سلام دوستان میخواستم بدونم نظرتون راجع به تبلت acer iconia چیه؟؟؟
قیمتش هم مناسبه حدود 650 تومن هست اندروید هم هست
Printable View
سلام دوستان میخواستم بدونم نظرتون راجع به تبلت acer iconia چیه؟؟؟
قیمتش هم مناسبه حدود 650 تومن هست اندروید هم هست
سری s تبلت های sony چی ؟ چطوره؟
acer a500 کیفیت صفحه نمایش جالبی نداره و باتری دهیش خوب نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
asus transformer از همه لحاظ بهتره و کمی ارزانتر
امکانات خوبی داره ولی نسبت به قیمتش نمیارزهنقل قول:
دیزاینش جالب نیست و باتریش تعریفی نداره Li-Ion 5000mAh
transformer prime که میگید مشکل آنتن وایرلس و جی پی اس داره... بعدم معلوم هست کی میاد؟نقل قول:
الان تو بازار چی هست تو این مایه؟
سلام
این دو مدل کدام برای فیلم دیدن بهتره؟
میخوام حداقل brrip 720p با فرمت mkv راحت بیاره و حتما زیرنویس فارسی هم بخونهکد:http://www.-------------/?Products=Tablet&Product=Tablet-Archos-Arnova-10&Type=Specifications#Tab
http://www.-------------/?Products=Tablet&Product=Tablet-Archos-70-Internet-Tablet-8GB&Type=Specifications#Tab
---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------
بجای --- آدرس دی جی کالا رو بزنید
تبلت 7 اینچی فایده نداره، اگر رزولوشنش پایین باشه که اصلا مناسب نیست اگر هم بالا باشه که خوندن متن راحت نیستنقل قول:
راست میگه. به نظر من هم اگه تبلت 7 اینچی میخوای بهتره بری گوشی بخری. لااقل تو جیبت جا میشه :31:نقل قول:
خسته نباشید:
الان بهترین تبلت تو ایران و تو جهان(که هنوز وارد ایران نشده) چیه؟
اگه امکانش هست یه لینک هم ازش بدید.
ممنون.
نقل قول:اولیه که 7 نیست 10 ـهنقل قول:
بی زحمت سوالمو جواب بدید
الان دیگه با پروژه ی جدید اینتل باید مبحث دیگه ای رو وارد مقایسه کنیم:
تبلت یا اولترابوک!
پاسخی برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبود؟
به اون سوال این هم اضافه کنید که برای این تبلت برنامه ای برای فیلم مثل kmplayer هست که بتونه مثلا اندازه زیرنویس رو تغییر بده؟
+
ضمناً از سایت cnet دریافتم اون مدل 10 اینچی صفحه مقاومتی داره و برای کارهایی مثل اینترنت اصلا خوب نیست و بی خیالش شدم
میمونه همون مدل 7 اینچی و یک مدل دیگه که از دی جی کالا پیدا کردم ظاهرا همینه با سایز 10 اینچ که 90 تومن گرونتره
فکر کنم باید بین همین دوتا انتخاب کنم اما من از دی جی کالا دیدم و مغازه های فیزیکی رو خبر ندارم . اگه مدلهای خوبی بازم هست اطلاع بدید لطفاکد:http://www.-------------/?Products=Tablet&Product=Tablet-Archos-101-Internet-Tablet-16GB
من میخوام تبلتی بگیرم که باتریش خوب باشه،وبگردی،کتاب خوندن،موزیک،smsدادن وخوندن-مکالمه صوتی مهم نیست داشته باشه یا نه
تا یه میلیونم هزینه میکنم.با این مشخصات چه تبلتی رو معرفی میکنید.
یکی از انواع گلکسی تب فکر می کنم خوب باشه.
من دوستم تو ابادان نمایندگی تبلت سامسونگ رو داره رفتم امروز تبلت 10.1 رو دیدم خیلی خفن بود سفیدش خیلی شیک تره.قیمت 16 گیگ3g رو میداد 950 با گارانتی کامل حتی سرقت....و تمام متعلقات هم داشت از جمله رابط usb و کیف تمام چرم فوق العاده و سی دی کامل نرم افزار.....(البته کیف و رابطها پولش جدا حساب میشد) راستی ساخت ویتنام هست.برای بقیه دوستان ساخت کجاست؟ مشکلی نداره این ویتنامی بودنش؟
احتمالا بخرمش روز یک شنبه......صحبتهایی شنیدم مبنی بر ایننکه دلار تا اخر سال تا 2000 هم خواهد رسید پس همین تبلت میشه 1100................
دوستان به نظرشون بخرم یا نه چیز بهتری هم هست
به نسبت ال دیجیتال گرونه:نقل قول:
10.1 تو گرونترين حالت تو بوشهر حدود 800 هست...
قیمت تبلت اینجا با اونور چقدر فرق داره ؟
درباره تبلت های nook اطلاعاتی دارین ؟
درباره خرید از سایت ایران دلیور irandeliver.com چطور ؟
نوک و کیندل رو در نظر گرفتم چون برای کتابخوانی هم میخام
میشه باهاشون فیلم هم دید ؟
ممنون
سلام به همه بچه هاي بامعرفت من ميخوام تبلت بگيرم ولي شك دارم كه آيا تبلت بگيرم يا لپ تاپ
1. ميخواستم بدونم كه آينده لپ تاپ بهتره يا تبلت
2. آيا ميشه به تبلت هارد ديسك اكسترنال وصل كرد و باهاش تبادل اطلاعات كرد (هارد مثلا 500 گيگ تا 1 ترابايت)
3.سيستم عامل تبلت رو ميشه آپديت كرد
4. برنامه هايي مثل آفيس و پلير و ياهو مسينجر ميشه روش نصب كرد و براي نصب اينها بايد نسخه تبلت رو تهيه كرد يا نسخه كامپيوتر روش نصب ميشه
ببخشيد كه سوال هام اينقدر طولاني شد
ای بابا چقدر این انجمن تبلت ضعیفه!
ینی هیچکی نیست بدونه تبلت های آندروید زیرنویس میخونن یا نه؟
و میشه زیرنویس رو سایزش رو تغییر داد؟ یا عقب جلو بردش؟ (یا با پلیر پیش فرض یا اگرنه پلیرهای دیگه ای باشه)
این که زیرنویس پخش بشه یا نه مربوط به سیستم عامله پس اگر گوشی اندرویدی می تونه پس تبلت ش هم می تونه(تو قسمت مربوط به برنامه های اندرویدی و سیستم عامل اندرویید پیگیر باش زود تر به نتیجه می رسی)نقل قول:
کلا دو برنامه قابلیت پخش زیرنویس فارسی رو دارن (حداقل من دوتاش رو دیدم) که بهترینش mx player هست
تغییر سایز و این دست موارد رو متاسفانه اطلاعی ندارم:11:
نقل قول:
دوست عزیز من براتون تست کردم .با پلیر خودش من که چیزی پیدا نکردم .ولی با بقیه پلیر ها به راحتی میشد هم زیر نویس رو عقب جلود برد هم سایزش تفیر داد هم فونتش رو و هم رنگ زیر نویس رو
آقا تو این انجمن کسی هست که هم تجربه کار با ipad رو داشته باشه و هم galaxy tab؟
اگر هست لطفا در مورد تجربش یه صحبتتی بکنه :31: میخوام ببینم واقعا کدومش لذت بیشتری داره؟
با هر جفتش کار کردم از لحاظ جذابیت سیستم عامل و یوزر اینترفیسش من به گالکسی تب و کلا اندروید رای می دمنقل قول:
ولی از لحاظ برنامه و بازی به ipad و ios رای می دم 100% و بی برو برگرد
البته ios رو تا دو سال تضمین می دم دلتو نزنه اینترفیسش (حداقل من که اینجوری بودم:31:)
اگر برای اولین بار هست که یکی از این سیستم عامل هارو می خوای امتحان کنی Ipad رو امتحان کن به نظر من , به هیچ وجه ضرر نمی کنی
1- در حال حاضر تبلت ها در حال رشد هستند اون هم با سرعت فوق العاده تند ,این که کدومشون بهتره بستگی به این داره که هدفت از خریدشون چی باشهنقل قول:
2-اگر تبلت قابلیت OTG داشته باشه بله می شه
3-در صورتی که شرکت سازنده تبلت آپدیتی برای اون تبلت داده باشه یا در آینده بده , بله
4-بله همه ی این ها نصب می شه و باید نسخه ی مربوط به سیستم عامل تبلت رو تهیه کرد
نقل قول:
کسی نبود ؟
ضمن تشکر از دو دوستی که پاسخ دادند
آیا با تبلت 7 اینچی میشه فیلم دید؟
اگر تجربه فیلم دیدن با این اندازه رو دارید توضیح بدید
همینطور در باره سهولت کار با وب
ممنون
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
البته من خودم گوشی آندروئیدی دارم. از نظر سرعت، کیفیت پخش فیلم (درون خود دستگاه و با تلویزیون) و ارزیابی سرعت و کارایی gps و لذت کتابخوانی اگر تجربه ای دارید در اختیار ما هم بگذارید.
با تشکر
راستی به نظر شما کار با گالکسی تب با 800 تومن و ipad با قیمتی بالای 900، واقعا تجربه ای بسیار متفاوت نسبت به تبلت های آندروئیدی با قیمت های حدود 400 تومن هستند؟؟؟؟
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
من برادرم امارات زندگی میکنه و عید میاد تهران.
به نظرتون بگم از اونجا برام تبلت بیاره یا اینکه همین جا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا قیمتش چقدر فرق میکنه؟ ارزش داره گارانتی رو بی خیال بشیم؟؟؟ (البته بعید میدونم گارانتی تو این مملکت به درد بخوره!!)
من گالاکسی تب رو فقط در حد دو تا نمایشگاه الکامپ تست کردم ولی آیپد رو زیاد(آخرین بار که رفتم علائدین یه دونه برا تست گذاشته بود سامسونگ فقط یه خورده داغون شده بود :31:تونستی حتما برو یه تست بزن)نقل قول:
سرعت ipad که واقعا خوبه, کیفیت پخش فیلم مثل گالاکسی تب ـه که اونم عالیه , از اونجایی که آیپد خروجی tv نداره باید کانکتورش رو جدا تهیه کنید که داخل ایران خدا تومن اون می شه(کمترین قیمتی که دارم 80 تومن)
از نظر gps هم گالاکسی تب رو تست نکردم ولی آیپد سرعتش خوبه (نسبت به گالکسی s2 که بهتر بود)
کتاب خوندن هم که دیگه با برنامه ibook آخرشه
گارانتی که همونجور که گفتی واقعا ارزش نداره
اگر از app ها زیاد استفاده می کنی آره می ارزه ipad بگیری
به نظرم به برادرت بگی برات بیاره بهتر باشه با اوضاع دلار خرید از اینجا زیاد به صرف نیست :41:
یه با رفیقم رفتیم آیپد بخیریم قیمت 720 بود تا رفتیم 790 شده بود , دو دل شد نخرید, فرداش رفت 830 شده بود ایندفه خرید:31: الانم که دیگه بالا 950 تومنه :41:
باید خودت از نزدیک هر دو تبلت 7 و 10 اینچی رو ببینینقل قول:
به نظر من که 7 اینچ فقط برای حمل و نقل آسون تر و تو مکان های عمومی کتاب خوندن و این دست موارد خوبه
ولی برای فیلم دیدن واقعا لذت 10 اینچ رو نمی ده , کار با وب هم همینطور
شاید تفاوتشون فقط 3 اینچ باشه ولی خیلی فسقلیه:31:
ولی خودم 7 اینچی هارو به دلیل حمل و نقل آسونشون بیشتر می پسندم:46:
مرسي از شما آقاي amirrezam كه راهنمايي كردي اما قابليت OTG يعني چي ؟
دوستان من میخوام یه تبلت آندرویدی بخرم که با سیمکارت, باهاش توی اینترنت بتونم برم..
قیمتش حداکثر 350
نگید 40-50 تومن بزار روش فلان مدل رو بخر.. در اصل بودجم 300 تومنه.. اون 50 تومن رو هم یجوری جور مکنم دیگه..
دیگه بیشتر از این وافعا نمیصرفه برام.. (با توجه به نیازم)
سیمکارت خور باشه و یا اگر دانگل خور باشه.. دانگل چه قیمتی باید براش بگیرم؟
مانیتور 7 به بالا
نوع مانیوتر ترجیحا لمسی خازنی.. در موزرد لمسی مقاومتی نمیدونم.. دو دلم.. نمیدونم چقدر اذیت میکنه..
چیزایی که خودم پیدا کردم این سه مدل هستن.
Tablet ONDA Vi10 7"/8GB
Archos 7c Home Tablet – 8GB
Archos 70 Internet Tablet-8GB
ViewSonic Smart eBook MB-P703
Archos Arnova 10
Coby Kyros MID8024 4G 8-Inch
لطفا راهنماییم کنید که چی بگیرم..
سوالی هم بود در خدمتم...
من در موردش یه مقدار تحقیق کردده بودم.. یکی از افراد این کلیپ رو آپلود کرده بود..
گفت بعد از فرستادن به گارانتی عوضش کردن براش ولی چون مانیتورش مقاومتیه اذیت میکنه..
با نوک ناخن هم به سختی کار میکنه و حتما نیاز به قلم داره
گوشی های چینی که اومده بودن یادتونه؟ با دوربین 5 مگا پیکسل- تیوی دار-صدای بلند ..مانیتور لمسی و ارزان ...
اینا هم مثل همون گوشی ها هستن از نظر بنده
USB On-The-Go یا به اختصار USB OTG نوعی فناوری الکترونیکی است که به دستگاه های مجهز به درگاه USB مانند تلفن همراه اجازه می دهد تا اطلاعات موجود در یک وسیله دیگر مجهز به درگاه USB مانند فلش مموری یا تلفن همراه را بدون دخالت رایانه شخصی یا لپ تاپ استخراج کند.نقل قول:
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مشخصات تبلت نوشته می شه که این قابلیت رو داره یا خیر (البته کابلش جدا باید تهیه شه بسته به انصاف فروشنده 12 تا 20 فروخته می شه)
بابا یکی هم جواب ما رو بده
=((
سلامنقل قول:
من جای شما بودم آرکاس نمیخریدم .
این مدل Archos 70 Internet Tablet-8GB سیمکارتخور نیست که هیچ حتی GPS هم نداره .
ولی میتونی viewsonic viedpad 7 بخری که هم سیمکارتخور هست و 7 اینچی هست و GPS داره ولی CPU ضعیفه 600 مگاهرتز هست و رزولوشن هم پایینه و ورژن اندروید هم 2.2 هست که آپدیت هم نمیشه قیمتش هم 420 هزارتومن هست .
ممنون از پاسختون
جی چی اس نیاز ندارم
در مورد اینترنت هم فوقش یه دانگل میخرم..(مودم اینترنت همراه)
نظرتون در مورد این سه گزینه چیه؟
Archos 7c Home Tablet – 8GB
ViewSonic Smart eBook MB-P703
Coby Kyros MID8024 4G 8-Inch
از بین کل مواردی که گفتم کدوم ها سیستم عاملشون قابل ارتقاء هستش؟
من اطلاعاتم در باره تبلت زیاد نیست ولی بعید میدونم که آندروئید بتونه مودم دانگل رو شناسایی و باهاشون کار کنه ولی راهکارهایی هست که بتوان این مودم دانگل رو برای آندروئید قابل شناسایی کنن که همراه با دردسر فراوان هست .نقل قول:
شما باید دنبال دستگاهی بگردید که اینترنت سیمکارت رو بصورت wi-fi پخش کنه . پس بهتره که از ابتدا تبلتی بخرید که سیمکارخور باشه تا بعداً راحت باشید .
این مدل Archos 7c Home Tablet – 8GB هم از مدل Archos 70 Internet Tablet-8GB هم ضعیفتره . در مورد اینکه آیا امکان ارتقا هست باید به سایتش و در قسمت مشخصات فنی مراجعه کنید و ببینید که upgradable هست یا خیر ، ممکنه هم چیزی ننوشته باشه و در نتیجه معلوم هم نیست آیا آپدیتی هم میدهد یا خیر .
ویرایش و نکته : اگر قصد خرید تبلت دارید بهتره که تبلتی بخرید که ورژن آندروئید آن حداقل 2.3 باشه .
همه ی تبلت ها قابلیت این دانگل رو ندارننقل قول:
بیشتر تبلت های چینی هستند که این قابلیت رو دارن که در مورد کیفیتشون و... اطلاعی ندارم
منم شاید یکی از این تبلت چینیا گرفتم قیمت و مشخصاتشون خیبلی خوبه ولی احتمالا تخم مرغ شانسی ان:19:
سلام,
برای گالکسی تب یا سیستم عامل اندروید دسته بازی اومده؟ مثلا از طریق بلوتوث بتونه به تبلت وصل بشه؟
سلام
یا تبلت می خوام قیمت مهم نیست
واسه کاره بازاریابی.
صفحه نمایش قوی همراه وضوح تصویر بالا
سیم کارت خور که میشه سامسونگ :31:
میخوام چشم مشتری رو کور کنه
ممنون میشم ایمیلش کنید :