تماس هیچ فایده ای نداره جز کوچک کردن خودمان پیش یه مشت اردنگ بی سواد بی تربیت بی فرهنگ تا اخر شهریور صبر میکنیم اگه وضعیت بهتر شد که هیچ اگه نشد میریم یه شرکت دیگه...
Printable View
تماس هیچ فایده ای نداره جز کوچک کردن خودمان پیش یه مشت اردنگ بی سواد بی تربیت بی فرهنگ تا اخر شهریور صبر میکنیم اگه وضعیت بهتر شد که هیچ اگه نشد میریم یه شرکت دیگه...
حداقل شما تو اهواز چند شرکت خدمت رسان دارین. ما ک تو امیدیه پوکیده هستیم چیکار کنیم.
128 نامحدود کسی داره؟سرعتش چنده؟
دوستان دیشب شکایتم رو تو سامانه جدید اداره مقررات رادیویی ثبت کردم بعد همین امروز صبح زنگ زدن منتها من خواب بودم . چقدر زود بررسی شد !!!
جناب آقاي x روز يكشنبه 22 مرداد ساعت 10:10 با شما جهت دريافت اطلاعات نوع سرويس مورد قرارد و سرعت در حال حاضر شما تماس گرفته شد كه پاسخگو نبوديد.شكايت شما جهت رفع مشكل در حال پيگيري مي باشد و در روزهاي آتي نتبجه در همين قسمت درج خواهد شد
بچه ها خواهش میکنم اگر قبلا هم شکایت کردید الان تو این سامانه جدید که لینکشو میزارم دوباره شکایت ثبت کنید حتما رسیدگی میشه و طی 48 ساعت بهتون زنگ میزنن تو رو خدا ثبت کنید دارن حق مار ومیخورن. ما خوزستانی ها اگر شکایت میکردیم الان وضعمون به اینجا نمیکشید و شهرامون آشغالدونی نبود . کد پیگیری هم حتما نگهداری کنید و تو همون سامانه دنبالشو بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت من کمتر از 3 ساعت از شروع ساعات کاری پاسخ داده شد و الان در دست بررسی هست . شما هم حتما ثبت کنید.
راه حل شکایت تو جای درسته. جایی که مجبورشون میکنه بعدشم از اون به بعد این isp گمنام میره زیر ذره بین . خواهشا شکایت کنید .نقل قول:
اینا فیلمشونه الکی تماس میگیرن که بگن ما در حال پیگیری هستیم.شما هر وقت سرعتت اون چیزی شد که باید باشه اونوقت بگو دارن پیگیری میکنن.این قدر ساده نباش.اگه قرار بود کاری کنن الان پهنای باند اهواز 2000000000000000گیگابیت بود..
بعد از ۶ یا ۷ بار تماس درست شد . دقیق یادم نیست چند بار زنگ زدم . این پشتیبانا هر کدوم فقط یه چیزی بلدن .
سلام دوستان عزیز من وایمکس مبین نت دارم و بدلیل سرعت افتضاح این شرکت کلاهبردار و عدم وجود پشتیبانی می خوام اگه میشه adsl بگیرم. به اطرافیان و اشنایانتون بگید هیچ وقت خریت نکنند و نرند سراغ وایمکس مبین نت. من خریت کردم. نفهمیدم.
دوستان در مخابرات خوزستان آیا به خطوط فیبر نوری هم adsl ارائه میدن؟
نقل قول:
داداش گلم من با سیم مسی با سرعت 5 مگابایتم دیدم دانلود کنن
این چند تا لینکم ببین بدک نیست
عزیزم شما شکایت رو بنویس من خواهش میکنم رسیدگی نکردنم شما شکایتتو کردی با همین حرفاست که کارمون به اینجا کشیده شده 1!!!نقل قول:
- سوال: محدوديت واگذاري سرعت اينترنت به كاربران خانگي چيست؟جواب: طبق قوانين و مقررات جاري واگذاري پهناي باند با سرعت بالاي 128kb/sبه كاربران خانگي فقط به اعضاء هيئت علمي دانشگاهها و افرادي كه مدارك لازم از مراكز آموزش عالي در زمينه فعايتهاي تحقيقاتي و پژوهشي ارائه نمايند در زمانهاي محدود مجاز بوده و در ساير موارد ممنوع ميباشد، لذا واگذاري پهناي باند بالاتر با ارائه كارت دانشجويي يا معرفي نامه از محل كار و غيره براي كاربران خانگي مورد قبول نبوده و تخلف محسوب ميگردد.
سرعتمونو ازمون نگیرن 128 بدن؟
اگه به اینه تمام isp های کشور خلافکارن و باید مجازات بشن . شما شکایت ثبت کردی ؟نقل قول:
اره ما هم ثبت کردیم امیدوارم همه دوستان هم ثبت کن.تا مخابرات درست شه
اینترانت دیگه چیه که بخوایم برای بیشتر از 128 مجوز بدیم بعد همون 128 هم خدا تومن پولشه مثلا به اسم نا محدود .اخه از اینترانت میشه بیشتر از 1 گیگ استفاده کرد که نامحدود بخواهیم بگیریم مگه مغز خر خوردم.من نمیفهمم این قانون های مسخره و من دراوردی یعنی چه؟ واقعا برای خودم متاسفم که توی همچین مملکتی زندگی میکنم..
سلام دوستان خسته نباشید
بچه ها من از مبین نت سرویس دارم و خیلی نا راضیم میخوام ببینم مخابرات خوبه بیام بگیرم یا نه زنگ زدم میگه فقط 128 نا محدود داریم میخواستم ببینم اگه بخوام بگیرم 256 خوبه بگیرم یا نه ؟ چند روزه نصب میکنن ؟ :40:
خوبه اما متاسفانه حدود 1 هفتس که در ساعات دانلود رایگان اف سرعت داره.نقل قول:
2بستگی داره استفاده ی شما از اینترنت بیشتر دانلود باشه یا وبگردی.اما در هر دو صورت مخابرات فعلاً بهتر از مبین نته.نقل قول:
من دارم.سرعت دانلودش بین 35 تا 40 متغیره در تمام طول روز و شبها هم هیچ افتی نداره(مثلاً اینکه کمتر از 35 شه)نقل قول:
منم ثبت کردم توی سامانه ی جدید.نقل قول:
با کد پیگیریت دنبال کن ببین چی میشه مارو هم در جریان بزار .نقل قول:
من دارم.سرعت دانلودش بین 35 تا 40 متغیره در تمام طول روز و شبها هم هیچ افتی نداره(مثلاً اینکه کمتر از 35 شه)
دوست عزیز مسلما شما هم مثل من زیاد دانلود میکنید.بنظرتون ارزش داره منم بگیرم چون کامپیوترم باید همش روشن باشه؟اگه 256 نامحدود بود خیلی بهتر بود
کلا در روز چقد باهاش دانلود میکنی؟نمیدونم این نامحدودو بگیرم یا سرویسو ب 1 مگ یا 2 مگ ارتقا بدم؟
من اگه بخوام بگیرم 128 نامحدود میگیرم که همش یه سرعت داشته باشهنقل قول:
نقل قول:
علی جان 256نامحدودم که فکر کنم سرعتش همین باشه.یعنی در واقع این الان سرعت سرویس 256 واقعی هستش.نقل قول:
من راضی هستم ازش.درسته دانلود کردن زمان بیشتری میبره اما از حجم ترسی ندارم و ساعتش هم دست خودمه.مثلاً وقتی میخوام برم بیرون میزنم دانلود.یا شب که میخوام بخوابم.یا ظهر که میخوام استراحت کنم.
با سلام به همشهری های ....
بعد از رسیدگی به شکایت بنده محرز شد که به دلیل اشتراکی بودنن اینترنت( 1 به 10) ما به هیچ عنوان نمی تونیم هیچ ...........ریم
مخابرات خوزستان بعد از تحت فشار قرار گرفتن از سوی سازمان مقرارت .... برای کاهش تعرفه های سرویس هاش(همون 2 تومن ...) زهرش رو با محدود کردن سرعت مشترکین ریخت.
دوستان یه لطفی کنید و بی خود به سایر عزیزانی که درباره ی این شرکت کذایی راجع به کیفیت سرویس هاش جویا میشن امید های واهی ندید.
موفق باشید
با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز
دوست عزیز KING iMAN شما توی اهواز 128 نا محدود دارین که این سرعت بهتون میده
چند روزه میان برای نصب و اینکه من مودم زایکسل دارم که قبلا از شاتل گرفته بودم میخواستم ببینم مخابرات این مودم را قبول میکه یا نه
این رانژه خط هم معضلی برای خودش !!! من بخوام بیام مخابرات باید 5 روز بدون اینترنت بمونم !! شرکت های PAP یک روزه رانژه میکنن بعد خود مخابرات 5 روزه واقعا مسخره هست !!!! :19:
من زایکسل دارم و الان از مخابرات استفاده می کنم . مشکلی نداره . 1 تا 2 هفته طول میکشهنقل قول:
بر اساس قوانین اگر ضریب اشتراک 1 به 10 باشه سرویس نباید حجمی باشه پس اینکار غیر قانونیه !نقل قول:
نتیجه شکایتتو لطفا کپی کن بزار اینجانقل قول:
من تو اهوازم 200 تومن بودجه امه میخوام اینترنت با سرعت بالا بگیرم نمیدونم از چه سرویس دهنده ای استفاده کنم؟مبین نت پارس آنلاین و ............راهنماییم میکنین؟
عزیزم اینجاست که سر ما کلاه رفته، اگه لیست تعرفه های سرویس های مخابرات خوزستان رو نگاه کنی اینو ملاحظه می کنی:نقل قول:
سرویس های نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 10
سرویس های محدود یا همون حجمی با ضریب اشتراک 1 به 4
مورد دوم در مورد ما صدق میکنه ولی بازم می تونیم شکایت کنیم به یه دلیل
این ضریب اشتراک 1 به 4 در همه مناظق همه ی پورت ها که داده نشده و من شخصاً مطمئنم که واسم محدود کردن نه اینکه بین 4 نفر به اشتراک گذاشته شده باشه
با مسئولی که صحبت کردم قرار شد که شکایتم رو ترتیب اثر بده ولی به دلیل اینکه ضریب اشتراک در مورد سرویس های ما صدق می کنه امیدوار نیستم.
فقط می تونیم به همون دلیلی که گفتم شکایت کنیم که سرویس رو محدود کردن نه اینکه به اشتراک گذاشته باشن
بازم از تمامی دوستان خواهش می کنم که این شرکت رو اکیداً به کسی توصیه نکنند که طبل تو خالی بیش نیست
موفق باشید
والا هنوز خودشون میگن که این مشکل موقتیه و رفع میشه . یه دفعه هم شنیدم گفتن قول آخر همین هفته رو بهمون دادن . اگر سرویس ها دائمی اینطور شدن چه دلیلی داره بیان دروغ بگن !؟نقل قول:
DSL Plans UDP Port TCP Port 69(incoming) 53(incoming) 23(incoming) 22(incoming) 19 to 21 1 161 to 162(incoming) 135 445 135 to 139 80(incoming) 25 ---------- ----------- 4444 1720(incoming) 1433 to 1434 593
دوستان خوزستانی عزیز.من از مخابرات ندارم.اما از صبح سرعتم از 100 اومده روی 20-30.خواستم ببینم مشکل تو استان هست.آخه با اسپید تست که میزنم isp رو information technology میزنه گفتم سوال کنبم
DSL چگونه کار میکند .
با استفاده از زوج سیمهای مخابرات برای تلفن خانگی ما تنها از یک پانصدم امکانات بالقوه این سیمها استفاده میکنیم و مابقی بلااستفاده میماند. ADSL پهنای باند ۱.۱ مگاهرتزی خطوط مسی را به کانال های ۴ کیلوهرتزی تقسیم می کند و آخرین کانال را جهت ارسال صدا و فاکس معمولی تخصیص می دهد و ۲۵۶ کانال دیگر را برای انتقال دو طرفه اطلاعات استفاده می کند; به این ترتیب که ۶۴ کانال را برای خط ارسال اطلاعات و ۱۲۸ کانال دیگر را جهت دریافت اطلاعات استفاده می کند. در بهترین حالت اگر ۱۹۲ کانال ۴ کیلو هرتزی موجود را استفاده کند، در تئوری سرعت باید به حدود ۹ مگابیت در ثانیه برسد.در حال حاضر سرعت خطوط ADSL در بهترین حالت ۲ مگابیت در ثانیه می باشد.در عمل، این خطوط اطلاعات زنجیره وار دیجیتال را به اطلاعات پارالل در دو سر انتقال اطلاع تبدیل می کنند. دقیقا مشابه کاری که در مودم های خطوط عادی انجام می شود.
سرعت انتقال اطلاعات در محدوده ذکر شده به عواملی از جمله فاصله ارتباطی و نوع سیم استفاده شده بستگی دارد.حال با استفاده از سختافزارهایی که بتوانند دادهها را فشردهسازی، ارسال و دریافت نمایند میتوانیم این قابلیت بلااستفاده را هم به کار بگیریم. یکی از این سختافزارها در پست مخابرات نصب و دیگری در محل استفادهکننده نصب میشود. ارتباط از طریق سیم تلفن قبلی شما برقرار میشود بدون اینکه اختلالی در ارتباطات تلفنی بوجود آید. حالا به شرط اینکه مودم همیشه به خط وصل و روشن باشد ارتباط شما با اینترنت همیشه برقرار خواهد بود در عین حال اینکار برای مکالمات تلفنی مشکلی پیش نمی آورد.
بفرما من که گفتم .قابل توجه شما جناب krasusmh من که گفتم این طوری داریم خودمون رو مسخره میکنیم.من که میخام یه خط دیگه بگیرم از یه شرکت دیگه چون میدونم اینا برای از رانزه در اوردن خط دوباره میرن رو اعصاب..نقل قول:
من که مدافعشون نیستم . حقوق که نمیگیرم . تا آخر این ماه درست نشد میرم یه جا دیگه فناوا رو دارم بررسی میکنم.نقل قول:
فقط اگر مشکل ساعات دانلود رایگان درست بشه به نظر من سرویس عالی هست ! مشکلات زیاد داره ولی هر isp مشکلات خودشو داره.
شاتل اهواز 2مگ و 1 مگ رو هم به طرح هاش اضافه کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]