سلام بچه ها من ریاضیم را امسال 92زدم
اگه کمکی از دستم بر میاد درخدمتم
Printable View
بچه ها من زده سرم برم ریاضی محض :(
سلام عزیزنقل قول:
واقعا ؟
اگه اینطوره که ممنون میشم بگی برای هندسه چیکار کردی :دی به تفصیل لطفا : دی
من به جز هندسه مطمئنم میتونم بقیش رو کامل جواب میدم ولی هندسه ...
کلا چطور خوندی ؟ چند ساعت هر درس ؟ مدارس خاص بودی؟ پایه ت قوی بود یا ریاضی رو پیش قوی کردی ؟
ممنون
نقل قول:
سلام کی هست؟ کی نیست؟
من تازه الان اومدم این جا
نقل قول:
سلام کی هست؟ من تازه واردم......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیک سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم کی پستای شما رو تایید میکنه ولی اینجا چت روم نیست . شما پست میزاری بعدا بقیه میان و میبینن و جواب میدن لازم نیست کسی حتما باشه همون موقع
نقل قول:
خب کمکتون این هست شما که بگید از روی چه کتابی خوندید و چه طور بود خیلی میپرسن ....
و رشتتون چی بود؟
مهم کتاب نیست اینقد دنبال این کتاب و اون کتاب نباشید با توجه به سطح خودتون باید کتاب ریاضی بخونید که پیشرفت کنید و نتیجه بگیرید
چون ریاضی مثل بقیه درسا با خوندن تسلط پیدا نمی کنید با حل تمرین هستش که باید با توجه به تواناییت تمرین حل کنی یه جورایی روش پلکانی
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
من رشتم ریاضی بودشنقل قول:
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
نقل قول:
اگه به ریاضی که تو دیرستانه علاقه داری و بخاطر اون می خواهی بری رایضی محض اشتباه داری می کنی
چون رشته رایضی در دانشگاه با اونی که در دبیرستان هستش متفاوته بر خلاف فیزیک که تو داشگاه اینایی که رشته فیزیک هستند همون فیزیک دبیرستانا با عمق بیش تر می خونند
نقل قول:
در مورد هندسم باید بگم که جنبش با بقیه مباحث ریاضی فرق میکنه
شاید بشه گفت واقعا بشه بهش گفت ریاضی محض
باید زیاد تمرین کنی
مثل قسمت جبر خطی نیست که ماتریس بهت بدندروش جمعش مشخص باشه روی قاعده خاصی به جواب برسی
باید اطلاعات مسئله با هم match کنی تا به جواب برسی
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
در مورد سوالت که گفتی پایم قوی بوده یا نه آره تقریبا ولی بیشتر میفهمیدم ریاضیا تا اینکه واسه نمره بخام بخونمنقل قول:
والا از ترکیبیات خوشم نمیاد بیشتر از حساب و کلا ریاضیات مدرن خوشم میادنقل قول:
اگه به ریاضی که تو دیرستانه علاقه داری و بخاطر اون می خواهی بری رایضی محض اشتباه داری می کنی
اینکه چقدر دانشگاه ریاضیات کلاسیک میگن رو نمیدونم .
+
به نظر شما هندسه رو چطوری بخونم حالا ؟
نقل قول:
باید از پایه بخونی سعی اثبات ها را هام یاد بگیری چون تو ذهنت تثبیت میشه و از طف دیگه نوع جدید سولای مفهومی اینا که اکثرا یه جو رایی به اثبات ختم میشه
و راجع با ترکیبیات جز ریاضیات محض هستش ودیفرانیسیل بین کاربردی ومحض تو این سطح نمیشه گفت کدومشه
و اینکه ترکیبیات به خصوص شاخه رمز یابی و گراف شاخه های نو ریاضی هستند و بیش ترین تعداد مقالات ریاضی در IsI در همین موضوع می باشد
و دیگه اینکه تموم شاخه های ریاضی به هم مرتبط هستد و کسی که ریاضی می خواد بفهمه باید بتونه بینشون ارتباط برقرار کنه
هندسه را به این ترتیب که میگم بخون انشاالله نتیجه می گیرینقل قول:
فصل 1 هندسه 1
فصل 3 هندسه 1
فصل 1 هندسه 2
فصل 2هندسه 2
فصل 2هندسه 1
فصل 4 هندسه 2
فصل 4هندسه 1
و در آخر فصل 3 هندسه 2 که قبلش فصول 4و5 هندسه تحلیلی بخون اگه یکم ماتریس بلدی با هم بخونشون به نظر من فصل 3 هندسه 2 با فصول 4و5 تحلیلی
موفق باشید
یه چیز میزارم ببینین شریف از جلو چشمتون بیوفته :دی
لیست 30 تا دانشگاه برتر دنیاکد:http://www.dirjournal.com/info/worlds-best-universities-the-top-30-world-universities-in-the-world
عکسا رو ببینید فقط :دی
اگه برای ارشد بتونید تو یه دانشگاه تاپ پذیرش بگیرید شریف بدون کنکور قبولتون میکنه : دی
+
ببینید آمریکا چند تا دانشگاه توپ داره ! با SAT اسکور های نه خیلی خیلی بالا ! (از قبول شدن تو شریف زحمتشون کمتره)
من از گراف شروع نکردم ، از شمارش ( ترکیبیات ) و اصل شمول و عدم شمول و ... شروع کردم... تا اینجا که خیلی باحال بودهنقل قول:
چرا حواسم هست ، خیلی کمترش کردم... از اول مهر دیگه کامل نت رو تعطیل میکنم ( البته بجز جمعه هایی که میخوام کارنامه بگیرم:31:)
فعلا:40::11:
من تجربی هستم و پشت کنکوری تو ریاضی ضعیفم کتاب هم یه دونه مال مهر و ماه رو دارم بد نیست اما خوب بیشتر طوری هست که باید حفظش کنی و فقط وقتی سوالای تالیفی خود کتاب رو میزنم درصدم میره بالا اما سوالای آبی قلم چی رو افتضاح میزنم یه دونم کتاب خوشخوان دارم خیلی سنگین کسی کتابی رو سراغ نداره که خوب و روون توضیح داده باشه در ضمن چی کار کنم بتونم ریاضی رو بالای 60 بزنم امسال کنکور ریاضی رو 13 زدم
دوست عزیزنقل قول:
من تجربی هستم و پشت کنکوری تو ریاضی ضعیفم کتاب هم یه دونه مال مهر و ماه رو دارم بد نیست اما خوب بیشتر طوری هست که باید حفظش کنی و فقط وقتی سوالای تالیفی خود کتاب رو میزنم درصدم میره بالا اما سوالای آبی قلم چی رو افتضاح میزنم یه دونم کتاب خوشخوان دارم خیلی سنگین کسی کتابی رو سراغ نداره که خوب و روون توضیح داده باشه در ضمن چی کار کنم بتونم ریاضی رو بالای 60 بزنم امسال کنکور ریاضی رو 13 زدم
بالا رفتن درصد شما قبل ازینکه به تعداد تست یا سختیش بستگی داشته باشه به این بستگی داره که واقعا چقدر انرژی میزاری و فکر میکنی رو تست
همون آبی قلمچی رو شروع کن . به جز مطالعات اصلیت هر روز به طور مستمر یه نیم ساعت ریاضی تست بزن . سوالی رو هم بلد نبودی نگاه نکن به پاسخ نامه علامت بزن و روش فکر کن ! اگه بازم حل نشد بازم نگاه نکن ! بزار فرداش دوباره روش فکر کن
مطمئن باش حتی اگه حلش هم نکنی ارزشش از 100 تا تست که همینطوری نگاه کنی و رد شی بیشتره
موفق باشی
نقل قول:
تمرین کن و روی تابع زیاد کار کن
سعی کن توی مباحث مشترک با دیف تستای آسون دیف بزنی
مثلا a خوشخوان
ممنون دوست عزیزنقل قول:
این کتاب خوشخوان حسابانی که من دارم شیوش همون شیوه ی ریاضی 2 مبتکران فقط این آموزش هم داره مثلا فصل تابعش 120 صفحه فقط اموزش !
ولی شیوه ی تست هاش دقیقا همون طور یعنی اول یه تعدادی سوالات تالیفی خوب بعدش سوال کنکور و ...
- سوال آخر در این مورد اینکه این روش تست تالیفی و کنکور به این صورت بازدهیش چطور ؟
مورد بعد اینکه من برای گششته گاج سفید گرفتم و تا یه جاهاییش رو خوندم ... از طرفی خشوخوان هم دیدم و اینکه تو یه سری مطالب بیشتر از گاج سرمایه گذاری کرده مثلا گراف کامل ...
ولی من از user friendly بودن گاج با الفردوش بیشتر خوشم اومد و کتاب برام جذاب تره ...
- حالا سوالم این که ارزش خوندن خوشخوان بیشتر ( در هر صورت ( البته زیادم تو کتاب خوندن سوسول نیستم (!))) یا گاج با این شرایط ؟
- و اینکه مبحث مثلثات و براکت توی کتاب قدیم تو ریاضی 2 درس داده میشد ؟ درست دیگه ؟
ببخشید یکم سوالاتم پیش پا افتادست ...
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به شما دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه کاملا پست این دوستمون eshkene و ALt3rnAL تایید میشه.
من هم چند نکته را برایت یادآور میشم که امیدوارم بتونی به خوبی ازشون استفاده کنی. البته این را بگم که من خودم ریاضی امسال را زیاد بالا نزدم ولی در اکثر آزمون هایم بالا 80 بوده و خودم هم ریاضی خوندم ولی مثل شما تجربی شرکت می کنم و این یک کتاب ریاضی مهروماه که میگید را هم من خوندم.
1) اول اینکه مهم ترین نکته در پیشرفت ریاضیات «صرف زمان در فکر کردن حل مساله» می باشد. یعنی اگر فرض بگیریم که مثلا با 100 ساعت فکر کردن برای حل مساله میشود به درصد 100 رسید حال چه بخوای و چه نخوای باید این 100 ساعت را برایش صرف کنی حال چه با حل 100 تا مساله یا 200 مساله یا حتی 5 مساله.
2) دوم اینکه در حل هر مساله ریاضی خودت را باور داشته باش و اینکه بگی نمیشه بدون که نمیشه ولی اگر بگی که حل میشه پس مطمئن باش که حل میشه ولی شاید امروز حل نشه.
3) این را هم بدون که ماهیت ریاضی به گونه ای هستش که اگر فرض بگیریم روند حل یک مساله آن شامل 10 مرحله می باشد که باید مرحله به مرحله به طور مرتب این مسیر را دنبال نمایی تا مساله حل شود حال زمانی که شما یک دوره آموزشی را به هر شکل گذرانده ای بدان که توانایی شما در حل مساله آگاهی شما از این تعداد مراحل حل مساله هستش حال یکی هستش مثل من که علاقه و حوصله ی زیادی برای حل مساله دارم که اگر هم چهار پنج مرحله را هم که یاد گرفته باشم بقیه مراحل را خودم با فکر کردن پیدا می کنم و مساله را حل می کنم و خیلی از این کار لذت می برم ولی یکی هست حوصله ی چندانی برای حل مساله ریاضی ندارد (و گاهی هم فرصت چندانی ندارد) و به کتاب هایی مثل حسابان عباس امیدوار مبتکران یا دیفرانسیل محمد مهربان رمزینه متوسل میشه که در این کتاب ها به شما حداقل هشت مرحله یا هر ده مرحله را به شما نشان میدهد و اینجا شما فقط کافی است که این مراحل را تکرار کنی که برایت حل مساله طبیعی شود. یعنی مثل این هستش که دیگری بجای شما فکر کرده است و هرچند که شما قادر به حل مساله میشوی ولی شاید کیفیت بالایی در حل انواع مساله بدست نیاوری چرا که اصل و اساس پیشرفت در ریاضیات صرف زمان از برای فکر کردن در حل مساله هستش. که با این روند اگر در حل یک مساله فقط چهار مرحله از آن به شما گفته شد و شما از شش مرحله آن اطلاع نداری و حال اگر تجربه صرف زمان و فکر کردن و حل مسائل گوناگون را داشته باشی این جا هستش که ممکن است شما در حل همین یک مساله فرضی به جای کشف یک شکل از شش مرحله ادامه حل مساله, چند شکل از شش مرحله ادامه مساله را پیدا نمایی و این گونه هستش که میتوانی بگویی که من میتوانم این مساله از چند روش حل نمایم.
4) یک نکته ای را هم در مورد ریاضیات برایت میگم که شاید کمی با هضمش راحت نباشی ولی حقیقت است. ماهیت ریاضی به گونه ای هستش که هم حل یک مساله از آن موجب پیشرفت در تمامی مباحث ریاضی برایت می شود و هرچه مباحث مرتبط به آن نزدیک تر تاثیر آن قوی تر می باشد و بدان که هم خود شما زمانی که یک مساله را حل می کنی اگر حقیقتا به یک «احساس اطمینان» از خود برسی آن زمان هستش که باید بگویی که من توانسته ام مساله را حل نمایم و باید آنقدر مسائل گوناگون را حل نمایی که تجربه خیلی بیشتری از این احساس اطمینان در خود را داشته باشی. شاید تا به حال دانش آموزها و یا حتی دانشجویان بسیاری را دیده باشی که از حل مساله ریاضی یک جورایی فرار می کنند و علاقه ی زیادی نشان نمیدهند که در مورد این افراد اگر ازشان سوال کنی و کمی در مورد زحمتی که برای حل مسائل ریاضی کشیده اند ازشان سوال کنی شاید به راحتی نتوانند این احساس اطمینان در حل مسائل ریاضی را در خودشان پیدا نمایند چرا که احتمالا همچین تجربه ای را چندان زیاد لمسش نکرده اند که حال خواسته باشند با تکیه بر این احساس اطمینان به حل مسائل تازه علاقه نشان بدهند. یعنی خودت قضاوت کن که فردی که شاید هم در حل چهل مساله این احساس اطمینان را لمس نکرده است با کسی که این احساس اطمینان را از برای حل 12000 مساله بارها لمس کرده است در شرایط یکسانی از برای توانایی در حل مساله قرار خواهند گرفت؟! (این شخص دوم خودمم)
5) و این را بدان و مطمئن باش که حل یک مساله که ساعت ها در موردش فکر کنی و حتی به هیچ جوابی نرسی و هم مساله را گذاشتی جلوی خودت و بهش نگاه می کنی و دربارش فکر می کنی و شاید هم یک چیزهایی هم بنویسی, این خیلی خیلی خیلی ...... بهتر از آن هستش که حل ده ها مساله همراه با جواب آن را از روی کتاب های حل مساله و پاسخ تشریحی تست ها دنبال نمایی.
6) این کتاب ریاضی مهروماه که شما میگید دارید و خوندید هم من خوندم و خود شما دارید میگید که با زدن تست های تالیفی اش درصد بالایی کسب می کنی خوب دوست عزیز اگر کمی خودت بیشتر دقت کنی مسلم هستش که همین گونه خواهد بود چرا که تست های تالیفی آن که در ابتدای هر ریزمبحث آن می باشد بیشتر جنبه آموزشی دارند و ساده می باشند و شما باید تمامی تست های کنکور که در ادامه اش هستش را حل کنی حتی آن تست های آخرش که برای 100% ها هستش را هم حل کنی آن موقع هستش که به آن سطح توانایی ای که دوست داری میرسی و دیگه حل آن مسائل قلم چی برایت ساده می شوند.
7) خوب هستش که از برای هر مبحث ریاضی یک «تعداد مشخص و متنوع» از مسائل را حل کنی و این اطمینان را در خودت ایجاد کنی که آره من از فلان مبحث یک تعداد مسائل مشخص و متنوع را حل کرده ام که فکر می کنم که کمتر مساله ای باشد که از این سطح تنوع (چه در نوع مساله و چه در سختی مساله) خارج باشد. حال بعد از این که با یک مساله تازه روبه رو می شوی ابتدا این را از خودت بپرس که این مساله به کدام مبحث مرتبط می شود و آیا من این مبحث را خوب فهمیده ام و آیا من آن تعداد مسائل مشخص و متنوع را برایش حل کرده ام که حال زمانی که جوابت برای سوال ها «آره» هستش بعد به خودت بگو پس من میتونم این یک مساله تازه را هم حل کنم چرا که به احتمال زیاد من قبلا بارها نمونه ای از این را حل کرده ام و حال اگر که مساله را حل کردی که درست و احسنت به شما و این می شود یک مرور و تمرین دیگر از یک مساله ای که قبلا نمونه های بسیاری را از آن حل کرده ای و حال اگر احساس کردی که کمی در حل مساله قوی نیستی و ممکن است که در همان ابتدا مساله را به راحتی حل نکنی این جا هستش که مساله را بزار کنار و کاملا برای همان یک مساله ارزش قائل شو و بگو که ایول تونستم یک مساله تازه پیدا کنم که تا به حال نمونه ای از آن را قبلا حل نکرده ام با اینکه مسائل متنوع بسیاری را قبلا از آن مبحث مرتبط حل کرده ام و خدا را شکر که الان قبل از اینکه سر جلسه کنکور باشم با این مساله مواجه شدم. حال این جاست که میری یک بار دیگه همان تعداد مسائل مبحث مرتبط را یک مرور می کنی و می بینی که آیا حقیقتا من هیچ نمونه ای مثل این مساله را حل نکرده ام و خوب این را بررسی می کنی و حتی به مسائل مشابه هم توجه می کنی که در دفعات اول احتمالا مساله ای را خواهی یافت که قبلا نمونه ای از آن قبلا حل کرده باشی ولی چندان حضور ذهن نداشتی که بخوای در همان ابتدا متوجه بشوی که در این زمان بار دیگر همان مساله ای که قبلا حل کرده ای را حل می کنی و این بار احتمالا خواهی توانست که همان یک مساله تازه را که اولش نتونستی حل کنی را حلش می کنی. ولی بعد از این شاید با تمامی بررسی ای که بر روی تمامی مسائلی که از قبل از آن مبحث مرتبط انجام داده ای متوجه میشوی که حقیقتا من قبلا همچین مدل مساله را حل نکرده ام و این جا هستش که اول باید همین یک مساله را به آن مجموعه مسائل مشخص و متنوع از مبحث مربوطه اضافه نمایی و به خودت بگویی که هم فقط فقط همین یک مساله فعلا برایم هستش که از این مبحث برایم تازگی دارد و حقیقتا این یک مساله چه نکته ای در خودش دارد که ممکن است من قبلا ازش اطلاعی نداشته باشم و این جا هستش که با صرف زمان و فکر کردن و حل مساله به هر شکلی هستش آن مساله تازه را حل خواهی کرد و بعد متوجه میشوی که آهان حالا فهمیدم که همین یک نکته کوچولو بودش که باید بیشتر به آن توجه میکردم و ازش تمرین می کردم که حال با استفاده از آن تونستم این مساله را حل کنم.
8) از برای کتاب برای ریاضیات تجربی هم من مکررا از بسیاری از دوستان تعریف این ریاضی تجربی جامع خیلی سبژ! را شنیدم. فکر می کنم که بهتر هست که یک نگاهی هم به آن داشته باشی شاید برای شما خیلی بهتر از این کتاب مهروماه باشد. ولی از من میشنوی اگر هم بر روی همین کتاب ریاضی تجربی مهروماه که داری خوب کار کنی و بر روی حل مسائلش مسلط شوی دقیقا خیلی بیشتر از آنچه که از ریاضیات توقع داری برایت خواهد داشت.
::عجب پست طولانی شد. یک جورایی انگار قصه نوشتم.
سلام یه سوال از همه دارم که روزی چند ساعت می درسن؟
روزای مدرسه 7 ساعت بعد مدرسه - 5 ساعت تو خود مدرسه - 1 ساعت هم قبل مدرسه و برای پیشخوانی .نقل قول:
سلام یه سوال از همه دارم که روزی چند ساعت می درسن؟
روزای عادی هم بستگی به برنامه ی اون روزم داره . اگه درسا ساده باشن شاید 11-12 و اگه هم نه هیچوقت از 10 پایین تر نشده
الان تو ماه رمضون واقعا 11 12 ساعت درس خوندن سخته..
نقل قول:
این بستگی به توانایی و دانش شما دارد.
بهتر هست که به کیفیت مطالعه توجه بشود تا ساعات مطالعه
و نکته دیگه انکه سعی کنید ساعات مطالعه منظمی داشتنه باشید
حداقل ساعت مطالعه به طور متوسط 8 ساعت میتواند شما را به موفقیت برساند.
نقل قول:
خب شما باید ساعات مطالعه تان را به بعد از افطار محول کنید
و بخشی دیگر را صبح ها که توانایی ان را داریدد...
سلام دوستان
کسی اینجا از کتاب کلاس رمزینه واسه گسسته استفاده کرده؟
فقط واسه آموزش نظریه اعداد میخوامش
اگه کتاب خوبی برای آموزش گسسته (فقط آموزش میخوام کتاب تست دارم)
وهندسه پایه (هم یه کتاب واسه آموزش میخوام و هم 2-3 تا کتاب تست)سراغ دارین بگین ماهم بهره مند بشیم!!
خواهش میکنم سمبا جان شماهم نظرتو بگو
باتشکر از همه تون
فعلا
رمزینه گسسته رو استفاده نکردم ولی برا هندسه پایه... کتاب گاج سفید تالیف منصف شکری خیلی خوبه و هم توی پاسخنامش خوب توضیح داده و هم تست های زیاد و متنوعی داره. به نظر من اگه کسی از هندسه خوشش بیاد راضیش میکنه:46: برا هندسه پایه به نظرم همین کتاب گاج سفید کافیه. دیگه دو سه تا کتاب برا چی؟!؟ هندسه پایه سوالاش هم یه جوریه که شما هر چقدر هم تست بزنید ازش ممکنه سر جلسه یه سوال بدن که نتونید حل کنید ممکنه هم اصلا تست نزنید ولی سوالشو سر امتحان بتونید حل کنید چون بیشتر خلاقیت میخواد! ولی این خلاقیت رو هم میشه تا حدودی با تمرین به دست اورد... کلا برا کنکور درسهایی مثل حسابان و دیفرانسیل رو که محدوده سوالاش مشخصه و نیاز به خلاقیت کمتری داره رو بیشتر روش حساب باز کنید بهتره! این اشتباهی بود که خودم انجام دادم و بیشتر گسسته و هندسه و این جور درسها رو میخوندم و حسابان و دیفرانسیل کمتر خوندم(به خاطر علاقه!) و درصدم زیاد خوب نشد.:41: چون مثلا ممکنه یکی هزار تا تست از نظریه اعداد بزنه ولی بره سر جلسه و یه سوال جدید بهش بدن که اصلا نمونشو ندیده ولی حسابان و دیفرانسیل یا حتی تا حدودی هندسه تحلیلی این طوری نیست.... البته اینا نظرن منه شاید هم اشتباه میکنم....:46::11:نقل قول:
يه روز عادی 12 ساعت مطالعه ميکنم بعضا" 11 ساعت
بعضی وقتا هم بعلت ميگرن و دکتر مريضی مطالعه کاهش بسيار چشمگيری پيدا ميکنه
------------------------
برای هندسه به نظرم نشر الگو خوب هست سؤالای کنکور هندسه دو رو از اين کتاب زدم درسنامه مفيد و خوب و مختصری ام داره
------------------------
صبحی حسابان خيلی سبز تست زدم عالی بود سؤالات متنوع که باعث فکر و پيشرفت ميشه کلی حال داد
مثل گاج سؤالات تکراری با يه روند نيست
به نظرم الا" خيلی سبز رو کامل بزنم بعد نزديک کنکور برای سرعت گاج بزنم خيلی عالی ميشه
واقعا" هيچ درسی بيش از رياضيات حال نميده
وقتايی که حال و حوصله ام ميرسه رياضيات برام مثل يه ورژش فکری مفرح هست
----------------------
دوستان به نظرم اين تاپيک يک کارکرد مخفی داره:
هنگامی که محيط مدرسه که ممکن هست زياد درسی نباشه يا حالا بنابه به هر دليلی از جو درس و کنکور بيرون اومده باشيم با اومدن به اين تاپيک دوباره تو فضای درسی ميايم و ميوفتيم دوستان به نظرم اين تاپيک يک کارکرد مخفی داره:
هنگامی که محيط مدرسه که ممکن هست زياد درسی نباشه يا حالا بنابه به هر دليلی از جو درس و کنکور بيرون اومده باشيم با اومدن به اين تاپيک دوباره تو فضای درسی ميايم و مياوفتيم رو غلطک
:11::11::11:
بچه ها برای آزمون فردا قلم چی مروری بر آزمون قبل هم میاد؟؟
سلام ... توصیه میکنم اصلا سراغ رمزینه گسسته نری :31: من با نظری که از دیفرانسیلش داشتم رفتم گسستش رو هم گرفتم ولی اصلا کتاب خوبی نیست ... گسسته فقط نشر الگو ( یا خوشخوان )نقل قول:
بستگی به سطح ریاضی تون داره نمره های درس حسابان و جبر و هندسه تون را توی امتحان نهایی بگید تا بهتر راهنمایی تون کنمنقل قول:
فک نکنم ، پارسال تابستون که نمیومد ، مرور گذشته توی درس های 20 سوالی میاد ، که اصلا تو تابستون درس 20 سوالی موجود نیستنقل قول:
دقیقا! فقط اگه خیلی به گسسته علاقه دارید خوشخوان بگیرید ، اگر نه همون نشر الگو ( چون خوشخوان خیلی خشکه! انگار ازین کتابهای 40 سال پیشه!:31:)نقل قول:
گسسته درسي نو هست چون بيشتر مبحثشو (غير احتمال) شما تا حالا نخونديدن . زياد هم سخت نيست و به شدت هم نمره آور هست چون اكثر بچه ها توش مي لنگننقل قول:
براي كتاب آموزش گاج سفيد رو توصيه ميكنم هم درسنامه هاي جامعي داره هم تستاي متعدد كه شما رو به درصد قابل قبولي از آمادگي مي رسونه مبحث نظريه اعداد يه مبحثيه كه هرچه تست واسش بزنيد كم زديد و امكان طرح سوالات جديد بسيار زياد هست در اون امسال حدود4تا5 تست به اين مبحث ربط داشت كه اين اهميت اين مبحث رو ميرسونه. شما در صورتي كه بر گاج سفيد مسلط شديد ميتونيد تستاي خيلي سبز رو بزنيد اين كتاب تستاي خيلي زيادي داره و منبع خوبه براي تستاي سخت هست
براي هندسه پايه پيشنهادم فقط گاج سفيد هست اگه گرفتينش بايد همه تستاشو بزنين تا بتونه كمكتون كنه
نقل قول:
نه نگاه به گذشته از آزموناي مدرسه تو آزموناي گنجونده ميشه
موفق باشيد
نقل قول:
من در کل نظرم اینه که واسه مباحث مشترک با جبر بهتره خوشخوان اسفاده بشه مثل ترکیبیات و احتمال ولی واه مباحث غیر مشترک نشر الگو مثل نظریه اعداد و گراف
نقل قول:
نگاهی به گذشته کانون در دروس 10 سوال نمیاد
اگر تعداد سوالاش 20 و بیشتر باشه نگاهی به گذشته هم داره.
میتونید با خوندش ترازتون رو بالا ببرید....
دوستان ممنون از جوابایی که عنایت کردین
اینم خلاصه از وضعیت من:
من یه دانش آموز سمپادی بودم و امسال کنکور دادم (اواخر اسفند و عید و تا اوایل اردیبهشت دیگه بریدم و نتونستم درست و حسابی بدرسم وساعات مطالعه ام شدیدا افت کرد بعضی هفته ها تا10ساعت!!!
ترازام از7200شد 6600:41:بعدش هرچی زور زدم نشد که نشد حداقل یه رتبه زیر200 بیارم:41:)
نمرات نهایی ام چندان تعریفی نداره میانگین ریاضیا حدود17-18ه(بیشتر خودمو واسه المپیاد آماده میکردم بیشتر وقتمو صرف اون میکردم)
معلم هر سه سال هندسه مون تعریف چندانی نداشت و منم خیلی کم روش وقت میذاشتم چون برام مبهم بود وبه تمرینای کتاب بسنده میکردم:41:(حالا میفهمم چه اشتباهی کردم)!!!!
خلاصه، کتابایی میخوام که منو از سطح 40%به 80%برسونه!
ضمنا سمبای عزیز به نظرت فقط خوندن درسنامه گاج سفید هم واسه هندسه وهم گسسته کافیه؟؟
چون من سال پیش زیاد روی نظریه اعداد و هندسه پایه کار نکردم و تقریبا سطحم متوسطه رو به ضعیفه(یه سوال خصوصی :خواستی جواب نده(خودت فقط درسنامه اینارو میخوندی؟)) !!!!
یادم رفت بگم کنکور امسالم خیلی خراب کردم(حدود1800)
شرمنده سرتونو به درد آوردم
برا من كافي بود حالا شما برو اين كتابا رو نگاه كن ببين به سليقت ميخوره يا نه .نقل قول:
من اين كتابا رو كه تموم كردم برا تكميل خيلي سبز ميخوندم كه سطحش يه سروگردن بالاتر بودش
برا نظريه اعداد هم درسنامه هاي گاج لازم و كافيه
موفق باشيد
نقل قول:
اگه سمپادی هستی کتاب نظریه اعداد المپاد الگو نشر الگو را بگیر کار کن نویسندش علیرضا علی پور هستش دانشجو دکترا ریاضی کاربردی گرایش آنالیز ترکیبی و گراف دانشگاه صنعتی شرف
هندسه هم کتاب نشر الگو خوبه واسه جمع بدنی نکات هندسه مبتکران جواد ترکمن
در ضمن پیشنیاز همه مباحث گسسته آنالیز ترکیبی هست اول آنالیز ترکیبی مطالعه کنید بعد برید سراغ هر مبحثی کی میخاید مطالعه کنید
دوستان خیلی خیلی ممنون
اونجا تشکر کردم گفتم یه بارم اینجا تشکر کنم
:11::11:
اینجام بنویسم بی ربط نیست ....
یه خبر برای دوستان رشته ریاضی :
همونطوری که میدونید تا چند هفته پیش قرار بود کتاب دیف سال 91 - 90 جدیدالتالیف باشه . ولــی دوستان دپارتمان ریاضی پریروز 18 مرداد تصمیم گرفتن همون کتاب پارسال و قبلترش رو چاپ کنن با تغییر جزئی در فصل حد و پیوستگی .. یعنی میخوان این فصل رو مطابق و هماهنگ با حسابان جدید کنن ... پس نتیجه اخلاقی اینکه کتابای کمک اموزشی قبلی بیش از 90 درصد به درد میخورن ( چون اولا دیف 2 دقیقا همون قبلیست .. از دیف 1 هم از چهار فصلش یه فصل اونم شدیدا جزئی در حد تعاریف تغییر میکنه ) پس قبول دارید 90 درصد رو ؟
لینک خبر در تاریخ 18 مرداد 90 :
کد:http://math-dept.talif.sch.ir/index.php?cmodule=news&mode=view&news_id=363
دوستان یک سوال
اگر در شرایطی باشید که کنکور ریاضی و کنکور تجربی برایتان یک نتیجه یکسان داشته باشد. شما کدام یک را ثبت نام می کردید و چرا؟
این بسته به علایق شما دارد.نقل قول:
واینکه در رشته تجربی مفاهیم بصورت حفظی و مفهومی هست ودر ریاضی محاساباتی
در هر کدام قویتر هستید و علاقه دارید بروید.
البته برای بدست اوردن رتبه برتر در تجربی چون رقابت بیشتر هست یک مقدار تلاش بیشتر میخواهد...
ممنون عزیزنقل قول:
از نظر سطح آمادگی که می توان تقریبا در یک سطح فرض نمود و ملاک هم رتبه برتر هستش. در واقع میخواهم شما خودتان را در همچین شرایطی فرض کنید و ببینم که چه عملکردی از خود خواهید داشت.
سایر دوستان هم نظر خودشون را واگویه کنند ممنونم می شوم.
این آزمون هم تموم !
بچه ها من یکم برنامم فشرده هست 2 شنبه امتحان شیمی دارم نمیتونم وایسم تا کارنامه بیاد و بعد بزارم اینجا احتمالا
فقط درصدامو طبق پاسخ آزمون میگم
ادبیات 3 - 87
ادبیات پیش - 74
عربی سفید
دین و زندگی 3 - 56
زبان 3 - 100
زبان پیش - 100
---
دیفرانسیل - 90
حسابان - 87
تحلیلی - 60 :((
فیزیک پیش - 83
شیمی پیش 50
شیمی 2 - 87
من این آزمون هیچ چی طبق برنامه آزمون نخونده بودم
دیف که دنباله دارم میخونم و هنوز حتی پیوستگی هم نرسیدم (نصف سوالاش پیوستگی بود )
حسابان که حتی نمیدونستم ازینجا میاد :دی فک میکردم از مشتق میاد !
فیزیک پیش هنوز سقوط آزاد رو درس نداده
شیمی پیش رو چرا ! خونده بودم . نمیخواستم بزنم اصلا . یعد یهو تصمیم گرفتم بزنم که ازم گرفت
یه چیز بگم فیض ببرید : برای این آزمون تنها درسی که بصورت جدی و کامل خونده بودم فیزیک 3 بود ! که یادم رفت بزنمش ! :دی اصلا نمیدونم چرا ولی وقتی رسیدم فیزیک 3 فکر کردم مثل آزمون قبل نخوندمش و رد شدم ! همین الان یادم افتاد ! :((
اگه درصدام بد نشده برای اینه که آزمونش خیلی آبکی بود ! ایشالا مهر سخت تر میشه
راستی من عمومی هیچی نخونده بودم ! اگه میدونستم اینقدر راحت میدن آزمون قبلی رو هم سفید نمیزدم :دی
با آرزوی موفقیت
بچه ها ببخشید یک سوال داشتم که خواستم اینجا مطرح کنم دیگه تاپیک نزنم!این ازمون ازمایشی سنجش مرحله ای هست ثبت نامش؟چطوریاست؟!