببینین که برای PC ریلیز نشده :کد:http://www.konami.com/article/KONAMI_KICKS_OFF_FALL_WITH_PRO_EVOLUTION_SOCCER/238
درلینک دوم اگه روی کمه BUY موس رو نگه دارید متوجه میشید که این نسخه فعلا فقط برای Xbox و Ps3 اومده...کد:http://www.konami.com/games/pes2012
از این گذشته ، وقتی بازی رو نصب کردم واقعا زمین تا آسمون با دموی 1 و 2 تفاوت داشت...ظاهرا کامله...ولی تابلوئه که تقلبیه...تماشاگرا ن تقریبا دوبعدی هستند ...!!!بسیاری از حرکات و برخوردهای طبیعی دموها در این نسخه دیده نمیشه....کلا تنوع حرکات بسیار کم شده... گزارشگر همون گزارشگر 2011 هستش و چندین باگ دیگه...این نسخه بیشتر شبیه یک نسخه ناقص لو رفته ست...من که تا 14 اکتبر که تاریخ اعلام شده از سوی کونامیه صبر میکنم...:5:
اقا دمتون گرم ... مشکل ماتی تصویرم حل شد با این فایل no blur .... ممنون:40::11::8:
من یه نسخه ای که یکی دو روز پیش اومده بود رو دانلود کردم و ظاهراً کامل هست و گزارشش هم ایرادی نداره . میگن این همون 14 اکتبریه هست که زودتر ارائه شده . مثل بقیه بازی ها که معمولاً زودتر از موعد مقرر ارائه میشن .
دوستان یه برنامه ای که قسمت پولی بازی رو آنلاک کنه . جدید ترین و بدون ایراد ترینشو کسی می تونه لینکشو بزاره ؟ ممنون :40:
سلام.ساکر من به زبان فرانسوی است در ابتدا نصب سریال قبول نمیکنه.لطفا راهنمایی کنید؟سریال اگه هست بدین؟
دوستان برای نقل و انتقالات و ترکیبها و ارتقاء گیم پلی بازی یه چند روز صبر کنید تا پچ جدید pesedit بیاد چون پچ های pesedit خوبه و همه چیه بازی رو ردیف می کنه .
سلامنقل قول:
اینجا مربوط به مشکلات نصب و اجرای بازی PES 12 هست و اگه نظری و یا مطلبی درباره این بازی داری میتونی به تاپیک خود PES 12 بری
دوستان من موقع نصب یه ارور داد که Retry نمی شد ignore ش کردم . مشکلی پیش نمیاد ؟!
دوستان چرا گزارشگر اسم بازیکنا رو نمیگه؟فقط گاهی یه حرفی میپرونه!
اون گزارشگر اصلی نیست . باید گزارشگر 400 مگیه رو دانلود کنی . لینکش توی صفحه های قبلی هست .نقل قول:
کسی میتونه به من کمک کنه؟!نقل قول:
سلام، آقا من نسخه ی ایکس باکس رو خریدم ولی اینم مثل بعضی از نسخه های پی سی زبانش فرانسویه، میخواستم ببینم میشه نسخه ایکس باکسو درستش کرد؟ اگه میشه چه جوری؟ ممنون
(من چند صفحه قبلو هم خوندم ولی چیزی پیدا نکردم، اگه سوالم تکراریه ببخشید)
شما هم احتمالا مثل من فایل dt09 رو نداریدنقل قول:
بازی اجرا نمی شه اگه اینطور باشه.
یادم نیست چه فایلی بود . ولی الان راحت اجرا میشه و ظاهراً هیچ مشکلی نداره . اگه بعداً به مشکل نخوره :31:نقل قول:
ولی خب چون یه فایل رو نریخته احتمالاً یه ایرادی پیش میاد !! کسی می دونه مهم هست یا نه ؟!
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
فکر کن چاره ای نداره جز اینکه وایسی تا پچ xbox بیاد .نقل قول:
بنظرم بهترین راه خرید اورجینالشه با این همه درد سر.قیمتش چند هست؟
با سلام به همه .---------------------------
من بازی رو نصب کردم امااجرا نمیشه و نود32 نمیزاره من فایل .dll رو رستوری کنم وهمش فییلد میده .
پیغام بازی اینه":
pes2012.exe - System Error
---------------------------
The program can't start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
OK
من مشابه اين مشكل رو در يه بازي ديگه داشتم، اون فايل dll رو دانلود كردم بعد در پوشه نصب بازي و پوشه system32 ويندوز كپي كردم و اينطوري اون بازي اجرا شدنقل قول:
Nod32 در قسمت تنضيمات انتي ويروسش يه مشخصه اي به نام Exclusions داره كه ديگه گير نده به يه فايلي چيزي كه مورد نيازته :31:نقل قول:
با سلامنقل قول:
اما هر کار میکنم نمیزاره این نود دیگه نمیدونم چه کار کنم!!!!
سلام.من یه مشکل اساسی دارم،هم تو fifa12 هم تو12 pes!!!توی منوها و تمرینات که هستم تصویر خوبه!ولی تو بازی که میرم مدام تصویر مکث داره و گیر داره.از سخت افزار نیست.چون تو بازیهای دیگه این مشکل رو ندارم.لطفا کمک کنید!!
نقل قول:اینو هرکاری کنی بازم نود بهش گیر میده ، من بهترین کار رو کردم به خاطر pes از همه چی گذشتم و نود رو پاک کردم :31:نقل قول:
توی پچ جدید کونامی (1.01) یه نکته جالب دیدم اونم اینه که اسم بعضی تیم ها اضافه شده که گزارشگر می گه . مثلاً قبل از اینکه پچ رو نصب کنم اسم آرسنال رو توی بازی نمی گفت اما بعد از اینکه پچ رو نصب کردم اسمشو می گه !
توی 11 پچ هاشون صدا اضافه نمی کرد اما توی 12 اضافه می کنه ؟!
دوستان خواهش می کنم کمکم کنید؛
من نسخه ی اورجینال و نهایی پی اس و فیفا 12 رو خریدم که فیفا راحت نصب شد؛ اما پی ای اس همون اول اینستالش هنگ می کنه و اصلا اون نمودارش رنگی نمیشه و بعدم یه ارور میده که من اینگورش می کنم؛ ولی بازم در همون حالت هنگ می مونه و نصب نمیشه؛
نود 32 رو حذف کردم، ولی بازم مشکل پا برجا موند؛
ویندوزم سون و رم 2 و گرافیک 1 ؛
کمکم کنید!
salam dostan avalan SHARMANDE KE FINGILISH MINEVISAM be dalile kharabie windowsam bebakhshid.
man bazie pes12o baraye xbox gereftam mige update kon ke shenidam age up konam kopikhor bodanesh mipare kesi midone bayad chika bokonam?!!