اين GA-8N- SLI دو نوع داره Quad Royal يا Royal ....
شما كدوم رو مي خوايد ؟
-------------------------------
البته من دقت كردم كه Royal ش Pentium D رو ساپورت نمي كنه .
و قيمت Quad Royal ش 156 دلار هستش ....
Printable View
اين GA-8N- SLI دو نوع داره Quad Royal يا Royal ....
شما كدوم رو مي خوايد ؟
-------------------------------
البته من دقت كردم كه Royal ش Pentium D رو ساپورت نمي كنه .
و قيمت Quad Royal ش 156 دلار هستش ....
نه چيزي تهش نداره.فقط هموته: GA-8N-SLI rev1.1
قيمتشم ميگن 95 تومنه
به نظر من از نظر امكانات سخت افزاري تفاوت خاصي با هم ندارن و هر دو در يك رده هستن .
شايد بهتر باشه كسي كه اين مدل ها رو امتحان كرده بياد و نظر بده . و گر نه برتري چشمگير از لحاظ امكانات سخت افزاري ندارن .
شما اگه بگي كدوم پنتيوم دي را مي گي تا من براش مادروبرد بگم يعني 2.6 يا 2.8 يا ...
1- شهریار جان من که این مادربورد رو 1000 بار معرفی کردم و دوباره شما میای لینک میذاری...
2- دوست عزیز شما هم از GA-8i945P-g بگیری بهتره چون فکر کنم اون یکی از چیپ nForce استفاده میکنی برای همین چون چیپ های اینتل با CPU هاش سازگاری بیشتری داره اونو بگیری بهتره
من يه مطلبي شنيدم اينكه:
مادربورداي chipst intel به خاطر داشتن raid در پورت ATA فقط از IDE 1,2 براي cd,dvd ميشه استفاده كرد وبقيه IDE ها فقط براي هارد هستش.بنابراين فقط 2 تا درايو نوري روشون ميشه نصب كرد
درسته؟
D 805 منظورمه.
ولي به سازگاري باشه اصلا مادربورهاي برند intel بگيريم كه بايد سازگاريش بيشتر باشه نه؟
براي اين سي پي يو اين ها هست :
Asus - P5ld2 Se : 110تومن
Gigabyte - 8i945pl-g:90تومن
Gigabyte - 8i945p-g : 105تومن
حالا كدومشون را مي خواي من نظرم اولي هست.
ضمنا مطمئن باش كه چيپ ينتل خيلي بهتره تا نفورس براي اينتل و سازگاري بيشتري داره و شناخته شده تره.
سلام
در بخش مقالات و اخبار پردازنده ها مطلبي در مورد چيپست هاي Conroe Support و نتيجه بحث دو شب پيشمون قرار دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .
ولي خودمونيما اين بحث هام حال خيلي ميده ها . بعد هم علي جون عصرا اينا اگه شد بيا بازم خبرداريم.
سلام
دوستان من ميخوام يك كيس جمع كنم ( فقط كيس) حداكثر تا 500 تومان در ضمن ميخوام اين كيس بيشر براي بازي باشه.
Cpu شم Amd 64 بيتي باشه.
سيستم پيشنهادي شما چيه ؟
تو این رنج چندتا سیستم بچه ها گفتن میتونین به عقب برگردین و بخونین
دوست عزيز M654
از راهنمايي و معرفي سيستم ممنون
شهريار و ساير دوستان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
اگر بجاي سومي MSI 945P Platinum ياMSI 945P Neo را بگذاريم خوبه يا نه
اصلا محصولا MSI خوبه شامل بورد - گرافيك- دي وي دي رايتر - مودم چون من براي بستن سيسمي قبلا اعلام كرده بودم رفتم فروشنده گفت معادل همه موارد فوق را من MSI مي بندم با يكسال گارانتي تعويض
فکر میکنم Platinium بهتر باشه
MSI مارک بدی نیست ولی ازش بهتر خیلی هست
مثلا بورد ASUS و گرافیک XFX و ASUS و Giga و دی وی دی رایتر باز هم ASUS و Aopen و Plextor و مودم هم Zoltrix و US Robotic خوب شد مودم رو نگفتم ASUS!!!!!
من رفتم یه پرسه جویی در مورد cpu های pentium D بکنم دیدم رو جعبه اش نوشته celeron D یعنی چه؟
سلام شهريار جان
بازم مزاحم هميشگي!
مي خواستم اين سيستمي كه پيشنهاد دادين با يه تغييراتي براي تا ييد نهايي بگم :
CPU AMD 300 ATHLON 64 939 :94T
MAIN MSI K8N NEO4-F :80T
GRAPHIC EX-BYTE 6500 PCI-E :59T
RAM 2*512 APACER :80T
H.D.D 40 SAMSUNG SATA :40T
CD -RW SONY:22T
MODEM GIGABYTE :10T
CASE OPTIONAL:30T
F.D.D:TEACH :6T
MONITOR SAMSUNG - 17" - DFX17755:110T
MOUSE & KEYBOARD& SPEAKER :OPTIONAL(30)T
نظرتون چيه؟
قيمت قطعاتي كه عوض كردم از سايت t-va-n گرفتم.
در ضمن سي پي يو رو تو سايت ديدم 94 تومن.برم بازار ببينم چه خبره.
با آرزوي موفقيت.
دوستان نظرتان درمورد اين كارت گرافيك چيه
Nx6600le-td256e -msi
Samgun جاننقل قول:
نوشته شده توسط samgun
پردازنده هاي Celeron D پردازنده هاي Low-End شركت اينتل هستن
اين پردازنده ها بر اساس هسته Prescott از Pentium 4 طراحي شده و داراي قدرت كمتري نسبت به اين سري هستن .
در واقع به درد كساني مي خوره كه در بحث Performance/Price تنها قيمت براشون مهم باشه و زياد به كارآيي اهميت ندن .
البته تازگي مثل اينكه 65 نانومتري اينها هم بر اساس هسته Cedar Mill منتشر شده .
كلا پردازنده هاي خوبيه ( همرده پردازنده هاي Sempron هستش )
موفق باشي .
بچه ها چند وقت پيش كه امين خبر افت قيمت اينتل رو داده بود يادتونه ؟
مدت كمي گذشته ....
يه سر به رايان صبا بزنيد افت قيمت هاي Amd رو ببينيد ...
3500+ يه چيزي حدود 40 هزار تومن افت داشته ..!
zonealarm جان عزیز چه گیری دادی هارد Samsung بابا به درد نمیخوره یا Western Digital یا از اون کمتر دیگه Maxtor بگیر فردا پس فردا گیر کردی 15 16 تومن واسه عوض کردن برد هارد پیاده میشیا از ما گفتن!!!
فلاپی هم هرچی بگیر غیر Teach چون تقلبی اینقدر زیاده که نگو بعد تازه مشکل تقلبی هاش چیه هم بذار بگم یک فلاپی میذاری تو بعد از کلی ناز و مسخره بازی محتویاتشو نشون میده بعد فلاپی رو در میاری یکی دیگه میذاری باز میکنی میبینی اطلاعات همون قبلی رو نمایش میده refresh کردن و اینا هم اصلا تاثیر نداره!!!!!!!
میشه بفرمائید شما چرا اینقدر با Samsung لجید ; و صد در صد بهتر از مکس هستن(البته من وسترن و هیتاچی رو فعلا ترجیح میدم تو مدلهای حجم بالای 200) و مدلهای NCQ علاوه بر کم صدا بودن اطلاعات رو با سرعت لابایی ترنسفر میکنننقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
این کاهش قیمت شامل حال pentium D میشه ؟ و آیا این pentium D در ایران به صورت انبوه هست یا یه چند تایی امده
چون تاحالا جایی این cpu ها رو ندیدم
راستی گابانا جان از کمکی که به من کردی مچکرم
و یه چیز دیگه که من شنیدم هارد sata زیاد خوب نیست درسته یا نه؟
چون قبلا واسه یکی samsung بستم اینقدر که اذیت کرد حالمو گرفت :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط m654
والا vampire_viper جان خودمم نظرم رو وسترنه.نقل قول:
حالا ببينم كاري بكنم دوستم يه كم سر كيسه رو شل بكنه؟
ممنون از راهنمايي
راستي بقيه قطعات چطوره؟
البته تقريبا همش انتخاب شهريار جان است و قطعا خوبه.
بقیه مشکلی نداره و حد و حدودش تو همون محدوده قیمت خوبه
نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
سلام
بله كاهش قيمت شامل رده Pentium D ( مدل هاي دقيقش رو قبلا در پست هاي قبلي معرفي كردم )
البته اين كاهش قيمت تدريجي صورت مي گيره .
-----------
هارد ساتا هم بعيد مي دونم بد باشه !!
الان ديگه آدم 60 تومن نده يه 160 گيگ ساتا نگيره كه سرش كلاه مي ره ...!
ممنون vampire_viper جان.نقل قول:
بابا جناب Gabana و Sharyar-neoجان در مورد اون تایپیک که گرمای اینتل و ای ام دی رو در سایت Toms Hardwareمقایسه کرده بودین وگفتین اگه فن رو از اینتل برداری فقط سیستم Crashمیشه وای ام دی دود میشه حالمو گرفتین ...چون میخواستم Amd بگیرم.و تو منطقه گرم خوزستان هم هستم....بابا یه کاری بکنین...
سلام خوبي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط satdw
آقا نگران نباش ...
اين جريان براي خيلي وقت پيشه - اين مسئله اصلا در مورد پردازنده هاي Athlon 64 اتفاق نمي افته .
AMD بگير خيالت راحت - مثل ساعت برات كار مي كنه .
موفق باشي .
دوستان يك سوال (ممكنه تكراري باشه) قيمت كنوني Pentium D.940 در حال حاضر چنده(البته در بازار)؟
Gabanaعزیزاصلا اتفاق نمی افته یعنی چه ؟ یعنی اگه فن رو از روی سی پیو Amdبرداشت سی پی یو نمیسوزه.....پس چرا اینا رو تایپیک میکنید که حال ما رو بگیرید ؟
تقریبا 290 تومنهنقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
اما اگر من جاتون بودم یه 930 میگرفتم با یه Blue Orb II که باش بتونم اورش کنم.
شما که اینقدر حساسیت داری و دما هم واستون مهمه خوب برین 920 رو بگیرین حدود 175 تومن قیمتشهنقل قول:
نوشته شده توسط satdw
920 چيه دوست عزيز
Intel Pentium D 920نقل قول:
نوشته شده توسط satdw
عزيزم دوتس عزيز از بابت امضاي شما نظر لطفتونه .
و اصلا هم نگران نباش و اين مشكل مال آتلون هاي قديمي و سمپرون و ... بود و الان 64 آتلون ها هيچ مشكلي نداره من خودم يكيش را دارم ازش مثل ... كار مي كشم ولي از 35 بيش تر نمي شه. ولي اينتل هاي lga توي اين رنج به 70 درجه مي رسند حتي پنتيوم دي ها هم حدود 50 درجه هست . البته من يك مدلش را بيشتر نديدم و در مورد 920 هم به پست هاي قبلي من نگاه كن مي فهمي . و دليل سوختن اي ام دي يكيش اين بود كه قبلا سطحي كه فن براي خنك كردن داشت كم تر بود و اين مشكل در آتلون 64 رفع شد و حتي مي شه گفت سمپرون ها و آتلون ها اين مشكل را ندارند . حتي بارتن ها هم كم مي سوزند ولي اين كار بگم هميشه بايد حواست به فن باشه چون اگه سوخت = سي پي يو ت توي سطل ولي وقتي اين اتفاق بيفته كار نمي كنه ولي اون وقت نبايد بهش فشار بياري و گرنه ... ولي به نظر من در هر صورت اي ام دي را من بيش تر قبول دارم به خصوص دماش خيلي بهتره. چون اي ام دي قبلا يك بار اعتبارش را به خاطر اين كار از دست داد.
قربانت شهريار
خيلي كم الان آنلاين هستيد چون الان بازيه چون شما نيستيد من هم مي رم.
( چه پست بي خودي من چه قدر بي شعور و اخمقم نه !!!!!)
خداحافظ