سرورهای خارجی حدودا 20 گیگ سرعت نصف حتی کمتر شد.نقل قول:
Printable View
سرورهای خارجی حدودا 20 گیگ سرعت نصف حتی کمتر شد.نقل قول:
:n05::n05::n05::n05::n05::n05::n05::n05::n05::n05: :n05::n05::n05::n05:
طرح زرین مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
:n09::n09::n09::n09::n09::n09::n09::n09::n09::n09: :n09::n09::n09::n09::n09::n09:
داداش چه کیفیت خط خوبی داری... استفاده کن ازش :n02: جداً گفتما... برو تو کار ده مگ حالشو ببر :n09:
--------------------------------
--------------------------------
سلام دوستان
من سرویس زرین مخابرات دارم
از سرعتش راضیم(250 تا 350 کیلو بایت بهم میده) ولی حس خیلی بدی نسبت بهش دارم چون من خیلی دانلود ندارم ولی توی ماه تا 13 گیگ برام میندازه:n15: که میشه حدودا 52 تومن
با این پولسرویس دیگه ای با همین سرعت توی مخابرات (فک کنم طرح ولادت تا ولایت باشه) چیز بهتری میتونم پیدا کنم ک با خیال رراحت دانلود داشته باشم حداقل؟ یا حتی نامحدود؟
توی شرکت های دیگه چی؟ وضعیت بهتر از این میتونم داشته باشم؟
اگه می تونی کمی پول جمع کنی،سرویس یک ساله از بایت بگیر با 150 گیگ ترافیک هزینه اش ماکسیموم میشه 400 هزارتومن...تازه شبانه رایگان هم داری و سرعت دانلود روزانت بیشتر هم میشهنقل قول:
علاوه بر فواید بالا،تقریبا 100-200 هزار تومن هم صرفه جویی میکنی:n18:
الان هم باید جشنواره داره و مودم و آنتی ویروس رایگان هم بهت میده:n01:
سلام به همشهریای گل
همونطور که میدونید ، ISP های خصوصی روی خطوط فیبر نوری نمیتوانند سرویس بدهند .
با جستجویی که کردم پیشماره ی 531 هم از این قائده مستثنا نیست.
حالا سوالم :
چه ISP هایی غیر از مخابرات روی این گونه خطوط می توانند سرویس بدهند؟
اره راست میگه من بایت دارم شبانه که رایگانه میشه3گیگ دانلودکردنقل قول:
می بخشید خودمن اول طرح ذرین مخابرات رو داشتم بیشتر300کیلو بایت نرفت حالا چرا اینجا اینقدر زیاده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام به دوستان
من طرح عید تا عید مخابرات رو دارم که 20 گیگ هم ترافیک اولیه داره.میخواستم ببینم این شبانه 2 تا 7 که گفتن 90 درصد تخفیف داره چه طوری اعمال میشه توی این طرح؟! یعنی مثلا بعد از اتمام 20 گیگ اعمال میکنن؟ یا اینکه همین الان هم که ترافیک 20 گیگ هنوز موجود هست اعمال میشه؟ چه طوری اعمال میشه؟
ممنون
سلام
آقا من امروز از یکی شنیدم که بایت هم رفته تو کار محدود کردن اگه اینطوره بگید من واسه دوستام سمت این آی اس پی نرم
ممنون
سلام همشهری :n02:نقل قول:
اگر در تاپیک خود بایت بپرسی زود تر به جواب میرسی!
سلامنقل قول:
میشه لینک تاپیکش رو لطف کنید، من چیزی پیدا نکردم
دوست عزیز هیچگونه سیاست محدودکننده تحت عنوان مصرف منصفانه یا طرح های مشابه سایر سرویس دهندگان، در بایت اجرا نمی شود و اجرا نخواهد شد.نقل قول:
از اساس اجرای طرح هایی که جزو قوانین موجود در کشور نباشد، خلاف قانون بوده و با روح مشتری مداری در تضاد است.
با آرزوی موفقیت
آقای حیدریان ممنون از پاسخگویی توننقل قول:
راستش دیشب دوست من گفت من دانلود شب زیاد ندارم و فقط چند شب پیش برای خواهرزاده ام چند تا کارتون دانلود کردم (در حد 500 مگابایت) و چند شبی است سرعت شبانه ام روی 5 کیلوبایت است و محدود شده ام، حالا علتش چیه تا به ایشون بگم تا حلش کنه و خودمم مطمئن بشم و واسه ثبت نام اقدام کنم
حتما با بخش فنی تماس داشته باشند تا موردشان دقیق بررسی شودنقل قول:
سایت شرکت بایت چیه که بتونم تعرفه های اینترنت رو ببینم ؟
های وب اینجا نیست تو کاشان؟
سلام دوستان متأسفانه یاهو در بخش آب و هوا اسم کاشان رو به درستی نمایش نمی ده. و به جای Kashan نشون می ده: Kachan
من توی بخش اشتباهات نگارشی این مسأله رو به یاهو گوشزد کرده ام و خودم هم بهش سه رأی داده ام. با 50 تا شدن رآی ها (votes) یاهو مشکل رو بررسی می کنه. ممنون می شم توی اصلاح نام شهرمون توی اپلیکیشن آب و هوای یاهو به من کمک کنید. برای این کار:
1- توی یاهو لاگین کنید
2- به این لینک برید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- در سمت چپ روی voteکلیک کنید
4- و 3votes را انتخاب کتید.
خیلی ممنون:n16:
سلام. جدا از اینکه چند وقتی هست بیشتر از 6 ماهه که وضعیت پینگ و روتینگ به سرورهای خارجی
دچار مشکل شده , حدود یکی دوماه هست که شرکت بایت مخصوصا چند هفته اخیر به طرز افتضاحی دچار تایم اوت و
پینگ بالا شده... طبق عکسهای مسیر نسبتا خوبی هست و مسیر آلمان هست ولی بنده نمیدونم چرا اینقدر بد و دارای تایم اوت هست و پینگ بی خود هست. متاسفانه هم بنده و هم دوست بنده که بایت داریم دچار قطعی ای لحظه ای در بازی lol میشیم (جدا از اینکه پینگ هم بالاست.) بنابر این به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه در حال حاضر برای بازی آنلاین سرویسهای بایت رو انتخاب کنید. شکر خدا جایگزینش رو پیدا کردم و میتونم بگم مثل باقلوا دارم در سرورهای اروپایی بدون کوچکترین لگ و dely بازی میکنم. نتیجه تستش در زیر ملاحضه کنید.
والا ما هم خوشحال میشیم پینگ و تایم اوتهای بایت در بازی حل بشه و واقعا اعتراف میکنم حدود 1 سال پیش بایت تو پینگ و سرویس بازی عالی بود و رغیب نداشت ولی متاسفانه چند ماه خیر و بلاخص چند هفته اخیر کلا بازی آنلاین با این شرکت تعطیله, امیدوارم مسئولینش این پیغام رو ببینند و یه فکری به این این وضعیت کنند (در ضمن حساب مارو با اونایی که تو روز با سرعت 900 دانلود میکنند و در شب با 100 کیلوبایت دانلود تو آسمونها سیر میکنند جدا کنید برای ما پینگ و لگ نداشتن مهمتره همینطور که با سرعت نامحدودش دانلود 16 کیلوبایت ماهی 30ت سر میکردم ولی الان دلیلی برای تمدید سرویس نمیبینم.)
وضعیت پینگ و مسیر و تایم اوت با بایت:
--------------
و این هم جایگزینش که واقعا خوشحالم چنین سرویسی در کاشون پیدا کردم:
به تعداد ردیفها و تعداد ستاره ها و اعداد توجه کنید. طبیعتا هر چی کمتر باشه بازی روانتره. کاملا واضحه. قضاوت با گیمرها.
اینطور که پیداست روز به روز داره به کاربرای این شرکت اضافه میشه و اگر وضعیت و پهنای باند و ... ش به همین منوال باشه قطعا این شرکت برای مشتریان گیمرش به مشکل بر میخوره (چیزی که الان داریم میبنیم.)
خبر مهم برای دارندگان سرویسهای اکو ۱Mbps و ۲Mbps و ۴Mbps شاتل
از تاریخ 10 آذر 1393، کلیه سرویس های فوق دارای شبانه رایگان نخواهند بود مگر با پرداخت ماهانه 3500 ت!
کسی اینجا از مخابرات داره؟ شبانه سرعت چنده؟
با سلام
چند تا سوال در مورد نت صبانت دارم من آبادان زندگی میکنم تازه صبانت اومده آبادان
میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 نامحدود و 256 نامحدود چنده و بعد از تمام شدن حجم ترافیک منصفانه سرعت دانلودش به چند میرسه؟!!
پینگ صبانت چنده ؟!!
128 نامحدود یا 256 نامحدود صبانت به درد گیم آنلاین میخوره؟!
من اینترنت صبانت رو برای گیم میخوام پینگش چطوره؟!
اولویت من برای گیم و زیاد سرعت دانلود برام مهم نیست
با تشکر
تا حالا تو کاشون کسی سرعت دانلود بالاتر از 900 یا 1مگ رو تجربه کرده؟ مثلا کسی هست سرعت دانلودش 1.5 مگ باشه؟
میخوام ببینم شدنی هست تو کاشون این سرعت یا نه؟
در حال حاضر اکثرمراکز مخایراتی در کاشان به صورت عملی توان ارائه سرویس های بالاتر از 9 یا 10 مگابیت را ندارند.نقل قول:
بله در همه سرویس دهنده ها هستند افرادی که دائم کیفیت سرویس ها را بر اساس سرعت های مختلف در مراکز مختلف تست می کنند. برای مثال شرکت بایت در تست های میدانی خود موفق شده است تا سرویسی با سرعت 21 مگابیت را در مرکز قندی کاشان ارائه دهد که برای موارد وبگردی زیاد مناسب نبودند اما دانلود با سرعت فوق العاده ای را فراهم آورد.
با آرزوی بهبود زیرساخت مخابراتی در شهرستان :)
تشکر, پس اکثر مراکز همین مشکل زیرساخت رو دارند. متاسفانه به شخصه به دلیل دور بودن از مرکز مخابراتی توانایی دریافت سرویس با سرعت بالا رو ندارم. از چند وقت پیش فکر میکنم تجهیزات شرکتها در مخابرات ارتقا پیدا کرد و کشش خط بهتر شد ولی چندین مدت هست که کیفیت زیر ساخت افزایشی نداشته... همین مشکل زیرساخت adsl در مورد نسلهای جدید اینترنت همراه هم هست, البته زیاد اطلاعات ندارم ولی انگار 3g فقط رایتل و همراه اول در کاشان فعال شده, 4g هم که فکر نکنم اصلا به این زودی ها فعال بشه... یا شاید من اطلاع درستی ندارم ولی در کل یک مقدار ضریب حرکت به بهبود زیرساخت اینجا کند هست, امیدوارم ایشاال... سال بعد از نسلهای اینترنت همراه کیفیت و سرعت بالاتری پیدا کنه.نقل قول:
دوستان شرکت بایت سرویسهای گیم رو غیر فعال کرده؟
برای من پینگ بالا رفته!!!
با پروفایل game پینگ به سرورهای ایرانی بالای 35 نمیرفت ولی الان پینگ 70 هست
و پینگهای خارج هم همه رفته حول و حوش 200 ...
حس میکنم حالت گیم رو غیر فعال کردند چون snr هم بالا اومده (در حالت فعال بودن گیم snr میاد پایین)
چند تماسی که با پشتیبانی داشتم گفتن حالت گیم فعاله رو سرویستون و مشکلی نیست.
ولی مشکل هست, پینگ سرور ایرانی از 25 رفته 70 ... این یعنی مشکل... حالا چرا پشتیبانی قبول نمیکرد اینو نمیدونم.
دوستان بایتی که گیم فعال دارند چک کنند ببینند از شماهم پینگ بالا رفته نسبت به هفته قبل یا نه؟
آغاز ارایه سرویس اینترنت +ADSL2 پرسرعت آسیاتک "رتبه 1 اینترنت پرسرع کشور" در 4 مرکز مخابراتی کاشان
مهماندوست
مطهری
امیرکبیر
علامه طباطبایی
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت +ADSL2 آسیاتک در 4 مرکز مخابراتی "مهماندوست"، "مطهری"، "امیرکبیر" و "علامه طباطبایی" شهر کاشان در استان اصفهان می رساند، پس از راه اندازی مرکز فنی شرکت انتقال داده های آسیاتک در این مراکز مخابراتی ، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 به کاربران و متقاضیان در این مراکز می باشد.
ثبت نام و خرید آنلاین ویژه کاربران کاشان با 15 تا 84 % تخفیف ماه اول از طریق ثبت نام در وبسایت ما
دوستان سوالی در مورد سرویس ها یا نحوه خرید آنلاین دارند : از طریق پیام خصوصی ، یا از طریق شماره تماس های درج شده در سایت ، یا از طریق بخش تماس با ما در سایت مطرح کنند ، در اولین فرصت پاسخ داده میشه
مرکز مخابراتی " قندی" شهر کاشان در استان اصفهان راه اندازی شد