ببخشید کسی می تونه در مورد امتحانات mcse یه کم راهنمایم کنه از جمله اینکه امتحانش چه جوری؟ چه قدر هزینه داره؟ نزدیک ترین محل برای امتحان کجاست؟ و ...
Printable View
ببخشید کسی می تونه در مورد امتحانات mcse یه کم راهنمایم کنه از جمله اینکه امتحانش چه جوری؟ چه قدر هزینه داره؟ نزدیک ترین محل برای امتحان کجاست؟ و ...
سلام دوستان عزيز
كسي ميتونه در خصوص شبكه كردن 2 محل از طريق اينترنت ، منو راهنمايي كنه؟
ما 2 دفتر داريم كه هر كدام از طريق Adsl به اينترنت دسترسي دارند و در هر دفتر چند كامپيوتر بصورت شبكه با هم در ارتباط هستند. آيا ميتوان همه را در يك مجموعه شبكه كرد و يا كليه كلاينت ها ميتونند فايلهايشان را در يك سرور داشته باشند و يا فايلهايشان را براي هم به اشتراك بگذارند.
اگر كسي تجربه يا اطلاعاتي در اين خصوص داره و يا اگر روش ديگري وجود داشته باشه لطفا مرا راهنمايي كنيد.
متشكرم
نقل قول:
سلام
1-برای اینکه دقیقابدونی smsچه جوری کارمی کنه یک سایت معرفی می کنم:
http://www.howstuffworks.com/search.phpوقتی وارد سایت شدی درقسمت
جستجو sms راوارد کن.
2-برای ارسال smsهم ازسایتhttp://sms.parsonline.net/login.php استفاده کن.
لطفا یک وب سرور که امکانات cpanel رو در هاستهای php شبیه سازی کنه معرفی کنید.
من easyphp xampp wamp را امتحان کرده ام ولی هیچ کدام جواب ندادند و با بیشتر اسکریپت ها مشکل دارند در حالی که همین اسکریپت را روی سرور php نصب کردم هیچ مشکل نداشتند.
با تشکر
دوست عزیز منظورتون از امکانات Cpanel چی هست .من اکثر سایت ها رو با همین Xampp تست میکنم و خوب کار میکنه.
ممنون از پاسخ شما
منظورم اینکه مسیر نصب سرویس هاش مثل GD PHP CGI SQL Phpmyadmin و ... مثل cpanel باشه.
مثلا روی هاستهای php و لینکس که از cpanel استفاده می کنند مسیر نصب php یه چیزی مثل
user/public_html/bin/php هست.
سلام دوستان من یه مبتدی هستم از شبکه زیاد نمیدونم
ولی یه مشکلی واسم پیش امده در مورد شبکه من تو یه کافی نت مشغول به کار بودم که یهودی شبکش از کار افتاد سرور کار می کرد ولی شبکه کار نمی کرد. تا این کابلارو از هاب سوئیچ در آوردم و جاشونو عوش کردم که شبکه را افتاد .
یک بارشم شب که سیستمارو خاموش کردیم رفتیم کار می کرد صبح که امدیم روشن کردیم سرور شبکه هارو شناخته بود ولی بعد از روشن کردن همه سیستما هیچکدوم سرورو نمی شناختن که بازم با همون روش به کار افتاد
از همه شما دوستان خواهش میکنم اگه می تونین راهنماییم کنین
سلامي مجددنقل قول:
كسي در اين مورد اطلاعاتي نداره؟
بله دوست عزیز میشه .یهترین روش اینه که از ای اس پی تون یه تونل VPN بگیرید و شعباتتون رو در سطح شهر از اون طریق شبکه کنید .ولی هزینه برداره .اما شما اگه دارای ای پی پابلیک باشید میتونید مثل سایر شبکه ها شبکه ادارتون رو راه اندازی کنید .مثلا اگه میخواین دومین داشته باشید میتونید DC هاتون رو در دو شعیه راه اندازی کنید و بین اونها trus ایجاد کنید. یک سرویس NAT برای ارتباط کاربر هاتون داشته باشید .در این صورت شعبات نسبت یه هم مثل سایت های اینترنتی قابل دسترسی هستند چطور که شما میتونید با تایپ یه ای پی آدرس یک سایت یه اون دسترسی داشته یاشین کاربرا هاتون هم میتوند یا استفاده از همین روش مثلا تایپ ای پی آدرس در run به سرور دیگه دسترسی داشته باشن.
بطبع شما باید Permission های لازم رو دقیق کنترل کنید و بلکل پیشنهاد میکنم با یه متخصص مشاوره کنید.
تو راه اندازی nat یه تیکی هست که اجازه میده کامپیوتری که بیرونه شبکه است و به adsl وصل هست داخل شبکه رو ببینه .
میدونم که باید راست کیلک کنم روی adsl !
باید چی کار کنم که ببینه ؟
ممنون
از پاسخ دوست عزيز " Secure " تشكر ميكنم
موفق باشيد.
سلام ...دوستان یک کمک ازتون می خوتم و اونم اینه که اگه می شه لطف کنین طریقه این که چطور میشه دوتا آی پی رو روی یک کامپیوتر ست کرد...من یک کامپیوتر دارم و یک به شبکه وصله و از طرف دیگه به یک آپی برای اینترنت دارم و چطور می شه این کارو انجام داد لطفا کمک کنید چون واقعا گیر افتادم...مرسی
دوست من به مسیر زیر برین :
Network Connection --> Local Area Connection --> TCP/IP Propertise --> Advanced
همونطور که تو شکل میبینید در اینجا میتونید ای پی های دیگه یا سابنت مسک ها شون Add کنید الیته من خودم این کار رو نکردم تا یه حال .یعنی موردی پیش نیومده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خسته نباشی
شرمنده در این باره چیزی نمیدونم
من درباره اکتیو دایرکتوری مطلب لازم دارم لطفا اگر میتونی کمکم کنید
به دلیل برخی مسائل در زمینه شبکه و در این فروم فعالیتی نمیکنم اما از دور بحث های دوستان رو مشاهده میکنم و جناب فولادی secure جایی برای جواب دادن نزاشتند . این دوستمون ( مخ دنیا !)
نقل قول:
که سوال در مورد ست کردن ای پی داشتند فکر میکنم منظورشون چیز دیگری بوده . یا اینکه واقعا سوال رو درست مطرح نکردند .
اگه باجواب جناب فولادی جواب نگرفتی و منظروت این بود که 2 کارت شبکه داری و یا 2 ای پی از کلاس های مختلف ... میتونی با bridge کردن مشکللت رو حل کنی ...
سلام نامبر جان
خیلی وقت بود که نبودی
بدون حضور شما اینجا سوت کوره راستی فرومت رو هم برام پیام خصوصی بزار
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا اسم فروم ما رو که مدیران ف ی ل ت ر کردند . چون چند بار ازش به عنون ذکر منبع در اینجا استفاده کردیم دیگه ..
بگذریم . این کلمات رو بدون فاصله بنویس
y s t e m p a n e l.netکد:www.s
در ضمن در این فروم با جناب فولادی secure همکاری داریم که بنیانگذار فروم هستند .
وقتی جناب فولادی تشریف دارند دیگه سوت و کوری مفهومی نداره . ایشون بهترین انتخاب برای مدیریت اینجا و کمک هستند . ما با مدیرا یک کم بحثمون میشه !نقل قول:
به هر حال موفق و موید باشید /
ای بابا آقای حسینی که حسابی ما رو شرمنده کردین.
به قول جناب Xxa این چند مدت که نبودین یه مقدار انجمن از رونق افتاده .
جناب فولادی . شما بچه هاب زیادی رو راهنمایی کردید و واقعا من به نوبه خودم از اعضای پی سی نمیدونم چه حوری میشه زحمات شما رو جبران کرد .نقل قول:
امیدوارم مدیران محترم به شبکه های کامپیوتری که از زیربنا های اساسی سخت افزار - هک - امنیت و نرم افزار حساب میشه بهای بیشتری بدند و واقعا از افراد زحمت کشی مثل جناب فولادی قدردانی به عمل بیارند .
شما لطف داری جناب حسینی .من کار خاصی نکردم اگر هم چیزی باشه وظیفه ام هستش .
شما هم وقتی فعالیت میکردی همینجوری بودین.
هنوز هم تاپیک Windows XP تون از تاپیک های پر طرفداره.
نقل قول:
مرسی دوست من آقای فولادی اگه اشتباه نکنم و آقای حسینی که می خواستند بیشتر مارو همیاری کنند در کل تشکری برای همه..من همون راهی که آقای secure گفتند رو رفتم و به چیزی که میخوام رسیدم ....مرسی...آخه من قبلا این کارو کرده بودم ولی یادم رفته بود و گفتم تا امکانش هست دوستان رو به زحمت بیندازیم و از اون ها کمک بگیریم...مرسی
خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شدنقل قول:
=========
جای جناب محمد کولینی عزیز هم خیلی وقته خالیه )mkoleiny(
ایشون هم از اساتید ما و این فروم محسوب میشند که سایشون کم رنگ هست .
سلام من یه مقاله فارسی در مورد Acces List هایی که در روترها هست می خواستم.هرکسی بلده لطفا به من کمک کنه...
سلام من یه مقاله فارسی در مورد Acces List هایی که در روترها هست می خواستم.هرکسی بلده لطفا به من کمک کنه...
لطفا برام ایمیل کنید:
سلام دوستان من يه عضو جديدم مخوام بدونم چندنوع raid در راه اندازي سرور داريم و هر كدوم كارشون چيه؟؟؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم با کابل دو سر یو اس پی چطور می تونم یک لپ تاپ رو به یک کامپیوتر معمولی وصل کنم.
برای انتقال اطلاعات.
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
سپاسگذارم
سلام
من هنوز یه نی نی هستم تو دنیای عظیم شبکه
میخواستم در مورد پروتکلهای netbios va netbeui یه ذره اطلاعات بهم بدین
ممنون میشم که درمورد وظایف این دو پروتکل برام بگین .
مرسی
سلامنقل قول:
خیلی وقت بود که نمیخواستم در این انجمن فعالیت کنم . اما ظاهرا کسی نیست جواب بده .
در مورد پروتکل NET BEUI :
این پروتکل فقط برای محصولات مایکروسافت استفاده میشه . بر عکس TCP/IP همه چیر این پروتکل اتوماتیک هست فقط ROUTABLE نیست و هیچ تنظیماتی نیاز نداره . برای اوردنش هم :
از روی CD WINDOWS > VALUEAD > MSFT > NET > NET BEUI
NET BIOS پروتکل :
برای اینکه بتونیم با کامپیوتر های ناول ارتباط برقرا کنیم نصب این پروتکل الزامیه .
در ضمن این دو پروتکل در حد مسائل تخصصی شبکه هست نه اینکه کسی که هیچی نمیدونه !!!
سلام
من درمورد موضوع زیر به مطالبی احتیاج دارم .اگه مطالبی دراین باره دارید لطفا به من ایمیل کنید.
پشتیبانی ازچندین پردازنده درسیستم های عامل بادوسیاست کلی متقارن ونامتقارن انجام می شود
یعنی چه؟ به اختصارهرکدام راتوضیح دهیدوبگوییدمایکروسافت در سیستم های خود ازکدام روش استفاده می کند؟برای تحقیق شبکه های کامپیوتری می خواهم؟5نمره داره ها؟باتشکر
انگار کسی نیست جواب بده .
من که مقاله ای ندارم . اما اگر داشتم در فروم در ادامه درخواست شما قرار میدادم که سایرین هم بتونند استفاده کنند .
چیزی که در ای زمینه تو ذهنم هست :
server 2003 web تا 2 عدد cpu به صورت متقارن /
server 2003 standard میتونه 4 گیگابایت ram و 4 cpu رو به صورت متقارن پ÷تیبانی کنه /
server 2003 enterprise تا 32 گیگابایت ram و تا 8 عدد cpu پشتیبانی میکنه /
server 2003 data center :
ورژن 32 بیتی : تا 64 گیگابایت ram و 32 عدد cpu fi w,vj ljrhvk
ورژن 64 تا 512 گیگابایت ram و 128 عدد cpu به صورت متقارن پشتیبانی میکنه . ( الته همه اینها به فرض وجود بستر سخت افزار ی هست ! و الا مادر بردی نیست که اینقدر سی پی یو رو پردازش کنه ! )
و با پروپرتیس بر روی my computer , tab advance میتونید اولویت cpu رو مشخص کنید .
---------
چطور مىشه محدوديت دسترسى به بعضى از فولدرهاى ساير سيستمها رو از ميان برداشت (مثل فولدر Windows)؟
◙
سلام
من يه كاربر معمولي كامپيوتر هستم با مشكلي برخورد كردم اگه ميتونيد كمكم كنيد لطفا
البته اينم ميدونم كه در حوزه كامپيوتر هيچ مشكل غير قابل حل وجود نداره
كامپيوتر من داخل يك شبكه هستش چند وقتيه كه اينترنت رو براي تعدادي از كامپيوتر ها محدود كردن از جمله اينكه ياهو مسنجر ،دانلود و ... رو نميتونيم استفاده كنيم چطور ميتونم كاري كنم كه برام محدوديت نزارن
باتشكر
سلام
من يه كاربر معمولي كامپيوتر هستم با مشكلي برخورد كردم اگه ميتونيد كمكم كنيد لطفا
البته اينم ميدونم كه در حوزه كامپيوتر هيچ مشكل غير قابل حل وجود نداره
كامپيوتر من داخل يك شبكه هستش چند وقتيه كه اينترنت رو براي تعدادي از كامپيوتر ها محدود كردن از جمله اينكه ياهو مسنجر ،دانلود و ... رو نميتونيم استفاده كنيم چطور ميتونم كاري كنم كه برام محدوديت نزارن
باتشكر
ئmekoliny جان سلام روزت بخير يك سوال خيلي عداب آوره
آيا ويندوز ايكس پي و2000را ميشه با هم شبكه كرد يانه
سلام
دوستان یه سوال دارم.
سه تا کامپیوتر تو یه شبکه هستن که هر کدوم یه یوزر administrator و یک یوزر محدود که همون user هست دارن.
این کامپیوتر ها تو یوزر administrator میشه فایلهای شیر شده رو دید و به کامپیوترهای دیگه دسترسی داشت ولی تو یوزر نمیشه فایلهای شیر شده رو دید و میگه شما اجازه دسترسی ندارید.چطوری میتونم کاری بکنم که تو یوزر هم بشه فایلها رو دید و اجازه استفاده و شیر کردن رو داشته باشه؟
خیلی ممنون.
سلام دوستان
توی مودم های adsl اگه توی اینترنت اکسپلورر مثلا" بزنی 192.168.2.1 به کنرل پنل مودم دسترسی پیدا میکنی
من این کارو بارها با مودم هایی که توسط کابل شبکه با کامپیوتر وصل بوده انجام دادم
ولی حالا این مودم که مارک SMC هم هست با usb وصله
البته کانکشن هم ساخته شده و ip هم به درستی مشخص شده ولی به کنترل پنل نمیتونم دسترسی پیدا کنم
به نظر شما چکار کنم؟
در توزیع اینترنت از یک درگاه با ------(که برای هر استفاده کننده ID pass می خواهد) در Isaserever چه باید کرد؟
دوستان برای دیدن دکستاپ یه سیستم دیگه تو شبکه بهترین برنامه چیه؟
من یه برنامه پیدا کردم ولی اصلا نمیتونم ازش کار بگیریم اموزش اگه براش هست ممنون میشم لینک بدید یا راهنمایی کنید
ایا باید روی هر دو سسیستم نصب باشه یا نه
NetSupport Manager v10.02
بله، حتما بايد روى هر دو سيستم نصب بشه.
◙
sooal2 جان سوال شما مشکل نیست بلکه میخواهید از سیاستهای اعمال شده پیروی نکنید.
s500 جان، بله، مشکلی نیست. در واقع شما هر سیستمی که TCP\IP رو پشتیبانی کنه میتونید شبکه کنید.
hadi_gamer جان شما یوزر هاتون رو باید حداقل Power User کنید که قابلیت File $ printer sharing رو داشته باشند.
نگران خرابکاری به اون صورت نباشید چون Power user نیز بسیار محدود هست.
Ashkan1360 جان راهون موردی نداره ولی احتمالا Ip رو اشتباه میزنید.رو امتحان کنید یا از توی User guide مودم ببینید آی پی چنده.کد:Http://192.168.1.1
Bahman جان برنامه Dameware mini میتونه برنامه مناسبی براتون باشه.