دانلود درایور گرافیک نسخه بتا GeForce 285.79 Driver Betaنقل قول:
کد:
شما این درایو رو نصب کن ببین درست میشه.برای من بهتر شدکد:http://www.kingsdownload.com/1390/08/19/geforce-driver-beta/
Printable View
دانلود درایور گرافیک نسخه بتا GeForce 285.79 Driver Betaنقل قول:
کد:
شما این درایو رو نصب کن ببین درست میشه.برای من بهتر شدکد:http://www.kingsdownload.com/1390/08/19/geforce-driver-beta/
به نقل از کاربران سایت:
برای اجرای بازی ها با گرافیک nVidia رو لپ تاپ های دو گرافیکه باید روی آیکن بازی کلیک راست کنید و گزینه Run With Graghic Processor و اونجا گرافیک nVidia رو انتخاب کنید.
اگه که میخوای همیشه با گرافیک nVidia اجرا بشه روی دسکتاپ کلیک راست کن NVIDIA Control Panel تا پنجرش باز بشه از قسمت سمت چپ Manage 3D Settings از قسمت سمت راست توی تب Global Settings اون بالا گرافیک Nvidia رو انتخاب کن و تو تب Program settings بالا برنامه یا بازی مورد نظر رو انتخاب و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کن اگر اون برنامه یا بازی تو لیست نبود با کلید Add به آدرس نصب شده بازی برو و فایل اجرایی بازی رو انتخاب کن و در آخر هم Apply!
و اما مشکل PES :
الان تو اکثر تاپیکا دیدم همه این مشکل رو دارن که نمیتونن PES رو رو گرافیک High اجرا کنن
حالا راه حل:
به همون آدرس که بالا دادم برید
Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settings
حالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هست Add کنید و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو روی High بزارید و حال بازی رو ببرید
merci ali jan felan ke behtar shode
سلام دوستان عزیز.
این مشکل هنگ کردن در این 2 بازی به دلیل مشکل درایور کارت گرافیک است که با این بازی ها مشکل و دارای باگ میباشد.
ورژن جدید درایور nvidia هم فقط و فقط برای رفع مشکل این بازی اراعه شده است و در اخبار خود nvidia خواندمش.
پس حتما نسخه 285.62 را دانلود کنید. همجنین بایدارت گرافیک را در nvidia cotrol panel برای این بازی روی high peformance nvidia proccesor قرار دهید.
نکته بسیار مهم: مشکل pes 2012 که باگش در درایور قبلی درست شده بود در این درایور ودباره خرابش کردند!!!!!!!!! پس این را مد نظر بگیرید که آپدیت درایور جدید دوباره pes را نمیتوان روی کارت گرافیک اصلیبا رزولوژن بالا بازی کرد.(دستشو درست کردن ولی زدن چشمشو کور کردن!)
سلام دوست عزیز. بالاخره برنامه را برایتان پیدا کردم. از اینجا دانلود و نصب کنید. ببینید مشکل حل میشود یا خیر.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من نزدیک یه هفتس که این لپ تاپ رو خریدم.مدل l502x صفحه تاچ.تو سایت دل چک کردم ریفوربیش نبود.مشکلی که دارم اینه که بعداز اینکه ویندوز بالا میاد نزدیک 30ثانیه هنگی و کند هستش.بعدش خوب میشه.ایا این مشکل برا بقیه هم هستش؟
آره مال منم اولش یکم کنده اما بعد درست میشه :40::20:نقل قول:
چطوره ؟؟ باطریش اذیت نمیکنه ؟ آخه 6 سلولیه...نقل قول:
آره باطریش خیلی زود شارژ خالی میکنه.بخصوص که صفحشم تاچه خیلی شارژ میبره.اما در کل خیلی ازش راضیم.بخصوص اسپیکرای قدرتمند jbl خیلی حال میده.من اول میخواستم asus n53sv بگیرم ولی چون دلار گرون شد قیمت اون خیلی بالارفت(خیلی بیشتر از بقیه مدلا آخه ایسوس واسه ا س ر ائ ی ل ه) منم dell xps رو انتخاب کردم و الانم خیلی از انتخابم راضیم.ضمنا اینم بگم که این کانفیکش تی وی کارت و بلوری نداره.اما در عوض سرعت سی پی یوش 2.2هست.ضمنا اینطور که متوجه شدم درایور کارت گرافیکشو باید اپدیت کنم.میشه بگید چجوری باید این کارو بکنم؟نقل قول:
دوستان این مشکل هنگ کردن دیگه داره خیلی اذیتم می کنه........جالبه موسم رو به usb3 که وصل کردم یه مدت درست شد!!!!:31:
من اون نسخه بتا رو دانلود کنم؟!!!! مشکل کسی حل شده با این نسخه؟!!!!!
دوستان به همه چی اشاره کردین جز اکتیو کردن Office2010 که تو صفحهات قبل نبود
ضمنا اگه میشه اشاره ای به عملکرد سیمکارت ریدر هم بفرمایید
من دانلود کردم.دوست عزیز هیچ فرقی نکرده!!!!!!!!!!!!نقل قول:
واقعا میخوام بفروشمش.دلمو زده......
هیچ بازی درست اجرا نمیشههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
آقا من بیشتر بازی هایی رو که هنگ می کرد رو باش الان راحت بازی می کنم.....فقط موس رو به usb3 زدم...........در ضمن وقتی به باتری فقط وصل هست هم هنگ نمی کنه..........
این سیم کارت ریدرش چجوری کار می کنه؟!!!! من همچنان نتونستم با tv tunner کار کنم.......تمام کارهایی رو هم که نوشتن دوستان انجام دادم........توی سایت هم که اطلاعات لپ تاپ رو گرفتم tvtunner هم بود...........!!!!
این مشکل حل نمی کنه . مال من با update graphic cardنقل قول:
حل شد ! 5 ماه پیش
نقل قول:
با درود،
من همه این آپدیت ها و درایور هارو دانلود کردم.هیچ کدومش حتی طبق گفته خود سایت انویدیا درست نشد!!!
تو بقیه فروم های خارجی هم جمع کثیری همین مشکل رو دارن.من راه حلی پیدا نکردم:41:
با درود بر همگی دوستان دل باز :)
من آپدیت انویدیا جدید رو هم دانلود کردم بازم حل نشد!
با بخش پشتیبانی دل هم آن لاین چت کردم و مشکل رو بهشون گفتم.کمکشون در حدی بود که فقط گفتن:
"متاسفیم،کاری از دست ما بر نمیآدش!!!!"
پشتیبانی در حد لالیگا موثر بودش:33:
ولی چون کمی هم انگلیسی میدنم به چند تا فوروم انگلیسی زبان هم سر زدم.اونا هم همین مشکل رو دارن!!!
کلا داره به جائی میرسه که بگم در کمپانیه دل رو گل بگیرن اشالااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا:42:
بازم اگه کسی از دوستان چیزی به نظرش میرسه بنده به شدت استقبال میکنم :biggrin:
ممنون از همه دوستان.
بچه ها اگه همه کارایی که گفته شد رو انجام دادید یعنی تغییر تنظیمات کنترل پنل انویدیا و همینطور ریختن آخرین درایور whql انویدیا و گذاشتن پاور رو حالت high performance موقع بازی کردن و اینکه موقع بازی لپ تاپ به برق وصل باشه تنها راهی که میمونه اونه که من هر موقع گیر میکنم استفاده میکنم. مثلا موقع بازی کردن black ops یادمه فقط چند جای بازی و تو دو تا مرحله خاص این مشکل پیش میومد. من اون دو جا رو با استفاده از گرافیک ضعیفتر سی پی یو رفتم و و دوباره ادامه بازی رو با گرافیک انویدیا انجام دادم و مشکلی پیش نیومد. جاهایی که گیر میکنید تنظیمات گرافیک بازی رو تا ته بیارید پایین و رو شورتکات بازی کلیک کنید و run with integrated graphycs رو انتخاب کنید.
من که درایور کارت گرافیکو با نسخه 285.62 آپدیت کردم الان بتلفیلد3 رو راحت روی HIGH بازی میکنم ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم این PES2012 رو نمیشه رو HIGH گذاشت.همه کار کردم حتی کارایی که دوستان اینجا گفتن ولی نشد که نشد.این کارت گرافیک دومش بجای اینکه بدرد بخوره و منفعت داشته باشه همش موجب عذاب و اعصاب خوردکنی هستش.
دوستان من امروز به قصد بازی L502 رو توسط کابل HDMI به تلویزیون 51 اینچ سامسونگ پلاسما 3D وصل کردم، تصویر و صدا بدون نیاز به هیچ تنظیماتی به بهترین نحو منتقل شد، اما داخل بازی PES2011 هر از گاهی (یکی دو بار در دقیقه) یک موج روی تصویر تلویزیون میفته! (نه روی تصویر لپتاپ) تقریباً وسط صفحه هست جاش. خواستم ببینم کسی از دوستان با این مشکل روبرو شده؟
البته در حدی نیست که زیاد اذیت کنه و میشه عادت کرد ولی ضدحال بود به هر حال.
بازی های دیگه را امتحان نکردم ...
درایور گرافیکم هنوز همان 275.33 هست و مشکلی نداشتم باهاش.
سلام دوستان. شما تاحالا با این لپ تاپ به صفحه آبی مرگ ( :31: ) برخوردین؟ علتش رو کسی میدونه؟ امروز یه بار این طوری شد اعصابم خورد شد. این اتفاق 2 ماه پیش هم افتاده بود؟ مشکل کجاست؟!
سلام دوستان
مدتیه که وایرلس لپم قاطی میکنه و روشن نمیشه
یه بار دراورشو آپدیت کردم درست شد ولی بازم هنگامی که روشنش میکنم روشن نمیشه
1- لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی فروم مخصوص آموزش نصب رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات نمیاید .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست آیا برنامه دیگری مانند media center وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با عرض سلام و خسته نباشید به دوستانببخشید بنده چند سوال ومشکل داشتم اگر محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنون می شوم
2- سوال دومم در مورد ریکاوری هست .......
آیا با برنامه خود دل می توان ریکاوری کاملی گرفت مانند روز اول خرید
وقتی بنده برنامه ریکاوری دلو اجرا کردم پیشنهاد می ده که برنامه رو آپگرید کنم تا به حهلت حرفهای در بیاد و پولی هست آیا بدون آ÷گرید هم می شود ریکاوری کاملی انجام داد و برنامه حرفه دیگر سراغ دارید که از ریکاوری کاملی بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت آموزشی مخصوص ریکاوری سراغ دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام
آیا این لپ تاپ تی وی تیونر هم داره؟ tv tuner
نحوه نصب به تلویزیون hdmi رو میشه توضیح بدین؟
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
ببخشید بنده چند سوال ومشکل داشتم اگر محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنون می شوم
1- لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی این فروم رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات ( دوتا i agree ) مییاد نمیایدو تو صفحه 4 قسمتی جدید به نام update playready می یاد و بعد از صفحه 8 صفحه به نام install play ready مییاد که باید گزینه i agree بزن و بعد از صفحه 12 صفحه جدید که سیستم clearQAM ویک بار سیستم TV System (Digital) : ATSC میاد به جای ----T و صفحات 14-15-16- نمیاد و در صفحه 17 گزینه clearQAM به جای ----T می یاد .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست آیا برنامه دیگری مانند media center وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چگونه می تونم برنامه رو ریست کنم ؟؟؟؟؟؟؟
2- سوال دومم در مورد ریکاوری هست .......
آیا با برنامه خود دل datasafe می توان ریکاوری کاملی گرفت مانند روز اول خرید
وقتی بنده برنامه ریکاوری دلو اجرا کردم پیشنهاد می ده که برنامه رو آپگرید کنم تا به حالت حرفه ای در بیاد و پولی هست آیا بدون آپگرید هم می شود ریکاوری کاملی انجام داد و3 تا گزینه داره که دوم و سومو رو باید آپگرید کرد
1- create recovery
2- full system backup
3- file fider local backup
باید کدومو انتخاب کنم و اولی مقدار رو 7.41gb نشون می ده ... یعنی 2 تا دی وی دی آیا باید بیشتر ازاین مقدار باشد
و برنامه حرفه دیگر سراغ دارید که از ریکاوری کاملی بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت آموزشی مخصوص ریکاوری سراغ دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
نوشته های زیر رو از یه سایت کپی کردم
HDTV در برابر شماست
اگر بدنبال سیستمی هستید که کاملترین و بهترین ابزار برای پخش برنامه های سرگرم کننده باشد، دست نگه دارید. نمایشگر این دستگاه دارای تیونرNTSC و ATSC TV است و ClearQAM را پشتیبانی می کند. شما می توانید مانند تلویزیون های آنالوگ و دیجیتال، کانالهای محلی و قابل دسترس با کیفیت HD را تماشا کنید. با کمک Windows Media Center شما می توانید بطور زنده و مستقیماً برنامه های مورد علاقه ی خود را از تلویزیون به هارد سیستم ضبط کنید. و با استفاده از خروجی HDMI می توانید به تلویزیون های HD متصل شده و تصاویر را در نمایشگر بزرگتر و رزولوشن HD 1080p تماشا کنید.
سلام
سری 502 یا سری 501 xps بهتره
؟؟؟
چه تفاوتی با هم دارند
ممنون
دوستان این تی وی تیونر چه طور نصب میشه؟ از سی درایور ها درایور رو که نصب میکنی ولی هیچ جای ویندوز اثری ازش دیده نمیشه
دوستان من قصدم خرید لپ تاپه ولی دل وجدانن از هر کی پرسیدم ریده کلا چه این مدل چه 5110 خدایی یا نخری یا یه سونی یا ایسوس بخری من خودم نظرم روی سونی F224FX هستش از کرمانشاه هستم رفتم پرسیدم از بازار هیچ کی از دل دل خوشی نداشت امیدوارم اونایی که دل دارن ناراحت نشده باشن من فقط چیزی که دیدمو پرس و جو کردم و دارم میگم فقط وفقط .یا حق.همتون انشالا موفق باشید.یه لینکی هم میزارم امیدوارم مشکل گرافیکتون لااقل حل بشه من که خودم فعلا لپ تاپ ندارم .یا علی.اینم لینک>>
خدمت شما دوست عزیز
من که تونستم شبکه ها رو بگیرم اونم با کیفیت قابل قبول
باید با windows media center ازش استفاده کنی...توی مدیاسنتر میری به قسمت sething و بعد هم توی قسمت tv ویزاردشو برو جلو واضح هستنقل قول:
دانلود درایور گرافیک برای LapTop نسخه بتا GeForce 290.36 Driver Beta
کسایی که با بازی های جدید مشکل دارن این درایو رو نصب کنن خیلی عالی.
کد:http://dl.kingsdownload.com/dl/driver/vga/beta/290.36-notebook-win7-winvista-64bit-international-beta.rar
دانلود درایور گرافیک برای LapTop نسخه بتا GeForce 290.36 Driver Beta
کسایی که با بازی های جدید مشکل دارن این درایو رو نصب کنن خیلی عالی.
کد:http://dl.kingsdownload.com/dl/driver/vga/beta/290.36-notebook-win7-winvista-64bit-international-beta.rar
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنهانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481413&page=52
منم به lcd وصل کردم مشکلی نداشت همین pes هم بازی کردم .احتمالا این درایو کارت گرافیک رو آپدیت کنید حل میشه.نقل قول:
ورژن 285 به بالا.
با سلام خدمت دوستان مشکل را اعلام می کنم لطفا کمک کنید
The drivers for this device are not installed. (Code 28)
دوستان عزیز سلام
سوال مهمی داشتم لطفا کسی میتونه راهنمایی کامل کنه بهم ممنونش میشم
مدتی هست که ویندوزم کند شده همه چیز یعنی بعد الان من یه درایو دیگه هم ساختم و کلی هم ویندوز رو اپدیت کردم و اینا
و حالا نمیدونم ویندوز نصب کنم یا بکاپ رو ریکاوری کنم و اگه ویندوز باید نصب کنم کدوم سی دی لپ تاپ رو باید استفاده کنم
و اگه قرار باشه ریکاوری کنم بکاپ خود شرکت رو اطلاعات چه بلایی سرشون میاد اطلاعاتی که توی درایو ساخته شده دارم!!!!
بهینه کردن ویندوزنقل قول:
[HTML]http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=30&Title=TuneU p-Utilities-2012-v12.0.2120.7-Final[/HTML]
سافت گذر
---------
نقل قول:
قربونت برم ممنون اما این برنامه ها رو ما خیلی وقته پیش تست زدیم من برنامه نمیخوام
restore factory کل تنظیمات بر میگرده به حالت قبل درایو c هم فرمت میشه.آپدیت های جدید هم همینطور پاک میشه.فکر نمیکنم ارزش داشته باشه.نقل قول:
restore factory انگار یک ویندوز جدید ریختین.
سلام
دوستانی که این لپتاپ رو گرفتند راضی هستند زود خراب نمیشه مشکل خاصی نداره؟
502 بهتره یا 501 و با چه کانفیگی زیز 1600
ممنون
سلام دوست عزیز. من تو 3 4 ماهی که دارمش هیچ مشکلی باهاش نداشتم. من کانفیگ فول آپشن رو انتخاب کردم با گارانتی زیگورات. 1590 در اومد به شما هم توصیه می کنم از زیگورات بگیرین.نقل قول:
کانفیگ لپ تاپ من :
و این هم کانفیگ XPS L502
CPU : Core i7 2630QM (2.0GHz/6MB cache
RAM : 6 GB DDR3
H.D.D : 640 GB Or 750 GB
O.D.D : Blu-Ray Rom
VGA : Nvidia GeForce GT540M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB
Display : 15.6" - Bright LED
Other : 9 Cell Batery - Mini Display Port - 2 * USB 3.0 - 1 * (USB 2.0 /eSATA) -RJ45 - HDMI 1.4 - Web Cam 2.0 - 1 * Microphone - 2 * Headphone Withe SPID/F - Bluetoothe V 3.0 - 9 in 1 Card Reader -TV Tuner (optional integrated) - Backlight Keyboard
موفق و پیروز باشید.