کسی نمیدونه چه کار باید کرد!؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه چه کار باید کرد!؟نقل قول:
سلام
کسی نمیدونه چطوری میشه ادبورد و . . . وارد بازی کرد؟
من ادبوردها رو دانلود کردم ولی وقتی برنامه جنریتورش باز میشه و GO رو میزنم هیچ تغییری توی بازی اعمال نمیشه
سلام به تمام دوستان
مشخصات سیستم من
cpu: intel Dual core E6600
Ram : 2GB DDR3 1333MHz
VGA GT 440 1GB point of view
آیا می تونم با این مشخصات این بازی رو به خوبی اجرا کنم ؟
موفق و موید باشید
سلام
در مورد نصب پچ من اینطوری عمل کردم و کمی راضیم شاید اشتباه کار کرده باشم ولی به هر حال ار اینکه دیگران جواب نمیدن بهتره!!!!!!
اول پچ رو در درایو بازی و در پوشه گیم کپی کنیددوم پچ را اجرا کنید و موقع آدرس پوشه بازی و گیم را بدهید
بعد زمانی که فیفا رنگرتور پیغام داد آدرس فیفا 12 را بدهید و تمام
اگر دید در بازی تغییری ایجاد نشده دوباره به درایو بازی بروید و مجل نصب پچ و فیفا رنگرتور رو دوباره اجرا کنید
امیدوارم درست باشه
مرسییییییییییییییییی کار کرد.درست شدددددددددددممنو.نممممممم ممممممممممممنقل قول:
این رو چی کارش کنم؟!
Origin is not installed,and is required to play your game.please reinstall origin.
فیفا 2012 این پیغام رو می ده و اجرا نمیشه:
Origin is not installed please reinstall origin.
مشکل از کجاست دوستان؟
من هرچی جای دکمه های کیبرد رو درست میکنم بازم یه جای دیگه خراب میشه!
مثلا پاس با d هست.اینو میکنم s بعد دفاعم هم به هم میریزهوتا اونو درست میکنم دوباره این خراب میشه.راهی واسه این مشکل هست؟
اون فایل تنظیمات رو از توی پست تکمیلی رختم ولی درست نشد.در ضمن با دسته مشکل ندارم!
ببین همه ی نرم افزارهای مورد نیاز این بازی نصب کردی.نقل قول:
من فقط بازی رو نصب کردم با کرک.ولی قبلش pes2012 نصب کردم مشکل نداشت.چیز جدیدی باید نصب کنم؟نقل قول:
شاید کرکش درست نریختی.ببین توی سی یا دی وی دی هاش چیزی نیستنقل قول:
فکر کنم از کرکه.تو پوشه کرک یه فایل اجرایی بود که کپی کردم تو پوشه ای که نصب شده بازی .ولی روش که کلیک می کنم فقط چند ثانیه نشانگر موس می چرخه همین.تو دی وی دی چیز دیگه ای نبود دوست من.نقل قول:
یعنی هم left هم right ؟؟ یا فقط راست ؟!نقل قول:
اساتید فیفا کسی میدونه چطور باید این گزارشگر عربی رو به بازی اضافه کرد؟
کد:
http://s1.uploadbaz.com/files/9/xhjimfc675mzac/gGamez.net.Arabic.Comm-Black_Box_www.ExpressLeech.com.rar
داخلش فایل نصبی هست که موقع نصب خطا میده
من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم ریختم اما هر قسمتی میخوام برم سی دی کی میخواد ازم !؟ انگار که کرک نشده باشه ! چیکار کنم ؟
سلام به تمام اعضای محترم انجمن.یه مشکل عجیبه که حدود یک هفته برای من افتاده اونم اینه که وسط بازی ها افت فریم شدیدی دارم به طوری که راحت بازی می کردم این بازی هارو مشخصات سیستمم واقعا عالیه ... نمی دونم چرا اینجوری شده.ویندوز رو عوض کردم.گرافیک اپدیت کردم.
cpu : intel corei7 2600k
vga 6870 shaphire
ram 4gig 1600
man asus p8p67 le
win 7 64bit
بازهایی که تست کردک که قبلا عالی اجرا می شدن.fifa12-nba2k12
عجیبن هر دوتا هم جا های خاصی از بازی افت فریم دارن.مثلا فیفا طرف دروازه ها بازی روان اجرا میشه.ولی مرکز زمین افت فریم دارم.
منم مشکل مشابه دارم،البته سیستمم پایین تر از سیستم شماست،اما واقعا نمیدونم دلیلش چیه که برای بعضی ها افت فریم داره......تنها چیزی که میدونم اینه که به سیستم ربطی نداره......ویندوزتوت چیه شما؟؟........نقل قول:
سلام میشه ادرس سایت awesome رو بزارید !!
ممنون میشم اگه این بازی رو گذاشتن !
میشه ادرس بازی رو بدید !
ممنون میشم !
دوستان سلام
فیفا بازی می کردیم و همه چی خوب بود من با کیبورد دوستان با دسته
امروز یکدفعه یه مشکلی برا کیبورد تو بازی پیش اومد . قبلا دکمه های a:سانتر s:پاس d:شوت بود و خودم اینجوری تنظیم کرده بودم و مشکلی هم نداشت اما امروز دیدم a کار نمی کنه وs هم بعضی اوقات سانتر میکنه بعضی موقع ها پاس میده d هم شوت میکنه و بعضی اوقات سانتر.تنظیمات کیبورد رو هم چک کردم درست بود یعنی a: سانتر s: پاس d: شوت اما تو بازی اینجوری نیست.چه کنم؟مشکل از کجاست؟:13::18::41:
نمي دونم اين بازي براي كساني هم مشكل ندارن بعد چند وقت مشكل به وجود مياره :21:نقل قول:
نميدونم اين بازيو چيكارش كردن :21:
این تنظیمات کلید های کیبورد رو چطوری عوض کنم؟
گزینه Controller رو توی منوی FIFA Customization و زدم. ولی چند گزینه هست. چطوری عوض کنم جای دکمه ها رو؟
پی نوشت: پیداش کردم.
این انتخاب بازیکن که در PES با Q انجام میشه رو اینجا چطوری انجام بدم؟کلیدش چیه؟
بعضی مواقع دروازه بان خودش میاد جلو! احتمالا با یکی از دکمه ها باهم شده.
موقع دویدن چرا تکل نمیره؟
پست تكميلي مشكلات FIFA 12نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6526560&postcount=259
وقتی بازی فیفا12 رو نصب کردم ، برای بار اول اجرا شد و کلی هم باهاش بازی کردم و گل زدم
ولی فرداش که دوباره خواستم بازی رو اجرا کنم ، دیگه فیفا بالا نیومد که نیومد. یعنی وقتی روی آیکونش کلیک میکنم اصلا هیچ عکس العملی از سیستم در نیمیاد
این مشکل رو نه تنها در فیما بلکه در cal of duty mw2 و black ops و mafia 2 هم دارم. اصلا اجرا نمیشن که نمیشن و مجبورم دوباره نصبش کنم تا برای یکبار بشه باهاش بازی کرد
سیستم من AMD Athlon 7750 و 2GBYTE رم و ویندوز SP2 هستش
لطفا منو راهنمایی کنید
دوست عزیز ویندوز سون بزن مشکلت حل میشه به حتمال زیادنقل قول:
مشکل کیبوردم رو حل کردم. ولی Q رو به چه اسمی توی تنظیمات پیداش کنم؟نقل قول:
موقع دویدن چرا تکل نمیره؟
اگر ویندورت 64 بیته همین مشکلو دارهنقل قول:
من ویندوزم سون آپدیت تازه کتارت گرافیک رو نصب کردم الان بازی فیفا واسم لگ داره قبلن نداشت
راهنمایی کنید اینم ورژن جدید درایورم 285.62-desktop-win7-winvista-64bit-international-whql
بچه ها من تو بازی صدای بازی میپره خودشم فقط تو کریر مود اینجوریه کسی میدونه مشکل از کجاست؟
نقل قول:
به احتمال زیاد سیستم ویروسی هست
وقتي وايسادي تكل مي زني وقتي مي دويي تكل نمي خوره ؟ :21:نقل قول:
آره وایساده هست می زنه ولی می دویی نمی زنه.(هنگام دویدن)نقل قول:
حیف... این فیفا Lan هم که نداره.. من دانلودش کردم که با دوستم آنلاین بازی کنم... کلا از دانلودش پشیمون شدم. البته بازی خیلی خوبی هستش و پیشرفت خوبی کرده ولی همون فیفا 11 مارو کفایت می کنه. با این زیاد فرق می کنه فیفا 11؟(از لحاظ گرافیکی و گیم پلی و امکانات)
نمي دونمنقل قول:
كلا خيلي حال داد Fifa12
دوستان کسی میدونه چطور باید این گزارشگر عربی رو به بازی اضافه کرد؟
http://s1.uploadbaz.com/files/9/xhjimfc675mzac/gGamez.net.Arabic.Comm-Black_Box_www.ExpressLeech.com.rar
داخلش فایل نصبی هست که موقع نصب خطا میده
اتفاقا گیم پلی به کلی عوض شده. امکاناتش هم یه چیزایی قسمت آنلاین بازی اضافه شده. گرافیک هم میشه گفت تغییری نکرده.نقل قول:
وایساده تکل میزنه ولی دویدنی نمیزنه ؟؟؟ اینو بگم اگه دستت رو پشتیبانی نکنه بازی نمی تونی 3 تا دکمه بیشتر همزمان بزنی.
سلام
دسته نیست کیبورد هستش. عجیبه!
سلام.
من وقتی بازی رو اجرا میکنم ، یه قسمت میاد که مربوط به کانکشن هست و حدود 2 - 3 دقیقه طول میکشه و بعد میره.
می خواستم بدونم آیا امکان این وجود داره که این نیاد.؟
با تشکر :11:
اينترنتو قطع كننقل قول:
سلام. آقا من دستم ازین دوتاییاس... شوک نداره... موقع زدن پنالتی مرتب توپ میره بیرون! کسی هست راهنمایی کنه طریقه صحیح زدن توپ چیه؟ و یک سوال خیلی خیلی مهم اینکه دروازه بان موقع پنالتی، نمیپره... تو صفحه 26 توضیحات و فایلهایی بود.میخواستم بدونم کدوم فایل رو باید دانلود کنم که جواب بده... با توجه به اینکه دسته من شوک نداره.تو اون پست صحبت از شوک سمت راست و اینا بود//
ممنون
سلام
وقتی رو بازی کلیک میکنم چند ثانیه ماوس میچرخه بعد بدون هیچ اروری بازی اجرا نمیشه
تو رو خدا کمکم کنین دو ماهه نمیتونم بازی کنم دارم دیوونه میشم
دیدیم کسی جواب سوال ما رو ندارد :41::41::41:خودم دست به کار شدم دنبال علت گشتم نتیجه شد این:5::5::نقل قول:
بعد از انتخاب تیم تو قسمت select side وقتی کیبوردو برای یه تیم انتخاب می کنی اگه دکمه capslock رو بزنی سه حالت داره که حالت two...اینجوری میشه.باید بزاری روی کلاسیک
گفتم جواب خودمو بدم اگه دوست دیگه ای هم این مشکلو داشت به جواب برسه:8::8::8: