موهای کوتاه که زیاد مشکل ندارهنقل قول:
موهای من که نسبتا بلند به حساب میاد اذیت میکنه
ولی شما اگه نمیخواین هزینه کنید
یه مدت سرم بزننین ببینین راضیتون میکنه یا نه
Printable View
موهای کوتاه که زیاد مشکل ندارهنقل قول:
موهای من که نسبتا بلند به حساب میاد اذیت میکنه
ولی شما اگه نمیخواین هزینه کنید
یه مدت سرم بزننین ببینین راضیتون میکنه یا نه
یک عدد عکس از خودتون (موها تون ) بزارید تا بهتر بتونیم راهنمائی کنیم :) .نقل قول:
من روم نمیشه عکس بذارمنقل قول:
تیپ ما خیلی داغونه , بچه ها مسخرمون میکنن:31:
واضح بود دیگه احتیاج به عکس نیست که
ولی اندازه نه مدل
اندازه موهام عین این دوسته عزیزه با این تفاوت که من موهامو یه ور میکنم
محتوای مخفی: عکس
که بعد از حمام مثل ایشون میشم منتهی با دوز پایین تر :31:
محتوای مخفی: عکس
اونی که مو کم داره تو حسرته اونیکیم که موهاش زیاده در حسرت کمموییه
بلخره موهاتون رو باهم تقسیم کنید تا بالانس شه و مشکلا برطرف شه دیگه
منظور این نیست که ژست بگیرید و عکس بندارید. ابرو به بالا طوری که کناره ها هم معلوم باشهنقل قول:
من روم نمیشه عکس بذارم
تیپ ما خیلی داغونه , بچه ها مسخرمون میکنن
واضح بود دیگه احتیاج به عکس نیست که
ولی اندازه نه مدل
اندازه موهام عین این دوسته عزیزه با این تفاوت که من موهامو یه ور میکنم
شما خوبه موهاتونو کوتاه تر کنید
الان که دیگه مشخص شد موهام چقدره؟!نقل قول:
منظور این نیست که ژست بگیرید و عکس بندارید. ابرو به بالا طوری که کناره ها هم معلوم باشه
شما خوبه موهاتونو کوتاه تر کنید
کوتاه هم دوس ندارم:31:
میخوام بلند باشه
تازه قصد دارم بلند ترم بکنم:31:
امروز رفته بودم داروخونه قرص اکوفن بخرم گفت نداریم کل شهر رو زیرو رو کردم آخر سر بهم گفتن اینم کمیاب شده ! :n03: مجبورا یه مکمل دیگه از محصولات شرکت سازنده اکوفن گرفتم به اسم cystine B6 bailleul zinc البته با این تفاوت که از اکوفن گرونتره . کسی در مورد این مکمل نظری داره ؟
من هم دقیقا در همین راه بودم (و هنوز هستم) البته شدت فرفری موهای من فکر کنم کمتر از شما باشه ولی بازم مشکل وجود داره. :n02:نقل قول:
یه تریتمنت مناسب کراتین براتون معجزه می کنه. من هم همین کار رو کردم و مدت ها لذت بردم از موهای بلند. :n16:
ما یه مدت موهامون رو بلند گذاشتیم خوب بود ولی دردسر زیاد داره
من خودم موی کوتاه رو بیشتر میپسندم
جدی؟نقل قول:
یه خورده ازش شنیدم
شما که ایران نیستید
ولی میشه بگین همونجا چقدر براتون خرج داشت
کلا چطور این کار انجام میشه؟
چی هست؟
برای من حدود 50 پوند هزینه داشت٬ ولی من پیش یک آشنا انجام دادم که اصلا از من هزینه دستمزد کارش رو نگرفت٬ هزینه کلی حدود 150-200 پوند هست در انگلیس اگه در یک سالن خوب و حرفه ای با محصولات درجه یک انجام بشه.نقل قول:
مراحلش اینطور هستن:
1. شستن و ماساژ مو با شامپوی مخصوص (آماده سازی برای جذب کراتین) که چند بار انجام میشه.
2. خشک کردن و سشوار کشیدن کامل
3. آغشته کردن تارهای مو به محلول های کراتین
4. صبر کردن !
5. اتو و سشوار کشیدن مو
تقریبا حدود 4 تا 5 ساعت طول می کشه. دردسر اساسیش هم اینه که باید تا 4 روز حسابی مراقب مو ها بود٬ نباید دست بخوره یا بسته بشه یا مدل داده بشه یا خیس بشه. بعد از اون هر کاری میشه باهاش کرد و با شستن هم مشکلی پیش نمیاد تا چندین ماه.
دوستان این داروی گیاهی طلسم چجوریاس جدیدا روش مانور میدن؟کسی استفاده کرده یا اطلاعی ازش داره؟
بلکم کسی دید :n02:
نقل قول:
چند خریدی عزیز؟نقل قول:
دکترم به من داده ولی هنوز نخردیم
آبیه رنگش؟
بسته ای 75 هزار خریدم تو بسته اش 6 ورقه که جمعا میشه 120 تانقل قول:
قوطیش آبی رنگه ولی خوده قرص هاش زرد رنگه قرص هاش هم گرده و مثل قرص های اکوفن نیست من خودم قبلا اکوفن استفاده میکردم که عالی بود قیمتش هم خوب بود ولی الان نایاب شده لااقل تو شهر ما پیدا نمیشه تهران رو نمیدونم
من یه سرچی کردم فقط تبلیغاتش بود ولی توی همین انجمن تایپیک انتخاب شامپو یکی از بچه ها گفت چند تا از اشناهای ما گرفتم راضی بودننقل قول:
خلا منم امروز دیگه وسوسه شدم خریدم یه چند وقت دیگه خواستی ازم بپرسم بهت میگم 138 تومنی که فعلا برا بسته اول دادم تو پاچم رفته یا نه واقعا جواب داده
اینجوری که خودشون گفتن باید 6 ماه مصرف کرد و ظاهرا یک بسته برا 2 ماه هست یعنی حدود 450 با قیمت فعلی (اگه گرون نشه) باید پیاده شد ولی واقعا اگر اثر داشته باشه ارزش داره
در هر صورت ما فعلا خر شدیم خریدم
قبلش قصدم بود تونیک سینره بخرم یا رزماری که یه دفعه سرو کله این پیدا شد با قیمت حدودا 11 برابر سینره (تازه محصولات سینره خودش هم یکم نسبت به بقیه گرون هست)
با تشکر
دستت درد نکنه/امیدوارم موهات دراد!!!:n02:نقل قول:
اقا تاثیرشو دیدی حتما بم پیغام خصوصی بده یا ای دیمو اد کن/ممنونم
دوستان آیا کاشت یا پیوند مو طوری هست که بتونه یه سر کچل یا کم مو رو پرمو و پرپشت کنه؟
بله 100% به شرطی که جای معتبری برید و متخصص این کار رو بکنه...نه هر آگهی کاشت مویی!نقل قول:
مثلا کدوم کلنیک ها بهترینن؟ تو خوده تهروننقل قول:
من تهرانی نیستم ولی اسم کلینیک جردن رو زیاد شنیدم دکترشم آقای نیل فروش زاده هستنقل قول:
میشه فقط واسه کسی که موهای شقیقش ریخته باشه هم انجام داد ؟نقل قول:
من مثه اکثر پسرا و مردا که موهای شقیقشون ریخته واسه منم ریخته ولی بقیه قسمت ها پرپشته و قسمت خالی شقیقه هم میپوشونم یه جوری ولی خیلی دوست داشتم پر بود راحت هر مدل مویی میخواستم میدادم اینطوری برای پوشوندن قسمت خالی شقیقه مجبورم قید خیلی از حالت ها رو بزنم
حالا میشه فقط واسه شقیقه ها مو کاشت ؟
بله میشه تا اونجایی که میدونمنقل قول:
فقط شما پسرا مشکل کچلی دارین یا امکان داره برای دخترا هم ایجاد شه؟؟؟؟؟؟:n27:
بله برای خانم ها هم این مشکل هست ، من از یک دکتر پرسیدم که با هورمون(که بعضیا میزنن قدشون بلند میشه و ...:n09: ) نمیشه جلوشو گرفت؟ به طور خلاصه بم گفت که در خانم ها میشه و البته در مردان هم میشه ولی باید قید بچه دار شدن رو بزنن:n29:نقل قول:
ولی در خانم ها با چند دوره درمان هورمونی میشه 90 در صد جلوشو گرفت...
(خب خودتون انتخاب کنید: بچه یا مو؟:n02:)
نظرتون در مورد این محلول ماینوکسیدیل5%چییه رفتم به پزشک متخصص برام نوشته می گن خیلی ضرر داره؟
دوستان من حدود یه ماهی هست که از محلول رزماری استفاده میکنم هر روز میزنم و الان که با دقت نگاه میکنم کرک های ریزی میبینم :n09: البته خیلی ریز و کوچولو :n02: بیشتر این کرک ها روی طرفین پیشونیم در اومده . از قبل طرفین پیشونی من کم پشت بود و موی آنچنانی هم نبود البته ارثیه . به نظرتون این کرک ها تبدیل به مو میشن چون اصلا از قبل روی طرفین پیشونیم مو نداشتم ! :n02: احیانا اگر تبدیل به مو میشن چه مدت طول میکشه ؟ در حال حاضر از مکمل های تقویت مو اکوفن هم استفاده میکنم و همین طور شامپو اکوفن .
:n16:
مصرفش برای خانم های باردار ضرر دارهنقل قول:
رزماری رو من خیلی بهش اعتقاد دارم حتی میخواستم برا خودم بخرم و استفاده کنم (خیلی تعریفش رو شنیدم) ولی لحظه اخر تصمیم عوض شد و یه چیز دیگه گرفتم ولی اگه جواب نده میرم سراغ رزمارینقل قول:
رزماری اگه باعث رویش نشه باعث جلوگیری از ریش میشه فقط بوی زننده ای داره در هر صورت امیدوارم برا شما رویش هم داشته باشه
فقط چطوری مصرف میکنید؟ و روزی چند بار میزنید؟
نه خیر اون موها هیچگاه به حالت موی کامل تبدیل نخواهند شد.نقل قول:
عزیزم این خارش نشونه خوبی هست و نشونه اینه که ماینوکسیدل ۵٪ داره بخوبی عمل میکنه و حسابی فولیکولهای موهات رو تحریک میکنه واسه رشد جای نگرانی نیست...موفق باشید.نقل قول:
آره یه مقدار بو داره ولی بدم نیست صبح و شب می زنم به سرم :n02:نقل قول:
:n16:نقل قول:
سلام چرا تبدیل نخواهد شد احیانا؟!نقل قول:
شما ادامه بده مصرفتو و همچنین از مکملهای مناسب مثل همین اکوفن یا سیستین b6 استفاده کن این موهای کرکی هم تبدیل به موی کامل خواهد شد ایشالا...نقل قول:
برای دیدن تاثیر مناسب دارو شما حداقل باید یکسال ادامه بدین درمان رو... موفق باشید...
چون موهایی که ظاهر شدن موهایی کرکی در اثر عصاره ی رزماری هستن زود به مرحله ی تلوژن میرسن و دوباره درمیان و از چنتای اونا ممکنه فقط یکیش به رشد کمل برسه .درصورتی که عصاره رو قطع کردید باز میریزن و اگه ادامه بدید در همون وضعیت مدتی چرخه رو ادامه میدننقل قول:
اما تبدیل به موی کامل نمیشن
در ضمن توجه داشته باشید که هر گز به ریشه ی قسمتهایی که موهای کامل حضور ، لوسیون نزنید. چون چره رو رو اونها هم پیاده خواهند کرد و شاهد ریزششون و رشد دوباره اما با کیفیت متفاوت خواهید بود
فقط به قسمت های ریخته شده بزنید
فرمایشتون در مورد ریزش مجدد در اثر عدم استفاده از محلول کاملا صحیحه،ولی با ادامه دادن استفاده این محصول یا ماینوکسیدل تا چرخه رشد مو کامل میشه و تا زمانی که از اون استفاده کنید موها به رشد خودشون ادامه میدن...نقل قول:
خب شما مجددا تجربه کنید.البته امیدوارم خسته تون نکنهنقل قول:
قضیه ریزش ارثیه
متوجه هستم این روند در دراز مدت خسته کنندست ولی در استفاده از دارو برای نگهداری ریزش ارثی چاره ای جز استفاده مداوم از دارو نیست،بجز کاشت البته و پی ار پی که البته اونم باید تکرار بشه هر دو سال یک بار...نقل قول:
بچه ها من ریزش ارثی دارم و الان تنها چیزی که مصرف می کنم فیناستراید هست . میشه یه نسخه برام بپیچین که غیر از فیناستراید چکارا کنم ؟ لطفا نگین برو دکتر :دی
دوستان عزیز تجویز دارو ممنوع هست مشورت بحث درباره دارو ایرادی نداره ولی تجویز نسخه و دارو ممنوع هست :n16:
ماینوکسیدیل! و سرم های ریزش موی ارثینقل قول: