نقل قول:
بخاطر نوع دایرکت ایکس هست. بخاطر فروش بیشتر کارت های گرافیکی با دایرکت ایکس 11 این بخش فقط توی دایرکت ایکس 11 فعال میشه.
Printable View
نقل قول:
بخاطر نوع دایرکت ایکس هست. بخاطر فروش بیشتر کارت های گرافیکی با دایرکت ایکس 11 این بخش فقط توی دایرکت ایکس 11 فعال میشه.
حتما بخرید بازی رو واقعا زیباست.نقل قول:
این نقشه هایی که میخریم ماله چی هستن؟؟جایی رو ازاد میکنه یا روی همون نقشه مکان هایی رو...........
این نقشه ها مکانه مواری مثل جعبه ها- مجسمه ها- نامه ها و فلش مموری هاست.نقل قول:
نقل قول:
آخه واسه من ک رو 9500 خیلی بی کیفیت و کند اجرا میشه
دوران 9500 دیگه تموم شده !نقل قول:
درایورش رو آپدیت کنید شاید بهتر بشه ولی انتظار زیادی از این کارت نمیره ...
nVIDIA Driver
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Version:310.70 WHQL
Release Date:2012.12.17
Operating System:Windows 7, Windows 8, Windows Vista
Language:English U.S
File Size:121 MB
32Bit
محتوای مخفی: گرافیکهای زیر رو ساپورت میکنه
Version:310.70 WHQL
Release Date:2012.12.17
Operating System:Windows XP
Language:English U.S
File Size:96.3 MB
32Bit
محتوای مخفی: گرافیکهای زیر رو ساپورت میکنه
واقعا بازی زیباییه ... :n12:
محتوای مخفی: یه عکس از بازی
پس من که 9400 دارم باید کلا ناامید باشم :n03: ....... ولی کارت گرافیکم غوله :n08: هر بازی رو میکشه :n02:نقل قول:
فقط بازی برای کامپیتر هست؟ یا واسه xbox و ps3 هم اومده؟
بله برای Xbox و Ps3 هم موجوده .نقل قول:
اینم لینک 64 بیتش :20: ویستا ، سون ، 8نقل قول:
کد:http://www.nvidia.co.uk/object/win8-win7-winvista-64bit-310.70-whql-driver-uk.html
سلام
رفتم تو اون کشتیه و عملیات رو تا اونجا که کشتی منفجر میشه جلو رفتم
الان زیر اب هستم ، یک دریچه رو بست و خودم هم یک دریچه رو باز کردم
هر چی جلو میرم نمیرسم و میمیرم
شما چطور ردش کردیدش ؟
یعنی چی؟نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه درست حدس زده باشم اینجاشو میگی که داری میری یه هو دریچه جلوت بسته میشه
اگه اینجایی باید بری راست
یه سوراخه باید از اون بری
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز این مورد دوستمون حتما از ماسک های اکسیژن هم تنفس کن تا نفست تموم نشهنقل قول:
سلام
این نشونه تفنگ اسناپر که از دوربینش نگاه میکنی واسه من دیده نمیشه (یعنی همون دو خط سیاه روی هم)
تفنگهای دیگم نشونش وجود داره (دو خط سفید رنگ)
همینطور مقیاسی تیر اندازی میکنم!
تنظیماتشو یکم دستکاری کردم
با پی سی بازی میکنم ،لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید:n27:
سلام ایمان جان . متاسفانه هنوز بازی رو نصب نکردم که ببینم مشکل چیه . آخه هاردم دیگه جا نداره :n02: باید بازی های دیگه رو تموم کنم تا نوبت این بازی برسه .نقل قول:
دوستانی که بازی کردن به دوست خوبم ایمان یه هلپی برسونن :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد حل این مشکل گفتهنقل قول:
سلام
تنظیمات روی LOW هست ولی بازم شدید لگ میزنه و افت فریم دارم.... کارت گرافیکم هم آپدیت هست...
سیستم من اینه ::
cup core i3 2100
ram 4 gb 1600
asus 5750 1g ddr5
روشی هست که افت فریم کمتر بشه و مشکل لگ زدن رفع بشه ؟
ماشالله . روی سیستم شما روی Low لگ میزنه .نقل قول:
پس با این احتساب من باید قید بازی کردن رو بزنم .
دوستان بهم بگین رو سیستم من اصلا بازی اجرا میشه : در چه حد ؟
ram:3gig
Vga : Geforce gt 9400
cpu : intel core duo E4500
پسر داییم همین سیستم رو داره فقط رمش 4گیگ هستش گرافیکش هم GeForce 8600روی lowتونست بالا بیاره بازی :n01:نقل قول:
حالم خیلی بد بود ... اصا حال و حوصله نداشتم ...
یکم نشستم بازی کردم اصا روحیه م عوض شد :n02:
خیلی فاز داد ... مخصوصا اون مرحله که باید خوشه ی خشخاشو موادو آتیش بزنیم :n02:
ولی رفیقم یه قسمت از داستانو لو داد گند زد به حالم :n28:
ببخشید این بازی با NET WORK 3.5??
من دارم با رزولوشن 1152 و تنظیمات High با این سیستم اجرا می کنم :18:نقل قول:
چجوری برا شما نمیاد؟:18:
intel c2d e7400
ram 4 gb 1066
gt220 1gb
داداش cpu usage نرفته بالا؟نقل قول:
من این مشکل رو رو وین قبلیم داشتم که به خاطر cpu usage بود که افت فریم و لگ شدید داشتم
من عاشق شدم ...
عاشق فارکرای :n28:
بازیو تموم کردم همه out post هارو گرفتم دیگه هیچ دشمنی تو بازی نیست ...!!!!!!!!!!!!! :n02::n02::n02::n02::n02::n02:
چطوری بفهمم رفته بالا ؟نقل قول:
چطوری بیارمش پایین ؟:n01:
جدی ؟ پس مشکل لگ زدن من چیه ؟نقل قول:
من دارم با رزولوشن 1152 و تنظیمات High با این سیستم اجرا می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری برا شما نمیاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
intel c2d e7400
ram 4 gb 1066
gt220 1gb
تو gadgets برو cpu meter رو باز کن ببین cpu usage چقدرهنقل قول:
راهشم اینه که ویندوز عوض کنی :دی
ای بابا من این مرحله گیر کردم اعصابمو بدجوری خورد کرده :n27:نقل قول:
ویرایش : همین الان رفتم بازی کردم دیدم با Flamethrower نمیشه آدم کشت ، با یه اسلحه دیگه عوضش کردم همه آدما رو کشتم الان میرم آتیش بزنم ، سه تاشونو با تیر زدن به بشکه های مواد منفجره آتیش زدم ، دو تاشون اینجوری نسوختن !! :18: الانم Flamethrower رو گم کرده بودم ( یه اسلحه میتونم بردارم فقط ) از بازی زدم بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n28:چه رمانتیک:n28:نقل قول:
:دی
یه روششو که پست بالا گفتننقل قول:
روش دیگه رفتن به Task Manager و تب ِ Performance هست که Ram Usage رو هم نشون میده
برا پایین اوردنش
توی Run بنویسید msconfig بعدش وارد تب ِ Startup بشید و برنامه های به درد نخور رو تیکشون رو بردارید و یه ریستارت بزنید
آنتی ویروسم غیر فعال کنید موقع بازی
یعنی چی نمیشه آدم کشت ! اتفاقا آتیششون میزنی خیلی فاز میده. ولی مشکل اینه که مهمات کم میاری اگه بخوای همه رو اونجوری بکشی :n07:نقل قول:
ویرایش : همین الان رفتم بازی کردم دیدم با Flamethrower نمیشه آدم کشت ،
واقعا راس میگم :n28:نقل قول:
:n28:چه رمانتیک:n28:
احساس میکنم بین منو Farcry رابطه ی احساسی عمیقی وجود داره :n14:
امیدوارم عشقمون یه طرفه نباشه :n14:
منم دقیقا همین جا گیر کرده بودم...حالا روی easy دارم بازی میکنم...!!!نقل قول:
خیلی مسخره است..اگه اسلحه آتیشی رو برداری مزرعه رو آتیش میزنی ولی کشتن آدم ها سخت هست..
اگه گلاشینگف برداری آدما رو میکشی ولی آتیش زدن مزرعه سخت یا غیرممکن میشه..
مسخره ترش اینه یک اسلحه بیشتر نمیتونی حمل کنی:n21:
افتضاح تر از اون اینه که هر چقدر آدم میکشی بازم از زمین و آسمون نازل میشن..:n15:
در پایان یه ترینر مشتی زدم اسلحه ام رو بینهایت کردم مرحله رو رد کردم...خیلی فاز داد..:n02:
لینک دانلود ترینر ::کد:password :: www.mobinigi.com
http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mobinigi.persiangig.com/Trainer/Trainer%201%20Far%20Cry%203%20%28www.mobinigi.com%29.rar
بچه ها این پچ ها رو باید حتما پشت سر هم نصب بشه یا اگه آخریش رو هم نصب کنی کافیه؟؟
حالا که فکر می کنم میبینم که از این لحاظ FC2 بهتر بود.نقل قول:
منم همه رو گرفتم عملا هیچ دشمنی نیست که بکشمش... اسلحه های بی استفاده:n27:
چی میگید بابا !!نقل قول:
منم دقیقا همین جا گیر کرده بودم...حالا روی easy دارم بازی میکنم...!!!:n21:
خیلی مسخره است..اگه اسلحه آتیشی رو برداری مزرعه رو آتیش میزنی ولی کشتن آدم ها سخت هست..
اگه گلاشینگف برداری آدما رو میکشی ولی آتیش زدن مزرعه سخت یا غیرممکن میشه..
مسخره ترش اینه یک اسلحه بیشتر نمیتونی حمل کنی
افتضاح تر از اون اینه که هر چقدر آدم میکشی بازم از زمین و آسمون نازل میشن..
به عشق من توهین نکنید ... عصبانی میشما :n14:
خیلی رد کردنش آسونه ... با اون اسلحه آتیشی فقط کافیه یه قسمت خیلی کوچیک از مزرعه هایی که توش مواد کاشته شده آتیش بزنید.
بعد صبر کنید تا آتیش به همه جای اون منتقل بشه ... آتیش به زودی به بشکه ها میخوره و انفجار رخ میده.
اصا لازم نیس زیاد آمو مصرف کنید !
بقیه آمو هم میتونید دشمنا رو آتیش بزنید ... یا به راحتی زود برید جلوشون و با چاقو بکشینشون !
یه کم دوگوله به کار بندازید اینقد عذاب نمیکشید :n02:
آخریش رو نصب کنید کافی هستنقل قول:
موشکلی از نظر مهمات ندارم :دی توی همه اتاقا مهمات هست اگه بگردین ، پره :دی موشکل اونجاس که خودم می سوزم :دینقل قول:
رفیق احساساتمو برانگیزانندیدندیندی:n14::n28::n 14::n28:
ترینر که اصلا حال نمیده :13:نقل قول:
باید اسلحه آتیشی رو یه جایی عوض کنی که بدونی کجا گذاشتی مثه من به مشکل نخوری :دی:دی
نه نمیشه ، بشکه ها رو می زدم یه قسمت کوچیکی می سوخت و بعدش آتیش خاموش میشدنقل قول:
با چاقو هم میشه کشت ولی مشکل اینجاس که سه چار نفری می ریزن دورت نزدیک یکیشون میشی بقیه می زننت :دی
دوگوله چیه باو اعصاب خورد کنه :دی
توی بازی یه نوتیفیکیشن اومد ، فک کنم می گفت یه چیزی رو Craft کنید تا اسلحه دوم براتون آنلاک بشه ! الان باید برم بگردم دنبال اون
آقا بالاخره ردش کردم:دی :n19:
هیچ کاری نداشت ، اول مأموریت زود نرید سمت آتیش زدن ، یکم برگردید عقب یه گیاهایی رو می بینید که گلشون (:دی) قرمز رنگ هست ( وقتی برشون میدارید می نویسه Crismon Leaf ) ، اونا رو بردارید ( خیلی زیادن من حدود هشت نه تا پیدا کردم ) بعدش برید توی Crafting .اونجا توی Syringes دنبال FireProof بگردید و Craft کنید ، یکی از اون سرنگ ها رو بزنید و حمله کنید و آتیش بزنید ، تبریک میگم ! آتیش هیچ اثری به شما نداره :دی:دی
هروقت تموم شد سرنگتون ( بعد سی ثانیه اثرش رو از دست میده ) برید یکی دیگه Craft کنید و بزنید به بدن:دی
مرحله بعدشم آسونه ، باید قایق رو نابود کنید ، یکی از آدما رو بکشید و اسلحش رو بردارید و همه رو بکشید ، نزدیک قایق بشید ، نزدیکش یه RPG هست.برش دارید و قایق رو نابود کند
(آهنگ این مرحله خیلی باحال بود:دی کسی لینکشو نداره؟ )
دوستان از بازی خوشم اومده ولی چون حالو حوصله زیادی ندارم پای بازی بشینم خواستم بدونم کسی سیو کامل این بازی رو داره -دریغ نکنید-لینک کنید-
در ضمن تنها بازی بود ه که تا حالا موفق نشدم بصورت 3d اجراش کنم -کسی نظری داره-بتلفید 3 هم اینطوری بود هر کاری میکرده 3d نمیشد -ولی بلا خره راش انداختمش ولی خودمم نفهمیدم چطوری 3d شد چون بعدا بعد نصب ویندوز دیگه نتونستم 3D کنم با برنامه مخصوص که نشد برنامه رو هم اپدیت کردم نشد دوستان اهل فن در این رابطه یه کمکی کنند-این فار کرای هم رفته رو مخم -دوستان هر کی سیو کامل بازی رو داره لینکش کنه
آقا به نظر من بعضی جاها بازی واقعا رو اعصابه. مثلا همین ماموریتی که باید مزرعه هارو بسوزونی! در کل من در مورد این بازی فک میکنم که ارزش وقت گذاشتن و تموم کردن نداره ...