سلام تا 800 850 تومن چیز خوب با باطری خوب میشه پیدا کرد الان ؟؟
Printable View
سلام تا 800 850 تومن چیز خوب با باطری خوب میشه پیدا کرد الان ؟؟
doostan in notebook mitoone rahat baziye pes 2012 ro ejra kone ya na ?
اگه رم رو به چهار ارتقا بدی قشنگ جواب میدهنقل قول:
dadash mamnoonنقل قول:
faghat ye soal dige aya roosh kif va mouse ham dare ya na ?
سلام می خواستم بدونم تا حالا کسی از دوستان رو این لپتاپ sql نصب کرده؟ومیشه با سی شارپ وvbبدون گیر توش برنامه نویسی کرد؟اخه شنیدم cpu یه مقدار ضعیفه؟
نه نداره بسته اش خیلی کوچیک هستنقل قول:
من سی پلاس پلاس بیلدر رو روش اجرا کردم برنامه سبکی نیست ولی در حد ویژال هم سنگین نیستنقل قول:
ولی الان فتوشاپ و ایلیستور و پی سی 2012 و سی پلاس پلاس بیلدر کلی برنامه دیگه هم نصب هست دارم کار میکنم
اگه رم رو به چهار برسونی هیچ کدوم از این برنامه ها رو نصب نکنی فقط ویژال و اس کی و ال نصب کنی باید جواب بده
فقط لود اولیه یکم طول میکشه ولی بیاره بالا برنامه رو دیگه سریع میشه
سلام به همه دوستان
کسی در مورد asus lamborghini vx6 و vx6s اطلاعی داره؟؟
مورد دوم تو ایران موجوده ؟
کسی قیمتای اینا رو داره ؟؟
کدوم یک از مدل های 1215 بهترن؟؟
قیمت الانش چنده ؟
این سوال منم هستنقل قول:
لطفا جواب بدید
دیشب این کانفیگ رو خریدمنقل قول:
Cpu Amd e450 یا 350
Graphic : 6320 ati
Hard 320 gb
Ram 2gb
Usb 3
Hdmi
با کلی چک و چونه 1280 خریدم !
کانفیگ بالاترش این بود
Hdd 500
Ram 4gb
حدود 1450
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
مبارکت باشه
از کجا خریدی ؟؟؟ چه مدلی ؟؟ راضی هستی ؟
مرسی عزیزنقل قول:
از پایتخت
1215b
آره.باحاله
:-D
مبارکهنقل قول:
پیشنهاد میدم اگه میخوای برنامه های سنگین رو روش اجرا کنی حتما رم رو به 4 ارتقا بده تقریبا قدرتش دوبرابر میشه
فرق بین سری b و n و p تو چی هست؟
میشه بگید بالاترین کانفیگ برای این مدل چی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
قابل توجه دوستان،یه سری از مدل های که cpu اتم دارن،اینجور که مشخصه رمشون قابل ارتقا به 4 نیست !
حواستون باشه
1215b با 1225b چه فرقی داره ؟؟؟ کدوم بهتر و جدیدتره ؟؟؟
باید کانفیگ هاشون رو بگین تا بشه مقایسه کرد
1225B داراي رم 4 گيگ مي باشد اما رم 1215B حدود 2 گيگ مي باشد. (فكر مي كنم رم اين نوع نت بوك ها قابل ارتقاع نيست يعني روي مادربورد لحيم شده است و با هر مقدار رمي كه گرفتيد بايد از فكر ارتقاع مقدار رم در آينده بيرون بياييد (نسبت به اين موضوع صددرصد مطمئن نيستم اما مي توانيد نسبت به اين موضوع تحقيق كنيد)
1225B داراي كارت گرافيك قويتر با ساپورت HD و پورت HDMI مي باشد اما گرافيك 1215B ضعيفتر است.
پردازنده 1225B مدل E450 با فركانس 1.65 گيگاهرتز است اما 1215B داراي پردازنده E350 با فركانس 1.6 گيگا هرتز است (پردازنده 1225 مقدار كمي قويتر است)
از نظر مقدار هارد هم فكر مي كنم هارد 1225B مقدار 500G است اما هارد 1215B مقدار 320G است.
قيمت B1225 حدود 200 هزار تومان از 1215B بيشتر است.
اين مقايسه ها صرفا" جهت كانفيگ B است و در صورتي كه كانفيگ ديگري مد نظرتان باشد بايد اعلام كنيد
جهت اصلاعات بيشتر لينك زير را مطالعه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد رم ها قابل ارتقا هستن خیلی هم راحت هست پشت لب تاب جای مخصوص داره با پیچ باز میشه نیازی نیست کلا قالبش باز بشهنقل قول:
در مورد گرافیک هم سی پی یو های e450 و e350 در اصل APU هستند یعنی هم کارت گرافیک و هم پردازنده در کنار هم هستند پس هرچی سی پی بالاتر باشه گرافیکش هم قوی تر هست
هارد هم که بستگی به کانفیگی که میخرین داره مثلا برای من 1215B هست هاردش 500 هست سی پی یوش e350 و رمش 2 بود که خودم یک دو دیگه اضافه کردم شد 4 یادش بخیر من 525 هزار تومان خریدم :sq_24:
دوستان 1225B نقره ای یا سفید تو بازار پیدا میشه ( تهران ) ؟؟؟
سلام دوستان . چند روز پیش روی این نت بوک Windows 8 نصب کردم ... خیلی راحت نصب شد و بدون مشکل داره کار می کنه ... فقط کافیه با همون روش نصب ویندوز 7 با اسفاده از USB Flash ویندوز 8 رو هم روش نصب کنید .
تمامی درایورهای ساخت افزاری از کارت گرافیک گرفته تا بلوتوس و Wifi به صورت خودکار نصب شدند ... فقط برای استفاده از تمامی قابلیت ها بهتره درایور تاچ پد، کارت گرافیک و صدا رو خودتون آخرین ورژنش رو دانلود و نصب کنید.
ضمنا بعد از نصب حتما ویندوز رو آپدیت هم بکنید ...
بنده ویندوز را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و با استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همیشه اکتیو کردم ...
شاید باورتون نشه ولی ویندور 8 فقط و فقط در عرض کمتر از 10 ثانیه تو این نت بوک به طور کامل بوت و قابل استفاده میشه !!! تاکید دارم که منظورم حالت خارج شدن از وضعیت Sleep نیست ! بعد از Shut Down شدن اینقدر سریع به طور کامل بوت میشه !
تنها مشکل کنونی ویندوز 8 تو این نت بوک اینه که کلید های میانبر تغییر مقدار حجم صدا و Mute و کنترل Wifi و بلوتوس فعلا کار نمی کنند که امیدوارم Asus نرم افزار KB Filter جدیدی بری این نت بوک رو سایتش بزاره !
سوالی بود در خدمتم ...
سلام دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی خوبتوننقل قول:
ضمن تایید صحبت های آقا مهدی، خدمتتون عرض کنم که برای فعالسازی درایور کلیدهای میانبر، میتونین از درایوری که برای نت بوک 1225B ارائه شده استفاده کنید. من درایور KB Filter این نت بوک را روی نت بوک خودم نصب کردم و همه کلیدهای میانبرم فعال شد.
موفق باشید...
یه سری از اطلاعات غلطهنقل قول:
مدل ۱۲۱۵b سی پی یو e450 داره با فرکانس 1،65 که در حال حاضر،دومین قوی ترین سی پی یو نت بوک تو دنیا هستش
رم این مدل به 4قابل ارتقاس.در رنگ نقره ای بدنه به صورت کامل المینیومیه
ضمنا پورت hdmi تو این لپ تاپ آخرین نسخس.یعنی 1.4.ضمنا کارت گرافیک تو حالت HDMI رزولوشن full hd رو خیلی عالی ساپورت میکنه
سلام دوستان
Asus x501 u
E450 /4 /6320 / 15"/500/1.9kg
Asus x401 u
E450/4/6320 /14"/500 /1.7 kg
این دوتا مدل تقریبا با کانفینگ فرابر با 1215 هستن ولی در سایز های بزرگتر خیلی خوشگل و نازک و البته سبکن ،و قیمتشونم با 1215 الان یکیه تقریبا 121 واسه 15 ایچی و 1250 واسه 14 اینچیشه ، شما باشین 1215 فرمیدارین یا یکی از این دو مدل رو ? و اینکه این کانفینگ ها ضعیف نیستن فرای کارای عادق ، من استفادم وب گردی و دقدن فیلم فول اچ دیدیه ، ممنون
چند روزی میشه که کمپانی ASUS کم کم داره درایورهای Windows 8 رو برای این لپ تاپ به روز می کنه .... مشکل KB Filter و Hotkey های کیبورد این لپ تاپ هم با درایورهای جدید و رسمی Asus حل شد ... حالا دیگه دوستان می تونن به طور کامل درایورهای این لپ تاپ رو برای Windows 8 از سایت رسمی این کمپانی دانلود و نصب کنند.نقل قول:
به شدت توصیه می کنم به ویندوز 8 آپگرید کنید ... چون خود ASUS هم این مسئله رو توصیه کرده ...
درایور ها رو می تونید از اینجا دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من نصب کردم ویندوز 8 رو 2 تا مشکل دارم !!نقل قول:
1.درایور گرافیک چرا نیست ؟ همون اول ویندوز دیدم خود ویندوز پیغام داد گفت برای 6310 درایور هست روی ماکروسافت منم دانلود کردم ولی حس میکنم هنوز نصب نیست !
چون توی اجرای فیلم ها به طور کاملا محسوسی کیفیت کم شده و اینکه موقعی که ریت ویندوز گرفتم نمره 3.6 داده نه 5.6 که توی ویندوز 7 بود !!
2.سر قضیه وایرلس اولا این که KB Filter نصب نمیشه و ارور میده .. Hotkey ولی نصب شد !
جالا مشکل اینه که وقتی یه new connection جدید میسازم که وایرلس رو روشن کنم با گوشی بهش وصل شم و کار کنم اصلا چنین گزینه هایی نیست !! یعنی اصلا کانکشن وایرلس با رمز و .. میسازم اصلا غیبش میزنه !!
1 - برای دانلود درایور کارت گرافیک این قایل 1 مگابایتی رو دانلود کن، بعد از نصب خودش آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو از سایت AMD دانلود می کنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2 - درایور KB Filter رو به صورت دستی از Device Manager نصب کن .
مشکل Wireless رو هم بهتره در انجمن Windows 8 مطرح کنی .
3 - اگر با نصب درایور جدید تاچ پد ، با قطع و وصل شدن روبرو شدید درایو جدید تاچ پد رو از این لینک دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم الآن رو دستگاهم دوتا رم 1 گیگ دارم که عکسشو پایین میزارم
آیا میتونم روی نت بوکم دو تا رم 2 گیگ ddr3 با باس 1333 بندازم یا محدودیت باس یا حجم رم دارم ؟
لطفا راهنمایی کنید چون میخوام رمش رو ارتقاء بدم . تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا دو گیگ باس 1333 قبول میکنهنقل قول:
البته من خریده بودم روش یک دونه دو گیگ بود که یه دو گیگ دیگه بهش اضافه کردم شد 4 گیگ بدون مشکلل الان داره کار میکنه و همچنین قدرتش خیلی بیشتر شده از زمان دو گیگ بودن
ممنوننقل قول:
فقط باید ویندوز 7 رو هم 64 بیت بریزم از این بابت چون cpu اتم هست مشکلی پیدا نمیکنه ؟ یعنی راحت نصب میشه ؟
تشکر میکنم
چون روی 1215P سی پی یو اتم هست! ممکنه 4 گیگ رم را قبول نکنه. پس اول از همه یه ویندوز 64 بیت نصب کنین بعد نت بوک را ببرین پیش فروشنده و جلوش روی نت بوک رم بندازین و اگه 4 گیگ را شناخت! اونموقع ازش بخرین!!نقل قول:
موفق باشید..
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه پست تون رو دیر دیدم و الآن دو تا دو گیگ خریدم اما وقتی میندازم رو نت بوکم بالا نمیاد !
یعنی فقط بخاطر cpu اتم هست ؟ مگه مدل 1215B که دوستان تو این تاپیک و خود شما دارید cpu اتم نیست ؟
کاریش نمیتونم بکنم ؟
دوست من مدل cpu شما چیه؟نقل قول:
مدل e450 به راحتی 4گیگ رو ساپورت میکنه
احتمالا شما سری N اینتل دارین
بلهنقل قول:
مدل cpu من N570 هست
یادش بخیر ، من تقریبا ۱ سال پیش دنبال نتبوک میگشتم ، اومدم تو این تاپیک و باعث شد که 1215B رو بخرم . کلیم راضیم ^_^
معمولا روی سی پی یو های اتم (البته احتمالا بجز Atom D525 که روی سری N هست) بیشتر از 2 گیگابایت رم نمیشه گذاشت. نت بوک 1215B دارای سی پی یو AMD هست که 4 گیگ هم ساپورت میکنه.نقل قول:
راه خاصی به ذهنم نمیرسه، اگه تونستین پسش بدین اگه هم پس نگرفت بجاش با یک کالایی عوضش کنین که حداقل بدردتون بخوره و پولتون هدر نرفته باشه!!!
سلام وقت بخیر
من تا صفحه 20 تاپیک خوندم کسی هنوز 1215b با e450 و 6320 نخریده بود
هنوزم همینطوره ؟ یا کسی خریده
الان قیمتش چنده؟
من خریدم دادا با همین کانفیگنقل قول:
یک ماه پیش بود فک کنم خریدم ۱۲۸۰
قیمت روز رو ندارم
مبارکت باشه کانفیگ رم و هاردت چیه؟